2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

başta banada levetiron vermişti ama düşürmedi o yuzden değiştirmişti..belki dozunu artırırsa işe yarar bakalım gideyim de..Allah şifamızı versin...

çok kötüyüm ben napcamı bilmiyorum... eşim hapse girecek (((( 7 sene önce araba kullanırken arkadaşı arabayı durdurmuş bir kızla binmiş. geziyoruz demiş ama biraz ilerleyince biz aslında kaçtık demiş. nasıl olur falan filan neyse indirmiş eşim bunları arabadan. kız 17 yaşındaymış. babası kızı almış sonra kıza baskı yapıp şikayetçi olacaksın. zorla kaçırdılar diyeceksin demiş. eşimi de çağırmışlar. sen kullanıyormuşsun kaçırdığı arabayı demiş. o da benim olayla ilgim yok falan derken inanmamışlar. neyse 4 ay tutuklu kalmış. temyize göndermişler davayı ve üzerinden 8 yıl mı ne geçti. dün köye ilam gelmiş. 1 yıl 9 ay ceza kararı.... ((( avukatlara falan soruyoruz kimi 4 ay kimi 2 ay yatar. yok erteletsin 6 ay cezayı 6 aya kadar yasa çıkacak girmeyecek bile içeri... allahımmm ne bu başıma gelenler bu halimle... işinden gücünden olacak. herşeyimiz altüst oldu. ev kredisine girdik. herşey altüst ne olacak belli değil... ben napcam(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( işin acı tarafı ben ilk defa bu kötü haberi aldığım gün 11 eylülde bebeğimin 10 tane minik tekmesini hissettim ((((((((( ben bu tarihi nasıl kaydedicem ((((((((((((((( ben napcam bu üzüntüyle bebeğime zarar gelir mi???? üzülme demeyin denedim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :2:

bende de oluyor canım akıntı artıyormuş hamilelikte .

seninki baya yüksek o zaman. rica ederim ne demek :)

çok üzüldüm canım yaaa ne denir ki böyle bir durumda. bilen birine sormak lazım ama sanırım o kararı temyiz edebiliyorsunuz. iyi bir avukat bulun hemen kendinize. Allah yardımcın olsun

Allah rahmet eylesin bu son olsun inşallah tüylerim diken diken oldu, allah kimseye bu acıyı yaşatmasın

tsh neee bilemedim cahillikten işte affınıza sığınarak soruyorum

troid hormonu eksikliği ya da fazlalığı canım. eksik ya da fazla olması durumunda bebekte zeka geriliğine neden oluyor. kalp atışı duyulduktan sonra ilk yapılan testlerden biri hiv vb tetkiklerle birlikte istiyor dr

çok üzüldüm Allahım inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve eşin aklanır bu olaydan
inşallah çok iyi bir avukat denk gelirde çıkış yolu bulursunuz Allah yardımcınız olsun
sen de kendını fazla uzme içine de atma hep ıyı dusunmeye calış mutlaka bır çözümü olmalı

Sana üzülme demicem çünki elinde olamayacak bunu yapmak..
Ama sana demiştim geçenlerde bu kadar stres yapma evhamlanma die beyin gücüyle çektin belayı beyin hazırladı hoppp getirdi bak sana üzüntüyü sakın darılma ama bu böle pozitif düşün dedim sana hep ama sen en ufak şeyi evham yaptın sana tek diyeceğim Allah yardımcınız olsun...
benim çocukluktan guatr vardı ama ufacıktı sonradan tedaviyi kestilerdihamilelikten önce çıktı değerim yuksekti inş. şifa bularak geçecek ..

Canım kız 17 yaşını doldurmuş mu, birde bu hapis cezası düşük bir ceza bu paraya çevrilmedi mi

canım okurken inan sinirlendim eşini ilgisi olmayan bir olay için nasıl böyle bir şekilde cezalandırabilirler? o kızı kaçırmaya çalışan arkadaşının şahitliği ve iyi bir avukatla ceza almaz gibi geliyor bana sanki yaa bi de eğer 2 aysa yattığı süreden falan indirip bir şekilde hapise girmeden de atlatma ihtimaliniz var sanırım...ama öncelikle hemen iyi bir avukat bulun...üzülme diyemem mutlaka üzülüyorsundur ama aklına kötü şeyleri getirmemeye çalış olumlu düşün bak erteletme olayı varmış öyle düşün...içini ferah tut bebeğini düşün

benim tsh yuksek olduğundan hamile kalabilmem için düşürülmüştü hamile kalıncada her ay kan verip bakılıyor değerlerimeona göre ilaç kullanıyorum..

benim kan değerlerime hiç bakılmıyor ki.. sağlık ocağına mı gitsem acaba? benim dr. um özel.. hamile kaldıktan sonra hiç hormon testi bakılmadı ki????????

canım geçmiş olsun... belki para cezasına felan çevirirler...

benim kan değerlerime hiç bakılmıyor ki.. sağlık ocağına mı gitsem acaba? benim dr. um özel.. hamile kaldıktan sonra hiç hormon testi bakılmadı ki????????

hımm...araştırma hastanesine gidiorum ben orda aynı gun kan verip ertesi günü sonucu alıp ilaç öle veriyor doktorum.. ama son zamanda sağlık ocağında kan verdirip sonucu elime alıp öle gidiyordum araştırma hastanesine fakat sağlık ocağında en geç 3 gune çıkıyor sonuç artı bizim sağlık ocağını ben pek beğenmiyorum mesela 20 haftam doldu hala beni arayıp tetanoz aşınızın günü geldi die haber verecekler???

sen sağlık ocağına git tsh testi için kan vermek istiyorum de bir baktır bakalım ne durumdasın..

üzülme denir mi böyle bir durumda kim olsa üzülür ama bebişinden önemli değil diye düşüneceksin çıkış yolu bulacaksın arkadaşım...
Allah yardım etsin inşallah her şey yoluna girer bebişin şansına

bence de arkadaşı anlatmamış mı durumu kız yalan mı ifade vermiş eşin için?

selam kızlarcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm

okul açıldı yeni okulumdayım ortamımız güzel çok şükür
arkadaşım da geldi çok yoğunum
istanbul a gittik arada bir de yoğun geçiyor günlerim

biz 18 haftalık olduk bugün çoook şükür ve de maşallah
tekmelerimiz güçlü değil ama ara ara atıyor ben burdayım diyor kuşummm
20 haftalık olunca detaylı kontrolümüz var inşallah onu da sıkıntısız atlatırız düşününce heyecanlanıyorum valla

sizin detaylı kaçıncı haftalarda olacak?

kızlar bende bilmiyordum TSH şimdi baktım sonuçlarıma daha doktoruma göstermedim ama normal çıkmış değerlerim

REF.ARA. 0.57 5.6 BENİMKİ 1.06

Allah yardımcınız olsun canım inşallah atlatırsınız hayırlısıyla bence birkaç avukata daha danışın para cezasına falan çevirilsin bide o kaçanlar eşinin suçsuz olduğunu söylesinler niye onu belirtmemişler ki umarım geçer hepsi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…