- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.781
canım bende doktora gittigimde balık yagı yazdı şimdi ve dogumdan 4 aya kadar kullanmamı söyledi çocugun beyin gelişimi için çok faydalıymış bugünden sonra bebişin beyini %70 gelişiyormuş kullan derim doktor sordu bana her 3 güne balık iyebilirmisin diye oda yazdıgı balık yagıa eşit oluyormuş yiyemeyecegimi söyledim
GNC diye bi markadan DHA 250 bunu kullanmamı söyledi amerikada üretiliyormuş eczaneden almamamı söyledi sahtesi varmış içinde 60 kapsül bulunuyor günde 1 defa içiyorum hayırlısı bakalım
ayyyy allah iyiliğini versin emi hemde çok kolay 10 düz 10 tersneden beceremeyesin kız aaaaaaaa yaparsın yaparsın hadi ipini al başla yarış yaparız kim daha çabuk bitirecek diye böylece çabuk örmüş oluruz
çokkk piss gaza geldimm şimdiama sana zahmet kullanılan malz. yazarsan sevinirim ne lazım onu bile bilmiyorummmm
hmmmm şimdi öhö öhö ne gazı kız bebişlerimize örelim kullanırız elde örme gibi olmuyor ben 6 tane nako lüks minnoş 99064 numara iplik aldım bide 4 numara misinalı şiş aldım
140 ilmek başlayacağım sağ kenarına ve sol kenarına bitirene kadar haroşa öreceğim ortasını kesme şeker yapacağım o kadar kuzum
listeyi yaptım ohhh ohhhbaşlayalımm valla işi bitirmenin yarısı başlamaktır bitincede fotolarını atarız inşş teşekkür ederim hayatımm
rica ederim ne demek tabiiki başlamak bitirmenin yarısıdır istersen sen başka renkte yapabilirsin ama 2. bebek erkek olursa onada kullanırım diye bu renk aldım ben kırık beyaz bide misinalı şişle ör kolların ağırır diğer şişlerleadi bakem kolay gelsin bacım
kızlar bebek örgülerini yükleyemedim yüklenmedi uyarı iareti çıkıyor
bu gün eşim alıcak bakalım doktor adını bi kağıda yazdı okudum ama şimdi unuttum bakalım akşam gelsin de adını öğrenirim burda bir arkadaş yazmıştı balığın karaciğerinden üretileni alma diye bende eşime söyledim bakalım arkadaş tadı kötü diyor ama inşallah içebilrim ya
bende EFA daily kullanıyorumbu gün eşim alıcak bakalım doktor adını bi kağıda yazdı okudum ama şimdi unuttum bakalım akşam gelsin de adını öğrenirim burda bir arkadaş yazmıştı balığın karaciğerinden üretileni alma diye bende eşime söyledim bakalım arkadaş tadı kötü diyor ama inşallah içebilrim ya
ben de sizin gibi neyden kaç tane alayım diye düşünüyodum kızlar..iki kuzenim yakınlarda doğum yaptı birinin oğlu 10 aylık diğerinin kızı 3 aylık onlardan tavsiye almayı düşünüyorum ne de olsa en iyi yaşayan biliren çok ne kullanılıyo neler daha rahat oluyo sorcam ona göre alcam
kızlar gecmıste de goremedım esınudan haberı olan varmı???3 gundur yok galıba
Merhaba kızlar dün doktora gittim. Bebeğimin cinsiyetini sonunda öğrendim kızım olacakmiş. Erkek istiyorduk ama nasip değilmiş. Boşuna sağlıklı olsun denmiyo. Bebeğin beyninde kist varmış:-( yüzde 90 6. Aydan sonra kendiliğinden kayboluyormuş. Ya kaybolmazsa çok üzüldüm. 28eylülde detaylı ultrasona giricem. Kist büyürse tehlikeliymiş. Zeka özürlü olmaz ama sara ve epilepsi hastası olur dedi.
Merhaba kızlar dün doktora gittim. Bebeğimin cinsiyetini sonunda öğrendim kızım olacakmiş. Erkek istiyorduk ama nasip değilmiş. Boşuna sağlıklı olsun denmiyo. Bebeğin beyninde kist varmış:-( yüzde 90 6. Aydan sonra kendiliğinden kayboluyormuş. Ya kaybolmazsa çok üzüldüm. 28eylülde detaylı ultrasona giricem. Kist büyürse tehlikeliymiş. Zeka özürlü olmaz ama sara ve epilepsi hastası olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?