- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.181
bilge hastanesine gidiyorum canım
aa bilge hastanesi benim işyerimin yanın da evimde orda hatta bilge hastanesindeki herkezi tanıyorum hastanenin işlerini biz yapıyoruz hani doktora gidiyorsun
nilüfer hanıma gidiyorum canım
Ben pazartesi günü doktora gittim uzun zamandır süt içmiyodum peynir ve yoğurt yiyodum sadece ama günde 3 bardak süt içmemi söyledi.19.haftamızdayız kalsiyuma ihtiyacı var bebeğin ve senin dedi o yüzden dün tekrar süt içmeye başladım içine çubuk tarçın yada toz tarçın atıp içiyorum
aferin sana güzel anniş iç sütü bol bol tarçın eklediğin zaman gaz yapmıyor afiyet bol şifa olsunnnn
aferin sana güzel anniş iç sütü bol bol tarçın eklediğin zaman gaz yapmıyor afiyet bol şifa olsunnnn[/QUOTE
Sağol canım..Hepimiz sütlerimizi içelim bütün annelere ve bebişlerine şifa olsuuunnn..
Az önce sela verildi şehit polis içinmiş gözlerimden yaşlar kendiliğinden aktı gitti..Bizede yakınmış ama ben çok şükür duymadım eşim aradı haber verdi sokağa çıkma diye..Ben burda oturmaktan zaten korkuyorum üstüne bi de böyle olaylar olunca sinirlerim iyice bozuluyo..
aferin sana güzel anniş iç sütü bol bol tarçın eklediğin zaman gaz yapmıyor afiyet bol şifa olsunnnn
bende hamile olduğumu anlayınca yakın diye nilüfer hanıma gitmiştim :)
allah rahmet eylesin ailesine nişanlışı na sabır versin biz hiç tanımadığımız halde bu kadar içimiz yanarken ailesini düşünemiyorum
aynen canım ben de çok üzüldüm ALLAH sonumuzu hayır etsin hergün bi olay başımıza ne gelecegi belli degil nerde oturuyorsun canım bize de yakın yerde oldu olay
Şehitin evinin sokağında yani merkez camisine çok yakın sen nerde oturuyorsun canım
Şehitin evinin sokağında yani merkez camisine çok yakın sen nerde oturuyorsun canım
Sanırım üçümüz birbirimize yakın yerlerde oturuyoruz?
Evet yakında ben sultangazi merkez camisinin orada oturuyorum sen nerede oturuyorsun canım
Evet yakında ben sultangazi merkez camisinin orada oturuyorum sen nerede oturuyorsun canım
nasıl olsun teyzesi iyi çok şükür hareketli maş... benimkide soldan tekmeliyorrr ne yapalım canım benim çalışmak zorundayız çalışacağız alışsınlar bebiş olunca ne yapacaksın sen çalışacakmısın
günaydınnn annişler ve bebişleri
bende de var canım benim gebelikte çıktı çok yüksekti doğuma kadar ilaç kullanıcam her ay bakılıyor. amin canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin
öyle maalesef kendileri de bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlar. annem babannemden çok geçmişti rahmetlik etmediği koymazdı. şükür ben babannem gibisine denk gelmedim ama benimki de çok aşırı ilgisiz o da beni sinir ediyorama yapacak bişey yok eşimi çok seviyorum o yüzden görmezlikten geliyorum çoğu şeyi
ohhh afiyet olsun yarasın bebişebiz de seni özledik zuzumm bırak dizileri de gel arada acık
Allah rahmet eylesin haberi okurken çok üzülmüştüm. Allah sabır versin gerçekten
ben yazmıştım :)
günaydınnn
oyy kıyamam ben sanaae sen de gitseydin dicem ama gitmek istemediğine göre vardır bi sebebi neyse canım üzme kendini bak pazar yakın hemencik gelir
günaydınnn
yarın sabah bende gidicem gitmicektim ama akşam arkadaş ikna etti. eh gidelim bakalım nasıl bir yermişşşş
hangi ilacı kullanıyorsun tsh için:26:ben E.....x kullanıyorum elimde de 2 gunluk kalmıştı dün eczaneye gittim almaya meğer piyasada yokmuşşok oldum nasıl olur dedim ben hamileyim içmem lazım en sonunda başka eczanede hamileyim deyince eczacı Allah razı olsun başka birine ayırdığını bana verdi öncelik sıranız var hamilesiniz önemli die sizler ne kullanıyorsunuz acaba :26:eve dönünce hemen doktora soracağım bu ilaç olmazsa ne kullanayım die:26:
ben de euthyrox kullanıyorum canım hamilelere verilebilen tek bu var diye biliyorum. 50 mg lık günde bir tablet alıyorum. hangi şehirdesin canım ? izmirdeysen ben sana nereden bulabileceğini söylerim bana da bi kaç eczane piyasada yok dedi ama biz bulduk bi tanıdık eczacı vasıtasıyla. ben 3 kutu aldım ne olur ne olmaz diye nasıl olsa doğuma kadar kullanacağım.
Aslında benim hamileliğim bize sürpriz oldu.Ailede benden yaşça büyük biri var o hamile kalmadan benim kalmış olmam herkese sıkıntı yarattı.Eşim bile şoka girdi hiç bi tepki vermedi.Gerçi hala tepkisiz bebek olucağını idrak mı edemiyo başka bişiimi var anlayamıyorum.Bende heyecanımı paylaşıcak birini arıyorum haliyle en yakınımda olan eşimle istiyorum ama o benim gibi değil..Aslında bi yerde sorun var ama nerde anlayamadım.
canım benim eşim erzurumlu aynı şeyi ailesiyle bende yaşadım cinsiyeti ne dediler deidm kız kaynanam hııı dedii dedim hııı değil kız kız :))) erkek olaydı daha iyi olurdu dedi nbende dedim ki seninde hala sansın var denemelisin ben cok alttan almam buraları bilirsiniz doğu gelin konuşmaz ama ben samsunluyum farklılıklarımız var vallla kendimi üzmem karsımdaki üzülsün dünyayı umursamam:)))
ne ızledın bayılıyorm yabancı dızılere bır cok dızıyı takıp edıyorum bende ama yabancı
çeşmealtına yazlıga gıttı babanne ve halasıyla malum p.tesı okul acılacak son vurus yapıyor bende gıtmek ıstemesım ılk defa ayrıldık oğluş ıle
hangi ilacı kullanıyorsun tsh için:26:ben E.....x kullanıyorum elimde de 2 gunluk kalmıştı dün eczaneye gittim almaya meğer piyasada yokmuşşok oldum nasıl olur dedim ben hamileyim içmem lazım en sonunda başka eczanede hamileyim deyince eczacı Allah razı olsun başka birine ayırdığını bana verdi öncelik sıranız var hamilesiniz önemli die sizler ne kullanıyorsunuz acaba :26:eve dönünce hemen doktora soracağım bu ilaç olmazsa ne kullanayım die:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?