2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bnde cıkayım topık kımsesız cekılmıyo,yaaa

ben geldim ama iyileşemedim ben ya. boğaz ağrım geçti antibiyotikle bu kez alerji başladı. burnum tıkalı hapşırık öksürk nefes alamıyorum. antihistaminikler de hamilelikte tehlikeliymiş. napcam bilemiyorum. hamilelerin çoğu hormonlardan alerji olurmuş, benim zaten vardı. Rabbim korusun astıma dönmez inş. kendinze çok dikkat edin canlarım. tozdan, deterjan, sigara , kötü kokudan uzak durun. hamileliğim zor geçiyor, inş sağlıklı , hayırlı bir yavrum olur da bunlar unutulur gider.

geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın

slm hanımlar dün tetanoz aşımı oldum bugün kolum pert :) s.ocağındaki hemşire bnm dr.dan daha ilgili ya neyse bugün 18.haftam bitiyor ve gobişim baya çıktı üstelik birdenbire. 2.5 kilo fln aldım 3te olabilir :) sizde durumlar nasıl

guleyncim, o duyguları en iyi yaşayan bilir, ama düşünmemeye çalış ve bol bol dua et. ben öyle rahatlıyordum.kötüyü getirme aklına. inşallah kuzucuğunla bu günleri gülerek anacaksınız..ben inanıyorum ki tertemiz çıkacak sonuçların, içini ferah tut. Allah yardımcın olsun canım. sonuçları paylaş bizimle,merak ederim.

merhaba arkadaslar yeni hastaneden geldm kahverengi leke vardi kadin bakdi plazenta cok öndeymis ondan oluyormus simdi korkuyorum ya plazenta yerine yerlesmese, doktora sordum yerine yerlesmese neolur risiko olur dedi simdi riziko dedi ne anlama gelyior bilmiyorum interneten okudum benim gibi olan sezeryan dogum yapiyorlarmis, bu benim icin sorun degil bebegim saglikli dogsunda. benim gibi ayni yasayan varmi?

arkadaşlar unnadodan 2 ürün aldım. 31 ağustosta sipariş vermiştim. 6 eylülde kampanyası bitince göndermeye başlıyorlarmış ama hala üzerinden 9 gün geçti tedarik sürecinde diyor. 2 gün önce aradım kadın göndereceğiz dedi ama ... nsıl iş anlamadım. alışveriş yapan var mı??? bana neden gönderlmedi...

ah be canım okudum geçen yazdıklarını Allah yardımcınız olsun
sabır kuvvet gelsin
belki aynı şey değil ama para mevzu inan bizde de var öğretmeniz eşimle çok şükür ama borç ödüyoruz ve henüz bekliyorum bir şeyler almak için kart hafiflesin diye
daha erken zaten deyip kandırıyorum kendimi
para sıkıntısı inan herkes de var
diğer konuda ise Allah yardımcınız olsun

merhabalar....dünkü tetanozdan sonra herşey çok güzel derken bütün gece kolumun ağrısından uyuyamadım..hala da beter durumdayım...siz de keyifler nasıl..
test sonuçlarını alan arkadaşların gözüaydın..
sevtaporhan sana da çok geçmiş olsun...karanlığın sonu hep ama hep aydınlıktır..sakın umutlarını yitirme..

demekki öğretmenlerin kaderi bu bizde eşimle öğretmeniz ama hala düğün borçlarımız var:)))) ne yazıkkkı inaşşlah bebiş olana kadar bitiricez Allah hepimize yardım etsin

demekki öğretmenlerin kaderi bu bizde eşimle öğretmeniz ama hala düğün borçlarımız var:)))) ne yazıkkkı inaşşlah bebiş olana kadar bitiricez Allah hepimize yardım etsin

bizim düğün borcu değil canım
arsa aldık onun borcunu ödüyoruz ee tabi bir de kredi kartı
altı üstü 3 gün bir pansiyonda tatil yaptık eşimle ama o bile memura iyi gelmiyor
bütçeyi açıyor

bebeklerimiz kısmetleriyle gelir inşallah

ben aldım canım perş sipariş verdim salı günü annem geldi diye aradı..seninki niye öle oldu ki :44:

Canım bende isim arıyorum kızıma araştırırken bi yerde okumuştum bade içki anlamına geldiği için koymak pek uygun değilmiş:44: ben kısa isimleri çok seviyorum ada veya ela daha bi güzel geliyo kulağa..

eşimin kuzeni ipek bade koydu bence çok güzel bir isim ikisi uyuyor da...
ipek ismini de severim bak ben

ben isim karar vereyim sizlere de danışacağım kızlar:)
gezelim dedik bugün ama izmir ne sıcaktı bahar gelsin yeter artık bunaldık resmen yaa

burda da çok ses seda yokmuş herkes haftasonu telaşında herhaldee

slm kızlar napıosunuz nasılsınız bakıiimm ne zamandır vakit bulamıodum ancak gelebildim geçmişi okumaya teşebbür bile edemıorum vallla nası gıdıo???

alışveriş konusu beni hasta etti kızlar...1 haftadır o avm senin bu avm benim geziyorum bitane doğru düzgün bişi yok..yok yok yok...bu ne ya...adanada hala yaz...okul açılıyor biz yanıyoruz..daha bir ay gider böyle...bütün mağazalar yeni sezona geçmiş...zaten hamile reyonu çoğu mağazada yok...lcw de var dediler...gittim...tamam fiyatlar uygun ama..bana hitap eden yok..kızlar ben bed.eğt. öğretmeniyim...ne yapacam bilemiyorum...ne giyeyim..en güzeli tayt-tunik..o da yasak...aldıklarınızı paylaşın arkadaşlar...yardıma ihtiyacım var..

canım ben lcw den normal pantolon aldım ben de öğretmenm onları giyiyorum 2 haftadır sürekli ama lcw de esofman altları da vardı hamileler için onlara bakabilirsin netten alısveriş yaparsan nette bulursun belki adana büyükşehir hamile kıyafeti satan magazalarda vardır netteki markalardan...:) aslında adidasa basvurmak gerek sizin için özel hamile koleksıyonu da yapması gerek :):)

galiba ben okula gitmek istemiyorum..alıştık yazın sere serpe,,şimdi bu sıcakta giyinmek beni boğuyo...zaten spor markalarının hiçbirinde hamilelik yok..ama nette araştırayım bi bakalım...

o konuda sana katılıorum :) bende bu hafta alıstırma haftasıydı güya 2 saat ancak duruo cocuklarım ama öle yoruluyorum ki öğlen eve kendımı zor atıorum aksama kadar uyuyorum sonra ben gene elbise falan gıyebiliorum pantolon secenegı de bol sıkıntı olmuo. ama bak hamile magazalarında böle tayt kuması gibi kumastan ütü izsiz güzel pantolonlar vardı esofman gibi onlardan alabilrsin üzerine tunık gömlek hepsi olur zaten 50-70 arası genelde fıyatları o işini görebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…