2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bu gün eşim alıcak bakalım doktor adını bi kağıda yazdı okudum ama şimdi unuttum bakalım akşam gelsin de adını öğrenirim burda bir arkadaş yazmıştı balığın karaciğerinden üretileni alma diye bende eşime söyledim bakalım arkadaş tadı kötü diyor ama inşallah içebilrim ya

çokkk piss gaza geldimm şimdi ama sana zahmet kullanılan malz. yazarsan sevinirim ne lazım onu bile bilmiyorummmm

çokkk piss gaza geldimm şimdi ama sana zahmet kullanılan malz. yazarsan sevinirim ne lazım onu bile bilmiyorummmm

hmmmm şimdi öhö öhö ne gazı kız bebişlerimize örelim kullanırız elde örme gibi olmuyor ben 6 tane nako lüks minnoş 99064 numara iplik aldım bide 4 numara misinalı şiş aldım
140 ilmek başlayacağım sağ kenarına ve sol kenarına bitirene kadar haroşa öreceğim ortasını kesme şeker yapacağım o kadar kuzum

Son düzenleme:

listeyi yaptım ohhh ohhh başlayalımm valla işi bitirmenin yarısı başlamaktır bitincede fotolarını atarız inşş teşekkür ederim hayatımm

listeyi yaptım ohhh ohhh başlayalımm valla işi bitirmenin yarısı başlamaktır bitincede fotolarını atarız inşş teşekkür ederim hayatımm

rica ederim ne demek tabiiki başlamak bitirmenin yarısıdır istersen sen başka renkte yapabilirsin ama 2. bebek erkek olursa onada kullanırım diye bu renk aldım ben kırık beyaz bide misinalı şişle ör kolların ağırır diğer şişlerle adi bakem kolay gelsin bacım

saol bacım sanada koay gelsin bende beyaz veya krem düşünüyorum :80:

tadı kötü degil canım bende balıgın karacigerinden yapıldıgını burda duydum o dediklerine üzerine hemen baktım balıgın karacigerinden degilmiş bende eczaneden soruştum balık yagını orda 500 mg 1000mg olanları vardı 1000 mg eczacı daha iyi dedi ben ne olur olmaz diye doktorun yazdıgını dedigi yerden aldım

örgü işinden hiç anlamam yorum yok o yüzden:))

kızlar zıbın bence de gereksiz birkaç tane olsun ilk günler için yeter..
çıtçıtlı boyun tarafı genişlemeli badiler çok güzel oluyor..yazın ter emiyor kışın ısıtıyor yüzde yüz pamuk olacak tabiiiii
tulum çok kullanışlı oluyor bence de kışın beli açılmıyor ama onlar da çabucak küçülüyor alttan bacaklar da çektiği için
ben yine de daha çok tulum alacağım bir de alt üst penyelerden alacağım

giydirmeden küçüldü lafını nerdeyse her anneden duyarsınız...o kadar çok değiştirilmesine rağme hediye de çok geliyor
sonraları daha çok almak gerekiyr ilk yıl habire büyüdüklerinden elde ne var ne yoksa kıyafete gidiyor zaten:)
o yüzden ilk zamandan çok abartmayın derim ben kıyafet işini
tabi kendinizi tutabilirseniz

bende EFA daily kullanıyorum

Ya evet canım bilenlerden faydalanmak lazım ama herkez farklı bişi diyor, ne en çok lazım olur, olmaz, kimisi diyor ayaklı alma sakın çok kısa süre sorna giyemiyor, ayaksız al çorap giydir diyor. Kimisi diyor aaa kış bebeği kesinlikle ayaklı olmalı, yaşayarak öğreneceğiz sanırım

Merhaba kızlar dün doktora gittim. Bebeğimin cinsiyetini sonunda öğrendim kızım olacakmiş. Erkek istiyorduk ama nasip değilmiş. Boşuna sağlıklı olsun denmiyo. Bebeğin beyninde kist varmış:-( yüzde 90 6. Aydan sonra kendiliğinden kayboluyormuş. Ya kaybolmazsa çok üzüldüm. 28eylülde detaylı ultrasona giricem. Kist büyürse tehlikeliymiş. Zeka özürlü olmaz ama sara ve epilepsi hastası olur dedi.

yüzde 90 çok büyükbi umut canım benim duyduğum genelde küçülüyor onlar
ama yüzde 10 seni sıkar kontrole kadar tabi ki..
inşallah müjdeli haber verirsin en kısa zamanda

canım korma benim bir tanıdıgım vardı bebegi başında 3 kist var demişlerdi hamdolsun dogdu 6 aylık hiç bir şeyi yok canını sıkma

slm fıstıklar ya ölüyorum yorgunluktan okuldan geldim
kat nöbetim vardı çok yoruldum bide bizim okul çok
büyük o yüzden haftada iki gün nöbet geliyo üstelik tam
gün bizim okul 8:30-15:00 arası hep ayaktaydım anlayacağınız
biran önce 24 haftam dolsa da nöbetten kurtulsam...
bu arada hakikaten şubat topiği çok sessiz herkes okuyo okuyo gidiyo
bişey yazan yok, ocak annelerininki maşallah yakalamakta
bile zorlanıyosunuz, galiba şubat annelerinde çalışan çok,
ama hiç işten gelmiyo musunuz ben de işten geldim hemen oturdum başına

kızlar alışveriş listenizi ekleyiverin listemi hazırlıyorum... yavaş yavaş almaya çalışacağım.zıbın mı tulum mu daha çok alallım adetleriyle ve sebepleriy beraber liste oluşturanlar paylaşırsa çok hora geçer... :)))

ıtıraf edıyorum blogcu anneye takıldım akşamdan berı orada blogger anneler hamılelık gunlugu tutuyor cok keyıflı okuması ondan dönemedım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…