- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.601
olma zaten gelen giden yok :)ben taa haziranda üye oldum peehh:)
valla sorma bızı de cok kotu etkıledı 4+4 okullardakı ögretmen fazlası bızım sınıfı vurdu sınıf ıkıye bolundu falanteşekkür ederizz walla 1 ocağa kadar okuldayım stresten doğurmasam okulda iyidir. Nefret ettim 4+4+4+4+4+4+4....!
evetttt ılk hamılelıgımdekı o tanıdık duygu gerı geldıııııı!!!! cocugum acaba kıme benzeyecek:))) ılk hamılelgımde de dogurana kadar catlamıstım meraktan bugun yıne o moddayım hep sarısın mavız gozlu olsun ıstıyordum allah gonlume gore verdı bunda da cok sey ıstemıyorum slında abısıne benzesın yeter yaaa:))) şaka bı yana sağlıklı olsun elı ayagı duzgun olsun ama merak kedıyı oldururmus dusunmemem lazım bunları:))
çok kötüyüm bennapcamı bilmiyorum... eşim hapse girecek (((( 7 sene önce araba kullanırken arkadaşı arabayı durdurmuş bir kızla binmiş. geziyoruz demiş ama biraz ilerleyince biz aslında kaçtık demiş. nasıl olur falan filan neyse indirmiş eşim bunları arabadan. kız 17 yaşındaymış. babası kızı almış sonra kıza baskı yapıp şikayetçi olacaksın. zorla kaçırdılar diyeceksin demiş. eşimi de çağırmışlar. sen kullanıyormuşsun kaçırdığı arabayı demiş. o da benim olayla ilgim yok falan derken inanmamışlar. neyse 4 ay tutuklu kalmış. temyize göndermişler davayı ve üzerinden 8 yıl mı ne geçti. dün köye ilam gelmiş. 1 yıl 9 ay ceza kararı.... ((( avukatlara falan soruyoruz kimi 4 ay kimi 2 ay yatar. yok erteletsin 6 ay cezayı 6 aya kadar yasa çıkacak girmeyecek bile içeri... allahımmm ne bu başıma gelenler bu halimle... işinden gücünden olacak. herşeyimiz altüst oldu. ev kredisine girdik. herşey altüst ne olacak belli değil... ben napcam (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( işin acı tarafı ben ilk defa bu kötü haberi aldığım gün 11 eylülde bebeğimin 10 tane minik tekmesini hissettim ((((((((( ben bu tarihi nasıl kaydedicem ((((((((((((((( ben napcam bu üzüntüyle bebeğime zarar gelir mi???? üzülme demeyin denedim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :2:
selam şekerler güzel haftalar nasılsınız bebişler nasıl oyyyy kuzularım benim sağlıklı doğsunlarda bir an önce
Günaydıııııııııın...kuzusunun annesiiii !
Benim tosbağ geçen perşembe yüz üstü yatmış bize kılçık gibi gözüken omuriliğini gösterdi teyzesiii...
Tam tosbağ yaaa..Popo havada kafa yanda yatmış haha Paşam !...
327 gr olmuşşşş...Ay alıp ordan mıncıklayasım geldii yaaa...
gnydn hanımlar spor yapan var mı acaba aramızda hamile platesi fln
kızlar gebelikte cep teli ve bilgisayar yani internet zararlıymıs fakat telefon ve pc firmaları bunun duyulup yayılmasına engel oluyormus diye duydum.ayrıca tanıdık bir doktorda bunu onaylıyo.bu sebeple artık internete pek girmiyorum ve telefonuda kulaklıkla ve sadece gerekli oldugunda kullanıyorum bilginizee
sesimii duyan çıktı çokk sevindimm:) bende 2 hafta oldu geleli urfaya geldiğm yerdeki dr um şanmeddeki kadir yamana gönderdi dr çok ilgilendi benle saolsun ama çok kalabalık iğrenç biryerdi çok korktum moralim bozuldu sen nereye gidiyorsun doktorun kim? birde alışveriş nerden yapıcam ben hiçbiryeri bilmiorum.. ilçedeyiz biz sık sık gidemiorum urfa merkeze
herkese hayırlı akşamlar benim prenses paşaya dönüştü gecen hafta kıza benziyor dedi bu gün erkek dedi hatta pipisini gösterdi yüzde doksan erkek dedi onu nekadar beklediğimi ALLAH bilir kucağıma sağ sağlim allayımda kız erkek farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?