- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.721
Bir de ertelerler mi acaba, beni gerekçe gösterecek, ertelenir inşallah...yarın gidecek..
Kanda kesin çıkar. Karın agrisi adet belirtisi de olabilir. Onu dikkate almasın.
tecrübe konuşuyor:8.gebeliğim..8'inde de adetimi 1 gün geçtiğinde bırakın kanı idrar tahlilinde bile çıktı...kan tahlilinde kesin çıkar...bence gitmeli....ah bide ikna edebilsm gitmiyor şuan yazdkarınızı okuyor gitsin dimi kızlar
normal şampuan değil cnm mantar için vücut şampuanıymış
pazartesiye tekrar gitcem ayrıntılı ultrason için o zaman cildiyeye de
giderim öğrenirim.
sen detaylı ultrasona girdin mi ? sadece bir yerde yapılıyormuş öğretmen ewinin orda çok geç sıra veriliyormuş doğrumu ?cevaplarsan sevinirim
doktorda bulantı yapar onun için yatmadan önce iç dedi sen içiyor musun canım
kızlar selam bir arkadaşım var adet gününden üç geçti bugüne kadar hiç günü şaşmamış ama karın ağrısı hafifte olsa var kan tahlili yaptırsak çıkar mı ya da gününüz geçtiği halde karın ağrısı side yaşadınız mı?
heyooooooo!!!amniyosentezin ilk sonuçlarını aldık!!!! oghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! içim rahatladı!!! Rabbim kimseye yaşatmasın 3- 4 gündür yaşadıklarımızı, çok zordu çok....
kimsecikler kalmamış((
bugün öğlen sağ kasığıma şiddetli bir agrı girdi ve hala çekiyorum. uyuyamadım
bu kadar uzun süreli kasık ağrım olmamıştı hiç, korkmaya başladım
tecrübe konuşuyor:8.gebeliğim..8'inde de adetimi 1 gün geçtiğinde bırakın kanı idrar tahlilinde bile çıktı...kan tahlilinde kesin çıkar...bence gitmeli....
ben iyiyim çok şükür sadece uykumu alamıyorum onun haricinde kendime maşallah diyorum artık kendi kendime nazarım değecek diye :)))sen ne iş yapıyosun canım?
afiyet olsun biz oğluşumla demir ilacımızı içtik birazda bişeyler atıştırdık yoksa tepiniyo içeride
gnydn hanımlar bu hafta okulların açılmasıyla bende işe başladım ve beslenme düzenimi değiştirdm daha düzenli yiyorum ama hemen kilo aldm böyle giderse sonumdan korkuyorum of
canım ben öğretmenim.. yarım saat araba sürüyorum.(tabi dönüşte bu kadar)derse giriyorum.. öğrencilerim bıcır bıcır sağolsun.. ve benim kafa küp eller tutmaz halde dönüyorum evime.. her şeyi geçtim birde şu nöbet olayı var.. bari şundan kurtulsaydım...
afiyet olsun... benim demir ilacım akşam aç karnına..dr cum böyle uygun gördü herhalde..
zor ama güzel meslek hep özenmişimdir öğretmenlik gibi bir mesleğe ama tabi zorluğuda zordur millet evinde 1 çocukla zor ilgileniyor sen kocaman sınıf dolusu Allah kolaylık versin kuzum
canım ben öğretmenim.. yarım saat araba sürüyorum.(tabi dönüşte bu kadar)derse giriyorum.. öğrencilerim bıcır bıcır sağolsun.. ve benim kafa küp eller tutmaz halde dönüyorum evime.. her şeyi geçtim birde şu nöbet olayı var.. bari şundan kurtulsaydım...
afiyet olsun... benim demir ilacım akşam aç karnına..dr cum böyle uygun gördü herhalde..
zor ama güzel meslek hep özenmişimdir öğretmenlik gibi bir mesleğe ama tabi zorluğuda zordur millet evinde 1 çocukla zor ilgileniyor sen kocaman sınıf dolusu Allah kolaylık versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?