- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.681
yok canım aramadılar hatta ben ardım 18 haftalık oldum diye o zaman gel dediler ben de kızım da kayıt yaptırmadım banda seni ararlar demişlerdi kimse aramadı o yüzden ben kızım da hiç sağlık ocagına gitmedim aşı da olmadım doğum dan sonra gittim gene aynı olur diye bu sefer kendim gidip kayıt oldum canım sen bi git bencehadi bakalım geçmiş olsun kasa yaptıkları için ağrı olur diyorlarrr sinemciğimmm bende çok hissetmiyorum arada öyle pıt pıt vuruyorrr sağlık ocağından aradılarmı seni gelin diye ben daha kayıt bile olmadım ama kendi doktorum seni ararlar burdaki kayıtları görüyorlar dedi
aynen canım beni de aramadılar ben kendim aradımanladım cnm dün eşim götürdü kartımı izin alamadım şirketten geciktiğimiz bi durum varmı diye sormuş onlarda yok 20.haftayı bitirince gelsin demişler benim için aramıcaklarmıymış dedim yok aşkım sen gitcekmişsin diyo demekki bizim burda ilgi alaka az hahahaha
saol canım şuanlık iyiyim inşallah olmaz akşam dağ gibi ütü beni bekliyor canım kocacım cumartesi ben çalışıyorum diye annem le beraber bütün evi kaldırmış halıları çırpmış koltukların altını çekmiş silmiş yatak odasının bazasının altını silmiş dolaplar tozlar heryeri paklamış valla o yüzden ütüyü de benim yapmam lazım ayıp olmasın :))kuzu sen gidip gelmişsin bile ya ben yeni gördüm hoşgeldin geçmiş olsun inş.ağrı yapmaz
inşallah canım bende de bişey yok çok şükür :))Geçmiş olsun ben de vurulup geldim ...henüz ağrım sızım yok inşallaah olmaz
yok canım aramadılar hatta ben ardım 18 haftalık oldum diye o zaman gel dediler ben de kızım da kayıt yaptırmadım banda seni ararlar demişlerdi kimse aramadı o yüzden ben kızım da hiç sağlık ocagına gitmedim aşı da olmadım doğum dan sonra gittim gene aynı olur diye bu sefer kendim gidip kayıt oldum canım sen bi git bence
aynen canım beni de aramadılar ben kendim aradım
saol canım şuanlık iyiyim inşallah olmaz akşam dağ gibi ütü beni bekliyor canım kocacım cumartesi ben çalışıyorum diye annem le beraber bütün evi kaldırmış halıları çırpmış koltukların altını çekmiş silmiş yatak odasının bazasının altını silmiş dolaplar tozlar heryeri paklamış valla o yüzden ütüyü de benim yapmam lazım ayıp olmasın :))
bende dün uyuyakaldım yarın yaparım dedim benim dağ gibi ütülerde ellerimden öper bugün :))) yakın olsaydık sneinkilerde çıkardı aradan kuş :)
kızlar bugün unnado ve markafoniye değişik markalar gelmiş bebişlerinize ciciler bakın bakalımgerçi beymen kids e bakmayın 60 küsur tlye tulum gördüm korktum çıktım
kızlar görev icabı çorumda ikamet edıyorum.21 ci yada 22 ci haftamda yanı 1ekim 15 ekim arası istanbula gidecegım .oraya gitmişken ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.(bebegın herseyıne bakılan ultrason sanırım ismi bu).ama nereye gidecegımı bilmıyorum.avrupa yakasında bu konuda uzman dr ve hastane tavsıyelerınızı ve fıyatlarını(emeklı sandıgına mansubum) yazasanız cok sevınırım şimdiden randevu almak gerekiyormuş o yüzden telaşlardayım yardım ederseniz sevinirim üniv hastaneside olur ama nasıl randevu alıcam hiç bilmiyorum
yok canım aramadılar hatta ben ardım 18 haftalık oldum diye o zaman gel dediler ben de kızım da kayıt yaptırmadım banda seni ararlar demişlerdi kimse aramadı o yüzden ben kızım da hiç sağlık ocagına gitmedim aşı da olmadım doğum dan sonra gittim gene aynı olur diye bu sefer kendim gidip kayıt oldum canım sen bi git bence
aynen canım beni de aramadılar ben kendim aradım
saol canım şuanlık iyiyim inşallah olmaz akşam dağ gibi ütü beni bekliyor canım kocacım cumartesi ben çalışıyorum diye annem le beraber bütün evi kaldırmış halıları çırpmış koltukların altını çekmiş silmiş yatak odasının bazasının altını silmiş dolaplar tozlar heryeri paklamış valla o yüzden ütüyü de benim yapmam lazım ayıp olmasın :))
bende dün uyuyakaldım yarın yaparım dedim benim dağ gibi ütülerde ellerimden öper bugün :))) yakın olsaydık sneinkilerde çıkardı aradan kuş :)
saol kuşum nerde otuyorsun buarada benim de genelde nikim mucizem mucizem yazınca kendim sanıyorum :)) mucizem de bebişlerim kızım 5 yıl sonra oldu kendiliğinden öğrendiğim de 8 haftalıktı polikislik olduğum için adet olmuyorum o yüzden anlamadım kızım şimdi 17 aylık oldu oğlumuda 10 haftalık öğrendi çevrem deki herkez oh ne şanslısın diyo öğrendiğin an bebişin herşeyini görüyorsun
inşşşşşşşşşşşş benimde bi gün yüzüm güler.her kontrolde bi şoka giriyorum.
bu defada bebişin kafasında 4 mmden küçük bikaç tane kist çıktı.
ben önce kistler bende sandım önemsemedim.
sonra bebekte olduğunu öğrenince yıkıldım tabi((
20. haftada ayrıntılı ultrasonla baktırcaz.%3-6 kişide oluyomuş bu.
kaybolma ihtimali varmış kisterin.inşşşşşşşşşşş biran önce kaybolur..aminnnnnnnnnnn
bu arada bademciklerim şişti.nefez almakta zorlanıyorum.
bi taraftanda burnumu silmekten perişan olduumm.
böyle işte gene benden ki haberler kötü.
3 lü tarama sonuçlarıda perşembe çıkıyo.4lü yapmıyolarmış orda.
dualarınızı bekliyorum...
kızlar görev icabı çorumda ikamet edıyorum.21 ci yada 22 ci haftamda yanı 1ekim 15 ekim arası istanbula gidecegım .oraya gitmişken ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.(bebegın herseyıne bakılan ultrason sanırım ismi bu).ama nereye gidecegımı bilmıyorum.avrupa yakasında bu konuda uzman dr ve hastane tavsıyelerınızı ve fıyatlarını(emeklı sandıgına mansubum) yazasanız cok sevınırım şimdiden randevu almak gerekiyormuş o yüzden telaşlardayım yardım ederseniz sevinirim üniv hastaneside olur ama nasıl randevu alıcam hiç bilmiyorum
kaybolma ihtimali varmış kisterin.inşşşşşşşşşşş biran önce kaybolur..aminnnnnnnnnnn
Teşfikiye de Atıl Yüksel adında bi doktor var, web sitesinden de inceleyebilirsin herkes onu tavsiye ediyor detaylı ultrason için.. 21. haftada bakmayı tercih ediyormuş, ben ekimin ilk haftası için randevu almaya çalıştım ama bulamadım. Belki senin geldiğin dönemde müsaittir. Randevu alamayınca fiyat da sormadım.
slm fıstıklaaaarrrrrr
sizi çok özledim kaç gündür uğrayamıyorum
okul beni çok yoruyo, tek matematikçiyim ve 19 tane şube var
hepsinin kitaplarıyla ilgileniyorum öldürdü beni, ne kadar çok ilerlemiş
sayfalar henüz geçmişi okuyamadım sizler neler yapıyosunuz, bugün öğleden sonra izin aldım
kontrolüm vardı yeni geldim bebişimizi gördük ve kesin kız dedi doktor :)
ince ince uzun narin parmakları var dedi ya yerim ben onun parmaklarını
boyu 18 cm ağırlığı 342 gr olmuş kocaman olmuş meleğim
bileklerimde bacaklarımda kırmızı lekeler çıkmıştı alerji olmuşsun dedi
baharatlı yağlı şeyler yeme dedi karnım da derisi soyuluyodu mantar olmuş dedi
hamilelik bunları tetikler dedi cildiyeye git şampuan versin dedi ama üşendim
gitmedim sonra giderim, bide pazartesiye ayrıntılı ultrasona randevu aldık
ama bebişimin gelişimi çok güzelmiş çok şükür maşallah diyim[/QUOTE
ayy canım benimde karnımda soyulmalar oluyodu hatta 1 aydan fazladır bende deri genişliyor ondan diye düşünmüştüm demek mantarmışyanlız mantarla şampuan ne alaka anlamadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?