2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayy canım benimde karnımda soyulmalar oluyodu hatta 1 aydan fazladır bende deri genişliyor ondan diye düşünmüştüm demek mantarmış yanlız mantarla şampuan ne alaka anlamadım:44:

normal şampuan değil cnm mantar için vücut şampuanıymış
pazartesiye tekrar gitcem ayrıntılı ultrason için o zaman cildiyeye de
giderim öğrenirim.

canım allah sabır versin evet gençlik hataları... ya nasıl başka olayı yok benim eşimin tek bu.. 2 yıl 1 ay yatarı da 6 aymış. ama sen 3 yılın altı hiç yatmıyor diyorsun avukat öyle demedi...

selam kızlar nasılsınız sağlık ocağındaki doktorum balık yağı içmemi tacsiye etti bebeğin zeka gelişimi için çok iyiymiş yarın alıcam günde 1 tane iç dedi bir paket içsen yeter dedi bu cumartesi doktora gidicem oğluşumu çok özledim ya inşallah hali keyfi yerindedir tosunumun renkli ultrasyona 29da gidicem kızlar içinizde yaptıran var mı alttan bakmıyorlar değilmi bide ne kadar yaptırdınız bana 175 dedi telde biraz pahalı sanki

kızlar şu unnadodan alışveriş yapmaz olsaydım. asla tavsiye etmiyorum 1 ay oldu hasla tedarikte arıyorum ilgi yok göndericez diyor gerisi yok...

sabahtan beri açıyorum okuyorum bi yazamadım gitti
aklımda da kalmadı bişi kusura bakmayın emiii

yeni gelen arkadaşlar vardı hoşgelmişlerrrr
detaylıya mutlaka girin arkadaşlar zararı olsa yapmazlar en önemli kontrol o belki de..
benim doktora para veriyosun ultrason a ayrıca vermiyosun 200 lira o da..
hastanesine göre değişiyor fiyatı ama üniversitelerde ücretsizmiş ben de duydum
alttan bakmıyorlar normal ultrason ama son teknoloji, bakan doktor da tecrübeli olmalı

RABBİM yardımcın olsun canım umarım normale döner

allah razı olsun arkadaşlar inşşşşşşşşşş ayrıntlıdan sonra güzel haberler verebilirim size

canım allah sabır versin evet gençlik hataları... ya nasıl başka olayı yok benim eşimin tek bu.. 2 yıl 1 ay yatarı da 6 aymış. ama sen 3 yılın altı hiç yatmıyor diyorsun avukat öyle demedi...

Bize savcı oyle demişti. İlk cezayi ya affediyirlar yada paraya ceviriyorlar. Belki de yasa degisti. Belki de onemsiz birsey ustune kaldi, al bizim durumumuz iste. Hatta esimin ilk olayından sabıkası falan yok , sonuçlanmış davası yok, sikayetci yok, kamu davasi olmus. Ama 5 yil icinde 2 suc işlerse ceza alıyor. Hırsızlar , katiller dışarıda ; böyle basit suclardan ceza alınıyor. Birde bize , ihmal etmişsiniz , avukat takip etmemiş , temyizde de onaylanmış demişti. Bakalım yatari 1 yılın altında olanları 1 ay icinde çıkarıyor diyorlar. Benimki once girecek, sen ertelenirsin , olanı biteni yazarım yine.

canım bir de bir avukat erteletmeye her ay için 600 tl toplu olarak işte 6 aydan 3600 tl ödersiniz dedi. Siz ertletmişsiniz bir kere böyle bir para ödediniz mi, yoksa avukat bizi yedi mi?????

canım balık yağı sıcak havalarda mide bulantısı yapıyor yalnız,genelde kış aylarında kasıma doğru falan verir doktorlar..yani eğer içmeye başlayınca bulantın olursa bil ki balık yağındandır...

kızlar şu unnadodan alışveriş yapmaz olsaydım. asla tavsiye etmiyorum 1 ay oldu hasla tedarikte arıyorum ilgi yok göndericez diyor gerisi yok...

ayyy ciddi misin ben de bi kere aldım hemen geldi ona güvenip cinsiyeti belli olmuşken girip alayım bişeyler diyodum almasam mı yaa :44:başka unnadodan alışveriş yapıp aldıkları gelen ya da gelmeyen var mı kızlar?

caNIM BAK bana yeni mail geldi. aslında stokta yokmuşmuş da var göstermiş gfirma şimdi de temin edemiylarmış. yarın son kez tedarikçi firmaya sorup para iadesi işleminize başlayacağız diyor. ama o da tahminim 1 ay sürer.... ay haytta almam birdaha...

bak yetkili kadının bana attığı maili aynen atıyorum rezalet...

Sevtap Hanım merhaba;

Hiçbir müşterimizin sitemizden alımını yapmış olduğu ürünlerle ilgili mağdur durumda olmalarını istemeyiz fakat firma tarafından normal tedarik sürecimiz dışında bir gecikme yaşadık. Ürünlerle ilgili tedarikçi firmamızın stoklarında bir karışıklık yaşanmış durumda. Ürünlerin stokta olmadığı bilgisini aldık. Yarın son kez kontrol etmelerini istedik. Yarın gün içerisinde ürünlerle ilgili tarafınıza geri dönüşü sağlayacağım. Temin edilemediği taktirde hemen ücret iadesi işlemleriniz başlatılacaktır.

harbiden rezillik bu ne yaa elinizde yoksa oraya da koymazsınız olur biter yani....

kızlar selam bir arkadaşım var adet gününden üç geçti bugüne kadar hiç günü şaşmamış ama karın ağrısı hafifte olsa var kan tahlili yaptırsak çıkar mı ya da gününüz geçtiği halde karın ağrısı side yaşadınız mı?

canım bir de bir avukat erteletmeye her ay için 600 tl toplu olarak işte 6 aydan 3600 tl ödersiniz dedi. Siz ertletmişsiniz bir kere böyle bir para ödediniz mi, yoksa avukat bizi yedi mi?????

Yok oyle birşey. Biz kredi ödeme planlarını aldık , ben iskurdan işsizim belgesi aldım. Bir dilekçe yazdık. Avukatımız bile yoktu. Gittik savcıya verdik. Hemen erteledi. Sen hamilesin , bu bile tek basına sebep. Para falan kimseye vermedik. Hastalık sebebi ile rapor alırsan 2 erteleme hakkın olur. Borç harç dersen 1 erteleme hakkın var. Dilekçeyi de adliye önünde bu ısı yapan adamlar var, onlara yazdırdık. Bilgisayardan kendin de yaz istersen. Ertelemede para yok , ilk defa duydum. Canlı ornegiyim, kuruş çıkmadı cebimizden.

Kanda kesin çıkar. Karın agrisi adet belirtisi de olabilir. Onu dikkate almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…