2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bak şimdi geniz etin falan mı var mı acaba ??? bi dr a gitsene kbb ye
evet gitmelim kesinlikle geniz eti yok ama yine de muayene olmakta fayda var bi ara paronayak oldum karabasan basıyo beni die anam bu öle bişi değil bildiğin afedersin tükürüğüm boğazımı tıkıyo

evet gitmelim kesinlikle geniz eti yok ama yine de muayene olmakta fayda var bi ara paronayak oldum karabasan basıyo beni die anam bu öle bişi değil bildiğin afedersin tükürüğüm boğazımı tıkıyo

kıyamam yaaa huzursuz uyku kadar kötüsü yok. dikkat et canım dualarını oku öyle yat muhakkak yatmadan önce 21 besmele çek bi de ayetel kürsi yi biliyorsan oku iyi gelecektir. ondan da olabilir tabi bilemedim şimdi bana olmuştu ama yastığı yükseltince geçti

okumadığım dua kalmıyo bacım uyuma şeklime çözüm bulmam lazım da onu nasıl yapçam bilemedim uyurken bedenine müdahale edemiyo ki insan bazıları diyo ya nasıl yatarsan öyle kalkarım dönmem etmem felan öyle yatmam lazım ben bu güne kadar hiç yattığım şekilde uyandığımı hatırlamıyorum :26:

günaydın arkadaşlar , bugün içtiğimiz vitaminleri paylaşalım mı ? kalsiyum, demir , magnezyum takviyelerine başlayan var mı, ben hala tek elevit kullanıyorum , bir şeyler eksik kalacak diye endişeleniyorum. sizde durumlar nedir ?

aynen canım ben de çok üzüldüm ALLAH sonumuzu hayır etsin hergün bi olay başımıza ne gelecegi belli degil nerde oturuyorsun canım bize de yakın yerde oldu olay

bende sadece elevit kullanıyordum cumartesi gittim doktora ferrum fortta verdi demir ilacı elevitte kullanıyorum

aynen canım ben de çok üzüldüm ALLAH sonumuzu hayır etsin hergün bi olay başımıza ne gelecegi belli degil nerde oturuyorsun canım bize de yakın yerde oldu olay

oyyyyy oyyyyy allah tez vakitte kazdıkları kuyuya düşürsün onları inş. ay şok oldum dün duyunca şok sabah akşam o karakolun önünden geçiyorum ben evimede yaklaşık 10 dk sabah geçtik önünden betonları parçalanmış resmen çok üzüldüm çok Rabbim Ahirette kavuştursun onları inş. Ölen polisimizin ailesine sevdiklerine sabır versin mekanıda cennet olsun inş.

amin inşallah canım artık iş çıkışı eve gidince şükür etmeye başladım bugünde sağ salim evime kovuştum diye rahat rahat dışarıda çıkamıyoruz eşinle konuşuyoruz şuraya gidelim diye annem hemen gitme kızım kalabalık yerlere diyo bi şey olur haklıda söylüyo allahım hepsini kahretsin bende küçükköy de oturuyorum dün burasıda çok kötüydü

bende apartmanın içine girince ohhh diyorum çok şükür valla çok zor çıkma tabiii canım benim hangi hastaneye gidiyorsun sen

bende sadece elevit kullanıyordum cumartesi gittim doktora ferrum fortta verdi demir ilacı elevitte kullanıyorum

ben de bir görüşeyim doktorumla , pek çok yerde 4.5. aylarda diğer desteklere başladıklarını yazmışlar. ben süt içmiyorum fazla, yoğurt yiyorum ama , süt içmem gerekiyor, eziyet gibi geliyor

bende deli dingil yatanlardanım ama beni eşim uyandırıyo geceleri aşkım çok hızlı döndün , aşkım yanlış tarafa döndün , aşkım yüzükoyun yatıyosun diye . tabii bende uyku sersemi aaa başlarım ama bi bırak da uyuyayım diyorum offf oofff anne olmak ne zormuş uykuda bile rahat yok ulen

günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
günaydın iyi kuzu karnımızı doyurduk çalışıyoruz bebişimle sen nasılsın ?

günaydın canım. ben sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. bana dr um elevit falan vermedi. kan değerlerine bakıyo gerek yok dedi. bi de tsh dengeleyici kullanıyorum. başka da ilacım yokkk

ben de bir görüşeyim doktorumla , pek çok yerde 4.5. aylarda diğer desteklere başladıklarını yazmışlar. ben süt içmiyorum fazla, yoğurt yiyorum ama , süt içmem gerekiyor, eziyet gibi geliyor

evet evet doktorunla konuş bakalım ne diyecek aaaaaaaa süt içmen lazım canım benim öyle şey olurmu ben günde nerdeyse 1 litre süt içiyorum :)

[rıght][/rıght]

asya sağlığa gidiyorum canım sen nereye gidiyorsun

bilge hastanesine gidiyorum canım

ben evde eşimle kahvaltı yapıyorum mis missss çalışıyoruz bizde birde size bakıyoruz nasıl olalımmmm süperiz çok süper polisimize çok üzüldükkkkk

nasıl olsun teyzesi iyi çok şükür hareketli maş... benimkide soldan tekmeliyorrr ne yapalım canım benim çalışmak zorundayız çalışacağız alışsınlar bebiş olunca ne yapacaksın sen çalışacakmısın

Az önce sela verildi şehit polis içinmiş gözlerimden yaşlar kendiliğinden aktı gitti..Bizede yakınmış ama ben çok şükür duymadım eşim aradı haber verdi sokağa çıkma diye..Ben burda oturmaktan zaten korkuyorum üstüne bi de böyle olaylar olunca sinirlerim iyice bozuluyo..

Ben pazartesi günü doktora gittim uzun zamandır süt içmiyodum peynir ve yoğurt yiyodum sadece ama günde 3 bardak süt içmemi söyledi.19.haftamızdayız kalsiyuma ihtiyacı var bebeğin ve senin dedi o yüzden dün tekrar süt içmeye başladım içine çubuk tarçın yada toz tarçın atıp içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…