- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.841
Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları..Biz sabahları çok yorgun uyanıyoruz ve yorgunluk bizi mutsuz yapıooo
slm fıstıklar ya ölüyorum yorgunluktan okuldan geldim
kat nöbetim vardı çok yoruldum bide bizim okul çok
büyük o yüzden haftada iki gün nöbet geliyo üstelik tam
gün bizim okul 8:30-15:00 arası hep ayaktaydım anlayacağınız
biran önce 24 haftam dolsa da nöbetten kurtulsam...
bu arada hakikaten şubat topiği çok sessiz herkes okuyo okuyo gidiyo
bişey yazan yok, ocak annelerininki maşallah yakalamakta
bile zorlanıyosunuz, galiba şubat annelerinde çalışan çok,
ama hiç işten gelmiyo musunuz ben de işten geldim hemen oturdum başına
bugün ultrasonda bebeğimi gördüm bana el salladı :) burada okuyorum herkes cinsiyetini öğrenmek için can atıyor bizde doktora girer girmez aman cinsiyetini söyleme diyoruz süpriz olsun istiyoruz :) acayip mide bulantısı var bende ilk aylardaki gibi hatta daha şiddetli 1 ay kadar durmuştu şimdi gene başladı. Hele bugün ne yediysem çıkarttım ne yapacağız böyle bilmiyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydıııııııııııııııııııııııın
Sanada geçmiş olsun canım. Bu kist 6. Ayda kayboluyormuş. Ultrason resminde belli. Internetten araştırdım 26. Haftada yani 6. Ayda kendiliğinden kayboluyormuş. Doktor büyürse tehlikeli dedi. Allahım korusun bebeklerimizi dua edelim. Dünden beri düşünüyorum ya geçmezse diye. Haftaya cuma renkli ultrasona giricem. Ben ne ikili ne 3lü nede 4lü test yaptırmadim. Allahim inşallah birşeyi yoktur. Senin doktorda benim doktor gibi 6. Aydan sonra geçer dedimi?
kızlar, ıkınızede gecmıs olsun. bendede bacaklar gerıden gelıyodu bılıosunuzdetaylıya 22. haftada gırcem ınsallah duzelmıstırr...
Yavrum ben de okulu dondurdum diye tezimin yarim kalanlariyls ugrasiyom giremiyom topige pek bebisim de benle birlikte yoruluyo galiba hareketleri azaldi. Myomum da buyudu belki sıkıstiriyo olablr cocugu. Bi de cok asagida hissediyrm. Plesanta asagidaydi ztn cikmadi daha yukari belli ki cunku sag bacagimi az bile yukari kaldiramiyrm.hoşgeldinnnnnnniz siz naptınız bebişin nasıl anlat bizede biz işlerin yoğunluğundan sesimiz çıkmıyo en azından benim öle
Canim Allah bagislasin insallah hayirli evlat olsun. Kucuk hanim atlaticak insallah annesi korkma sen. Dualarimiz sizinle.Merhaba kızlar dün doktora gittim. Bebeğimin cinsiyetini sonunda öğrendim kızım olacakmiş. Erkek istiyorduk ama nasip değilmiş. Boşuna sağlıklı olsun denmiyo. Bebeğin beyninde kist varmış:-( yüzde 90 6. Aydan sonra kendiliğinden kayboluyormuş. Ya kaybolmazsa çok üzüldüm. 28eylülde detaylı ultrasona giricem. Kist büyürse tehlikeliymiş. Zeka özürlü olmaz ama sara ve epilepsi hastası olur dedi.
Sevtapcim o listeleri cicis topigine atsak daha mi iyi olur acaba? Burda kayboluyo kayniyo araya. Kayinpederin nasi bu arada? Kotu hbr yoktur insallah. Esin iyi mi?kızlar alışveriş listenizi ekleyiverin listemi hazırlıyorum... yavaş yavaş almaya çalışacağım.zıbın mı tulum mu daha çok alallım adetleriyle ve sebepleriy beraber liste oluşturanlar paylaşırsa çok hora geçer... :)))
GOKCEEEEE naber bacim? :) kiz ne zmn girsem bi seni goruyom
ben varım ben varım
cicişler topiğinde bir link paylaştım. bebek patikleri çok hoşuma gitti ama örebilir miyim bilmiyorum
Selam annişlerrrr kaç haftadır çok yoğun geçiyor günlerim ama böyle daha iyi öbür türlü zaman geçmek bilmiyor sankiYarın da yönetici asistanlığı semineri için seçme var inşallah bebişimin şansına o 25 kişinin içine bende girerim de eğitimimi görüp , sertifikamı alırım... çok gitmek istiyorum ...bana şans dileyin kızlar... sizi ve bebişlerinizi öptümmmmmmmm
kımseler yokkk yaaaa offf cnm sıkıldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?