2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

allah rahmet eylesin ailesine nişanlışı na sabır versin biz hiç tanımadığımız halde bu kadar içimiz yanarken ailesini düşünemiyorum

aynen canım ben de çok üzüldüm ALLAH sonumuzu hayır etsin hergün bi olay başımıza ne gelecegi belli degil nerde oturuyorsun canım bize de yakın yerde oldu olay

Şehitin evinin sokağında yani merkez camisine çok yakın sen nerde oturuyorsun canım

Evet yakında ben sultangazi merkez camisinin orada oturuyorum sen nerede oturuyorsun canım

Sanırım eski karakol diye geçiyo burası..Gazinin girişine yakınım.Buraları çok iyi bilmiyorum ben açıkçası buraya geleli 2 yıl oldu ama hala öğrenemedim..Hala kimseyi tanımıyorum burda:44:

evet canım ben çalışıcam...fazlada doğum izni yapamayacağım üstelik..((

hangi ilacı kullanıyorsun tsh için:26:ben E.....x kullanıyorum elimde de 2 gunluk kalmıştı dün eczaneye gittim almaya meğer piyasada yokmuşşok oldum nasıl olur dedim ben hamileyim içmem lazımen sonunda başka eczanede hamileyim deyince eczacı Allah razı olsun başka birine ayırdığını bana verdi öncelik sıranız var hamilesiniz önemli diesizler ne kullanıyorsunuz acaba :26:eve dönünce hemen doktora soracağım bu ilaç olmazsa ne kullanayım die:26:

ben de euthyrox kullanıyorum canım hamilelere verilebilen tek bu var diye biliyorum. 50 mg lık günde bir tablet alıyorum. hangi şehirdesin canım ? izmirdeysen ben sana nereden bulabileceğini söylerim bana da bi kaç eczane piyasada yok dedi ama biz bulduk bi tanıdık eczacı vasıtasıyla. ben 3 kutu aldım ne olur ne olmaz diye nasıl olsa doğuma kadar kullanacağım.

kızlar sabah kalktığımda külotumda sıcak bişey hissettim. baktım akıntı gibi ama öncekiler gibi deil daha bi sıvıydı su gibiydi.bi daha olmadı çok şükür ama merak ettim. sizde oldu mu hiç böyle sıvı akıntı?

bende 50 liliğini kullanıyorum hafta içi 1.5-hafta sonu 2 adet alıorum ben..ben istanbuldayım gidince bakıcam şu an bodrumdayım sanırım buralarda pek bulunmuyor..eve dönünce belli olacak hemen eczanelere soracağım baktım yok bulunmuyor doktorumla konuşucam..bu dozlarda aldığım sürece 1 koli lazım bana bu ilaçtansaol düşüncen için :)

Tabi insan eşinden destek bekliyor, başka kimse göstermezse göstermesin eşim göstersin diyor. Ama dediğin gibi ailede yaşca biri var dedin belki eşin o nedenle sevincini veya duygularını dışarı yansıtamıyordur, hani nispet yapar gibi olmasın diye,bir de o yönü ile düşün. Diğer insanlara gelince onlara inat mutlu olmalısın bence, her geçen gün bebeğin ve karnın büyüyor,bunun sevincini yaşa, insan kaç kere hamile kalır. Onu da mutsuzlukla geçirme

Çok hoş bir cevap vermişin kaynanana, valla sen gibi olmak isterdim. Asla diyemem, içimden derim ama dışıma yansıtamam.

teyzeleri biz geldik okuldan yarım gün oturuyoruz ama ben bu sıcakta
yollarda gidip gelmekten çok yoruluyorum okuluma
gitmem 1 saati buluyo, ya ben cuma günü doktora gidecektim 1 ay oldu
haftasonundan beri randevu alcam unutuyorum bugündım
salıya kadar yer yokmuş ben de salıya randevu aldım
cuma günü görecekken salaklığım yüzünden salı günü görcem prensesimi

cnm ben pretty little liars die bi gençlik dizisini izliyorum
şu gençlik dizilerine bayılıyorum daha önce de the secret sircle
izliyodum ama ilk sezondan sonra diziyi kaldırdılar:)

tatlım bende tsh için ilaç kullanıyorum levotiron
benimki 25 mg en düşük dozdan yani bu hapı yazabilir
sana doktorun senin değerine göre farklı mg olanlardan,
levotironu da hamileler kullanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…