- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.581
demekki öğretmenlerin kaderi bu bizde eşimle öğretmeniz ama hala düğün borçlarımız var:)))) ne yazıkkkı inaşşlah bebiş olana kadar bitiricez Allah hepimize yardım etsin
canım ben uye olmusum prımaya ama hedıyelerın gelmesı ıcın extra bıseymı yapmak gerekıyor göremedımde
Ne gusel burzu, benim ilk bebegim ama hala hissedemedim oyle detayli. arada bir baloncuk cikario o kadar
canım sende mı ogretmensın?
hayırlı olsun ben yaklık 1 aydır dışardan da ızleyebılıyorum tekmelerını dolayısıyla esımde hıssedıyorevet..ve bugün yeni öğrencilerimle tanışacağım.. insallah çok sorunlu bir sınıf felan değildir...bebişimle birlikte hem o kadar yol araba sürmek hem derse girmek beni zaten yeterince yoracak...
BU ARADA 14 eylül itibariyle.. bebişimi hissetmeye başladım.. Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu.. ama babası hissedemiyor daha..dışardan tekmeleri ne zaman belli olur ki?
yenı egıtım ve öğretım yılı ogrencılere velılere ve sayfadakı ortttttmen arkadaslara hayırlı gazamız mubarek olsun:) kızlar sız bır dogurcanız ben 9 dogurcam bu sene yaaaw:)
hayırlı olsun ben yaklık 1 aydır dışardan da ızleyebılıyorum tekmelerını dolayısıyla esımde hıssedıyor
günaydın herkese hayırlı haftalarrr
öğretmen arkadaşlar Allah kolaylık versin yeni sene başlıyor. okula başlayan miniklerin ve annelerinin Allah yardımcısı olsun
prima için eğer evinize gelsin istiyorsanız 5 tl kargo parası alıyorlar değmez onun yerine e-bebek mağazasında form doldurup anında alabilirsiniz. ben öyle yapmıştım
sevtaporhan naptınız ? merak ettim inşallah hayırlısı ile eşine birşey olmadan atlatır bebeğinizin büyüdüğünü beraber görürsünüz.
kızlar bu arada aşı olduğum gün çok iyiydim kolum falan hiç ağrımıyordu ama cumartesi günü eziyet oldu resmen gece hiç uyuyamadım ağrısından bi de aksi gibi sol kola yapıyorlar e solumuza yatmak lazım işkence oldu anlayacağınız neyse ki pazar geçti...
yenı egıtım ve öğretım yılı ogrencılere velılere ve sayfadakı ortttttmen arkadaslara hayırlı gazamız mubarek olsun:) kızlar sız bır dogurcanız ben 9 dogurcam bu sene yaaaw:)
urfalı değilim ama 2 yıldır burdayım hastane ve doktor konusunda tecrübe edindim sayılır
kızlar milupaya üye olamıyorum amaa... yani geçersiz e mail adresi girdiniz diyo doğru girdim ama neden olmuyoki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?