- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.521
bnde cıkayım topık kımsesız cekılmıyo,yaaa
ben geldim ama iyileşemedim ben ya. boğaz ağrım geçti antibiyotikle bu kez alerji başladı. burnum tıkalı hapşırık öksürk nefes alamıyorum. antihistaminikler de hamilelikte tehlikeliymiş. napcam bilemiyorum. hamilelerin çoğu hormonlardan alerji olurmuş, benim zaten vardı. Rabbim korusun astıma dönmez inş. kendinze çok dikkat edin canlarım. tozdan, deterjan, sigara , kötü kokudan uzak durun. hamileliğim zor geçiyor, inş sağlıklı , hayırlı bir yavrum olur da bunlar unutulur gider.
gözün aydın desica...çok mutlu oldum sonucunun iyi çıkmasına, ben de amniyosentez yaptırdım dün, 2-3 gündür kendimde değilim hiç, sonucumuz pzt ya da salı çıkıcak,ilk sonuç tabi..inşallah ben de senin gibi rahatlarım, Rabbim o kararı verme durumunda bırakmaz umarım, çok zor çooookkk.sana katılıyorom, kimse yaşamaz inşallah bu duyguyu...
günaydın, nasılsınız? ben de iyi olmaya çalışıyorum... stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor.... tek korkum bebeğime zarar gelmesi ama elimde değil... inşallah birşey olmaz... ilaçlarımı kullanamadım malesef kan magnezyum kalsiyum alan hiç içemedim başımdaki dertlerden... ne yapayım...(( bebeğim 4 gün önce tekmeler atmıştı ama bir daha olmadı öyle kuvvetli tekmeler... normal mi bu? hissetmedim hareketlerini ne zamandır... seri olmaması normal değil mi 18+6 yım bugün... ilaçları ne yapsm kullansam mı acaba... çocuğuma hiçbirşey de alamıyorum offfff elim gidiyor her şeye ama alacak para yok (( ne hayallerim vardı oysa şimdi zar zor ulaştığımız bebeğimizin tekmelerini, karnımın büyüyüşünü bebeğime aldıklarımı gösteremicem eşime... kaderrrr... allahım sabır diyorum isyan etmiyorum benden kötülerini düşünüyorum ne yapayım.. allahım derdi ya günahıma kefaret ya da sevabıma sevap katmak için verdi. herhalükarda da sabırla kazanacağım... onun için sabır diyorum ne yapayım... ne kadar zorlasam da bebeğim için kafamdan atmaya dağıtmaya çalışsam da içimdeki yangın geçmiyor... inşallah bebeğime birşey olmaz...
ah be canım okudum geçen yazdıklarını Allah yardımcınız olsun
sabır kuvvet gelsin
belki aynı şey değil ama para mevzu inan bizde de var öğretmeniz eşimle çok şükür ama borç ödüyoruz ve henüz bekliyorum bir şeyler almak için kart hafiflesin diye
daha erken zaten deyip kandırıyorum kendimi
para sıkıntısı inan herkes de var
diğer konuda ise Allah yardımcınız olsun
demekki öğretmenlerin kaderi bu bizde eşimle öğretmeniz ama hala düğün borçlarımız var:)))) ne yazıkkkı inaşşlah bebiş olana kadar bitiricez Allah hepimize yardım etsin
arkadaşlar unnadodan 2 ürün aldım. 31 ağustosta sipariş vermiştim. 6 eylülde kampanyası bitince göndermeye başlıyorlarmış ama hala üzerinden 9 gün geçti tedarik sürecinde diyor. 2 gün önce aradım kadın göndereceğiz dedi ama ... nsıl iş anlamadım. alışveriş yapan var mı??? bana neden gönderlmedi...
benimki olur canım şaşırmamak lazım :) offf offff :))))ben aldım canım perş sipariş verdim salı günü annem geldi diye aradı..seninki niye öle oldu ki :44:
ya kızlar bebegın ısmını zeynep ada dıe dusunuoduk ama supheye dustum sureklı karar degstrmekde ıstemyrum bıde sızın fıkırlerınızı alayım bana bı oylama yapın nolurrr:)
zeynep ada
zeynep bade
zeynep idil
zeynep ela
bunlardan en cok ıcıme sınen aslnda bade ama bakalm sızın dusuncelernz neler
alışveriş konusu beni hasta etti kızlar...1 haftadır o avm senin bu avm benim geziyorum bitane doğru düzgün bişi yok..yok yok yok...bu ne ya...adanada hala yaz...okul açılıyor biz yanıyoruz..daha bir ay gider böyle...bütün mağazalar yeni sezona geçmiş...zaten hamile reyonu çoğu mağazada yok...lcw de var dediler...gittim...tamam fiyatlar uygun ama..bana hitap eden yok..kızlar ben bed.eğt. öğretmeniyim...ne yapacam bilemiyorum...ne giyeyim..en güzeli tayt-tunik..o da yasak...aldıklarınızı paylaşın arkadaşlar...yardıma ihtiyacım var..
galiba ben okula gitmek istemiyorum..alıştık yazın sere serpe,,şimdi bu sıcakta giyinmek beni boğuyo...zaten spor markalarının hiçbirinde hamilelik yok..ama nette araştırayım bi bakalım...canım ben lcw den normal pantolon aldım ben de öğretmenm onları giyiyorum 2 haftadır sürekli ama lcw de esofman altları da vardı hamileler için onlara bakabilirsin netten alısveriş yaparsan nette bulursun belki adana büyükşehir hamile kıyafeti satan magazalarda vardır netteki markalardan...:) aslında adidasa basvurmak gerek sizin için özel hamile koleksıyonu da yapması gerek :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?