2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yok canım aramadılar hatta ben ardım 18 haftalık oldum diye o zaman gel dediler ben de kızım da kayıt yaptırmadım banda seni ararlar demişlerdi kimse aramadı o yüzden ben kızım da hiç sağlık ocagına gitmedim aşı da olmadım doğum dan sonra gittim gene aynı olur diye bu sefer kendim gidip kayıt oldum canım sen bi git bence

aynen canım beni de aramadılar ben kendim aradım

kuzu sen gidip gelmişsin bile ya ben yeni gördüm hoşgeldin geçmiş olsun inş.ağrı yapmaz
saol canım şuanlık iyiyim inşallah olmaz akşam dağ gibi ütü beni bekliyor canım kocacım cumartesi ben çalışıyorum diye annem le beraber bütün evi kaldırmış halıları çırpmış koltukların altını çekmiş silmiş yatak odasının bazasının altını silmiş dolaplar tozlar heryeri paklamış valla o yüzden ütüyü de benim yapmam lazım ayıp olmasın :))

Geçmiş olsun ben de vurulup geldim ...henüz ağrım sızım yok inşallaah olmaz
inşallah canım bende de bişey yok çok şükür :))

slm kızlar dün doktora gittik felaket halsizim kolumu kaldıracak halim yok kanım çok düşmüş talesemi olduğu için kan hapıda içemiyorum eğer dayanamazsan gel kan verelim dediler bakalım nolcak bebişim iyiymiş 183 gr olmuş herşeyi iyi dedi kansız olduğum için tosun gibi bi bebek olmaz dedi sağlığı iyi olsunda 2 hafta sonraya detaylı ultrason için gün verdi bizden haberler bu kadar

kızlar görev icabı çorumda ikamet edıyorum.21 ci yada 22 ci haftamda yanı 1ekim 15 ekim arası istanbula gidecegım .oraya gitmişken ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.(bebegın herseyıne bakılan ultrason sanırım ismi bu).ama nereye gidecegımı bilmıyorum.avrupa yakasında bu konuda uzman dr ve hastane tavsıyelerınızı ve fıyatlarını(emeklı sandıgına mansubum) yazasanız cok sevınırım şimdiden randevu almak gerekiyormuş o yüzden telaşlardayım yardım ederseniz sevinirim üniv hastaneside olur ama nasıl randevu alıcam hiç bilmiyorum

kızlar bugün unnado ve markafoniye değişik markalar gelmiş bebişlerinize ciciler bakın bakalım gerçi beymen kids e bakmayın 60 küsur tlye tulum gördüm korktum çıktım

Kızlar merhaba daha önce yazmıştım ama yinede hatırlatayım kendimi ben 3 defa kürtaj oldum, 3 defa tüp bebek denedim hepsinde negtaif sonuçlar aldık ve sonra mucizim geldi 18 haftalık hamileyim ve kızım olucak...Fakat ben hissetmiorum henüz sizle benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sewinirim.

Buyukcekmece kolan hast. Altan bey. Bu cevrede bütün hastaneler ona yönlendiriyor 150 yada 200 olması lazım 3 gun on e randevu icin araman lazim

kızlar bende bugün bebeğimi gördüm çok iyi masallah doktorumuz artık kesin konustu %100 erkek dedi.herşey çok iyi ama renkli dopler istedi çektirmicem galiba.kızımda çektirmiştim çok uzun sürmüştü bebeğe zarar vereceğini düşünüyorum

[QUOTE yakın olsaydık sneinkilerde çıkardı aradan kuş :)[/QUOTE]
saol kuşum nerde otuyorsun buarada benim de genelde nikim mucizem mucizem yazınca kendim sanıyorum :)) mucizem de bebişlerim kızım 5 yıl sonra oldu kendiliğinden öğrendiğim de 8 haftalıktı polikislik olduğum için adet olmuyorum o yüzden anlamadım kızım şimdi 17 aylık oldu oğlumuda 10 haftalık öğrendi çevrem deki herkez oh ne şanslısın diyo öğrendiğin an bebişin herşeyini görüyorsun

Son düzenleme:
inşşşşşşşşşşşş benimde bi gün yüzüm güler.her kontrolde bi şoka giriyorum.
bu defada bebişin kafasında 4 mmden küçük bikaç tane kist çıktı.
ben önce kistler bende sandım önemsemedim.
sonra bebekte olduğunu öğrenince yıkıldım tabi((
20. haftada ayrıntılı ultrasonla baktırcaz.%3-6 kişide oluyomuş bu.
kaybolma ihtimali varmış kisterin.inşşşşşşşşşşş biran önce kaybolur..aminnnnnnnnnnn
bu arada bademciklerim şişti.nefez almakta zorlanıyorum.
bi taraftanda burnumu silmekten perişan olduumm.

böyle işte gene benden ki haberler kötü.
3 lü tarama sonuçlarıda perşembe çıkıyo.4lü yapmıyolarmış orda.
dualarınızı bekliyorum...

RABBİM yardımcın olsun canım umarım normale döner

Teşfikiye de Atıl Yüksel adında bi doktor var, web sitesinden de inceleyebilirsin herkes onu tavsiye ediyor detaylı ultrason için.. 21. haftada bakmayı tercih ediyormuş, ben ekimin ilk haftası için randevu almaya çalıştım ama bulamadım. Belki senin geldiğin dönemde müsaittir. Randevu alamayınca fiyat da sormadım.

slm fıstıklaaaarrrrrr
sizi çok özledim kaç gündür uğrayamıyorum
okul beni çok yoruyo, tek matematikçiyim ve 19 tane şube var
hepsinin kitaplarıyla ilgileniyorum öldürdü beni, ne kadar çok ilerlemiş
sayfalar henüz geçmişi okuyamadım sizler neler yapıyosunuz, bugün öğleden sonra izin aldım
kontrolüm vardı yeni geldim bebişimizi gördük ve kesin kız dedi doktor :)
ince ince uzun narin parmakları var dedi ya yerim ben onun parmaklarını
boyu 18 cm ağırlığı 342 gr olmuş kocaman olmuş meleğim
bileklerimde bacaklarımda kırmızı lekeler çıkmıştı alerji olmuşsun dedi
baharatlı yağlı şeyler yeme dedi karnım da derisi soyuluyodu mantar olmuş dedi
hamilelik bunları tetikler dedi cildiyeye git şampuan versin dedi ama üşendim
gitmedim sonra giderim, bide pazartesiye ayrıntılı ultrasona randevu aldık
ama bebişimin gelişimi çok güzelmiş çok şükür maşallah diyim

canım yaa canını sıkıpta bebeğinde psikolojisini bozma sabret ayrıntılıyı bekle bakalım nolcak tüm dualarımız seninle inşallah kaybolmuş olurlar sende sıccak bişeyler iç kendine gel malum ilaç alamıyoruz

saol canım arayıp sorayım bakalım inş randevu alabilirim ve bütçemizi aşmaz çok stres oldum ist herşey çok pahallıymış yaa

canım inş bebeğinde bişey yoktur inşş sağlıkla kucağına alırsın bi arkadaşımda da olmuştu hatta ama şimdi sağlıklı bir oğlu var doğuma kadar geçen kister olabiliyomuş tabi ayrıntılıda herşey daha net görünür canını sıkma dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…