2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkese selamlar bugun cok fena midem yaniyo ya . yarin tam 19. haftami dolduruyorum ama hala bebisimi hissetmiyorum. benim gibi olan var mi genelde herkes tekmeleri hissetti ama ben de tik yok daha.insallah fazla bekletmez bebisim beni. 28 eylulde detayli ultrasona randevum var ama dayanamiyorum yaa bebisimi gormek istoyorum cok merak ediyorum.

ben de aynıyım hala hissetmiyorum dün gece yatarken hafif karnımın üstüne yatmış bulundum sanki yer değiştirdi hissettim kaydığını sonra bilerek yine o şekil yattım tık yok benimle oyun oynuyo cimcime

Kızlar bu büyüyen beşikler için kullanışlı değil falan diyorlar acaba doğrumu varmı kullanan yada fikri olan ???

Bir iç mimar olarak park yataklardan daha sıhhi ve kullanışlı olduklarını söyleyebilirim.
Diğerleri sentetik ve belli bir yaşa kadar ama büyüyen tip karyolalar uzun soluklu kullanıma çok uygun.
Hatta daha karlı bu iş için 2 kere bütçe ayırmaktansa keseye uygun tek bir yatak almak hele deki
kendi yatak odası şimdiden olacaksa bebişlerin çok mantıklı bir seçim derim ben...

Park yataklar 350Tl ve üzeri...ahşap büyüyen karyolalar biraz daha pahalı tabi 500-600TL lerden başlayanları var 1.500 TL ye çıkanları bile ama en uygunu keseye göre olan karyolalar tabe..

Son düzenleme:
kızlar merhaba, halimi hatrımı soran herkese teşekkürler... malesef daha önce de dediğim gibi avukatlık bir iş yok. cezayı yatacak. sadece tek şansımız benim durumumdan dolayı 6 ay ertlenebiliyrmuş ceza. yarın balıkesir savcılığına gidip erteletecekti tabi savcının insafına kalmış o karar da, ertelemeyebilir de... ama bugün gitmek zorunda kaldı. neden derseniz... herşey üst üste gelirmiş... kayınpederim rahatsızlanmış ölüm döşeğindeymiş, dr. kimi varsa gelsin demiş... eşim apar topar arabayı aldı gitti. ben de geleyim dedim yok dedi. offffffffffffffffffff... allahım sabıııııııırrrrrrrr.... dün zaten iyice bunaldım beni bu hallere düşürdün karnımda çocuğumla rezil ettin falanlar sonra pişman oldum üzüldüm ama ne yapayım dayanamıyorum artık.. sabırrrr allahım sabırrrrrrr.... sabır sabır sabır sabır... bebeğimi fazla hissetmiyorum arada bir.. normal mi bilmiyorum... bugün okula başladım. güzeldi. çocuklar çok gerilemiş ama aileler ilgisiz zaten okumalar gerilemiş yine... offf düşünemicem artık.... artık o kadar duyarsızlaştım ki her şeye... daha başıma neler gelecek beklemedeyim... sabır allahım sabır....

ah ben canımm
hep derler her şey üstüste gelir diyee gerçekten öylee
Kayınpederini de şifası varsa versin Rabbim
yoksa da çektirmesin daha fazlaa

ah ben canımm
hep derler her şey üstüste gelir diyee gerçekten öylee
Kayınpederini de şifası varsa versin Rabbim
yoksa da çektirmesin daha fazlaa

cnm Allah sabrını verir inş. Ocak annelerinde kötü haberler var. bebeini kaybeden, hem kendi hem bebeği vefat eden anne adayı var sizin ayrılığınız geçici en azından öyle düşünüp güçlü olmaya çalış. çok zor bir durum anlıyorum ama bebeğin için psikolojini sağlam tut. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hem biz hem bebeklerimiz sağllıklı olarak doğum yapmayı nasip eder inş yüce Rabbim.

ay allahım yaaa çok üzüldüm.. ((( allahım şükür tabi ne gelirse ondan gelsin razıyım ne yapayım dediğin gibi allah beterinden saklasın...

ay allahım yaaa çok üzüldüm.. ((( allahım şükür tabi ne gelirse ondan gelsin razıyım ne yapayım dediğin gibi allah beterinden saklasın...

daraldım valla bugün.Rabbim korusun bizi de yavrularımızı da. bir ateş basıyo bi üşüme geliyor. kolum falan buz gibi ama sıcaklıyorum.sabahtan beri de karnıma sancı gelip gidiyor. hayırlısıyla bir atlatsak şu günleri.yavrularımızı sağlılkla kucağımıza alsak inş.

bu kontrolümüzde osm ye gidelim dior eşim orda dr hakan varmış doğum yapan biri var burda görüştük çok memnun kalmışlar bakalım senin dr u hastaneyide araştırayım çok teşekkür ederim buarada kendimi kötü hissediyordum kaç zamandır ben sezeryan olucam dr um hastane koşullları çok önemli baklaım daha zaman var şükür deneye deneye birinde karar vericezz

bugun bebegım kılodumun ve pantolomun altında ezıldı resmen su okulu bu acıdan sevmyrum kac kere dugme actım kapadım hatrlamyrum gun btmek bılmedı yok valla yarndan ıtıbaren esortman gyyrum ole de bı tekmeledıkı cocugum acıdım valla ayy su cocugu dgrsamda bı rahat etsem artık

buarada kızlar ara ara hatrlatma yapayım cokda sık bogaz etmeyeyım tabi hedıyelesme olayımıza katılmak ısteyenler mesaj atsn veya 2013 şubat annelerı hedıyelsyr topıgıne yazsn ekleyeyım bayrama yakın cekılısı yapıcam

selam kızlarr
çok yoruldum bugün çokk
ilk gün bi de nöbet yazmışlar
5lere seçmeli koyuldu diye her gün 7 saat 1 gün de 8 saat ders
daha ne kadar saçmalayacakalr meraktayım

sevtap kayınpederine de geçmiş olsun eşin için hepten zor durum
baba bir yanda hapis bir yanda sen bir yanda
destek ol ona toparlan bence canım..

çok geçmiş olsun canım inşllah toplar kayınpederin kendini de bi de arada onun üzüntüsünü yaşamazsın...boşver sen şimdilik öğrencilerinin okuma seviyesini sene içinde tekrar yapa yapa toparlar onlar sanki az stresin varmış gibi onu da kendine stres yapma...inşallah ertelerler cezayı da canım yaa...

canım ben giremiycem maalesef hediye olayına kıbrısta herşey o kadar sıkıntılı ki...sadece hediyeyi kargoya vermek ve ayrı bir günde bana gelen hediyeyi almak için toplamda 100 km den fazla yol yapmam gerekiyor tabi hediye bulması da cabası...keşke türkiyede olsam herşey burnumun dibinde olsa da ben de katılabilsem size

heyooooooo!!!amniyosentezin ilk sonuçlarını aldık!!!! oghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! içim rahatladı!!! Rabbim kimseye yaşatmasın 3- 4 gündür yaşadıklarımızı, çok zordu çok....

bu arada bugün doktora gittim kızlar bebeğimi gördüm veeeeee kızım olacakmış çok şükür hiç bir sağlık sorunu yok beynini kollarının kemiklerini omuriliğini kalbini herşeyini inceledi doktorum çok sağlıklı dedi boyu 12.8 cm kilosu da 168 gr. biraz topaç olacak kızım galiba kollarını bacaklarını sallayıp duruyordu artık iyice büyümüş ilk gördüğümde şok oldum 1 aydır gitmiyodum tabi bu kadar büyüyünce ister istemez şaşırdık herşeyi yüzü falan o kadar netti ki....doktora sordum dışardan gelen sesleri duyabiliyor mu sanki şimdiden müzik zevki oluştu dedim yüksek sesleri duyar algılar ve tempolu müziklere daha çok tepki verir dedi anası babası gibi metalci olacak kızçem tetanoz aşısını da sordum daha önceden koruman yoktu dimi dedi yok yaptırmadım hiç ilkokuldan beri dedim o zaman 8. ayında yaparız 1 doz istersen sonra devam eder tamamlarsın şimdiden yaptırmana hiç gerek yok dedi...

henüz yapmıyorum ama ebru şallının hamile pilatesi dvd sini aldım başlamayı düşünüyorum.en azından haftada 2-3 kez yapsam razıyım.başta haftada 1 olur belki...

slm bende ebru şallıya bugün başladım hafta arası yapayım diye düşünüyorm ama çok uzun ve çok sıkılıyorm yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…