- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.761
selam kızlar nasılsınız sağlık ocağındaki doktorum balık yağı içmemi tacsiye etti bebeğin zeka gelişimi için çok iyiymiş yarın alıcam günde 1 tane iç dedi bir paket içsen yeter dedi bu cumartesi doktora gidicem oğluşumu çok özledim ya inşallah hali keyfi yerindedir tosunumun renkli ultrasyona 29da gidicem kızlar içinizde yaptıran var mı alttan bakmıyorlar değilmi bide ne kadar yaptırdınız bana 175 dedi telde biraz pahalı sanki
Selam kizlar bayadir giremiyodum ne var ne yok bakalim?:)
Bebislerini gorenlere masallah, gormeyi bekleyenlere sabir :) benim de randevu anca haftaya sali alabildim. O gün 21. haftayi bitirmis olcam. Ayrintili ultrason ve tetanoz icin gec mi kizlar?
Dun gece 3 gibi bi uyandim manyak manyak dusunceler geldi aklima fenalik basti sabahi ettim gozum acik. Arada agladim fln. Kocami da uyutmamisim grip oldu bi de kocacim. Bize bulasmaz insallah.
Dun bi de danismanim cagirdi okula gittim. Bi kisi hic kilo almamissin dedi. Digerleri de hicbisey demedi almis ya da almamissin diye. Ki normalde diyebilecek insanlardir. O da bisey ama di mi? Buradan kilolu durmadigimi cikarabilir miyiz sizce de? :) Ama gel gor ki aksam gorumcem yine birseeennnn cok kilo almissiiiin dedi uyuz! Bu 4. Oluyo. Biktim artik yaa ustelik gecen sefer aliniyorum artik darilicam bi daha soyleme dememe ragmen! Kendisi 5 yas buyugum ve bosanma asamasinda, cocugu da yok. Gitmis botoks yaptirmis bi de haftaya estetik yaptircakmis. Deli mi ne? Gitsin kendiyle ugrassin madem! Bi de soruyo guzel olmus muyum diye. Ben de inadima cok cirkin olmussun dedim ohh!!snr bana sen de tam anne olmussun yusyuvarlaksin diyo. Kiskaniyo mudur nedir tovbe yarabbim! Yaa sinir etti gene beni.
Ablam zibin cok gereksiz kullanissiz diyo. Bi arkadasim da alt ust pijama takimi yerine tulum daha iyi, belinde lastik izi cikmiyo acitmiyo dedi.
Yaa minikbebek su battaniye ornegini bi anlatsana cicis topiginde. Ben de cok guzel iplik buldum bambu %100 rengi de sahaneydi. Ama battaniye nasi yapilir bilmiyom. O ipten yapmak istiyom yumusacik olcak kizceme. Tigla mi oruluyo mesela?
Bir yumak 5 lira. Pahali mi? Kac yumak gider?
slm arkadaslar nasılsınız hersey yolundamı gecmısı okumam mumkun değil hepnızı cok ozledım ıns herkez ve bebısler ıyıdır bı on gunluk tatıl molasından sonra ev çekılmez oldu ama ıkı gunde hallettım ıslerı oturdum pc basına:)sızı cok ozledımm
Ablam zibin cok gereksiz kullanissiz diyo. Bi arkadasim da alt ust pijama takimi yerine tulum daha iyi, belinde lastik izi cikmiyo acitmiyo dedi.
Yaa minikbebek su battaniye ornegini bi anlatsana cicis topiginde. Ben de cok guzel iplik buldum bambu %100 rengi de sahaneydi. Ama battaniye nasi yapilir bilmiyom. O ipten yapmak istiyom yumusacik olcak kizceme. Tigla mi oruluyo mesela?
Bir yumak 5 lira. Pahali mi? Kac yumak gider?
nerdesin sen beyaaaaaaa bizde çok özledik sizi hoşgeldiniz canım valla topikte çok sessiz son zamanlarda
birsenciğimmmm bende alt üst takımı duydum öyle belini rahatsız ediyor tulum en kullanışlısıymışşş haberiniz olsun kızlar bu arada ben battaniyeyi kesme şeker örneği öreceğim düz sade birşey olsun istedim 1 tane yaptım bende bambu ipinden nakonun hoşgeldin bebek ipinden ördüm tığ ile ama daha ortada bebiş falan yoktu turkuaz mavi ördüm ve çok büyük yapmışım ama yumuşacık oldu ama benim bebiş kız ya şimdi ekru renk ip aldım lüks minnoş ondan öreceğim bu arada o ördüğüm bambu battaniye bana 100 tl ye mal oldu düşün ne kadar büyük olduğunu
geldımm ıste beyaaa:)wallaa sonson kactık ıste bızde bıraz fazla uzattık amaa guzel gectı neysekı.bende cok ozledım nedensesız nerde herkezz.kımsede kotu bısı yok deme
Kiz kesme seker modeli ne?Ben hic bilmiyom anlamiyom. Bi foto fln koysan anlrmiyim acep? Ben oyle sadece dumduz ormeyi biliyom Bi de kac numero tig lazim?
kızlar bende bebk kıyafet battaniye örnekleri var paylaşabilirim ama nasıl yükleniyor
Selam kizlar bayadir giremiyodum ne var ne yok bakalim?:)
Bebislerini gorenlere masallah, gormeyi bekleyenlere sabir :) benim de randevu anca haftaya sali alabildim. O gün 21. haftayi bitirmis olcam. Ayrintili ultrason ve tetanoz icin gec mi kizlar?
Dun gece 3 gibi bi uyandim manyak manyak dusunceler geldi aklima fenalik basti sabahi ettim gozum acik. Arada agladim fln. Kocami da uyutmamisim grip oldu bi de kocacim. Bize bulasmaz insallah.
Dun bi de danismanim cagirdi okula gittim. Bi kisi hic kilo almamissin dedi. Digerleri de hicbisey demedi almis ya da almamissin diye. Ki normalde diyebilecek insanlardir. O da bisey ama di mi? Buradan kilolu durmadigimi cikarabilir miyiz sizce de? :) Ama gel gor ki aksam gorumcem yine birseeennnn cok kilo almissiiiin dedi uyuz! Bu 4. Oluyo. Biktim artik yaa ustelik gecen sefer aliniyorum artik darilicam bi daha soyleme dememe ragmen! Kendisi 5 yas buyugum ve bosanma asamasinda, cocugu da yok. Gitmis botoks yaptirmis bi de haftaya estetik yaptircakmis. Deli mi ne? Gitsin kendiyle ugrassin madem! Bi de soruyo guzel olmus muyum diye. Ben de inadima cok cirkin olmussun dedim ohh!!snr bana sen de tam anne olmussun yusyuvarlaksin diyo. Kiskaniyo mudur nedir tovbe yarabbim! Yaa sinir etti gene beni.
Eki Görüntüle 513485 Eki Görüntüle 513484
ben bundan öreceğim canım dğer ördüğüm bambu ipinden tunus işi idi şimdi bundan yapacağım kesme şeker 10 ilmek düz 10 ilmek ters şişle örülüyor bu kuzu 4 numeroooo benim ipim için
oyy oyyy ne cici şeyler öyle bende heveslendim battaniye için ama bi sorun var ben pek anlamıyorum bu işlerdenbecerebilirmiyim ki 12 yaşındayken okulda işkence gibi bebek yeleği ördürmüşlerdi tığ şişle yarım kaldı zaten nediye yaptırmışlardı hala anlamış değilim o günden sonra nefret etmiştim ama şimdi görünce bende yapsammı dedim ama kolaymıki bu model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?