- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.661
kızlar merhaba, halimi hatrımı soran herkese teşekkürler... malesef daha önce de dediğim gibi avukatlık bir iş yok. cezayı yatacak. sadece tek şansımız benim durumumdan dolayı 6 ay ertlenebiliyrmuş ceza. yarın balıkesir savcılığına gidip erteletecekti tabi savcının insafına kalmış o karar da, ertelemeyebilir de... ama bugün gitmek zorunda kaldı. neden derseniz... herşey üst üste gelirmiş... kayınpederim rahatsızlanmış ölüm döşeğindeymiş, dr. kimi varsa gelsin demiş... eşim apar topar arabayı aldı gitti. ben de geleyim dedim yok dedi. offffffffffffffffffff... allahım sabıııııııırrrrrrrr.... dün zaten iyice bunaldım beni bu hallere düşürdün karnımda çocuğumla rezil ettin falanlar sonra pişman oldum üzüldüm ama ne yapayım dayanamıyorum artık.. sabırrrr allahım sabırrrrrrr.... sabır sabır sabır sabır... bebeğimi fazla hissetmiyorum arada bir.. normal mi bilmiyorum... bugün okula başladım. güzeldi. çocuklar çok gerilemiş ama aileler ilgisiz zaten okumalar gerilemiş yine... offf düşünemicem artık.... artık o kadar duyarsızlaştım ki her şeye... daha başıma neler gelecek beklemedeyim... sabır allahım sabır....
günaydın... dün iş beni fena yordu... nasıl geçecek bu 3-4 ay bilmem.. bu arada öğretmen arkadaşlar.. şu doğum izninin 6 aya çıkmasından ses yok değil mi?
canım günaydın meclis ekimde açılıyomuş ozaman netleşecek deniliyor sabırla beklicez artık
ayyy.. insallah olur ya.. bana çalışmak çok zor geldi...dün çok yoruldum.. evimde uslu uslu otursam ne güzel olur...
yemek zamanı.... karnımız acıktı... görüşmek üzere...
günaydın kızlar bugun çok huzurluyum hava kapalı yağmur yağıyor böyle havalar benim içimi acıyo :)) işe gelmeyi bile seviyorum bu havada biraz dan sağlık ocağına gidip tetonoz aşımı vurduracam
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok bebişler nasıl hareketleri hızlandımı öpüyoruz hepinizi kızımla
günaydın canım sende ters etki yapıyo demekkiyağmurlu havada hep karamsar olur insanlar böyle boğulur gibi maşallahhh sana ozaman bende bu haftayı bitirip gidicem 20.hafta bittiğinde gelsin demişler dün eşime 19+2 yim bugün yani 20.haftamın içindeyim dimi sinem? dolayısıyla bu haftanın sonunda gitmem lazım
günaydınn bugün hepinizi ben karşılıyorum biz iyiiyiz teyzesi hatta dün akşam babamıza hissettirdik kendimizi kıpır kıpır okdarcık yerde neler yapıyodu hayretler içinde kaldım okadar hareketliydiki ama dışarıdan belli olmuyo bakaıldığında diğer arkadaşlarınki gibi sadece elimizi koyduğumuzda hissediyoruz gecede uyandırdı beni sizde ne var ne yok kızınla sende anlat bişeyler
kızlar geldimmmmmmm aşımı vurdurdum nihayet ağrı yapabilir dedi parol veya minoset kulana bilirmişim bebişimin kalp atışlarını da dinledik çok net olmasada duydum paşamın kalbini 19 haftalık olduk ama hala hareketleri net hissetmiyorum( normalde 2. gebeliklerde daha erken hissetiliyormuş ama ben de tık yok kızım da çok erken hissetmiştim gerçi kızım şuan bile bi an yerinde durmuyo demekki oğlum baya ağır başlı olacak :))
aynen canım bu hafalar benim havam canım ben ilk toz vurdurdum sormuştum 18 haftalıkta başlıyo dediler bende 18+3 buğün 19+0 19+6
hafta 20 haftalık diye geçiyo canım
kızlar geldimmmmmmm aşımı vurdurdum nihayet ağrı yapabilir dedi parol veya minoset kulana bilirmişim bebişimin kalp atışlarını da dinledik çok net olmasada duydum paşamın kalbini 19 haftalık olduk ama hala hareketleri net hissetmiyorum( normalde 2. gebeliklerde daha erken hissetiliyormuş ama ben de tık yok kızım da çok erken hissetmiştim gerçi kızım şuan bile bi an yerinde durmuyo demekki oğlum baya ağır başlı olacak :))
oyyyy maş. Allahım nazarlardan korusun inş. kuzucuğumuzu ben hissediyorum da eşim henüz hissedemiyor bakalım ilerleyen haftalarda oda hissedecektir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?