- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.861
aynen canım eskisi gibi değil burası çoğunluk çalışıyor sanırım
wallaa yaa kendımı baya baya tembel hıssettım bende carsıya cıkıp bebek esyalarına bakım bari:)gecmez bu gun
GOKCEEEEE naber bacim? :) kiz ne zmn girsem bi seni goruyom
Yavrum ben de okulu dondurdum diye tezimin yarim kalanlariyls ugrasiyom giremiyom topige pek bebisim de benle birlikte yoruluyo galiba hareketleri azaldi. Myomum da buyudu belki sıkıstiriyo olablr cocugu. Bi de cok asagida hissediyrm. Plesanta asagidaydi ztn cikmadi daha yukari belli ki cunku sag bacagimi az bile yukari kaldiramiyrm.seninki nasi? Rahatta mi bebisin?
canım ya benimkininde sesi hiç çıkmadı bugün rahatı iyimi bilmiyorum ama en çok ne kafamı karıştırıyo biliyomusun 13 ekime randevu aldım doktroa kendisiylede konuşmadım asistanıyla knştum telde dedimki detaylı için randevu almadım oda bana ilk önce gelirsiniz sonrasına verir detaylıya dedi ama ben ztn 20.haftadayım 13 ekimde 24.haftaya girmiş olcam gecikiyomuyum sizce bana biriniz bişey söyleyin doktoruda zırt pırt aramak istemiyorum hoş enfazla 1 kez knştum başkada knşmadım ama(
kızlar merhaba nasılsınzı ben dün tetenoz aşısı yaptırdım kolumu kaldıramıyorum ya
geçmiş olsun canım ben de dün o haldeydim ,bugün daha iyiyim kolum hafif ağırıyor ama çok şükür ateş olayı bitti
sanada geçmiş olsun tatlım çok şükr ateşim yokta cok sızlıyor kaldıramıyorumm
merhaba arkadaşlar , tetanoz aşısı konusunda doktorlarınız ne diyor bazı doktorlar gerekli görmüyor , sağlıksız koşullarda yapılan doğumlar dışında modern hastanelerde risk yok diyorlarmış. doktoruyla görüşen var mı ?
of bu sağlık ocakları da sıktı artık ikide bir arayıp buraya kadar gelebilir misiniz gidiyosun saçma sapan bişi ...
bu arada detaylı ultrasonum haftaya cuma
ilk aradığımda 230 dediler şimdi randevu için arayınca ve doktorumun adını verince 180 dediler
valla çok mutlu oldum
geçmiş olsun canım ilk gunu atlatınca geçiyormuş ağrıkızlar merhaba nasılsınzı ben dün tetenoz aşısı yaptırdım kolumu kaldıramıyorum ya
bu arada detaylı ultrasonum haftaya cuma
ilk aradığımda 230 dediler şimdi randevu için arayınca ve doktorumun adını verince 180 dediler
valla çok mutlu oldum
canım ben muayenehaneye gidiyorum hastane falan değil çok ama çok memnunum doktorumdanbenimde 10 ekim detaylı usg canım 85 tl o gün kendi doktorumada muayene olacağım 40 tl de kendi doktorum anam pahalıymış kız
geçmiş olsun canım ilk gunu atlatınca geçiyormuş ağrıben de dün vuruldum hatta eşimde vuruldu bir şey olmadı ağrı sızı hayatımda ilk defa sorunsuz geçen bişey oldu
dunde ben detaylıya girdim doktor halini beğendim bebeğin dedi..ama yaş riskimden dolayı su aldırırp aldırmayacağımı sordu bana bende düşünmüyorum dedimzaten kendi doktorumda bebeğin gelişimleri guzel gerek yok demişti..
sende hayırlı haberlerle dönersin inş..
birde bana şeker tahlili yapalım dediler açlık tokluk şekere bakıldı çok şükür sonuçlar iyi çıktıbenim sülalede şeker hastalığı var tırsıyorum o yuzden
canım ben muayenehaneye gidiyorum hastane falan değil çok ama çok memnunum doktorumdan
müthiş biri
beni inanaılmaz tatmin ediyor söyledikleri
ben sormadan o anlatıyor her şeyi vs.
doktorda huzurlu olmak çok önemli
seviyorum seni Umur beyyy
maşalah caım size
sen kaçıncı haftadasın
beım detaylı tam 21+0 a denk gelecek
şeker yüklemesine de 24.hatfada gideceğim
yani 21+0 diyecektinteşekkur ederim canım...bugun 20+7 oldukşeker yuklemesinide kendi doktorumla görüştüm dün 25 haftalıkken gel dedi
canım ben muayenehaneye gidiyorum hastane falan değil çok ama çok memnunum doktorumdan
müthiş biri
beni inanaılmaz tatmin ediyor söyledikleri
ben sormadan o anlatıyor her şeyi vs.
doktorda huzurlu olmak çok önemli
seviyorum seni Umur beyyy
maşalah caım size
sen kaçıncı haftadasın
beım detaylı tam 21+0 a denk gelecek
şeker yüklemesine de 24.hatfada gideceğim
yani 21+0 diyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?