2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yaa bende hergün ölü gibi geliyorum.. çok yoruluyorum.. benimde nöbetim bugün.. hadi bakalım kolay gelsin...

ayyy.. biz meraktan çatlardık herhalde... ben 4 ay zor dayandım...

topiğe sabahları takılan şubat annesi olarak ben geldim... öğleden sonraları okul ve yorgunlukla baş ediyorum...

günaydın kızlaaaaaaar ayyyy bugün annemin yanında uyandım valla çok süper bişeymiş her ne kadar işe giden kocamın öpmesiyle uyanmamanın verdiği bir burukluk olsa da napalım artık nasıl olsa 3 hafta sonra geri döncem..oooooh istanbul nemini bile özlemişim valla daha biz gelmeden annem kızımın yeleğini örmeyi bitirmiş karşı komşumuz da ilk hediyesi benden olsun diye winnie the pooh lu hastane çıkışı almış ayyyy öyle mutlu oldum ki gece gece

ewet canım 28.haftadan sonra geçer dedi ama bi ihtimal geçmezse 2 yaşında da geçebilirmiş.
tez zamanda geçer inş bizde rahatlarız .güzel haberlerini bekliyorum canım inş.

GOKCEEEEE naber bacim? :) kiz ne zmn girsem bi seni goruyom
hoşgeldinnnnnnniz siz naptınız bebişin nasıl anlat bizede biz işlerin yoğunluğundan sesimiz çıkmıyo en azından benim öle
Yavrum ben de okulu dondurdum diye tezimin yarim kalanlariyls ugrasiyom giremiyom topige pek bebisim de benle birlikte yoruluyo galiba hareketleri azaldi. Myomum da buyudu belki sıkıstiriyo olablr cocugu. Bi de cok asagida hissediyrm. Plesanta asagidaydi ztn cikmadi daha yukari belli ki cunku sag bacagimi az bile yukari kaldiramiyrm. seninki nasi? Rahatta mi bebisin?
Canim Allah bagislasin insallah hayirli evlat olsun. Kucuk hanim atlaticak insallah annesi korkma sen. Dualarimiz sizinle.
Sevtapcim o listeleri cicis topigine atsak daha mi iyi olur acaba? Burda kayboluyo kayniyo araya. Kayinpederin nasi bu arada? Kotu hbr yoktur insallah. Esin iyi mi?

ben varım ben varım
cicişler topiğinde bir link paylaştım. bebek patikleri çok hoşuma gitti ama örebilir miyim bilmiyorum

ben varım ben varım
cicişler topiğinde bir link paylaştım. bebek patikleri çok hoşuma gitti ama örebilir miyim bilmiyorum

sevindimmbaşla dene bakalım yapabilirsin belki saten küçücük bişey öreceksinben henüz bir şeye başlamadım annem örme işlerini yapar kardeşlerimde öyle ben hazır alacaklarımı alırım

Selam annişlerrrr kaç haftadır çok yoğun geçiyor günlerim ama böyle daha iyi öbür türlü zaman geçmek bilmiyor sanki Yarın da yönetici asistanlığı semineri için seçme var inşallah bebişimin şansına o 25 kişinin içine bende girerim de eğitimimi görüp , sertifikamı alırım... çok gitmek istiyorum ...bana şans dileyin kızlar... sizi ve bebişlerinizi öptümmmmmmmm

Allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…