- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.561
Aynı ağrı bende de var. Siyatik ağrısı. Benim 2. bebek bu. ilkinde 20 kg almıştım ve son aylarda bel ağrısından duramamıştım. Şimdi bu ikincide karnım çabuk büyüdü ve şimdiden 5 kg aldım. Yine bel ağrılarım başladı. İçeride rahim ve karın büyüdükçe , arkadaki sinirlere baskı yapıyor. Bu ağrı yürütmeyecek kadar çok olursa, doktor iğne veriyor, B12 vitaminlerini içeren. Ancak onları kullanabiliyoruz. Başka ilaç kullanamıyoruz.
aynen canım bende sn gıbıydım 9 kılonun 4350 sı oglumdu zaten 20 gunlukken hamıle kalmadan aldıgım pantolonlarıma gırebılıyordum ama oğlum 1 yasına gelene kadar malesef emzırme surecınde 6 kılo aldımben de doğumun 3. günü eski kilomdaydım hem de sezaryan olmama rağmen göbek bile kalmamıştı
9 kilonun 3600ü kızım çıktı zaten..suyu falan derken bana bişi kalmamıştı
ama emzirirken geri aldım çoğu kiloyu insanın nasıl iştahı açılıyor emzirirken yaa kan şekeri üşüyor dolaba saldırıyosun resmen:)
bundan sonra spor yapabilirsem yapmayı düşünüyorum ama bakalım halim kalacak mı:))
ben 17.haftamdayim ve kahve rengi leke vardi hastaneye gitim dr bakdi nerden geldigini bilmiyorum dedi 3-4 güne bitmese hastanede kalacan dedi 2 gün bise yokdu 3.gün yine leke vardi hastaneye gitim baska kadindi bakdi plasenta previa yani bebegin esi önde ondan oluyormus dedi doktor ama 6-7 haftaya kada yarine yerlesir dedi ya böyle kalsa diye sordum ozaman risikosu var dedi ama anlamadim ne risikosu olur ilmyiorum benim gibi yasayan varmi acaba. pek nadir gözüken bisey b u 200 hamilerde birinde olyuormus internete okudum
Sonunda bebeğimin tekmelerini ve hatta taklalarını hissediyorummmmmmDünden beri maşallah bebiş kıpır kıpır tabi benim içimde
gözün aydın canım benim ne kadar mutlusundur şimdi..artık bebişin de kendini yanında hissettirecek
Canım benim çok sağooll.. ya dün sabah 2 tekme attı ben delirdim sevinçten babası hissedemedi amasona bi sağa bi sola geçmeye başladı sona yine tekme acaip keyifli bişii hissetmek ya bugünde öle kıpır kıpır ama baba bekliyo hazırda ama babaya pıt bile yapmıyo..
aynı şey bizde de var canım benim bebiş 2 haftadır falan tekmeliyor ama babası daha bişey hissedemedi
Bi kaç hafta sonra onlarda hissedicek inşallah..bizim kadar net olmasada..
valla geçen gün sanki bişeyler kıpırdıyo ben de farkettim falan diyodu ama gerçekten hissettiği için mi yoksa hissetmek istediği için mi öyle dedi anlamadım
Sonunda bebeğimin tekmelerini ve hatta taklalarını hissediyorummmmmmDünden beri maşallah bebiş kıpır kıpır tabi benim içimde
şanlıurfada oturann yokmuuuuu????????????????
canım ben uye olmusum prımaya ama hedıyelerın gelmesı ıcın extra bıseymı yapmak gerekıyor göremedımdehissetmek istediği içindir onlarda merak ediyo..Eşim çaktırmadan elini karnıma koyuyo ama korka korka tek anlayabildiği şey bebeğin nerde olduğu..onu çözdü bebeğin yerini bulmaya çalışıyo bu arada arkadaşım primanın sitesine üye olmuş 4 adet yeni doğan bezi göndermişler tupper mama saklama kabı bi kç ıvır zıvır daha haberin olsun seninde bende üye oldum şimdi..
günaydın, nasılsınız? ben de iyi olmaya çalışıyorum... stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor.... tek korkum bebeğime zarar gelmesi ama elimde değil... inşallah birşey olmaz... ilaçlarımı kullanamadım malesef kan magnezyum kalsiyum alan hiç içemedim başımdaki dertlerden... ne yapayım...(( bebeğim 4 gün önce tekmeler atmıştı ama bir daha olmadı öyle kuvvetli tekmeler... normal mi bu? hissetmedim hareketlerini ne zamandır... seri olmaması normal değil mi 18+6 yım bugün... ilaçları ne yapsm kullansam mı acaba... çocuğuma hiçbirşey de alamıyorum offfff elim gidiyor her şeye ama alacak para yok (( ne hayallerim vardı oysa şimdi zar zor ulaştığımız bebeğimizin tekmelerini, karnımın büyüyüşünü bebeğime aldıklarımı gösteremicem eşime... kaderrrr... allahım sabır diyorum isyan etmiyorum benden kötülerini düşünüyorum ne yapayım.. allahım derdi ya günahıma kefaret ya da sevabıma sevap katmak için verdi. herhalükarda da sabırla kazanacağım... onun için sabır diyorum ne yapayım... ne kadar zorlasam da bebeğim için kafamdan atmaya dağıtmaya çalışsam da içimdeki yangın geçmiyor... inşallah bebeğime birşey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?