- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.821
sabredebiliyorsan ne güzel valla yaa:)
kıyafet şu bu ortak renklerden mi alacaksın canım?
benim bulantılarım epey azaldı çok şükür..18 hafta inletti beni resmen ama
bilmiyorum ki eşime söyledim yarın tekrar gidecek savcılığa köpek gibi azarlıyorlarmış zaten ya allah düşürmesin(( offffff.... allahım... ya rapor almadık ne bilelim alamam ki yarın hemen de taaa bursada hastanem dr. um... okula gitmem lazım ekdersimi kesemem paraya ihtiyacım var... e sağlık ocağı da vermez tüp bebek olduğuna dair falan filan... bakalım yarın desin gerek varsa getirebilirim de dedeim... kesin ertelemezx yaaa (((
slm fıstıklar ya ölüyorum yorgunluktan okuldan geldim
kat nöbetim vardı çok yoruldum bide bizim okul çok
büyük o yüzden haftada iki gün nöbet geliyo üstelik tam
gün bizim okul 8:30-15:00 arası hep ayaktaydım anlayacağınız
biran önce 24 haftam dolsa da nöbetten kurtulsam...
bu arada hakikaten şubat topiği çok sessiz herkes okuyo okuyo gidiyo
bişey yazan yok, ocak annelerininki maşallah yakalamakta
bile zorlanıyosunuz, galiba şubat annelerinde çalışan çok,
ama hiç işten gelmiyo musunuz ben de işten geldim hemen oturdum başına
hiç sorma o kadar youldum ki 08.30 15.00 bizim de okul, öldüm bittim derste gözlerim kapandı... çok yorgunum cumaya da NÖBET BİR DE BİZ 5 e kadar okuldaymışız artık nöbetçiler bekleyecekmiş köye gidecek öğrencilerin başını 5. sınıflar geç çıkacağı için... bizim okul ilkokul ortaokul beraber...(( nöbet biran önce bitse ben de cuma 5 e kadar nöbet...
Sorma aynı durumdaymışız bugün. ben de nöbetçiydim. ve 65 yaşında bi hocayla...sağolsun ben nöbet falan tutmam dedi oturdu 3 kat in çık öldüm. 6 saat de ders aralıksız.
bu arada 24 hafta bitince mi tutmayabiliyoruz nöbeti. rapor falan gerekli mi acaba?
Merhaba kızlar dün doktora gittim. Bebeğimin cinsiyetini sonunda öğrendim kızım olacakmiş. Erkek istiyorduk ama nasip değilmiş. Boşuna sağlıklı olsun denmiyo. Bebeğin beyninde kist varmış:-( yüzde 90 6. Aydan sonra kendiliğinden kayboluyormuş. Ya kaybolmazsa çok üzüldüm. 28eylülde detaylı ultrasona giricem. Kist büyürse tehlikeliymiş. Zeka özürlü olmaz ama sara ve epilepsi hastası olur dedi.
selam kızlar vallahi gecmısı okuyamıorum yakusura bakmayın ara ara bakıp cıkıorum :/ doktora haftaya falan gıtcem bendeinş basımızda bizim de biraz müsibet var kayınpederm tutuklandı :/ suclu değil suclu kişi itiraftan kacındı adamcagız bi haftadır perişan hapiste neyse mücadele ettik adamı şikayet ettik falan bugun nezarete almıslar yarın da itiraz mahkemesine babamı cıkarıp salacaklarmıs büyük ihtimalle dua edin vallahi sinir stres etmekten helak oldm bi haftadır içim içimi yiyo :/ bu arada gecen hafta tetanoz asısı bende oldum 2 gece sancıdan uyuyamadm ama sonra gecti şükür sizler nasılsınız? bebeklerinizdeki kistlere de üzüldüm inş gecer üzülmeyin yaw bu hamilelik ne kadar enteresan bişey bisürü sey varmıs bilmediğimiz ilk defa sizden dydum öle kist oldugunu falan rabbim herkese hayırlı evlatlar versin
Kıyafet çok fazla almayı düşünmüyorum ilk aylar için alacaklarimiz da beyaz ve ortak renkler olacak mesela battaniyeyi beyaz örüp üzerine mavi ve pembe işleme yapmayı düşünüyorum güzel olur inşallah. Büyük şeyleri de hem kız için hem erkek için beğenip doğumdan sonra alırız diye düşünüyoruz bakalım hayırla sağlıkla gelir inşallah hepimizin bebekleri :) mahvoldum bugün ya birde yolculuk yaptık oda tetikledi otobüste çıkardım sürekli utandım ağladım sonra da
geçmiş olsun canım.aynı dert bende de var.bende dün 3lü taramaya gittim.
bebeğin beyninde bikaç tane kist çıktı yıkıldım resmen.
eger 3 lü de sorun olmazsa kist kendiliğinden geçebiliyormuş.
3 lü de sorun çkarsa ki Allah korusun o zaman sıkıntılıymış.
bende 20. haftada detaylı ultrasona girecegim.
eyüp ekici yi önerdiler.ona gideceğim inş sorun çıkmaz.
allah bebişlerimize sağlık versin.
%1-2 görülüyormuş bu kist.ben hiç duymamıştım şimdiye kadar.
izin sonuçlar yarın çıkacak.inş iyi olur.
selam kızlar vallahi gecmısı okuyamıorum yakusura bakmayın ara ara bakıp cıkıorum :/ doktora haftaya falan gıtcem bendeinş basımızda bizim de biraz müsibet var kayınpederm tutuklandı :/ suclu değil suclu kişi itiraftan kacındı adamcagız bi haftadır perişan hapiste neyse mücadele ettik adamı şikayet ettik falan bugun nezarete almıslar yarın da itiraz mahkemesine babamı cıkarıp salacaklarmıs büyük ihtimalle dua edin vallahi sinir stres etmekten helak oldm bi haftadır içim içimi yiyo :/ bu arada gecen hafta tetanoz asısı bende oldum 2 gece sancıdan uyuyamadm ama sonra gecti şükür sizler nasılsınız? bebeklerinizdeki kistlere de üzüldüm inş gecer üzülmeyin yaw bu hamilelik ne kadar enteresan bişey bisürü sey varmıs bilmediğimiz ilk defa sizden dydum öle kist oldugunu falan rabbim herkese hayırlı evlatlar versin
allah yardımcınız olsun canım.bende ilk defa duydum.ama inş geçer dua edin bize canım
artı eşi hapse gircek arkadaslara da cok üzüldüm insan babasına dayanamıo vallasizinki daha zor allah yarıdmcınız olsn
Sanada geçmiş olsun canım. Bu kist 6. Ayda kayboluyormuş. Ultrason resminde belli. Internetten araştırdım 26. Haftada yani 6. Ayda kendiliğinden kayboluyormuş. Doktor büyürse tehlikeli dedi. Allahım korusun bebeklerimizi dua edelim. Dünden beri düşünüyorum ya geçmezse diye. Haftaya cuma renkli ultrasona giricem. Ben ne ikili ne 3lü nede 4lü test yaptırmadim. Allahim inşallah birşeyi yoktur. Senin doktorda benim doktor gibi 6. Aydan sonra geçer dedimi?geçmiş olsun canım.aynı dert bende de var.bende dün 3lü taramaya gittim.
geçmiş olsun canım.aynı dert bende de var.bende dün 3lü taramaya gittim.
babam 50 yasında falan ya bi da ben anlamadım tecavüz sucluları hırsızlar gezıo sacma sapan seyler için hapıs ceazsı verılıo :/ tv de cıkan pazarcı zabıta kavgasından attılar hapse biri demir vurmus zabıtaya adamın kolu kırılmıs kimin vurdugu belli değil ama bizim köylüler biliolar bizden blinmesn akrabayla kötü olmayalm dıe görmedik demiş hepsi ifadelerindekavga da bizim tezgahın önnde olmus en cok görntülerde babam görünüo tabi bi gece nezarette kaldı adam biz de ne bilelim daha önce basına gelmeyıcne insann bilemıo salacaklar nasılsa o yapmadı dıe galeye almamıstık bir hafta oldu tam. üstelik demiri vuran adam babanız yaslı siz ona bakarsınız yatsın ben itiraf etmem dıo deli ettiler bizi hem de akrabamız biz de şikaeyet ettik görüp de yanlıs ifade verenleri o vuran adamı sonra kameramanları dolastı eşim tek tek tüm haber görntülerini topladı detayllı inceledik acıklarını bulduk onlarla itiraz etti avukat :/ yarın cıkar dıo komiserler hepsi bilio ama savcı öyle karar verms kimse bişi yapamıo :/ ne garip şeyler ya rabbim kimseye yasatmasın...
KOVA BURCU ÇOCUĞU (20 Ocak - 18 Şubat)
Özgür, bağımsız, yerinde duramayan, isyankar ve sıra dışı çocuklardır. Genellikle sakin olurlar fakat çok ani çıkışlard a bulunabilirler. Kendilerine özgün düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar ve ani çıkışlar yaparlar. Arkadaşlık onlar için çok önemlidir, okul hayatını çok sevmeselerde arkadaşları için okula gitmeyi severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni arkadaşlıkları çok severler. Konuşmayı, tartışmayı severler, algılamaları ve hisleri kuvvetlidir, çok zeki ve akıllıdırlar, araştırır ve öğrenirler, sonuca çok hızlı ulaşmayı severler.
Hayatlarında değişiklik önemlidir, rutin ve durağanlık onları sıkar, küçük yaşlarında oyuncaklarından ve oyunlardan çabuk bıkar ve diğerlerine yönelirler. Arkadaşlığı çok sevdiği için, kalabalık ortamlar, aktiviteler ve toplantılar onlar için önemlidir.
benim sıpam kova olacak çok büyük ihtimal
bence 3-5 tane oğlak cıkacak ıcımden bır ses oğlak doguracağımı soyluyorzor bir çocuk olacak bence çoğumuzun bebği kova veya balık olacak erkenden kapıyı çalan olmazsa:) kurban olurum ben minik zekalarına onların:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?