- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.741
ben de uyuyamadım canım ama sen çıkmışsın...kanaman falan olmuyorsa hiç korkma canım aynısı bende de oluyor doktoruma sordum rahim genişlediği için rahimin bağlı olduğu kaslar gerilip sancı yapıyormuş...eğer ağrı şiddetlenirse o zaman gel böyle hafif ve uzun süren ağrılar yaşaman normal demişti ama yine de aklına takılacaksa doktorunu yarın arayıp sor için rahatlasın
günaydın kızlar ve bebişkolar nasılsınız kızıma hırka örüyordum bitirdim çok şükür şimdide battaniye için ip aldım bu sabah serviste bi abiyi beklerken iplikçi gördüm indim hemen aldım bu akşam başlayacağım bebişimin battaniyesine
günaydın kızlar ve bebişkolar nasılsınız kızıma hırka örüyordum bitirdim çok şükür şimdide battaniye için ip aldım bu sabah serviste bi abiyi beklerken iplikçi gördüm indim hemen aldım bu akşam başlayacağım bebişimin battaniyesine
canım ben hırka fln hiç örmedim şu yaşıma kdr basit örneklerse bizede anlat bizde yapalım
cicilerin olduğu topiğe ekledim canım
bahsettiğin topiği bulamadımm link atarmısınnnmerak ettim kimler neler almışşş
cicilerin olduğu topiğe ekledim canım
slm kızlar dün aşı olduğumu söylemiştim.. dün gece ve bugün kolum çok ağırıyor ,ateş da arada yokluyor.. anlayacağınız bugün off 'um
Şu cicişlere baktım çok hoşmuş hele mor olana bayıldım. Kızlar merak ettiğim birşey var kıyafatler ile ilgili hepsini 0-3 aylık mı alıyorsunuz ve kaç tane tulum, dış giyisi lazım olur sizce, hani çabuk büyüyorlar ya o yüzden soruyorum. Birde üstü üste iki kıyafat giyecek bunlar üst üste olur mu, dar gelmez mi acaba
canım sen ne giyiyorsan ondan bi fazla giyecek
misal bi yelek alacaksın üstüne falan ööle 2 kat falan giymesine gerek yok bebekken bile..
çok soğuklarda battaniyeye sarılır çıkarırken zaten illa ki..
ama 0-3 ay ilk doğduğunda büyük bile geliyor gelmesine de hemen de küçülüveriyor
öyle hızlı büyüyolar ki bir de hediye de çok geliyor makul düzeyde almak yeterli bence
3-6 ay falan da alınabilir arada yani
bir de markadan markaya kalıplar da değişiyor
misal mothercare çok büyük oluyor ama zara waikiki falan küçük kalıplı kalıyor gbi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?