2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ama ben meleğime bir isim bulamadım aklımda sadece nehir var başka güzel isim bulan varmııııııı
ya ben kızıma cıtı pıtı bir isim olsun istiyorumm

Ayyy canım sendemi isim arayışındasın bizde bulamıyoruz daha zaman var ama...biz sadece hande ve iclâl isimlerine takıldık şuan şu son model isimlerdende pek istemiyoruz...birde ben ismin içinde A harfi olsun istiyorum :))) bakalım artık ama nehir güzel isim ayrıca nazik...

canım dualarımız sizlerle...eminim ki desica gibi sizlere de sevineceğiz burda...senin kaç çıkmıştı riskin canım?

teşekkürler...evet duaya çok ihtiyacımız var, dualarınızı eksik etmeyin...benim 1/ 68 çıktı dörtlü taramada

biz de daha isim bulamadık şimdiye kadar aklıma takılanlar
ıraz - beyza - selay

eşimin aklına takılanlar;
eftelya - tuana

bakalım daha neler takılcak aklımıza

tünaydın kızlar benim bebiş çok hareketli şuan uyuyor galiba sesi solugu yok bi bakıyorum uyuyacagım zaman yada sabah erkenden uyandırıyor bi bakıyorum sagımda, kafasını göbegimin sagına yada soluna koyuyor ben burdayım diyor bugün bebiş hareket etmedi uyuyor heralde bugün güzel uyumuşum saat 10 gibi kalktım normalde 8 gibi ogluşum uyandırıyordu.

karar verdm canm bende kutsal sevgı anlamını benmsedım zaten tamam bade koyuyrum

canm sıkma canını desem bos ama bebegını dusunn onu kucagna alınca sıkıntılarn hafflıcek ınsallah

ah canım ne desek yaaa..her şeyin beteri var bunu elbet biliyorsun sen de ama kim olsa üzülür...bak bizim komşumuz doğumuna 3 gün kala kalp krizinden eşini kaybetti geçen hafta...3 gün sonra da doğuma gitti..varsın tekmelerini görmesin anlatırsın sen...

kızlar tansiyonum yüksek çıkıyor başağrısı yapıyor ne iyi gelir sizce doktor 13 -9 olsa ara dedi çok önemliymiş

aman dikkat et canım çok önemli cidden..tuz şeker falan uzak duracaksın da ne düşürür bilemedim ben de

biz de daha isim bulamadık şimdiye kadar aklıma takılanlar
ıraz - beyza - selay

eşimin aklına takılanlar;
eftelya - tuana

bakalım daha neler takılcak aklımıza

eftelya olmasın bence

maşallah ona çok güzel bir duygu hep duyalım inşallah

ama ben meleğime bir isim bulamadım aklımda sadece nehir var başka güzel isim bulan varmııııııı
ya ben kızıma cıtı pıtı bir isim olsun istiyorumm

Ben de bulamıyorum,son model isimleri hiç beğenmiyorum,eşimde öyle.Kız ismi bulmak gerçekten çok zormuş,oğlumda seçenekler arasından hangisi olsun derken kızımda mahrum kaldım.Sizi takip edeceğim.

çok şükür gözün aydın :))

yarın dönüoruz çok şükür
pazartesi o sağlık ocağını haşlamassamyok kaydınız sistemden olmamış vs. derlerse yutmıcam kaç kere not kağıdına ismimi haftamı ve telimi not aldılar

Başımıza gelenlerin hepsi Allah'tan. Sabret ve isyan etme. Rabbim en kısa zamanda yüreğini ferahlatsın.

ALLAH güç versin zaman su gibi aksın gitsin inş canım..Allah beterinden saklasın.bebişinizi düşün ve kendini rahatlat canım...

Allah yardımcın olsun canım...buldunuz mu bir çıkar yolu:26:eşin nerede içeridemi yoksaiyi bir av. halleder gibime geliyor ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…