- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.541
cnm bende de şiddetli kalça kemiği ağrısı var. sağ tarafımdan bacağıma hatta ayağıma inen bi ağrı. son 1-2 gündür iyice arttı. daha erken diyolar bunun için korkuyorum o yüzden. kontrolüme 1 hafta var. başka var mı böyle bi ağrı çeken???
guleyncim, o duyguları en iyi yaşayan bilir, ama düşünmemeye çalış ve bol bol dua et. ben öyle rahatlıyordum.kötüyü getirme aklına. inşallah kuzucuğunla bu günleri gülerek anacaksınız..ben inanıyorum ki tertemiz çıkacak sonuçların, içini ferah tut. Allah yardımcın olsun canım. sonuçları paylaş bizimle,merak ederim.
kızlaaaarrrr milupa paketim geldi :)
çok sevindim küçücük bi paket ama çok mutlu etti beni :)
bu arada bugün temizlik yaptım hafta içi okul başlayınca
bi türlü evle ilgilenememiştim ama şu anda belimin ağrısından ölüyorum
bana gelmedi ya kaç haftalık demiştin cnm sen formda
bana gelmedi ya kaç haftalık demiştin cnm sen formda
Bugün o kadar moralim bozuldu, o kadar ağladım ki... doktora gittik. doktor ölçümleri yaptı. bacak boyunu ölçtü 3 hafta geriden geliyor down olabilir dedi. başladım ağlamaya tabii ben. radyolojiye gittim hemen, ağlaya zırlaya randevuyu aldım. ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona girmek için. neyse adam ölçtü biçti kafa ölçüsü 19-20 arası çıkıyor dedi. bacak boyu da 19. hafta ortalamasındaymış. çok rahatlaıdm tabii sonrasında, ama o 2 saat bana eziyet oldu. bu bahaneyle oğluşumla 35 dk. geçirmiş olduk gerçi :) yüzünü dudaklarını pipisini poposunu her yerini gördük inceledik :) anlayacağınız kadın doğumcu yanlış ölçüm yapmış. kafa ölçüsünü de küçük ölçmüş falan.. bi de adamın üslubu kötü, direkt down olabilir dedi ya. ben muayene ederken başladım ağlamaya, eşim kötü oldu odadan çıktı gitti. her neyse atlattıık :)
slm hanımlar dün tetanoz aşımı oldum bugün kolum pert :) s.ocağındaki hemşire bnm dr.dan daha ilgili ya neyse bugün 18.haftam bitiyor ve gobişim baya çıktı üstelik birdenbire. 2.5 kilo fln aldım 3te olabilir :) sizde durumlar nasıl
arkadaşlar unnadodan 2 ürün aldım. 31 ağustosta sipariş vermiştim. 6 eylülde kampanyası bitince göndermeye başlıyorlarmış ama hala üzerinden 9 gün geçti tedarik sürecinde diyor. 2 gün önce aradım kadın göndereceğiz dedi ama ... nsıl iş anlamadım. alışveriş yapan var mı??? bana neden gönderlmedi...
oğlumda ılk 5 ay hıc kılo almamıstım 5. ayda su an oldugum kılodaydım dengeledım yani:) 5. aydan sonra 9 kılo aldım tahmınım bund da oyle olur oğlumda dogumdan hemen sonra eskı kılomdaydım ınşallah buda oyle olur
ben 62 ydim 63 63.5 öyle değişiyorum sürekli. neden almıyorum yaaa... göbeğim de fırlamadı. 19+0 bugün ve hareketleri ara sıra karnımda toplanmasını hissetmem dışında yok. geçen çok üzüldüğümde nasıl tekmeler atmıştı ama tekme falan yok artık... bişey olmamıştır di mi... seri hareketler beklememem lazım. ne zaman hareketlenir peki???
Bugün o kadar moralim bozuldu, o kadar ağladım ki... doktora gittik. doktor ölçümleri yaptı. bacak boyunu ölçtü 3 hafta geriden geliyor down olabilir dedi. başladım ağlamaya tabii ben. radyolojiye gittim hemen, ağlaya zırlaya randevuyu aldım. ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona girmek için. neyse adam ölçtü biçti kafa ölçüsü 19-20 arası çıkıyor dedi. bacak boyu da 19. hafta ortalamasındaymış. çok rahatlaıdm tabii sonrasında, ama o 2 saat bana eziyet oldu. bu bahaneyle oğluşumla 35 dk. geçirmiş olduk gerçi :) yüzünü dudaklarını pipisini poposunu her yerini gördük inceledik :) anlayacağınız kadın doğumcu yanlış ölçüm yapmış. kafa ölçüsünü de küçük ölçmüş falan.. bi de adamın üslubu kötü, direkt down olabilir dedi ya. ben muayene ederken başladım ağlamaya, eşim kötü oldu odadan çıktı gitti. her neyse atlattıık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?