- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.701
ayy canım benimde karnımda soyulmalar oluyodu hatta 1 aydan fazladır bende deri genişliyor ondan diye düşünmüştüm demek mantarmışyanlız mantarla şampuan ne alaka anlamadım:44:
canım allah sabır versin evet gençlik hataları... ya nasıl başka olayı yok benim eşimin tek bu.. 2 yıl 1 ay yatarı da 6 aymış. ama sen 3 yılın altı hiç yatmıyor diyorsun avukat öyle demedi...Merhaba. Aynı dert bende de var. 9 yil once bir kavga etmiş 18 ay geldi. Borcumuz var diye 6 ay ertelettik. Önümüzdeki hafta teslim olacak. Yatari 6 ay , % 99 acik cezaevi. Ve evet bu ay yeni bir yasa çıkacak. İlkini hastalıktan alırsan , 2. Bir 6 ay erteleme hakkın daha var. Sesli sesli ağlıyorum ama artık yeter dedim. Acikcezaevi cok rahatmis, eve de 15 dakika. Allah saglik versin. Bir de başka sabıkalı durumu olmayınca 3 yılın altında hapis yatmıyor. Benim esimin 2 kavga olayı var. Bir de esim o kadar güleryüzlu, sakin biri ki duyan inanmıyor. Gençlik hataları şimdi basa bela. Saglıgımız yerinde olsun, kızım sağlıklı doğsun bunu da atlatiriz.
urfalı değilim ama 2 yıldır burdayım hastane ve doktor konusunda tecrübe edindim sayılır
kızlar şu unnadodan alışveriş yapmaz olsaydım. asla tavsiye etmiyorum 1 ay oldu hasla tedarikte arıyorum ilgi yok göndericez diyor gerisi yok...
RABBİM yardımcın olsun canım umarım normale döner
canım yaa canını sıkıpta bebeğinde psikolojisini bozma sabret ayrıntılıyı bekle bakalım nolcak tüm dualarımız seninle inşallah kaybolmuş olurlar sende sıccak bişeyler iç kendine gelmalum ilaç alamıyoruz
canım inş bebeğinde bişey yoktur inşş sağlıkla kucağına alırsın bi arkadaşımda da olmuştu hatta ama şimdi sağlıklı bir oğlu var doğuma kadar geçen kister olabiliyomuş tabi ayrıntılıda herşey daha net görünür canını sıkma dua et
canım allah sabır versin evet gençlik hataları... ya nasıl başka olayı yok benim eşimin tek bu.. 2 yıl 1 ay yatarı da 6 aymış. ama sen 3 yılın altı hiç yatmıyor diyorsun avukat öyle demedi...
canım bir de bir avukat erteletmeye her ay için 600 tl toplu olarak işte 6 aydan 3600 tl ödersiniz dedi. Siz ertletmişsiniz bir kere böyle bir para ödediniz mi, yoksa avukat bizi yedi mi?????bize savcı oyle demişti. Ilk cezayi ya affediyirlar yada paraya ceviriyorlar. Belki de yasa degisti. Belki de onemsiz birsey ustune kaldi, al bizim durumumuz iste. Hatta esimin ilk olayından sabıkası falan yok , sonuçlanmış davası yok, sikayetci yok, kamu davasi olmus. Ama 5 yil icinde 2 suc işlerse ceza alıyor. Hırsızlar , katiller dışarıda ; böyle basit suclardan ceza alınıyor. Birde bize , ihmal etmişsiniz , avukat takip etmemiş , temyizde de onaylanmış demişti. Bakalım yatari 1 yılın altında olanları 1 ay icinde çıkarıyor diyorlar. Benimki once girecek, sen ertelenirsin , olanı biteni yazarım yine.
selam kızlar nasılsınız sağlık ocağındaki doktorum balık yağı içmemi tacsiye etti bebeğin zeka gelişimi için çok iyiymiş yarın alıcam günde 1 tane iç dedi bir paket içsen yeter dedi bu cumartesi doktora gidicem oğluşumu çok özledim ya inşallah hali keyfi yerindedir tosunumun renkli ultrasyona 29da gidicem kızlar içinizde yaptıran var mı alttan bakmıyorlar değilmi bide ne kadar yaptırdınız bana 175 dedi telde biraz pahalı sanki
kızlar şu unnadodan alışveriş yapmaz olsaydım. asla tavsiye etmiyorum 1 ay oldu hasla tedarikte arıyorum ilgi yok göndericez diyor gerisi yok...
caNIM BAK bana yeni mail geldi. aslında stokta yokmuşmuş da var göstermiş gfirma şimdi de temin edemiylarmış. yarın son kez tedarikçi firmaya sorup para iadesi işleminize başlayacağız diyor. ama o da tahminim 1 ay sürer.... ay haytta almam birdaha...canım balık yağı sıcak havalarda mide bulantısı yapıyor yalnız,genelde kış aylarında kasıma doğru falan verir doktorlar..yani eğer içmeye başlayınca bulantın olursa bil ki balık yağındandır...
ayyy ciddi misin ben de bi kere aldım hemen geldi ona güvenip cinsiyeti belli olmuşken girip alayım bişeyler diyodum almasam mı yaa :44:başka unnadodan alışveriş yapıp aldıkları gelen ya da gelmeyen var mı kızlar?
bak yetkili kadının bana attığı maili aynen atıyorum rezalet...
Sevtap Hanım merhaba;
Hiçbir müşterimizin sitemizden alımını yapmış olduğu ürünlerle ilgili mağdur durumda olmalarını istemeyiz fakat firma tarafından normal tedarik sürecimiz dışında bir gecikme yaşadık. Ürünlerle ilgili tedarikçi firmamızın stoklarında bir karışıklık yaşanmış durumda. Ürünlerin stokta olmadığı bilgisini aldık. Yarın son kez kontrol etmelerini istedik. Yarın gün içerisinde ürünlerle ilgili tarafınıza geri dönüşü sağlayacağım. Temin edilemediği taktirde hemen ücret iadesi işlemleriniz başlatılacaktır.
canım balık yağı sıcak havalarda mide bulantısı yapıyor yalnız,genelde kış aylarında kasıma doğru falan verir doktorlar..yani eğer içmeye başlayınca bulantın olursa bil ki balık yağındandır...
doktorda bulantı yapar onun için yatmadan önce iç dedi sen içiyor musun canım
canım bir de bir avukat erteletmeye her ay için 600 tl toplu olarak işte 6 aydan 3600 tl ödersiniz dedi. Siz ertletmişsiniz bir kere böyle bir para ödediniz mi, yoksa avukat bizi yedi mi?????
kızlar selam bir arkadaşım var adet gününden üç geçti bugüne kadar hiç günü şaşmamış ama karın ağrısı hafifte olsa var kan tahlili yaptırsak çıkar mı ya da gününüz geçtiği halde karın ağrısı side yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?