2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benim ilk bebek cnm. 5 dk ayakta kalıyım kalçama bi sancı giriyo, gözümden yaş geliyor. ve ben 1 kg vermiştim onu geri aldım sadece. B12 içtiğim 3 ilaçta var Allahtan. vitamin manyağı oldum:)

ben 17.haftamdayim ve kahve rengi leke vardi hastaneye gitim dr bakdi nerden geldigini bilmiyorum dedi 3-4 güne bitmese hastanede kalacan dedi 2 gün bise yokdu 3.gün yine leke vardi hastaneye gitim baska kadindi bakdi plasenta previa yani bebegin esi önde ondan oluyormus dedi doktor ama 6-7 haftaya kada yarine yerlesir dedi ya böyle kalsa diye sordum ozaman risikosu var dedi ama anlamadim ne risikosu olur ilmyiorum benim gibi yasayan varmi acaba. pek nadir gözüken bisey b u 200 hamilerde birinde olyuormus internete okudum

arkadaşlar merhaba nasılsınız? bebeğiniz için alışveriş yapmaya başladınız mı? ben normalde pek ıstemıyordum ama heveslenıverdım. emzirme yastığı ve kundak alıcam. çok heyecanlıyım

aynen canım bende sn gıbıydım 9 kılonun 4350 sı oglumdu zaten 20 gunlukken hamıle kalmadan aldıgım pantolonlarıma gırebılıyordum ama oğlum 1 yasına gelene kadar malesef emzırme surecınde 6 kılo aldım ama sonra gaza gelıp 20 kılo bırden verdım umutluyum kendımden:)

Ben de aynı şeyi yaşadım 10 gündür fln hareketlerime dikkat ediyorum, çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum. 3 gün evden çıkmıorm hiçbişiyim yok, 4. gün evden çıkıp biraz yürüdüğümde hemen lekelenmem oluyor. Plesanta previa teşhisi koymak için daha erken. 23. haftaya kadar plesanta nın yukarı çıkma ihtimali var. O zamana kadar dikkat etmek gerekiyor ve lekelenme kanamaya dönüşürse hemen doktora gitmek gerek. Teşhis konarsa hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor, hastanede yatarak geçirenler bile olabiliyormuş plesanta previa nın çeşidine göre.. Bir de normal doğum yapamıyorsun. Ama dediğin gibi bu çok nadir, o yüzden 23. haftaya kadar plesanta nın yukarı çıkacağını umalım en iyisi..

slm hanımlar az önce alışverişe gittim pantolon bakındm hiç bişi yok lcw de pof artık baya sorun olmaya başladı kıyafet meselesi dar giyiniyorm sonrada rahatsz oluyorum moralim bozuluyor

Sonunda bebeğimin tekmelerini ve hatta taklalarını hissediyorummmmmm Dünden beri maşallah bebiş kıpır kıpır tabi benim içimde

gözün aydın canım benim ne kadar mutlusundur şimdi..artık bebişin de kendini yanında hissettirecek

Canım benim çok sağooll.. ya dün sabah 2 tekme attı ben delirdim sevinçten babası hissedemedi ama sona bi sağa bi sola geçmeye başladı sona yine tekme acaip keyifli bişii hissetmek ya bugünde öle kıpır kıpır ama baba bekliyo hazırda ama babaya pıt bile yapmıyo..

aynı şey bizde de var canım benim bebiş 2 haftadır falan tekmeliyor ama babası daha bişey hissedemedi

valla geçen gün sanki bişeyler kıpırdıyo ben de farkettim falan diyodu ama gerçekten hissettiği için mi yoksa hissetmek istediği için mi öyle dedi anlamadım

hissetmek istediği içindir onlarda merak ediyo..Eşim çaktırmadan elini karnıma koyuyo ama korka korka tek anlayabildiği şey bebeğin nerde olduğu..onu çözdü bebeğin yerini bulmaya çalışıyo bu arada arkadaşım primanın sitesine üye olmuş 4 adet yeni doğan bezi göndermişler tupper mama saklama kabı bi kç ıvır zıvır daha haberin olsun seninde bende üye oldum şimdi..

selamlar
benim bıdık solda ve sol kalçamda kaç gündür inanılmaz bi ağrı var hareketlerimi kısıtlıycak kadar
neden oluyo bilmiyorum hareketlerini yukarda hissediyorum arada ama inşallah kötü bi durum değildir
bel ağrısıda oluyo tabi arada

canım ben uye olmusum prımaya ama hedıyelerın gelmesı ıcın extra bıseymı yapmak gerekıyor göremedımde

Cnm noldu ya? Neye bu kadar uzgunsun? Kacirmisim ben. Ay hayirdir insallah niye esine karninin buyudugunu gosteremicen? (( esine bisey mi oldu yoksa?

ayyy kızlar öyle bi bunalımdayım ki anlatamam baş ağrısı bel ağrısı vs. bunaltıyo beni ya şikayet de etmek istemiyorum aslında ama ne yapsam bi tarafım ağrıyo artık ağlıycam yaaa birsycim sevtaporhanın eşi bir yanlış anlaşılma sebebiyle hapis cezasıyla karşı karşıya kalmıştı en son maalesef..ondan morali çok bozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…