- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.641
heyooooooo!!!amniyosentezin ilk sonuçlarını aldık!!!! oghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! içim rahatladı!!! Rabbim kimseye yaşatmasın 3- 4 gündür yaşadıklarımızı, çok zordu çok....
bu arada bugün doktora gittim kızlar bebeğimi gördüm veeeeee kızım olacakmışçok şükür hiç bir sağlık sorunu yok beynini kollarının kemiklerini omuriliğini kalbini herşeyini inceledi doktorum çok sağlıklı dedi boyu 12.8 cm kilosu da 168 gr. biraz topaç olacak kızım galiba kollarını bacaklarını sallayıp duruyordu artık iyice büyümüş ilk gördüğümde şok oldum 1 aydır gitmiyodum tabi bu kadar büyüyünce ister istemez şaşırdık herşeyi yüzü falan o kadar netti ki....doktora sordum dışardan gelen sesleri duyabiliyor mu sanki şimdiden müzik zevki oluştu dedim yüksek sesleri duyar algılar ve tempolu müziklere daha çok tepki verir dedi anası babası gibi metalci olacak kızçem tetanoz aşısını da sordum daha önceden koruman yoktu dimi dedi yok yaptırmadım hiç ilkokuldan beri dedim o zaman 8. ayında yaparız 1 doz istersen sonra devam eder tamamlarsın şimdiden yaptırmana hiç gerek yok dedi...
slm bende ebru şallıya bugün başladım hafta arası yapayım diye düşünüyorm ama çok uzun ve çok sıkılıyorm yaparken
slm kizlar bugün bizim evlilik yoldönümüz tam 1 yil oldu evliyim cok mutluyuz ama insallah bebgimizide saglikli bi sekilde kucagimiza alsak daha mutlu olacagiz.
Okul müdürüm bi iyilik yapıp p.tesi günümü boş yapmış çok ama çok mutluyum:)
kızlar merhaba, halimi hatrımı soran herkese teşekkürler... malesef daha önce de dediğim gibi avukatlık bir iş yok. cezayı yatacak. sadece tek şansımız benim durumumdan dolayı 6 ay ertlenebiliyrmuş ceza. yarın balıkesir savcılığına gidip erteletecekti tabi savcının insafına kalmış o karar da, ertelemeyebilir de... ama bugün gitmek zorunda kaldı. neden derseniz... herşey üst üste gelirmiş... kayınpederim rahatsızlanmış ölüm döşeğindeymiş, dr. kimi varsa gelsin demiş... eşim apar topar arabayı aldı gitti. ben de geleyim dedim yok dedi. offffffffffffffffffff... allahım sabıııııııırrrrrrrr.... dün zaten iyice bunaldım beni bu hallere düşürdün karnımda çocuğumla rezil ettin falanlar sonra pişman oldum üzüldüm ama ne yapayım dayanamıyorum artık.. sabırrrr allahım sabırrrrrrr.... sabır sabır sabır sabır... bebeğimi fazla hissetmiyorum arada bir.. normal mi bilmiyorum... bugün okula başladım. güzeldi. çocuklar çok gerilemiş ama aileler ilgisiz zaten okumalar gerilemiş yine... offf düşünemicem artık.... artık o kadar duyarsızlaştım ki her şeye... daha başıma neler gelecek beklemedeyim... sabır allahım sabır....
bugun butun gun stresten oldumselam kızlarr
çok yoruldum bugün çokk
ilk gün bi de nöbet yazmışlar
5lere seçmeli koyuldu diye her gün 7 saat 1 gün de 8 saat ders
daha ne kadar saçmalayacakalr meraktayım
sevtap kayınpederine de geçmiş olsun eşin için hepten zor durum
baba bir yanda hapis bir yanda sen bir yanda
destek ol ona toparlan bence canım..
bu arada bugün doktora gittim kızlar bebeğimi gördüm veeeeee kızım olacakmışçok şükür hiç bir sağlık sorunu yok beynini kollarının kemiklerini omuriliğini kalbini herşeyini inceledi doktorum çok sağlıklı dedi boyu 12.8 cm kilosu da 168 gr. biraz topaç olacak kızım galiba kollarını bacaklarını sallayıp duruyordu artık iyice büyümüş ilk gördüğümde şok oldum 1 aydır gitmiyodum tabi bu kadar büyüyünce ister istemez şaşırdık herşeyi yüzü falan o kadar netti ki....doktora sordum dışardan gelen sesleri duyabiliyor mu sanki şimdiden müzik zevki oluştu dedim yüksek sesleri duyar algılar ve tempolu müziklere daha çok tepki verir dedi anası babası gibi metalci olacak kızçem tetanoz aşısını da sordum daha önceden koruman yoktu dimi dedi yok yaptırmadım hiç ilkokuldan beri dedim o zaman 8. ayında yaparız 1 doz istersen sonra devam eder tamamlarsın şimdiden yaptırmana hiç gerek yok dedi...
ben oğlumd kullandım 9 yasında 2 ay oldu baza ıle degıstırelı bunca sene kullandım yanıKızlar bu büyüyen beşikler için kullanışlı değil falan diyorlar acaba doğrumu varmı kullanan yada fikri olan ???
maşallah kuzuna detaylıya mı girdin yoksa rutin kontrol mü canım?
aaay cok uzuldum neden olmuş pekı haberın varmı?cnm Allah sabrını verir inş. Ocak annelerinde kötü haberler var. bebeini kaybeden, hem kendi hem bebeği vefat eden anne adayı varsizin ayrılığınız geçici en azından öyle düşünüp güçlü olmaya çalış. çok zor bir durum anlıyorum ama bebeğin için psikolojini sağlam tut. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hem biz hem bebeklerimiz sağllıklı olarak doğum yapmayı nasip eder inş yüce Rabbim.
Gökçecim çok sevindim gözün aydın..içimize doğan doğruymuş.Senin kızın dışardan gelen müzik seslerini çok çok iyi duyuyo bence müzik kulağı çok iyi olucak fıstığın..
ay öyleymiş canım valla doğru doğmuş gerçekten içimize..eeee hamile 6. hissisanırım müzik kulağı iyi senin de dediğin gibi..inşallah babasına çekip ritim sorunu yaşamaz eşim bırak oynamayı şarkı bile mırıldanamaz sadece dinler,ama bana çekerse yaşadık kapı gıcırtısına oynarız çalmadığı müzik aleti de kalmaz
malesef hayatını kaybeden anne lupus hastasıymış2. bebegını beklıyormus sureklı hastanede yatıyormus gıbı bırsey cok uzuldum gerıye kalan yavrusuna sabır ve uzun omur evrsınay merak ettim ocak topiğini okudum... bir anne vefat etmiş biri de bebeğini kaybetmiş cidden.. allahımmm her şeyin hayırlısını ver... çok kötü oldum ya....(((( offffffff.....
hadi gözün aydın canım
bugun butun gun stresten oldum
ortaokullar 12,20 de cıkacak 5. sınıflarda 1,10 gece bızmkıler yanı ilkokullarda bu yuzden 1,20 gece derse gırecekmış benım oğlum gıbı ögrencıler yanı servısle okula gelenler saat 12,20 de okul bahcesıne bırakılacaklar ustune bırde okul muduru okul bahcesnde sorumluluk kabul etmem dedı , kafayı yıyecez karda kışta 1 saat ne yapacak bu cocuklar
aslında cok kolay sınıflar musaıt oldugu ıcın 5. sınıfların karsılıgında sınıf yok öglencı grubu yok yanı bızım sınıfları 12,30 da derse alsalar sorun kalmayacak mudurle konustuk bakalım mıllı egıtımden ızın almaya calışacak offff offfff bıde ustune servısler 5. sınıfları almıyorlar uzaktan gelen seneyede almayaız dedıler ne yapcaz bılmıyorum
detaylıya daha girmedim canım ama öyle bi inceledi ölçtü biçti ki bu sefer detaylıya girmiş kadar oldumdetaylı ultrason için 17 ekime radyolojiden günü verdi...ultrason görüntülerini cd olarak veremiyor musunuz dedim hepsi kayıtlı bi dahaki geldiğinizde dvd ye yazar veririz dedi yani detaylıya girdiğimde kızımın ultrason dvd siyle beraber alcam sonuçları 4 lü test için de kan verdim bu arada 1 haftaya çıkacakmış sonuçları..2 li çok iyi çıkmıştı inşallah bunda da sorun olmaz da artık rahatlarız
ay merak ettim ocak topiğini okudum... bir anne vefat etmiş biri de bebeğini kaybetmiş cidden.. allahımmm her şeyin hayırlısını ver... çok kötü oldum ya....(((( offffffff.....
arkadaşlar yarın cinsiyet öğrenmek ve 3lü test için dr ye gideceğim.
4 lü de aynı zamanda yapılıyormuş.sizler 3 lü mü yaptırdınız yoksa 4 lü mü????????????
ona göre yapıyolarsa 4 lü yaptırayım bende
çok kötüyüm bennapcamı bilmiyorum... eşim hapse girecek (((( 7 sene önce araba kullanırken arkadaşı arabayı durdurmuş bir kızla binmiş. geziyoruz demiş ama biraz ilerleyince biz aslında kaçtık demiş. nasıl olur falan filan neyse indirmiş eşim bunları arabadan. kız 17 yaşındaymış. babası kızı almış sonra kıza baskı yapıp şikayetçi olacaksın. zorla kaçırdılar diyeceksin demiş. eşimi de çağırmışlar. sen kullanıyormuşsun kaçırdığı arabayı demiş. o da benim olayla ilgim yok falan derken inanmamışlar. neyse 4 ay tutuklu kalmış. temyize göndermişler davayı ve üzerinden 8 yıl mı ne geçti. dün köye ilam gelmiş. 1 yıl 9 ay ceza kararı.... ((( avukatlara falan soruyoruz kimi 4 ay kimi 2 ay yatar. yok erteletsin 6 ay cezayı 6 aya kadar yasa çıkacak girmeyecek bile içeri... allahımmm ne bu başıma gelenler bu halimle... işinden gücünden olacak. herşeyimiz altüst oldu. ev kredisine girdik. herşey altüst ne olacak belli değil... ben napcam (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( işin acı tarafı ben ilk defa bu kötü haberi aldığım gün 11 eylülde bebeğimin 10 tane minik tekmesini hissettim ((((((((( ben bu tarihi nasıl kaydedicem ((((((((((((((( ben napcam bu üzüntüyle bebeğime zarar gelir mi???? üzülme demeyin denedim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :2:
arkadaşlar yarın cinsiyet öğrenmek ve 3lü test için dr ye gideceğim.
4 lü de aynı zamanda yapılıyormuş.sizler 3 lü mü yaptırdınız yoksa 4 lü mü????????????
ona göre yapıyolarsa 4 lü yaptırayım bende
ah canım bu ulkeden neyı alt yapı çalışması ıle yapıyorlarkişimdi 3sene içinde 6,7 ve 8 ler seçmeliye geçecek kademeli olarak yaa öğleciler akşam 8e doğru dersten çıkması gerekecek
neye dayanarak altyapı hazırlamadan sistem değiştirdik hiç bilmiyorum ama bi şekilde çözüm bulmak zorundalar...inşallah sizin sorun da çözülür bahçede bekler mi çocuk canım hayattaolmaz öyle bir şey
hadi inşallah 4lünüz de süper çıkar..ben de isteyim dvd bak 2liyi takmaktan aklıma bile gelmedi..kızımın dvd leri duruyo kardeşinin de olsun:)
Allahım korusun topiğimizde hiç sıkıntı eksilme olmasın bu saatten sonra inşallahhhh...ama vefat eden anne için şüphe duymuşlar ablası 4. gün girip yazmış falan o garip gelmiş onlara ben de anlamadım..
4lü 3 lünün 1 hormon daha katılarak genişletilmiş hali ve daha güvenilir..yapılma zamanları da aynı bence 4lü yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?