2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bidaha merakta koyma bizi yeter bebeto nasıl?

anlaşılmıştır iyidir kuzucuk sanırım bayadır görmüyoruz kısmetse salı günü göreceğiz bakalım

Eki Görüntüle 514392 Eki Görüntüle 514393 kızlar bunlar hoşuma gitti örüyüm diyorum nasıl

oyy çok güzeller. bu aralar bizim de maddi durumlar biraz sıkıştı ondan ben de para verip bişeyler almak yerine daha ucuza mal olur düşüncesiyle bişeyler öreyim diye düşünüyorum. hem parayı biriktirir son aylarda daha rahat alırız diye düşündüm o yüzden benim liste kenarda bekliyor. ben de bi battaniye başladım. bitince resmini koyarım 8 tl ye malolacak

hadi bakalım biliyorum canım 25 indeydi randevunuz bende doktoruma ulaşmaya çalışıyorum sabahtan beri (

neden canım ? hayırdır ? bişey mi oldu ki ? detaylı için mi ?

ewet Esin ya detaylı için bana bişey söylemedi asistanıyla görüştüm drum doğuma çıkmış kıza dedimki bana detaylı için gün vermedi geldiğinizde verilir dedi iyide 13 ekimde gidicem ve ben 24.haftama girmiş olucam bugündü galiba okudum 18-20.haftalar arası giriliyomş detaylı içinde geç kalmış oluyorum sanki ztn tetanoz aşısınıda yaptırmadım herşeyi sallamasyon gidiyo diye üzülüyorum bu kdarmı verdiğin değer bebişe diye kendi kendime kızıyorum herbişeyi yetiştirmeye çalışırken benim için en önemli sebep olan bebeğimi için bişeyleri ertelemek istemiyorum(

anladım canım kıyamam ya o kadar sıkma kendini. detaylının ne zaman yapıldığı hiç bilmiyorum ki yardımcı olayım bi daha arasan dr unu durumunu iyice anlatsan belki detaylının belli bir gün olması gerekmiyordur ?

hem öyle kötü düşünme hiç bi anne bebişini ertelemez sadece herşey bizim isteğimiz doğrultusunda gelişmiyor o kadar bi konuş bakalım dr la tekrar ne dicek inşallah hallolur

Benim doktorum vurdurmamı söyledi ama sağlık ocağına gittim aile hekimim 21.haftanın sonuna doğru vuralım garanti olsun dedi vurduramadan geri döndüm haftaya vurdurucam inşallah :44:

canım detaylı için benım doktorum bir kağıt verdi ve o kağıtta 17 -24 hafta arası yazıyor
panık yapma
ama 24ü geçirme

kızlar Allah rızası için yardım sabahtan beri kafayı yiyecem yoksaa benim bulunduğum şehirde ayrıntılı ult. yapan dr. 22 haftama kadar dolu sonrada hastaneden ayrılıyormuşş başkada yapan biri yok yerine yeniside gelmiyo oyüzden ist gelicem o tarihlerde (düğünümüzde var aynı zamana düşüyo) aranızda ist detaylı ultrason yaptıran nerde ve kaç tl yaptırdı memnunmusunuz yazarmısınız avrupa yakası tercihim sabahtan beri hastaneleri arıyorum 200 300 400 ... tutturabildiklerine oysa benim hastanede 56 tl yapıyolardı aynı işlemi çokkkk mutsuzum ççokkk

İstanbulda değilim ama İstanbul'da ucuza yaptırabilceğin yer anca devlet hast. bence
çünkü İzmir'de de pahalı
ben de 180e yaptıracağım
birçok yer tuzlu söylüyor
benımki normalde 230 doktorum yönlendirği için 180

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…