- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.621
herkese selamlar bugun cok fena midem yaniyo ya . yarin tam 19. haftami dolduruyorum ama hala bebisimi hissetmiyorum. benim gibi olan var mi genelde herkes tekmeleri hissetti ama ben de tik yok daha.insallah fazla bekletmez bebisim beni. 28 eylulde detayli ultrasona randevum var ama dayanamiyorum yaa bebisimi gormek istoyorum cok merak ediyorum.
Kızlar bu büyüyen beşikler için kullanışlı değil falan diyorlar acaba doğrumu varmı kullanan yada fikri olan ???
kızlar merhaba, halimi hatrımı soran herkese teşekkürler... malesef daha önce de dediğim gibi avukatlık bir iş yok. cezayı yatacak. sadece tek şansımız benim durumumdan dolayı 6 ay ertlenebiliyrmuş ceza. yarın balıkesir savcılığına gidip erteletecekti tabi savcının insafına kalmış o karar da, ertelemeyebilir de... ama bugün gitmek zorunda kaldı. neden derseniz... herşey üst üste gelirmiş... kayınpederim rahatsızlanmış ölüm döşeğindeymiş, dr. kimi varsa gelsin demiş... eşim apar topar arabayı aldı gitti. ben de geleyim dedim yok dedi. offffffffffffffffffff... allahım sabıııııııırrrrrrrr.... dün zaten iyice bunaldım beni bu hallere düşürdün karnımda çocuğumla rezil ettin falanlar sonra pişman oldum üzüldüm ama ne yapayım dayanamıyorum artık.. sabırrrr allahım sabırrrrrrr.... sabır sabır sabır sabır... bebeğimi fazla hissetmiyorum arada bir.. normal mi bilmiyorum... bugün okula başladım. güzeldi. çocuklar çok gerilemiş ama aileler ilgisiz zaten okumalar gerilemiş yine... offf düşünemicem artık.... artık o kadar duyarsızlaştım ki her şeye... daha başıma neler gelecek beklemedeyim... sabır allahım sabır....
kızlar merhaba, halimi hatrımı soran herkese teşekkürler... malesef daha önce de dediğim gibi avukatlık bir iş yok. cezayı yatacak. sadece tek şansımız benim durumumdan dolayı 6 ay ertlenebiliyrmuş ceza. yarın balıkesir savcılığına gidip erteletecekti tabi savcının insafına kalmış o karar da, ertelemeyebilir de... ama bugün gitmek zorunda kaldı. neden derseniz... herşey üst üste gelirmiş... kayınpederim rahatsızlanmış ölüm döşeğindeymiş, dr. kimi varsa gelsin demiş... eşim apar topar arabayı aldı gitti. ben de geleyim dedim yok dedi. offffffffffffffffffff... allahım sabıııııııırrrrrrrr.... dün zaten iyice bunaldım beni bu hallere düşürdün karnımda çocuğumla rezil ettin falanlar sonra pişman oldum üzüldüm ama ne yapayım dayanamıyorum artık.. sabırrrr allahım sabırrrrrrr.... sabır sabır sabır sabır... bebeğimi fazla hissetmiyorum arada bir.. normal mi bilmiyorum... bugün okula başladım. güzeldi. çocuklar çok gerilemiş ama aileler ilgisiz zaten okumalar gerilemiş yine... offf düşünemicem artık.... artık o kadar duyarsızlaştım ki her şeye... daha başıma neler gelecek beklemedeyim... sabır allahım sabır....
ay allahım yaaa çok üzüldüm..cnm Allah sabrını verir inş. Ocak annelerinde kötü haberler var. bebeini kaybeden, hem kendi hem bebeği vefat eden anne adayı varsizin ayrılığınız geçici en azından öyle düşünüp güçlü olmaya çalış. çok zor bir durum anlıyorum ama bebeğin için psikolojini sağlam tut. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hem biz hem bebeklerimiz sağllıklı olarak doğum yapmayı nasip eder inş yüce Rabbim.
ay allahım yaaa çok üzüldüm..((( allahım şükür tabi ne gelirse ondan gelsin razıyım ne yapayım dediğin gibi allah beterinden saklasın...
bu kontrolümüzde osm ye gidelim dior eşim orda dr hakan varmış doğum yapan biri var burda görüştük çok memnun kalmışlar bakalım senin dr u hastaneyide araştırayım çok teşekkür ederim buarada kendimi kötü hissediyordum kaç zamandır ben sezeryan olucam dr um hastane koşullları çok önemli baklaım daha zaman var şükür deneye deneye birinde karar vericezzben ilk osm de zeki mil e gittim hastane olarak çok iyi doktoruda çok tavsiye etmişlerdi ankara zekai tahirden gelme olduğunu duyunca bizde onu tercih ettik
fakat odaya girmenle çıkman bir oluyodu ,çokda ilgili bi doktor olmamakla birlikte her soruna geçiştirerek cevap verdiği için içimize sinmedi
sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle şanmed de meral hanıma gittim ,kendisi ilgili ve işinde iyiydi fakat hastane çokkk kötü seninde dediğin gibi ,senin dediğin doktoru hiç duymadım
şimdi academia hospitale geçtim yeni açıldı ,hastane olarak urfada bu kalitede bi yer bulucağı hiç düşünmemiştim ,çok temiz ,yeni olduğu için ilgi alaka harika,teknoloji bakımındandan da süper,dört boyutlu üç boyutlu için başka odalara geçmiyosun herşey aynı yerde karşında kocaman bi ekran son teknoloji herşey yani,odalar temiz ,bi arkadaşım orda doğum yaptı memnun kaldı
ayrıca sadece kadın ve çok hastanesi 24 saat nöbetçi doktor bulunuyor
doktor olarakta bize orhan yanar ı tavsiye ettiler kendiside istanbul tıp mezunu benim çok içime sindi ,ilk muaynedede memnun kaldık
ilçeden gelip gitmen zor olur allah kolaylılar versin
alışverişi hiç sorma ,hiç bişey bulamıyorum burda bir tane alışveriş merkezi var ordada pek bişey yok
buarada kızlar ara ara hatrlatma yapayım cokda sık bogaz etmeyeyım tabi hedıyelesme olayımıza katılmak ısteyenler mesaj atsn veya 2013 şubat annelerı hedıyelsyr topıgıne yazsn ekleyeyım bayrama yakın cekılısı yapıcam
heyooooooo!!!amniyosentezin ilk sonuçlarını aldık!!!! oghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! içim rahatladı!!! Rabbim kimseye yaşatmasın 3- 4 gündür yaşadıklarımızı, çok zordu çok....
henüz yapmıyorum ama ebru şallının hamile pilatesi dvd sini aldım başlamayı düşünüyorum.en azından haftada 2-3 kez yapsam razıyım.başta haftada 1 olur belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?