2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet canım sanırım haklısın. şu an ağrım yok, çok şükür geçmiş,öptüm

günaydın kızlar ve bebişkolar nasılsınız kızıma hırka örüyordum bitirdim çok şükür şimdide battaniye için ip aldım bu sabah serviste bi abiyi beklerken iplikçi gördüm indim hemen aldım bu akşam başlayacağım bebişimin battaniyesine

Günaydın herkese:) annem de benim miniğime bi hırka bitirmiş çalışmaya devam halası da başladı örmeye bişeyler .
Kış bebeği olacak bebişlerimiz malum:) ben örgü örmeyi pek bilmem de :)) eline sağlık güzel günlerde giysin kızınn:)

Son düzenleme:

canım ben hırka fln hiç örmedim şu yaşıma kdr basit örneklerse bizede anlat bizde yapalım

selam kızlarrrrrr

umarım herkes iyidirrr
benim kuzum bugün daha tembel, onun dışında bi sorunumuz yok çok şükür..

19 haftalık olduk bugün
haftaya bugün detaylı kontrolümüz var heyecanlanıyorum vallaa

şu nöbet beni de mahvediyor 24. haftadan itibaren mi tutmuyorduk nöbet?
aslında enazından 18 falan olmalı ama yaaa hem ders hem nöbet berbat ediyo insanı
hele bizim nöbetler 7 saat oldu seçmeliler sağolsun! şaka gibi!!!

herkese merhabaaaaa
bugün kızımın 18. haftasına girdik artık iyice büyüyor tabii ki onla beraber ben de bu akşam uçaktayım kızlar gece 12 gibi annemin yanındayım özledim valla yaa 3-4 hafta orda kalcam...eşimin de bu dönem işleri yoğunlaşmışken bi kaçamak yapayım dedim arada girin birşeyler yazın yahu valla ocak annelerine bir girdim 1 saatleri 2-3 sayfa bizim bütün gün 4-5 sayfa neyse öpüyorum kızlarrrrr bavul hazırlamam lazım arada yine kontrol ederim sizi

kızlar slm bende şubat annelerinden olucam kısmet olursa.aranızda üye olarak çok yeniyim. kızlar benim bebişte henüz tık yook 18. haftamdayım neden acaba.?

slm kızlar dün aşı olduğumu söylemiştim.. dün gece ve bugün kolum çok ağırıyor ,ateş da arada yokluyor.. anlayacağınız bugün off 'um

Şu cicişlere baktım çok hoşmuş hele mor olana bayıldım. Kızlar merak ettiğim birşey var kıyafatler ile ilgili hepsini 0-3 aylık mı alıyorsunuz ve kaç tane tulum, dış giyisi lazım olur sizce, hani çabuk büyüyorlar ya o yüzden soruyorum. Birde üstü üste iki kıyafat giyecek bunlar üst üste olur mu, dar gelmez mi acaba

canım sen ne giyiyorsan ondan bi fazla giyecek
misal bi yelek alacaksın üstüne falan ööle 2 kat falan giymesine gerek yok bebekken bile..
çok soğuklarda battaniyeye sarılır çıkarırken zaten illa ki..

ama 0-3 ay ilk doğduğunda büyük bile geliyor gelmesine de hemen de küçülüveriyor
öyle hızlı büyüyolar ki bir de hediye de çok geliyor makul düzeyde almak yeterli bence
3-6 ay falan da alınabilir arada yani
bir de markadan markaya kalıplar da değişiyor
misal mothercare çok büyük oluyor ama zara waikiki falan küçük kalıplı kalıyor gbi..

Anladım canımm bakalım daha alışverişe başlamadık da çok hoşuma gidiyor herşey 0-3 bir sürü almak istemiyorum ama sanki yetmeyecekmiş, doğumdan sonra lazım olacak ve elimin altında bulunmayacak gibi geliyor, panik yapıyorum sanırım

kızlar bence de bebişlere fazla bişey almayın ben kızımda bissürü tulum aldım doğunca büyük geldi giyemedi sonrada yaza girdik kalın geldi en rahat 5. zıbın setleri ilk olunca insan duramıyo eşim elbiseler almıştı kızım miyon olmasına ramen genede olmuyo şuan dolapta hiç giyilmemiş kaçta elbise var bi bilseniz hale kız çoçuğun da mevlüt te o kadar çok elbise geliyorki bide benim çevrem çok abartısız 30 tane vardı hep dağıttım ama genede var allah tan araları yakın olduda çok eskimeden kulanacaz araç gereçlerini

ben de sizin gibi neyden kaç tane alayım diye düşünüyodum kızlar..iki kuzenim yakınlarda doğum yaptı birinin oğlu 10 aylık diğerinin kızı 3 aylık onlardan tavsiye almayı düşünüyorum ne de olsa en iyi yaşayan bilir en çok ne kullanılıyo neler daha rahat oluyo sorcam ona göre alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…