2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkese iyi akşamlar..okullarn açılması bana da yaramadı..yoruluyorum...sizleerin de iyi haberlerini aldım...daha iyiyim...kendinize iyi bakın...görüşmek üzere..

normal şampuan değil cnm mantar için vücut şampuanıymış
pazartesiye tekrar gitcem ayrıntılı ultrason için o zaman cildiyeye de
giderim öğrenirim.

Aynı sorunu ben bi süre önce yaşadım güneş yanığı gibi soyulmuştum.sonra bacaklarım ve de kollarım soyuldu kaşınmaya başladım deli gibi kaşındım günlerce cildiye bi ilaç verdi kaşıntımda geçti soyulmalarımda,cildim çok kuru diyede bepanthol verdi..

sen detaylı ultrasona girdin mi ? sadece bir yerde yapılıyormuş öğretmen ewinin orda çok geç sıra veriliyormuş doğrumu ?cevaplarsan sevinirim

haftaya giricem kendi doktorum yapıcak
öğretmen evinin orda derken tıp fakültesini kasttetin sanırım
orda genelde asistanlar oluyo muayede ayarlayabilirsen hocalarından prof. vs yaptırabilirsin
hocalarının bir kaçı geçen yıl osm deydiler şimdi oraya geçmişler

doktorda bulantı yapar onun için yatmadan önce iç dedi sen içiyor musun canım

yok canım doktor gerek görmedi bol ceviz ve balık ye yeterli olur dedi ama gerekirse havalar serinleyince başlarım...eczacı olduğum için bayağı iyi biliyorum kokusu falan da çok kötü içtikten sonra da ağızda kötü bir tat bırakıyor biraz fena yapıyor sıcaklarda iştahı kesebiliyor,mide bulantısı yapabiliyor falan...doktorun iç dediyse tabii ki iç faydasını mutlaka görürsün ben sadece haberin olsun yan etkilerinden panik yapma diye söyledim çok zorlanırsan zaten doktoruna danışır bırakırsın...bu arada doktorun marka adı verdi mi bilmiyorum ama eğer vermediyse kendin alacaksan sana bir tavsiyede bulunayım alacağın balık yağı kutusunun üzerine bak eğer 'cod liver oil' yazıyorsa kesinlikle alma çünkü onlar balığın karaciğerinden elde ediliyor ve karaciğerde fazlaca a vitamini var bunun da fazlası her ne kadar ilk 3 ayı geçmiş olsak da bebeğine zararlı...üzerinde 'fish body oil' yazanlardan al onlar balığın gövdesinden elde edildiğinden böyle bir sakıncası yok

karın ağrısına kanmasın o iki durumda da olabiliyor ama kan testi kesinlikle çıkar hatta ben daha adet günüm geçmeden tam olacağım gün merakımdan çatlayıp yaptım onda bile silik de olsa çıktı

heyooooooo!!!amniyosentezin ilk sonuçlarını aldık!!!! oghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! içim rahatladı!!! Rabbim kimseye yaşatmasın 3- 4 gündür yaşadıklarımızı, çok zordu çok....

senin için çok sevindim arkadaşım, hadi gözün aydın..darısı herkesin başına

kimsecikler kalmamış ((
bugün öğlen sağ kasığıma şiddetli bir agrı girdi ve hala çekiyorum. uyuyamadım
bu kadar uzun süreli kasık ağrım olmamıştı hiç, korkmaya başladım

kimsecikler kalmamış ((
bugün öğlen sağ kasığıma şiddetli bir agrı girdi ve hala çekiyorum. uyuyamadım
bu kadar uzun süreli kasık ağrım olmamıştı hiç, korkmaya başladım

ben de uyuyamadım canım ama sen çıkmışsın...kanaman falan olmuyorsa hiç korkma canım aynısı bende de oluyor doktoruma sordum rahim genişlediği için rahimin bağlı olduğu kaslar gerilip sancı yapıyormuş...eğer ağrı şiddetlenirse o zaman gel böyle hafif ve uzun süren ağrılar yaşaman normal demişti ama yine de aklına takılacaksa doktorunu yarın arayıp sor için rahatlasın

tecrübe konuşuyor:8.gebeliğim..8'inde de adetimi 1 gün geçtiğinde bırakın kanı idrar tahlilinde bile çıktı...kan tahlilinde kesin çıkar...bence gitmeli....

karın ağrısına kanmasın o iki durumda da olabiliyor ama kan testi kesinlikle çıkar hatta ben daha adet günüm geçmeden tam olacağım gün merakımdan çatlayıp yaptım onda bile silik de olsa çıktı [/QUOTE]

günaydınnn canlarrr akşam arkadaşımı götüremedik o klasik sahneyle karşılaşıcam diye korktu durdu en azından içimde bi umut var dedi bekliyoruz bakalım ama bencede kanda çıkacaktı varsa inşallah müjdeli haberi burda sizlerle paylaşırım bende

gnydn hanımlar bu hafta okulların açılmasıyla bende işe başladım ve beslenme düzenimi değiştirdm daha düzenli yiyorum ama hemen kilo aldm böyle giderse sonumdan korkuyorum of

ben iyiyim çok şükür sadece uykumu alamıyorum onun haricinde kendime maşallah diyorum artık kendi kendime nazarım değecek diye :)))sen ne iş yapıyosun canım?

canım ben öğretmenim.. yarım saat araba sürüyorum.(tabi dönüşte bu kadar)derse giriyorum.. öğrencilerim bıcır bıcır sağolsun.. ve benim kafa küp eller tutmaz halde dönüyorum evime.. her şeyi geçtim birde şu nöbet olayı var.. bari şundan kurtulsaydım...

afiyet olsun biz oğluşumla demir ilacımızı içtik birazda bişeyler atıştırdık yoksa tepiniyo içeride

afiyet olsun... benim demir ilacım akşam aç karnına..dr cum böyle uygun gördü herhalde..

gnydn hanımlar bu hafta okulların açılmasıyla bende işe başladım ve beslenme düzenimi değiştirdm daha düzenli yiyorum ama hemen kilo aldm böyle giderse sonumdan korkuyorum of

ahhh. o kilolar her tartıldığımda 300-500 gr alıyorum ve gün aşırı tartılıyorum.. anlamadım ki.. oğluşum mu büyüyor yoksa ben mi?

günaydın... öğlenci olduğumdan sabahları buralardayım.. ama geçmişi mutlaka okuyorum..size iyi sohbetler diliyorum şimdiden öğleden sonra..

canım öğretmenlik çok güzel.. ama eski değeri kalmadı malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…