- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.161
evet gitmelim kesinlikle geniz eti yok ama yine de muayene olmakta fayda var bi ara paronayak oldum karabasan basıyo beni die anam bu öle bişi değil bildiğin afedersin tükürüğüm boğazımı tıkıyobak şimdigeniz etin falan mı var mı acaba ??? bi dr a gitsene kbb ye
evet gitmelim kesinlikle geniz eti yok ama yine de muayene olmakta fayda var bi ara paronayak oldum karabasan basıyo beni die anam bu öle bişi değil bildiğin afedersin tükürüğüm boğazımı tıkıyo
kıyamam yaaa huzursuz uyku kadar kötüsü yok. dikkat et canım dualarını oku öyle yat muhakkak yatmadan önce 21 besmele çek bi de ayetel kürsi yi biliyorsan oku iyi gelecektir. ondan da olabilir tabi bilemedim şimdi bana olmuştu ama yastığı yükseltince geçti
Selam kızlar bugün şehit olan polisimiz bizim sokakta oturuyordu. Çok üzüldüm nişanlısıda her zaman gittiğim eczacı kız:-( allah sabır versin akşam kuran okudular polisler bekliyor sokak başlarında. Allah onları kahretsin. Pazar günü düğünleri varmış çok üzüldüm ne hayallerle kurmuşlardir evlerini 5 gün kala ölüm ayırdı çok üzgünüm uyku tutmuyo:-(
günaydın arkadaşlar , bugün içtiğimiz vitaminleri paylaşalım mı ? kalsiyum, demir , magnezyum takviyelerine başlayan var mı, ben hala tek elevit kullanıyorum , bir şeyler eksik kalacak diye endişeleniyorum. sizde durumlar nedir ?
aynen canım ben de çok üzüldüm ALLAH sonumuzu hayır etsin hergün bi olay başımıza ne gelecegi belli degil nerde oturuyorsun canım bize de yakın yerde oldu olay
oyyyyy oyyyyy allah tez vakitte kazdıkları kuyuya düşürsün onları inş. Ay şok oldum dün duyunca şok sabah akşam o karakolun önünden geçiyorum ben evimede yaklaşık 10 dk sabah geçtik önünden betonları parçalanmış resmen çok üzüldüm çok rabbim ahirette kavuştursun onları inş. ölen polisimizin ailesine sevdiklerine sabır versin mekanıda cennet olsun inş.
amin inşallah canım artık iş çıkışı eve gidince şükür etmeye başladım bugünde sağ salim evime kovuştum diye rahat rahat dışarıda çıkamıyoruz eşinle konuşuyoruz şuraya gidelim diye annem hemen gitme kızım kalabalık yerlere diyo bi şey olur haklıda söylüyo allahım hepsini kahretsin bende küçükköy de oturuyorum dün burasıda çok kötüydü
bütün annelere ve bebişlere günaydınnnnn
bende sadece elevit kullanıyordum cumartesi gittim doktora ferrum fortta verdi demir ilacı elevitte kullanıyorum
bende apartmanın içine girince ohhh diyorum çok şükür valla çok zor çıkma tabiii canım benim hangi hastaneye gidiyorsun sen
bende deli dingil yatanlardanım ama beni eşim uyandırıyo geceleri aşkım çok hızlı döndün , aşkım yanlış tarafa döndün , aşkım yüzükoyun yatıyosun diye . tabii bende uyku sersemi aaa başlarım ama bi bırak da uyuyayım diyorumokumadığım dua kalmıyo bacım uyuma şeklime çözüm bulmam lazım da onu nasıl yapçam bilemedim uyurken bedenine müdahale edemiyo ki insan bazıları diyo ya nasıl yatarsan öyle kalkarım dönmem etmem felan öyle yatmam lazım ben bu güne kadar hiç yattığım şekilde uyandığımı hatırlamıyorum :26:
günaydın iyi kuzu karnımızı doyurduk çalışıyoruz bebişimle sen nasılsın ?günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
günaydın canım. ben sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. bana dr um elevit falan vermedi. kan değerlerine bakıyo gerek yok dedi. bi de tsh dengeleyici kullanıyorum. başka da ilacım yokkkgünaydın arkadaşlar , bugün içtiğimiz vitaminleri paylaşalım mı ? kalsiyum, demir , magnezyum takviyelerine başlayan var mı, ben hala tek elevit kullanıyorum , bir şeyler eksik kalacak diye endişeleniyorum. sizde durumlar nedir ?
sizede günaydınnnnn annesiyle kuzusu
ben de bir görüşeyim doktorumla , pek çok yerde 4.5. aylarda diğer desteklere başladıklarını yazmışlar. ben süt içmiyorum fazla, yoğurt yiyorum ama , süt içmem gerekiyor, eziyet gibi geliyor
[rıght][/rıght]
asya sağlığa gidiyorum canım sen nereye gidiyorsun
bende deli dingil yatanlardanım ama beni eşim uyandırıyo geceleri aşkım çok hızlı döndün , aşkım yanlış tarafa döndün , aşkım yüzükoyun yatıyosun diye . tabii bende uyku sersemi aaa başlarım ama bi bırak da uyuyayım diyorumofff oofff anne olmak ne zormuş uykuda bile rahat yok ulen
günaydın iyi kuzu karnımızı doyurduk çalışıyoruz bebişimle sen nasılsın ?
günaydın canım. ben sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. bana dr um elevit falan vermedi. kan değerlerine bakıyo gerek yok dedi. bi de tsh dengeleyici kullanıyorum. başka da ilacım yokkk
Günaydın canımcııııııııııııııım..!!!...Nasıl gidiyo bakalım kuzucuk nasıl ?
Benimki anne yeter fazla çalışma diye tekme atıp duruyo soldan soldan bana...
ama patron yok öle yağma diyooo...hahahahaa
bilge hastanesine gidiyorum canım
aa bilge hastanesi benim işyerimin yanın da evimde orda hatta bilge hastanesindeki herkezi tanıyorum hastanenin işlerini biz yapıyoruz hani doktora gidiyorsun
aynen canım ben de çok üzüldüm ALLAH sonumuzu hayır etsin hergün bi olay başımıza ne gelecegi belli degil nerde oturuyorsun canım bize de yakın yerde oldu olay
ben de bir görüşeyim doktorumla , pek çok yerde 4.5. aylarda diğer desteklere başladıklarını yazmışlar. ben süt içmiyorum fazla, yoğurt yiyorum ama , süt içmem gerekiyor, eziyet gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?