- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.881
benimde 10 ekim detaylı usg canım 85 tl o gün kendi doktorumada muayene olacağım 40 tl de kendi doktorum anam pahalıymış kız
sen 22 haftadan gun almaya başlayacaksın demi yarın itibariylebende 21 haftadan seninki benimkinden buyuk hesaplamam doğrumu
1 haftada 7 gun var die ben öyle sayıyorum yanlışmı bu hesaplama
canım haftanın sonu ...+6 ile bitiyor
yanı sen dün 20+6 idin
bugün 21+0 sın yani 22.haftanın içindesin
sen benden 1 hafta büyüksün
ben yarın 20+0 olacağım yani 21.haftada olacağım
canım benım doktorum detaylı günü kendisine muayene olmayacağımı sadece sonuçlara bakacağını söyledi
rica ederim canımheeeeeeeeeeeeeeeeeeee sıfırdan sayılıyor ben ise 1 die başlıyorum saymayateşekkurlerrrrr
kız bende doktora randevu almam o zaman sadece sonuçları gösteririm bi sonraki kontrol ne zaman bide onu sorarım olur biter
rica ederim canım
canım zaten detaylı daha uzun sürüyormuş
2 kere ultrasona ne gerek var aynı gün
benım doktorum sonuçlarını al gel dedi
canım detaylı ne kadar sürüyor?
daha uzun süre bakıyorlarmış dimi
Kızlar !!!..
İstanbul da Bakırköy veya Beylikdüzündeki hastanelerde yapılan Detaylı Ultrason fiyatlarını bilen var mı acep ??
eee kısa sürmüşş benım normal muayenem zaten kesin 15 -20 dakika sürüyorr10 dk yı geçti benimkibebeğin yuzu gibi gördüm aaa o yuzumu dedim doktora oda hayır kalbi dedi
bende cumartesı 4d usgye gırecegım ınşallah bı orun yoktur esımle 2 gece ust uste oğlumuzu gorduk 2mızde sarısın bebek gorduk bakalım:)
bu arada esınuya mesajda attım ama donmedı hber yok dımı hala?gecenlerde kayınvalıdesıne gıtmıstı ama yıne de nete gırmıstı cok meraklandım onun ıcın
selamlarr canlar
sonunda gelebildim foruma
ben de kuzucum da iyiyiz şükür bir problem yok sadece iş ve hayat yoğunluğu diyelim
nasıl herkes iyi mi ? bir problem yoktur inşallah
geldim kuzum buradayımmmm teşekkür ederim merakın içinöpüyoruz bebişimle
bende cumartesı 4d usgye gırecegım ınşallah bı orun yoktur esımle 2 gece ust uste oğlumuzu gorduk 2mızde sarısın bebek gorduk bakalım:)
bu arada esınuya mesajda attım ama donmedı hber yok dımı hala?gecenlerde kayınvalıdesıne gıtmıstı ama yıne de nete gırmıstı cok meraklandım onun ıcın
canımmmm nerdesin sen ya özledik merak ettik hoşgeldinnnn
hoşbuldummmişlerim çok yoğunlaştı canım yaa ondan giremedim nete ben de sizleri çok özledim valla kaç gündür kocamın başının etini yiyorum merak ettim kızlar napıyo acaba diye neredeyse o girip bakacaktı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?