2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hiç sorma o kadar youldum ki 08.30 15.00 bizim de okul, öldüm bittim derste gözlerim kapandı... çok yorgunum cumaya da NÖBET BİR DE BİZ 5 e kadar okuldaymışız artık nöbetçiler bekleyecekmiş köye gidecek öğrencilerin başını 5. sınıflar geç çıkacağı için... bizim okul ilkokul ortaokul beraber... (( nöbet biran önce bitse ben de cuma 5 e kadar nöbet...[/QUOTE]

cnm bizim okul da aynı sistem devam ilkokul
ortaokul bir arada, ama kimse beni 3ten sonra tutamaz
zaten en uzağa ben gidiyorum millet okulun dibinde oturuyo
ben 1 saat yol çekiyorum, çok sıkarlarsa nöbet tutması sakıncalıdır
die bi rapor alırım olur biter, zaten ortaokullar 19 şube bizde
normal hocalar normal derse bile yetmiyo o yüzden bizde şimdilik
seçmeliye verecek öğretmen yok kimseyi 30 saatten fazlasına
zorlayamazlar ooohhhh sefam olsun

Slm. 4lu testim şükürler olsun iyi çıktı sadece hcg düşüklüğü supheli yazıyor ama risk olarak yazmamışlar. Dr.da üstünde durmadı gerçi. Böyle birşey yaşayan var mı?

Erteleyebildi mi esın?
ya dosya balıkesirdeydi buraya dilekçe yazmıştı onlar da dilekçeyi balkesire yolladık demişti. eşim de garanti olsun diye balıkesire gitti bir de orda vereyim erteleme dilekçesini belki ulaştıramamışlardır dedi. oraya gidince savcı ben dilekçen geldi dilekçenle beraber dosyanı gemlik e gönderdim git ordan halledeksin orası karar verecek demişti. bugün gitti dosyamı buraya göndermişler demiş. savcı yok demiş sekreteri. dosyan henüz ulaşmmamış buraya demiş.biz olumlu sonuçlanırsa isteğin sana bilgi vereceğiz demiş. olumsuzz olursa da haber veriyor musunz demiş eşim. hayır demiş. e beni tutarlar mı zamanım doluyor yakalama emrim var demiş. yok demiş yakalamazlar . ben o zaman 2 güne bir gelip sonucu sorayım demiş tamam demiş. ya biz hamilelikten dolayı isteyeceğiz de ben rapor falan almadım. ne bilim savcı isterse alırız dedik. şimdi araştıracak mı savcı nasıl karar verecek canım ne zmaan çıkar karar???*

Slm. 4lu testim şükürler olsun iyi çıktı sadece hcg düşüklüğü supheli yazıyor ama risk olarak yazmamışlar. Dr.da üstünde durmadı gerçi. Böyle birşey yaşayan var mı?

gözünaydın canım çok sevindim..kaç çıkmış down riskin? hcg düşüklüğü hiç bilmiyorum ama önemli bişi olsa doktorun dikkate alırdı zaten.

bizim ortaokul okulumuz ama 2-3-4ler öğleci bu sene..sabahtan 5lerin 7-8 saat dersi oluyor biz de bekliyoruz şaka gibi..
cnm bizim okul da aynı sistem devam ilkokul
ortaokul bir arada, ama kimse beni 3ten sonra tutamaz
zaten en uzağa ben gidiyorum millet okulun dibinde oturuyo
ben 1 saat yol çekiyorum, çok sıkarlarsa nöbet tutması sakıncalıdır
die bi rapor alırım olur biter, zaten ortaokullar 19 şube bizde
normal hocalar normal derse bile yetmiyo o yüzden bizde şimdilik
seçmeliye verecek öğretmen yok kimseyi 30 saatten fazlasına
zorlayamazlar ooohhhh sefam olsun [/QUOTE]

canım rapor alabilirsin de okulda öyle bi kural varsa öyle bir tutarlar ki...senin evin bizi ilgilendirmez diyip çıkarkar hiç acımıyolar valla:)gel 24 hafta geelll diyeces bu nöbet için artık

ah canım hayırlısıyla erteletirsiniz inşallah yaaa
6 ay ertelenirse bebe doğunca senle kalacak kimsen var mı?

ah canım hayırlısıyla erteletirsiniz inşallah yaaa
6 ay ertelenirse bebe doğunca senle kalacak kimsen var mı?
annem babam var annem bakacak zaten dünya iyisi yok öyle anne baba yani :) bizim ev kredimiz var bir de 1200 ödüyorduk 106 ayı var daha... eşim işten çıkıp hapse girince ödeyemeyecektim. babam caminin tavaletlerini temizliyor emekli haliyle bir de istanbulda evleri var 350 kirasını alıyorlar. benim ev borcumu beraber ödeyeceğiz. :) yoksa kafayı yerdim herlde haciz gelirdi...

çok duygulandım okuyunca Allah hiç ayırmasın canım...
ben babamı 1,5 yıl önce kaybettim nasıl özlüyorum onu...
annem benim de dağ gibi yanımda çok şükür..aynı şehirde olmasak da tık desem koşar gelir..
eşini de bu yönden düşüneceksin artık süresiz ayrılık vermesin Allah gerçekten...

aminnnn... kuzularım onlar benim eşim annem babam benim şansım bu da allahın bir sınavı ne yapalım ha öğretmen arkadaşlara bakıyorum gıptayla bazen diyorum ben neden böyle ama artık başıma bunlar gelince anladım ki dünyada daha önemli şeyler var allahım sağlık ömür versin hastalık vermesin geçici dünyada... hani ben laylaylom yaşıyormuşum ama artık kafama dank etti bazı şeyler... aynen benim annem de anne dediğim an gelir. bugün geldi annem çok bunaldım dedim. geldi. bakalım bu süreçte yanımızda olacak. gelir gelmez şuanda ne yapıyor dersiniz temizlik :))) ıyyy kızım bura ne şura ne :)))))

iyi aksamlar kkizlar, benim bi sorum olacakdi,
dün karnimin sag ve sol tarafda sanki bicak saplar gibi bisey giriyor bi kac saniyelik agri sonra geciyor bu agri baya asagi tarafda oluyor acaba ne olabilir, bilginiz varmi?
bide kramp griyor karnima cok korkuyorum ya niye böyle olyuor acaba cevaplarsaniz sevinirim yarin dr gitce,m

boşş duramazlar zaten gelince dimi:) biz de o yaşta o enerjiyi buluruz inşallah kuzularımız için
annem de çamaşırlarımı bile yıkatır ki hepsini ütüleyim de gideyim diye sağolsun...öğretmen arkadaşlara bakma hiç onların iç dünyasında ne oluyor bilemezsin..insanlar dışardan süper görünüp iç dünyalarında beter halde olabiliyorlar

benim sol tarafa kramp giriyor arada canım dinlenince geçiyor
ne olduğunu bilemiyorum umarım kötü bişi değildir

Ya kusura bakma da okurken bile sinir oldum. Amma uzatmışlar , dosyan gelmeyebilir. Bizim de gelmemişti , buradan fax çekip dosyasını istediler. 3 saat bekledik gelmedi, yetkililer telefon falan açtı. Ertesi gun dosyamızı gönderdiler. Şansınıza ilgisiz birine dusmussunuz. Üstünde dururlarsa aynı gun gelir. Ayrıca dilekçeyi niye gönderiyorlar , erteleme ikametgahının olduğu yerden yapılıyor. Yazık yani, bosuna zaman kaybı , yol masrafı , beklerken stres. Bir arkadasım da Amasya'da yaptı , yarım saat sürmemiş. Msjini görünce özellikle aradım , davanın olduğu yerde daha çabuk erteleniyor çünkü dosyan orada. Birde senin rapor Alman lazımdı. Ek diye dilekçeye verecektiNiz. Takip edin, yokuşa sürmüşler , bir gunluk is

bugün ultrasonda bebeğimi gördüm bana el salladı :) burada okuyorum herkes cinsiyetini öğrenmek için can atıyor bizde doktora girer girmez aman cinsiyetini söyleme diyoruz süpriz olsun istiyoruz :) acayip mide bulantısı var bende ilk aylardaki gibi hatta daha şiddetli 1 ay kadar durmuştu şimdi gene başladı. Hele bugün ne yediysem çıkarttım ne yapacağız böyle bilmiyorum

KOVA BURCU ÇOCUĞU (20 Ocak - 18 Şubat)

Özgür, bağımsız, yerinde duramayan, isyankar ve sıra dışı çocuklardır. Genellikle sakin olurlar fakat çok ani çıkışlard a bulunabilirler. Kendilerine özgün düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar ve ani çıkışlar yaparlar. Arkadaşlık onlar için çok önemlidir, okul hayatını çok sevmeselerde arkadaşları için okula gitmeyi severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni arkadaşlıkları çok severler. Konuşmayı, tartışmayı severler, algılamaları ve hisleri kuvvetlidir, çok zeki ve akıllıdırlar, araştırır ve öğrenirler, sonuca çok hızlı ulaşmayı severler.

Hayatlarında değişiklik önemlidir, rutin ve durağanlık onları sıkar, küçük yaşlarında oyuncaklarından ve oyunlardan çabuk bıkar ve diğerlerine yönelirler. Arkadaşlığı çok sevdiği için, kalabalık ortamlar, aktiviteler ve toplantılar onlar için önemlidir.

benim sıpam kova olacak çok büyük ihtimal

sabredebiliyorsan ne güzel valla yaa:)
kıyafet şu bu ortak renklerden mi alacaksın canım?
benim bulantılarım epey azaldı çok şükür..18 hafta inletti beni resmen ama

bilmiyorum ki eşime söyledim yarın tekrar gidecek savcılığa köpek gibi azarlıyorlarmış zaten ya allah düşürmesin (( offffff.... allahım... ya rapor almadık ne bilelim alamam ki yarın hemen de taaa bursada hastanem dr. um... okula gitmem lazım ekdersimi kesemem paraya ihtiyacım var... e sağlık ocağı da vermez tüp bebek olduğuna dair falan filan... bakalım yarın desin gerek varsa getirebilirim de dedeim... kesin ertelemezx yaaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…