2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederizz walla 1 ocağa kadar okuldayım stresten doğurmasam okulda iyidir. Nefret ettim 4+4+4+4+4+4+4....!
valla sorma bızı de cok kotu etkıledı 4+4 okullardakı ögretmen fazlası bızım sınıfı vurdu sınıf ıkıye bolundu falan okulda tamgun den 2lı egıtıme gectı malesef

kızlar milupaya kızım da üye olmuştum ilk edap ta hep numuneler geldi sonra mama kaşığı geldi çok şık özel kutusu var kızım 17 aylık oldu hala mektuplar geliyo şimdi tekrar oğlum için yeni kayıt oluşturdum bakalım gene göndereceklermi

evetttt ılk hamılelıgımdekı o tanıdık duygu gerı geldıııııı!!!! cocugum acaba kıme benzeyecek:))) ılk hamılelgımde de dogurana kadar catlamıstım meraktan bugun yıne o moddayım hep sarısın mavız gozlu olsun ıstıyordum allah gonlume gore verdı bunda da cok sey ıstemıyorum slında abısıne benzesın yeter yaaa:))) şaka bı yana sağlıklı olsun elı ayagı duzgun olsun ama merak kedıyı oldururmus dusunmemem lazım bunları:))

evet ya ben de ilk hamileliğimde çok merak ediyorum şimdi aynı heyecan tekrar başladı ama ilk hamileliğim de hemen doğurmak istiyordum doğum dan sonra içim de oldu anları özlemeye başladım bu hamileliğim de acele etmiyorum :) inşallah benim oğluşum da kızıma bezer ablası gibi sağlıklı sıhhatli gelir bize

Canım yaaa..Allah sabır versin !...
Çok çok iyi bir avukat bulman lazım umarım bulursunda hiçde bildiğim tanıdığım yok ki..
Okuyunca çok üzüldüm...

selam şekerler güzel haftalar nasılsınız bebişler nasıl oyyyy kuzularım benim sağlıklı doğsunlarda bir an önce

Günaydıııııııııın...kuzusunun annesiiii !

Benim tosbağ geçen perşembe yüz üstü yatmış bize kılçık gibi gözüken omuriliğini gösterdi teyzesiii...
Tam tosbağ yaaa..Popo havada kafa yanda yatmış haha Paşam !...
327 gr olmuşşşş...Ay alıp ordan mıncıklayasım geldii yaaa...

oyyyy maş. sübhanallah kuzuya canım benimmm kocaman olmuş annesiiii yerim ben onu yerimmmm doğsunlar bir an önce sağlıklı sıhatli inş.

Günaydın Kızlarrr artık çoğumuz bebişlerimizi hissediyoruz sanırım :)) benim sadece kıpırdama saatleri değişti önceden sadece akşamları kımıldarken şimdi gündüz kıprıyo akşamları tık yok bir yerde okumuştum 19-20 haftalarda bebek uyku düzenini kurmaya başlıyormuş ondan sanırsam... Allahım biran önce kavuştursun yavrularımızı bize

kızlar gebelikte cep teli ve bilgisayar yani internet zararlıymıs fakat telefon ve pc firmaları bunun duyulup yayılmasına engel oluyormus diye duydum.ayrıca tanıdık bir doktorda bunu onaylıyo.bu sebeple artık internete pek girmiyorum ve telefonuda kulaklıkla ve sadece gerekli oldugunda kullanıyorum bilginizee

telefon sadece gebelikte değil normalde de beyin hücrelerini zamanla öldürdüğü için zararlı olarak biliniyor. bu nedenle de çocuklarda kullanılmaması yetişkinlerde de kulaklık ile kullanılması tavsiye ediliyor. bilgisayara gelince ben yazılım mühendisiyim. 70 den fazla bilgisayarla aynı ortamda günde 08:30 / 18:30 çalışıyorum. bir zararı yok şöyleki monitörünüz şu arkalı ve çok eski modellerdense evet onlarda yüksek oranda radyasyon vardı fakat yeni üretilenlerde monitörden gelen radyasyon tv lerden bile az şu an. dizüstü kullanıyorsanız yine de uzun süre kucağınızda çalışmayın derim ama masaüstülerde bir sakınca yok. içinizi ferah tutun.

ben ilk osm de zeki mil e gittim hastane olarak çok iyi doktoruda çok tavsiye etmişlerdi ankara zekai tahirden gelme olduğunu duyunca bizde onu tercih ettik
fakat odaya girmenle çıkman bir oluyodu ,çokda ilgili bi doktor olmamakla birlikte her soruna geçiştirerek cevap verdiği için içimize sinmedi
sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle şanmed de meral hanıma gittim ,kendisi ilgili ve işinde iyiydi fakat hastane çokkk kötü seninde dediğin gibi ,senin dediğin doktoru hiç duymadım
şimdi academia hospitale geçtim yeni açıldı ,hastane olarak urfada bu kalitede bi yer bulucağı hiç düşünmemiştim ,çok temiz ,yeni olduğu için ilgi alaka harika,teknoloji bakımındandan da süper,dört boyutlu üç boyutlu için başka odalara geçmiyosun herşey aynı yerde karşında kocaman bi ekran son teknoloji herşey yani,odalar temiz ,bi arkadaşım orda doğum yaptı memnun kaldı
ayrıca sadece kadın ve çok hastanesi 24 saat nöbetçi doktor bulunuyor
doktor olarakta bize orhan yanar ı tavsiye ettiler kendiside istanbul tıp mezunu benim çok içime sindi ,ilk muaynedede memnun kaldık
ilçeden gelip gitmen zor olur allah kolaylılar versin
alışverişi hiç sorma ,hiç bişey bulamıyorum burda bir tane alışveriş merkezi var ordada pek bişey yok

ayy canım benim yazdığın son msjlarda gördüm demek pipilin oluyomuş bi kızın vardı zaten...rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallh,,,, bende hala aşılamalarla uğraşıyorum .....kendine iyi bak canım görüşemesekte takibimdesin topiğin gebe hatunları sizleri tanımasamda rabbim evlatlarınıza sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah

herkese selamlar bugun cok fena midem yaniyo ya . yarin tam 19. haftami dolduruyorum ama hala bebisimi hissetmiyorum. benim gibi olan var mi genelde herkes tekmeleri hissetti ama ben de tik yok daha.insallah fazla bekletmez bebisim beni. 28 eylulde detayli ultrasona randevum var ama dayanamiyorum yaa bebisimi gormek istoyorum cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…