2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Aynı ağrı bende de var. Siyatik ağrısı. Benim 2. bebek bu. ilkinde 20 kg almıştım ve son aylarda bel ağrısından duramamıştım. Şimdi bu ikincide karnım çabuk büyüdü ve şimdiden 5 kg aldım. Yine bel ağrılarım başladı. İçeride rahim ve karın büyüdükçe , arkadaki sinirlere baskı yapıyor. Bu ağrı yürütmeyecek kadar çok olursa, doktor iğne veriyor, B12 vitaminlerini içeren. Ancak onları kullanabiliyoruz. Başka ilaç kullanamıyoruz.

çok teşekkürler desteğin için, hemen salı gelse diyorum, zaman geçmiyor sanki!!!ben de Allah a sığınıp bol dua ediyorum, inanıyorum ben de iyi çıkacak sonuçlarım, boş yere olumsuz düşünüp bebeğimi de etkilemek istemiyorum...doktorumuzun verdiği örnek çok anlamlıydı, onla teselli buluyorum, birisi size şu kadar ihtimalle kaza yapacaksın dese, kenara çekip arabayı ağlarmısın? diye teselli etti doktorumuz, doğru da söylüyor...beklemek çok zor ama, az kaldı...

kızlaaaarrrr milupa paketim geldi :)
çok sevindim küçücük bi paket ama çok mutlu etti beni :)
bu arada bugün temizlik yaptım hafta içi okul başlayınca
bi türlü evle ilgilenememiştim ama şu anda belimin ağrısından ölüyorum
yatarsam kalkamıyorum ağrıdan, sizin de böyle oluyo mu???

Bugün o kadar moralim bozuldu, o kadar ağladım ki... doktora gittik. doktor ölçümleri yaptı. bacak boyunu ölçtü 3 hafta geriden geliyor down olabilir dedi. başladım ağlamaya tabii ben. radyolojiye gittim hemen, ağlaya zırlaya randevuyu aldım. ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona girmek için. neyse adam ölçtü biçti kafa ölçüsü 19-20 arası çıkıyor dedi. bacak boyu da 19. hafta ortalamasındaymış. çok rahatlaıdm tabii sonrasında, ama o 2 saat bana eziyet oldu. bu bahaneyle oğluşumla 35 dk. geçirmiş olduk gerçi :) yüzünü dudaklarını pipisini poposunu her yerini gördük inceledik :) anlayacağınız kadın doğumcu yanlış ölçüm yapmış. kafa ölçüsünü de küçük ölçmüş falan.. bi de adamın üslubu kötü, direkt down olabilir dedi ya. ben muayene ederken başladım ağlamaya, eşim kötü oldu odadan çıktı gitti. her neyse atlattıık :)

dün tetenoz aşımızı vurulmuştuk çok şükür bi ağrım
olmadı hatta bugün deli gibi temizlik yaptım o kolumla
yani korkmayın herşey bebişlerimiz için sonuçta doğumda bi sürü
metalle haşır neşir olacak vücudumuz allah korusun bi mikrop
kaparsa bebek için hayati tehlikesi oluyomuş
bi de bende bütün avm leri gezdim hamilelik için ama bişey bulamamıştım
ben hataydayım antakya merkezde kapalı çarşı var bi sürü küçük
butikler var oralarda o kadar çok hamilelik pantolonları vardı ki
inanamadım ve acaip uygundu tanesi 25 tl den bi sürü
pantolon aldım ve çok güzeller bence sizin yaşadığınız yerde de böyle
çarşı gibi küçük küçük butikler vardır oralara da bakmanızı tavsiye ederim
bide pantolonu internetten almayın derim çünkü üstünde duruşuyla internetteki
duruşu çok farklı oluyo sonuçta hepimizin göbişleri ve vücut yapıları
farklı farklı, ay ne çok yazdım

ah canım yaaa geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum sonunda rahatladım neyse ki
geriden gelmesi olası bir şey miymiş peki?
benim kızım da kollar bacaklar 1 hafta geriden demişti doktor..ama yapısal bişi olabilir demişti..bir de benimki geç döllenme yaa ondan da olabilir diye düşündüm ben de

canım ben 17.haftamdayım.4 kilo aldım hiç bi kıyafetim olmuyo.avm lerde de bişey bulamıyorummmm.herkes kilomun farkında.artık eşim bile çok yiyosun iyi kilo aldın demeye başlıyo.5 kilo bile almış olabilirim .moral olsun 4 diyeyim ((

canım bende aldım çabuk ulaştı .ama fotodan cok farklı bişey geldi.iade edeyim dedim mesaj yazın diyolar yazdım cevap gelmedı tekrar yazdım.iade nedeni nedir diye mesaj yazmışlar.sonunda telle ulaşıp adresi aldım yolladım.henüz param yatmadı ama yatar heralde yakında inşş...

gunaydon kocış hasta salonda yorgan dosek bende yatak odasında mahsur kaldım bu arada 21. haftama gırıyorummmm veeee 6700 gr aldım

ben 62 ydim 63 63.5 öyle değişiyorum sürekli. neden almıyorum yaaa... göbeğim de fırlamadı. 19+0 bugün ve hareketleri ara sıra karnımda toplanmasını hissetmem dışında yok. geçen çok üzüldüğümde nasıl tekmeler atmıştı ama tekme falan yok artık... bişey olmamıştır di mi... seri hareketler beklememem lazım. ne zaman hareketlenir peki???

ben de 19. haftamın içerisindeyim 1,5 kilo aldım..
kızımda da 6 ayda 3 kilo almıştım son 3 ay 6 kilo birden aldım ekmek falan yemememe rağmen
son aylar bebiş çok hızlı büyüyo

oğlumda ılk 5 ay hıc kılo almamıstım 5. ayda su an oldugum kılodaydım dengeledım yani:) 5. aydan sonra 9 kılo aldım tahmınım bund da oyle olur oğlumda dogumdan hemen sonra eskı kılomdaydım ınşallah buda oyle olur

ben de doğumun 3. günü eski kilomdaydım hem de sezaryan olmama rağmen göbek bile kalmamıştı
9 kilonun 3600ü kızım çıktı zaten..suyu falan derken bana bişi kalmamıştı
ama emzirirken geri aldım çoğu kiloyu insanın nasıl iştahı açılıyor emzirirken yaa kan şekeri üşüyor dolaba saldırıyosun resmen:)
bundan sonra spor yapabilirsem yapmayı düşünüyorum ama bakalım halim kalacak mı:))

gunaydınlarr, kılo mu bende varımm 40 kıloyla hamıle kaldım 46 kusurdum gecen hafta.. ıhtıyacım vardı cok zayıftım ama bırden almayıda garıpsıyo ınsan 34bedendım 38e gırıorum... bıraz yadırgadım ama hosumada gıdıyoo yaa

haftamız aynı kuzumm, tecrubelı degılım malum ılk bebıs ama bende senın gıbıyım cok takılıoruz ben dun mesela 12den gece 3e kadar hıssettım hıc durmadı bugun daha tık yok gunum gunume uymuyoo , neden kı bende bılmıorumm

cokk gecmıs olsun cnm, benımde her gırdıgımde ultrosona ya 1 hafta gerıden gelıyor bacaklar ya 2 hafta 2lıyle 3lumde ıyı cıktı ama ıcımdekı korku gecmıyoo,her ultroson ızdırapp cokk korkuorum,ayrıntılı ıcın 22.haftama randevu aldım ınsallah benımde sonucum senınkı gıbı cıkarr cok panıkledım acaba dıorum bu gerıden gelme neyın belırtısı yada bole gıdersee nolur var mı fıkrı olann?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…