2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sabredebiliyorsan ne güzel valla yaa:)
kıyafet şu bu ortak renklerden mi alacaksın canım?
benim bulantılarım epey azaldı çok şükür..18 hafta inletti beni resmen ama

Kıyafet çok fazla almayı düşünmüyorum ilk aylar için alacaklarimiz da beyaz ve ortak renkler olacak mesela battaniyeyi beyaz örüp üzerine mavi ve pembe işleme yapmayı düşünüyorum güzel olur inşallah. Büyük şeyleri de hem kız için hem erkek için beğenip doğumdan sonra alırız diye düşünüyoruz bakalım hayırla sağlıkla gelir inşallah hepimizin bebekleri :) mahvoldum bugün ya birde yolculuk yaptık oda tetikledi otobüste çıkardım sürekli utandım ağladım sonra da

Herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsin. Tup bebekle ilgisi yok. Su kadar haftalik hamiledir diye kağıt veriyorlar. Neyse Allah sabır versin ne diyim. Saglik ocağını da bir ara istersen. Umarım çabuk halledersiniz , canını sıkma.

merhabalar herkese

nihayet evime geldimçok yorucuydu dönüşümüz gezerek geldiğimiz için bayağı yoruldum

bugun detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey yolundaama doktor şekere bakalım dedi bir sürü kan verdim birde tokluk kan şekerimde ölçüldü iyi çıktı
veee tetanoz aşısını vuruldum ilk dozunuvatana millete hayırlı olsun

geçmiş olsun canım.aynı dert bende de var.bende dün 3lü taramaya gittim.
bebeğin beyninde bikaç tane kist çıktı yıkıldım resmen.
eger 3 lü de sorun olmazsa kist kendiliğinden geçebiliyormuş.
3 lü de sorun çkarsa ki Allah korusun o zaman sıkıntılıymış.
bende 20. haftada detaylı ultrasona girecegim.
eyüp ekici yi önerdiler.ona gideceğim inş sorun çıkmaz.
allah bebişlerimize sağlık versin.
%1-2 görülüyormuş bu kist.ben hiç duymamıştım şimdiye kadar.
izin sonuçlar yarın çıkacak.inş iyi olur.

selam kızlar vallahi gecmısı okuyamıorum ya kusura bakmayın ara ara bakıp cıkıorum :/ doktora haftaya falan gıtcem bendeinş basımızda bizim de biraz müsibet var kayınpederm tutuklandı :/ suclu değil suclu kişi itiraftan kacındı adamcagız bi haftadır perişan hapiste neyse mücadele ettik adamı şikayet ettik falan bugun nezarete almıslar yarın da itiraz mahkemesine babamı cıkarıp salacaklarmıs büyük ihtimalle dua edin vallahi sinir stres etmekten helak oldm bi haftadır içim içimi yiyo :/ bu arada gecen hafta tetanoz asısı bende oldum 2 gece sancıdan uyuyamadm ama sonra gecti şükür sizler nasılsınız? bebeklerinizdeki kistlere de üzüldüm inş gecer üzülmeyin yaw bu hamilelik ne kadar enteresan bişey bisürü sey varmıs bilmediğimiz ilk defa sizden dydum öle kist oldugunu falan rabbim herkese hayırlı evlatlar versin

öyle şeyler duyuyorum okuyorum ki bebeklerle ve anneleriyle ilgili iyice korkmaya başladım allah hepimize hayırlı
sağlıklı bebekler nasip etsin bebeklerimizde bizde allaha emanetiz

allah yardımcınız olsun canım.bende ilk defa duydum.ama inş geçer dua edin bize canım

çok güzel düşünmüşsün canım doğum senin için ayrı bir heyecan olacak:) utanacak ne var hamilelikte her şey mübah hele i kusmak...

hadi yarın güzel haberler ver bize inşallahhhhhhh

ah canım kaç yaşında adam mahvolmuştur tabi..geçmiş olsun size de
allah yardımcınız olsun canım.bende ilk defa duydum.ama inş geçer dua edin bize canım

dua ediyoruz valla o iç sıkıntısını yaşayan anlar ancak...

babam 50 yasında falan ya bi da ben anlamadım tecavüz sucluları hırsızlar gezıo sacma sapan seyler için hapıs ceazsı verılıo :/ tv de cıkan pazarcı zabıta kavgasından attılar hapse biri demir vurmus zabıtaya adamın kolu kırılmıs kimin vurdugu belli değil ama bizim köylüler biliolar bizden blinmesn akrabayla kötü olmayalm dıe görmedik demiş hepsi ifadelerinde kavga da bizim tezgahın önnde olmus en cok görntülerde babam görünüo tabi bi gece nezarette kaldı adam biz de ne bilelim daha önce basına gelmeyıcne insann bilemıo salacaklar nasılsa o yapmadı dıe galeye almamıstık bir hafta oldu tam. üstelik demiri vuran adam babanız yaslı siz ona bakarsınız yatsın ben itiraf etmem dıo deli ettiler bizi hem de akrabamız biz de şikaeyet ettik görüp de yanlıs ifade verenleri o vuran adamı sonra kameramanları dolastı eşim tek tek tüm haber görntülerini topladı detayllı inceledik acıklarını bulduk onlarla itiraz etti avukat :/ yarın cıkar dıo komiserler hepsi bilio ama savcı öyle karar verms kimse bişi yapamıo :/ ne garip şeyler ya rabbim kimseye yasatmasın...

artı eşi hapse gircek arkadaslara da cok üzüldüm insan babasına dayanamıo valla sizinki daha zor allah yarıdmcınız olsn

Bir de pisipisine olunca daha zor. Düzen bozulacak, ısinden olacak. Maalesef hukuk sistemi bitmiş durumda. İnsan yasayinca daha iyi görüyor. 1 yumruğa neredeyse 2 yil ceza ama adam öldürene özel hapİshane açıyorlar her şerin sonunda iyi birşey gelir, n'apalİm yasamak lazimmis.

Sanada geçmiş olsun canım. Bu kist 6. Ayda kayboluyormuş. Ultrason resminde belli. Internetten araştırdım 26. Haftada yani 6. Ayda kendiliğinden kayboluyormuş. Doktor büyürse tehlikeli dedi. Allahım korusun bebeklerimizi dua edelim. Dünden beri düşünüyorum ya geçmezse diye. Haftaya cuma renkli ultrasona giricem. Ben ne ikili ne 3lü nede 4lü test yaptırmadim. Allahim inşallah birşeyi yoktur. Senin doktorda benim doktor gibi 6. Aydan sonra geçer dedimi?

kızlar, ıkınızede gecmıs olsun. bendede bacaklar gerıden gelıyodu bılıosunuz detaylıya 22. haftada gırcem ınsallah duzelmıstırr...

ayseylul canım benim çok geçmiş olsun inşallah babacığın tez zamanda çıkar...

zor bir çocuk olacak bence çoğumuzun bebği kova veya balık olacak erkenden kapıyı çalan olmazsa:) kurban olurum ben minik zekalarına onların:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…