2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Gecmis olsun cnm gozun aydib. İnsallah diger sonuclarin da iyi cikar hayirlisiyla.

Kizlar gobek deligimin sagina bi agri girdi canim acidi normal midir? İlk kez oluyo.
Benim bebik hareketleri de hep asagida. Sanirim plesanta daha cikmadi.
Ama karnimin ust kismi da cok buyuk. Myom iyice buyudu galiba. Cunku kilo almam da hizlandi. 58 olmusum.
Drum da cmt izinliymis. Haftaici kocam gelemiyo. Napsam bir hafta daha beklesem mi beklemesem mi?

ay uyuyamıyorum ben kızlar yaa burda da kimse yok :44: bi sağa dön bi sola olmuyo,fıldır fıldır bakınıyorum etrafa kafayı yiycem

ay ben baktığımda görmedim seni yaa...bi biz kaldık desene uykusuzlar derneği eşimi yatırdım 12 buçukta ben sabaha kadar ayaktayım

Kızım ve eşim 11buçukda uyudu ben uyuyamiyorum yaa:-( bebeğimi hala kasikta taşıyorum salı doktora gidicem bakalım ne diyecek geçen ay 1aya kadar çıkar demişti hala çıkmadı

Canım benim kızım olsaydı adı kesinlikle Bade olacaktı
eşimle karar vermiştik
ben çok beğeniyorum Bade'yi çok kibar
anlamına takılıyor ama herkes ben anlamını da beğeniyorum şarap,kutsal sevgi anlamları
ama sen bilirisin tabi

Günaydın tatlı anneler. Geçmişi tamamen okuyamadım ama sağlık problemleri olan annelere geçmiş olsun diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim bebişimimin pıtpıtlarını ilk defa dün dışarıdan da hissettik. elim karnımdaydı birden yumruk attı resmen ödüm patladı :) sonra annem elini koydu anneannesine de hissettirdi kendini. ama baba yanımızda yoktu, sonradan geldiğinde elini koydu ama hareket etmedi. sanırım uyumuştu o zamana kadar. yada küstü babaya bizi üzdü diye çok güzel bir duygu tam unuttuğum moralimin bozuk olduğu bir anda ben burdayım anne diyor. umut oluyor. adını belki umut koyabiliriz. ama başka güzel isim önerileriniz varsa açığız, bir yandan da araştırıyoruz yeni isim. herkese sevgiler

bence de ya bade koy yada ela bak benim kızımın adıda ela ela lar çok uslu çok bilmiş ve çok konuşuyorlar gerçi çene konusun da bana çekmiş daha 1.5 yaşın da ama hiç susmuyo :))

gözün aydın desica...çok mutlu oldum sonucunun iyi çıkmasına, ben de amniyosentez yaptırdım dün, 2-3 gündür kendimde değilim hiç, sonucumuz pzt ya da salı çıkıcak,ilk sonuç tabi..inşallah ben de senin gibi rahatlarım, Rabbim o kararı verme durumunda bırakmaz umarım, çok zor çooookkk.sana katılıyorom, kimse yaşamaz inşallah bu duyguyu...

bazen anlık ağrı bende de oluyor ama geçiyor...kasıkta taşıma işi yapısal sanırım..bir de kızlar daha aşağıda olurmuş öyle derler canım...plesentayla alakası yok sanırım aksine plesentayla hareket duymak zorlaşıyor..

Kızım ve eşim 11buçukda uyudu ben uyuyamiyorum yaa:-( bebeğimi hala kasikta taşıyorum salı doktora gidicem bakalım ne diyecek geçen ay 1aya kadar çıkar demişti hala çıkmadı

ben açıkça yazayım ellerini resmen vajinamda hissediyorum öyle aşağıda benim cadı...ama kızım da öyleydi..ben kızımda son 2 ay yattım kalkmadan ama tamamen kendi pinpirikliğimden...bu yapısal bi durummuş ben 5 tane doğursam 5i de öyle olacak..doktora sor ama dikkat ettikten sonra bişi olmaz...işte yükseğe uzanma, çömelme vs onlara dikkat etmek gerekiyor..

gözünaydın canım..umut ismine bayılırım...

canım dualarımız sizlerle...eminim ki desica gibi sizlere de sevineceğiz burda...senin kaç çıkmıştı riskin canım?

günaydınn annişleerrrrrrr
bol bol uyuyun son uykular bunlar ne de olsaaaa

kızım dünden beri tembelliği azcık bıraktı ben de daha iyiyim çoook şükür
iyi bir kahvaltı yaptık ailecek cevizim yumurtam sütüm peynirim tamam bi huzurluyum ki sormayın

maşallah allah daim etsin inşallah.

günaydın, nasılsınız? ben de iyi olmaya çalışıyorum... stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor.... tek korkum bebeğime zarar gelmesi ama elimde değil... inşallah birşey olmaz... ilaçlarımı kullanamadım malesef kan magnezyum kalsiyum alan hiç içemedim başımdaki dertlerden... ne yapayım... (( bebeğim 4 gün önce tekmeler atmıştı ama bir daha olmadı öyle kuvvetli tekmeler... normal mi bu? hissetmedim hareketlerini ne zamandır... seri olmaması normal değil mi 18+6 yım bugün... ilaçları ne yapsm kullansam mı acaba... çocuğuma hiçbirşey de alamıyorum offfff elim gidiyor her şeye ama alacak para yok (( ne hayallerim vardı oysa şimdi zar zor ulaştığımız bebeğimizin tekmelerini, karnımın büyüyüşünü bebeğime aldıklarımı gösteremicem eşime... kaderrrr... allahım sabır diyorum isyan etmiyorum benden kötülerini düşünüyorum ne yapayım.. allahım derdi ya günahıma kefaret ya da sevabıma sevap katmak için verdi. herhalükarda da sabırla kazanacağım... onun için sabır diyorum ne yapayım... ne kadar zorlasam da bebeğim için kafamdan atmaya dağıtmaya çalışsam da içimdeki yangın geçmiyor... inşallah bebeğime birşey olmaz...

bebişler her şeye dayanıklı oluyor merak etme allahın izniyle bir sıkıntı olmadan hamileliğini tamamlarsın...ama sadece bebeğini değil kendini de düşün senin de onun için ayakta kalman lazım...bol bol dua et sonuçta her şey olacağına varır...

oğluşuma isim önerisi olan var mı?

benim oğlum olsaydı adı ben eymen koyacaktım bayılıyorum bu isme
eymen efe
eymen eren
batın
bera
eymenin anlamıda

1. daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. sağ taraftaki. eymen b. hureym:. sahabedendir. mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. babası ve amcası bedir şehitlerindendir. hadis rivayctiylc ün kazandı.
En meymenetli. En uğurlu. Sağ taraf.
umarım yardımcı olmuşumdur azıcıkk

hepsi ccok güzel ama
zeynep ela daha birbirine yakın adıyla cok cok cok yaşasın kuzularımız

ama ben meleğime bir isim bulamadım aklımda sadece nehir var başka güzel isim bulan varmııııııı
ya ben kızıma cıtı pıtı bir isim olsun istiyorumm

Son düzenleme:
Kızlar benim kızımın adı elanur oğlumada abdullah eymen koyacaz allah nasip ederse abdullah annemin babasının adı ben fazla görmedim ama çok iyi bi insan dı annem kızım daecrin ismini istemişti biz koymadık o yüzden annem için koyacaz :)) eymen ismini 2007 beri düşünüyordum bi oğlum olsun kesin eymen olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…