2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Sevtap okudum simdi Allah kurtarsin insallah. Cok zor bi durum Allah sabir versin, yardimciniz olsun insallah. Mutlakabir cikar yolu vardir, temyizi fln. İyi bir avukat bulursnz umarim. Dikkat et ama sen de kendine de bebegine de.

demekki öğretmenlerin kaderi bu bizde eşimle öğretmeniz ama hala düğün borçlarımız var:)))) ne yazıkkkı inaşşlah bebiş olana kadar bitiricez Allah hepimize yardım etsin

Kesinlikle biz de de aynı dert şubatta kızımn şansına bitecek tüm borçlar.
ama içinde kalmıyor değil. eşimden allah razı olsun hiç hissettirmemeye çalışıyor garibim

yenı egıtım ve öğretım yılı ogrencılere velılere ve sayfadakı ortttttmen arkadaslara hayırlı gazamız mubarek olsun:) kızlar sız bır dogurcanız ben 9 dogurcam bu sene yaaaw:)

canım sende mı ogretmensın?

evet..ve bugün yeni öğrencilerimle tanışacağım.. insallah çok sorunlu bir sınıf felan değildir...bebişimle birlikte hem o kadar yol araba sürmek hem derse girmek beni zaten yeterince yoracak...

BU ARADA 14 eylül itibariyle.. bebişimi hissetmeye başladım.. Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu.. ama babası hissedemiyor daha..dışardan tekmeleri ne zaman belli olur ki?

hayırlı olsun ben yaklık 1 aydır dışardan da ızleyebılıyorum tekmelerını dolayısıyla esımde hıssedıyor

günaydın herkese hayırlı haftalarrr

öğretmen arkadaşlar Allah kolaylık versin yeni sene başlıyor. okula başlayan miniklerin ve annelerinin Allah yardımcısı olsun

prima için eğer evinize gelsin istiyorsanız 5 tl kargo parası alıyorlar değmez onun yerine e-bebek mağazasında form doldurup anında alabilirsiniz. ben öyle yapmıştım

sevtaporhan naptınız ? merak ettim inşallah hayırlısı ile eşine birşey olmadan atlatır bebeğinizin büyüdüğünü beraber görürsünüz.

kızlar bu arada aşı olduğum gün çok iyiydim kolum falan hiç ağrımıyordu ama cumartesi günü eziyet oldu resmen gece hiç uyuyamadım ağrısından bi de aksi gibi sol kola yapıyorlar e solumuza yatmak lazım işkence oldu anlayacağınız neyse ki pazar geçti...

teşekkürler okuldaki karışıklık acayip stres yapıyor bende zaten bu sene işe yaramaz gözüyle bakıyolar bana hamileysek suçumuz ne
bebişim doğsun hiç kimseye öpücük makas vermicez işte oooh olsun size:))
Bu arada aşıdan acayip tırsar oldum sağlık ocağında arayan da yok şimdilik???..

yenı egıtım ve öğretım yılı ogrencılere velılere ve sayfadakı ortttttmen arkadaslara hayırlı gazamız mubarek olsun:) kızlar sız bır dogurcanız ben 9 dogurcam bu sene yaaaw:)

teşekkür ederizz walla 1 ocağa kadar okuldayım stresten doğurmasam okulda iyidir. Nefret ettim 4+4+4+4+4+4+4....!

urfalı değilim ama 2 yıldır burdayım hastane ve doktor konusunda tecrübe edindim sayılır

sesimii duyan çıktı çokk sevindimm:) bende 2 hafta oldu geleli urfaya geldiğm yerdeki dr um şanmeddeki kadir yamana gönderdi dr çok ilgilendi benle saolsun ama çok kalabalık iğrenç biryerdi çok korktum moralim bozuldu sen nereye gidiyorsun doktorun kim? birde alışveriş nerden yapıcam ben hiçbiryeri bilmiorum.. ilçedeyiz biz sık sık gidemiorum urfa merkeze

öhüüüüü tatil bitti duş almam ve öğlen okulda olmam gerek daha ders prog. bile belli değil, bir öğretmenler odamız bile yok...
Odamızı sınıf yaptı 4 idareci sağolsun, onların dördünün de ayrı ayrı odası var tabi keyifler hoşşş!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…