- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.921
valla ben ızmır egepolde 50tlye gırecegım 37 tl de dr muayene ucretı hepsi87 tl ye hallolacak inş,İstanbulda değilim ama İstanbul'da ucuza yaptırabilceğin yer anca devlet hast. bence
çünkü İzmir'de de pahalı
ben de 180e yaptıracağım
birçok yer tuzlu söylüyor
benımki normalde 230 doktorum yönlendirği için 180
kızlar bu renki usg haftası bukadar önemlimi bana 23 ekime verdiler yaklaşık 25 haftalık olacak cokmu geç olur
İstanbulda değilim ama İstanbul'da ucuza yaptırabilceğin yer anca devlet hast. bence
çünkü İzmir'de de pahalı
ben de 180e yaptıracağım
birçok yer tuzlu söylüyor
benımki normalde 230 doktorum yönlendirği için 180
kızlar merhaba nasılsınzı ben dün tetenoz aşısı yaptırdım kolumu kaldıramıyorum ya
kızlar bu renki usg haftası bukadar önemlimi bana 23 ekime verdiler yaklaşık 25 haftalık olacak cokmu geç olur
Merhaba arkadaşlar bende inşallah 14 Şubatta doğum yapıcam, şu an 19+5 günlük hamileyim. 1 Ekimde ayrıntılı ultrasyona gircem randevum o zaman ama benim merak ettiğim konu çok farklı, artık son bahara girdik ve ben çok grip olurum her yıl da grip aşısı vurunuyorum, ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, aranızda grip aşısı vurunmak isteyen ya da doktoru tarafından bu konuda uyarı alan var mı ??
Merhaba arkadaşlar bende inşallah 14 Şubatta doğum yapıcam, şu an 19+5 günlük hamileyim. 1 Ekimde ayrıntılı ultrasyona gircem randevum o zaman ama benim merak ettiğim konu çok farklı, artık son bahara girdik ve ben çok grip olurum her yıl da grip aşısı vurunuyorum, ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, aranızda grip aşısı vurunmak isteyen ya da doktoru tarafından bu konuda uyarı alan var mı ??
cnm benim oglum olacak ins. adini berk koyacaktik ama sonra ingilizce ve bir cok dilde berk in aptal anlamina geldigini ogrendim cok uzuldum. suan kerem gorunuyor :)
kızlar Allah rızası için yardım sabahtan beri kafayı yiyecem yoksaabenim bulunduğum şehirde ayrıntılı ult. yapan dr. 22 haftama kadar dolu sonrada hastaneden ayrılıyormuşş başkada yapan biri yok yerine yeniside gelmiyo oyüzden ist gelicem o tarihlerde (düğünümüzde var aynı zamana düşüyo) aranızda ist detaylı ultrason yaptıran nerde ve kaç tl yaptırdı memnunmusunuz yazarmısınız avrupa yakası tercihim sabahtan beri hastaneleri arıyorum 200 300 400 ... tutturabildiklerine oysa benim hastanede 56 tl yapıyolardı aynı işlemi çokkkk mutsuzum ççokkk
canım bende ekimin ilk haftası yaptıracağım.ankarada 350 ye yapıyorlar malesef.çok pahalı ama bizim durumumuz sıkıntılı olduğu için 500 de olsa yaptıracağız artık.
kızceler bız bır ıkı bıseyler almaya basladık, baktımm kı devamıda gelıyoo sızlerlede paylasayım dedım :) cıcıler topıgıne eklıcem sımdı
nıye bu kadar yuksek kı fıyatlar ben ızmırde ozel hayat hastanesınde yaptıracagım 27 lıra ayrıntılı ultroson 12 de muane ucretı. soyledıgınız mıktarlar cok geldı, bırden fazla yerden fıyat alın derım ben
valla ben ızmır egepolde 50tlye gırecegım 37 tl de dr muayene ucretı hepsi87 tl ye hallolacak inş,
kızlar sıze son gunlerde takıldım sayfanın lınkını atayım mudavımı oldum ben yaaa:)
Blogcu Anne
valla hiç bilmiyorum canımdevlet hastanelerinde ancak 2li ve 3lüsünde problemli olanlara bakıyolar onun dışında isteğe bağlı yapılmıyor diye biliyorum ben yanlışmıki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?