- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.801
slm fıstıklar ya ölüyorum yorgunluktan okuldan geldim
kat nöbetim vardı çok yoruldum bide bizim okul çok
büyük o yüzden haftada iki gün nöbet geliyo üstelik tam
gün bizim okul 8:30-15:00 arası hep ayaktaydım anlayacağınız
biran önce 24 haftam dolsa da nöbetten kurtulsam...
bu arada hakikaten şubat topiği çok sessiz herkes okuyo okuyo gidiyo
bişey yazan yok, ocak annelerininki maşallah yakalamakta
bile zorlanıyosunuz, galiba şubat annelerinde çalışan çok,
ama hiç işten gelmiyo musunuz ben de işten geldim hemen oturdum başına
hiç sorma o kadar youldum ki 08.30 15.00 bizim de okul, öldüm bittim derste gözlerim kapandı... çok yorgunum cumaya da NÖBET BİR DE BİZ 5 e kadar okuldaymışız artık nöbetçiler bekleyecekmiş köye gidecek öğrencilerin başını 5. sınıflar geç çıkacağı için... bizim okul ilkokul ortaokul beraber...(( nöbet biran önce bitse ben de cuma 5 e kadar nöbet...
Bir de ertelerler mi acaba, beni gerekçe gösterecek, ertelenir inşallah...yarın gidecek..
Bir de ertelerler mi acaba, beni gerekçe gösterecek, ertelenir inşallah...yarın gidecek..
ya dosya balıkesirdeydi buraya dilekçe yazmıştı onlar da dilekçeyi balkesire yolladık demişti. eşim de garanti olsun diye balıkesire gitti bir de orda vereyim erteleme dilekçesini belki ulaştıramamışlardır dedi. oraya gidince savcı ben dilekçen geldi dilekçenle beraber dosyanı gemlik e gönderdim git ordan halledeksin orası karar verecek demişti. bugün gitti dosyamı buraya göndermişler demiş. savcı yok demiş sekreteri. dosyan henüz ulaşmmamış buraya demiş.biz olumlu sonuçlanırsa isteğin sana bilgi vereceğiz demiş. olumsuzz olursa da haber veriyor musunz demiş eşim. hayır demiş. e beni tutarlar mı zamanım doluyor yakalama emrim var demiş. yok demiş yakalamazlar . ben o zaman 2 güne bir gelip sonucu sorayım demiş tamam demiş. ya biz hamilelikten dolayı isteyeceğiz de ben rapor falan almadım. ne bilim savcı isterse alırız dedik. şimdi araştıracak mı savcı nasıl karar verecek canım ne zmaan çıkar karar???*Erteleyebildi mi esın?
Slm. 4lu testim şükürler olsun iyi çıktı sadece hcg düşüklüğü supheli yazıyor ama risk olarak yazmamışlar. Dr.da üstünde durmadı gerçi. Böyle birşey yaşayan var mı?
hiç sorma o kadar youldum ki 08.30 15.00 bizim de okul, öldüm bittim derste gözlerim kapandı... çok yorgunum cumaya da NÖBET BİR DE BİZ 5 e kadar okuldaymışız artık nöbetçiler bekleyecekmiş köye gidecek öğrencilerin başını 5. sınıflar geç çıkacağı için... bizim okul ilkokul ortaokul beraber...(( nöbet biran önce bitse ben de cuma 5 e kadar nöbet...
slm fıstıklar ya ölüyorum yorgunluktan okuldan geldim
kat nöbetim vardı çok yoruldum bide bizim okul çok
büyük o yüzden haftada iki gün nöbet geliyo üstelik tam
gün bizim okul 8:30-15:00 arası hep ayaktaydım anlayacağınız
biran önce 24 haftam dolsa da nöbetten kurtulsam...
bu arada hakikaten şubat topiği çok sessiz herkes okuyo okuyo gidiyo
bişey yazan yok, ocak annelerininki maşallah yakalamakta
bile zorlanıyosunuz, galiba şubat annelerinde çalışan çok,
ama hiç işten gelmiyo musunuz ben de işten geldim hemen oturdum başına
hep aynı dertler kolay gelsin arkadaşım valla
ya dosya balıkesirdeydi buraya dilekçe yazmıştı onlar da dilekçeyi balkesire yolladık demişti. eşim de garanti olsun diye balıkesire gitti bir de orda vereyim erteleme dilekçesini belki ulaştıramamışlardır dedi. oraya gidince savcı ben dilekçen geldi dilekçenle beraber dosyanı gemlik e gönderdim git ordan halledeksin orası karar verecek demişti. bugün gitti dosyamı buraya göndermişler demiş. savcı yok demiş sekreteri. dosyan henüz ulaşmmamış buraya demiş.biz olumlu sonuçlanırsa isteğin sana bilgi vereceğiz demiş. olumsuzz olursa da haber veriyor musunz demiş eşim. hayır demiş. e beni tutarlar mı zamanım doluyor yakalama emrim var demiş. yok demiş yakalamazlar . ben o zaman 2 güne bir gelip sonucu sorayım demiş tamam demiş. ya biz hamilelikten dolayı isteyeceğiz de ben rapor falan almadım. ne bilim savcı isterse alırız dedik. şimdi araştıracak mı savcı nasıl karar verecek canım ne zmaan çıkar karar???*
annem babam var annem bakacak zaten dünya iyisi yok öyle anne baba yani :) bizim ev kredimiz var bir de 1200 ödüyorduk 106 ayı var daha... eşim işten çıkıp hapse girince ödeyemeyecektim. babam caminin tavaletlerini temizliyor emekli haliyle bir de istanbulda evleri var 350 kirasını alıyorlar. benim ev borcumu beraber ödeyeceğiz. :) yoksa kafayı yerdim herlde haciz gelirdi...ah canım hayırlısıyla erteletirsiniz inşallah yaaa
6 ay ertelenirse bebe doğunca senle kalacak kimsen var mı?
annem babam var annem bakacak zaten dünya iyisi yok öyle anne baba yani :) bizim ev kredimiz var bir de 1200 ödüyorduk 106 ayı var daha... eşim işten çıkıp hapse girince ödeyemeyecektim. babam caminin tavaletlerini temizliyor emekli haliyle bir de istanbulda evleri var 350 kirasını alıyorlar. benim ev borcumu beraber ödeyeceğiz. :) yoksa kafayı yerdim herlde haciz gelirdi...
çok duygulandım okuyunca Allah hiç ayırmasın canım...
ben babamı 1,5 yıl önce kaybettim nasıl özlüyorum onu...
annem benim de dağ gibi yanımda çok şükür..aynı şehirde olmasak da tık desem koşar gelir..
eşini de bu yönden düşüneceksin artık süresiz ayrılık vermesin Allah gerçekten...
aminnnn... kuzularım onlar benim eşim annem babam benim şansım bu da allahın bir sınavı ne yapalım ha öğretmen arkadaşlara bakıyorum gıptayla bazen diyorum ben neden böyle ama artık başıma bunlar gelince anladım ki dünyada daha önemli şeyler var allahım sağlık ömür versin hastalık vermesin geçici dünyada... hani ben laylaylom yaşıyormuşum ama artık kafama dank etti bazı şeyler... aynen benim annem de anne dediğim an gelir. bugün geldi annem çok bunaldım dedim. geldi. bakalım bu süreçte yanımızda olacak. gelir gelmez şuanda ne yapıyor dersiniz temizlik :))) ıyyy kızım bura ne şura ne :)))))
iyi aksamlar kkizlar, benim bi sorum olacakdi,
dün karnimin sag ve sol tarafda sanki bicak saplar gibi bisey giriyor bi kac saniyelik agri sonra geciyor bu agri baya asagi tarafda oluyor acaba ne olabilir, bilginiz varmi?
bide kramp griyor karnima cok korkuyorum ya niye böyle olyuor acaba cevaplarsaniz sevinirim yarin dr gitce,m
ya dosya balıkesirdeydi buraya dilekçe yazmıştı onlar da dilekçeyi balkesire yolladık demişti. eşim de garanti olsun diye balıkesire gitti bir de orda vereyim erteleme dilekçesini belki ulaştıramamışlardır dedi. oraya gidince savcı ben dilekçen geldi dilekçenle beraber dosyanı gemlik e gönderdim git ordan halledeksin orası karar verecek demişti. bugün gitti dosyamı buraya göndermişler demiş. savcı yok demiş sekreteri. dosyan henüz ulaşmmamış buraya demiş.biz olumlu sonuçlanırsa isteğin sana bilgi vereceğiz demiş. olumsuzz olursa da haber veriyor musunz demiş eşim. hayır demiş. e beni tutarlar mı zamanım doluyor yakalama emrim var demiş. yok demiş yakalamazlar . ben o zaman 2 güne bir gelip sonucu sorayım demiş tamam demiş. ya biz hamilelikten dolayı isteyeceğiz de ben rapor falan almadım. ne bilim savcı isterse alırız dedik. şimdi araştıracak mı savcı nasıl karar verecek canım ne zmaan çıkar karar???*
bugün ultrasonda bebeğimi gördüm bana el salladı :) burada okuyorum herkes cinsiyetini öğrenmek için can atıyor bizde doktora girer girmez aman cinsiyetini söyleme diyoruz süpriz olsun istiyoruz :) acayip mide bulantısı var bende ilk aylardaki gibi hatta daha şiddetli 1 ay kadar durmuştu şimdi gene başladı. Hele bugün ne yediysem çıkarttım ne yapacağız böyle bilmiyorum
gözünaydın canım çok sevindim..kaç çıkmış down riskin? hcg düşüklüğü hiç bilmiyorum ama önemli bişi olsa doktorun dikkate alırdı
Tsk. 1/8900 çıkmış , ayrintili ultrasona da gireyim, icim rahat eder.
bilmiyorum ki eşime söyledim yarın tekrar gidecek savcılığa köpek gibi azarlıyorlarmış zaten ya allah düşürmesinYa kusura bakma da okurken bile sinir oldum. Amma uzatmışlar , dosyan gelmeyebilir. Bizim de gelmemişti , buradan fax çekip dosyasını istediler. 3 saat bekledik gelmedi, yetkililer telefon falan açtı. Ertesi gun dosyamızı gönderdiler. Şansınıza ilgisiz birine dusmussunuz. Üstünde dururlarsa aynı gun gelir. Ayrıca dilekçeyi niye gönderiyorlar , erteleme ikametgahının olduğu yerden yapılıyor. Yazık yani, bosuna zaman kaybı , yol masrafı , beklerken stres. Bir arkadasım da Amasya'da yaptı , yarım saat sürmemiş. Msjini görünce özellikle aradım , davanın olduğu yerde daha çabuk erteleniyor çünkü dosyan orada. Birde senin rapor Alman lazımdı. Ek diye dilekçeye verecektiNiz. Takip edin, yokuşa sürmüşler , bir gunluk is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?