2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kizlar bugün bizim evlilik yoldönümüz tam 1 yil oldu evliyim cok mutluyuz ama insallah bebgimizide saglikli bi sekilde kucagimiza alsak daha mutlu olacagiz.

heyooooooo!!!amniyosentezin ilk sonuçlarını aldık!!!! oghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! içim rahatladı!!! Rabbim kimseye yaşatmasın 3- 4 gündür yaşadıklarımızı, çok zordu çok....

ooohh gözünaydın canım çok çok sevindim maşallah başka sıkıntı olmasın hiçbirimizde inşallahhhh

maşallah kuzuna detaylıya mı girdin yoksa rutin kontrol mü canım?

slm bende ebru şallıya bugün başladım hafta arası yapayım diye düşünüyorm ama çok uzun ve çok sıkılıyorm yaparken

canım benim arkadaşım plates hocalığı kursuna gitti uzun bi süre..hamile platesi o konuda ders almış hoca gözetiminde olmadıkça asla yapılmamalı derdi..çok kritik tehlikeli durumlar olabiliyormuş..normal bi plates hocasıyla bile asla yapılmamalı diyordu..

slm kizlar bugün bizim evlilik yoldönümüz tam 1 yil oldu evliyim cok mutluyuz ama insallah bebgimizide saglikli bi sekilde kucagimiza alsak daha mutlu olacagiz.

tebrikler canım..Allah nice yıllar nasip etsin kuzunuzla birlikte...

canım sabret dua et işin çok zor ama bugün yaşadığın stres, yarın bu sorunlar geride kaldığında, bebğinin uykusuna gazına yansıyacak
yalnız değilsin derdi veren allah sabrını da verir dua et işine odaklan sınıfındaki minikler gibi senin minğin de bir gün okullu olacak...
Ve herşey geride bi hayal gibi kalcak biz de bebğimle sana dua ediyoruz...

bugun butun gun stresten oldum
ortaokullar 12,20 de cıkacak 5. sınıflarda 1,10 gece bızmkıler yanı ilkokullarda bu yuzden 1,20 gece derse gırecekmış benım oğlum gıbı ögrencıler yanı servısle okula gelenler saat 12,20 de okul bahcesıne bırakılacaklar ustune bırde okul muduru okul bahcesnde sorumluluk kabul etmem dedı , kafayı yıyecez karda kışta 1 saat ne yapacak bu cocuklar
aslında cok kolay sınıflar musaıt oldugu ıcın 5. sınıfların karsılıgında sınıf yok öglencı grubu yok yanı bızım sınıfları 12,30 da derse alsalar sorun kalmayacak mudurle konustuk bakalım mıllı egıtımden ızın almaya calışacak offff offfff bıde ustune servısler 5. sınıfları almıyorlar uzaktan gelen seneyede almayaız dedıler ne yapcaz bılmıyorum

Gökçecim çok sevindim gözün aydın..içimize doğan doğruymuş.Senin kızın dışardan gelen müzik seslerini çok çok iyi duyuyo bence müzik kulağı çok iyi olucak fıstığın..

maşallah kuzuna detaylıya mı girdin yoksa rutin kontrol mü canım?

detaylıya daha girmedim canım ama öyle bi inceledi ölçtü biçti ki bu sefer detaylıya girmiş kadar oldum detaylı ultrason için 17 ekime radyolojiden günü verdi...ultrason görüntülerini cd olarak veremiyor musunuz dedim hepsi kayıtlı bi dahaki geldiğinizde dvd ye yazar veririz dedi yani detaylıya girdiğimde kızımın ultrason dvd siyle beraber alcam sonuçları 4 lü test için de kan verdim bu arada 1 haftaya çıkacakmış sonuçları..2 li çok iyi çıkmıştı inşallah bunda da sorun olmaz da artık rahatlarız

aaay cok uzuldum neden olmuş pekı haberın varmı?

Gökçecim çok sevindim gözün aydın..içimize doğan doğruymuş.Senin kızın dışardan gelen müzik seslerini çok çok iyi duyuyo bence müzik kulağı çok iyi olucak fıstığın..

ay öyleymiş canım valla doğru doğmuş gerçekten içimize..eeee hamile 6. hissi sanırım müzik kulağı iyi senin de dediğin gibi..inşallah babasına çekip ritim sorunu yaşamaz eşim bırak oynamayı şarkı bile mırıldanamaz sadece dinler,ama bana çekerse yaşadık kapı gıcırtısına oynarız çalmadığı müzik aleti de kalmaz

Ben bilmeden anasının kızı diyodum ya..Babasına çekiceğini sanmıyorum bu konuda en azından kapı gıcırtsısına oynicak bişii olucak gibi görünüyo..Keşke benimde bi enstrüman çalma yeteneğim olsaydı öğretirdim valla kızıma..

ay merak ettim ocak topiğini okudum... bir anne vefat etmiş biri de bebeğini kaybetmiş cidden.. allahımmm her şeyin hayırlısını ver... çok kötü oldum ya.... (((( offffffff.....

ay merak ettim ocak topiğini okudum... bir anne vefat etmiş biri de bebeğini kaybetmiş cidden.. allahımmm her şeyin hayırlısını ver... çok kötü oldum ya.... (((( offffffff.....
malesef hayatını kaybeden anne lupus hastasıymış2. bebegını beklıyormus sureklı hastanede yatıyormus gıbı bırsey cok uzuldum gerıye kalan yavrusuna sabır ve uzun omur evrsın

arkadaşlar yarın cinsiyet öğrenmek ve 3lü test için dr ye gideceğim.
4 lü de aynı zamanda yapılıyormuş.sizler 3 lü mü yaptırdınız yoksa 4 lü mü????????????
ona göre yapıyolarsa 4 lü yaptırayım bende

şimdi 3sene içinde 6,7 ve 8 ler seçmeliye geçecek kademeli olarak yaa öğleciler akşam 8e doğru dersten çıkması gerekecek
neye dayanarak altyapı hazırlamadan sistem değiştirdik hiç bilmiyorum ama bi şekilde çözüm bulmak zorundalar...inşallah sizin sorun da çözülür bahçede bekler mi çocuk canım hayattaolmaz öyle bir şey

hadi inşallah 4lünüz de süper çıkar..ben de isteyim dvd bak 2liyi takmaktan aklıma bile gelmedi..kızımın dvd leri duruyo kardeşinin de olsun:)

Allahım korusun topiğimizde hiç sıkıntı eksilme olmasın bu saatten sonra inşallahhhh...ama vefat eden anne için şüphe duymuşlar ablası 4. gün girip yazmış falan o garip gelmiş onlara ben de anlamadım..

4lü 3 lünün 1 hormon daha katılarak genişletilmiş hali ve daha güvenilir..yapılma zamanları da aynı bence 4lü yaptır canım

Merhaba. Aynı dert bende de var. 9 yil once bir kavga etmiş 18 ay geldi. Borcumuz var diye 6 ay ertelettik. Önümüzdeki hafta teslim olacak. Yatari 6 ay , % 99 acik cezaevi. Ve evet bu ay yeni bir yasa çıkacak. İlkini hastalıktan alırsan , 2. Bir 6 ay erteleme hakkın daha var. Sesli sesli ağlıyorum ama artık yeter dedim. Acikcezaevi cok rahatmis, eve de 15 dakika. Allah saglik versin. Bir de başka sabıkalı durumu olmayınca 3 yılın altında hapis yatmıyor. Benim esimin 2 kavga olayı var. Bir de esim o kadar güleryüzlu, sakin biri ki duyan inanmıyor. Gençlik hataları şimdi basa bela. Saglıgımız yerinde olsun, kızım sağlıklı doğsun bunu da atlatiriz.

Ben 4 lü yaptırdım , 3 luyu niye hala yapiyorlar anlamıyorum. Sonuçta daha güveniliri var. Gerçi bana hic yapma gerek yok dedi ama icim rahat etmez

ah canım bu ulkeden neyı alt yapı çalışması ıle yapıyorlarki(( delının bırı atıyor bır tas nyse ben cok konusmayayım bugun arkadaslarlada cok konustuk alacakalr benı içerıye yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…