2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla ben ızmır egepolde 50tlye gırecegım 37 tl de dr muayene ucretı hepsi87 tl ye hallolacak inş,

kızlar sıze son gunlerde takıldım sayfanın lınkını atayım mudavımı oldum ben yaaa:)
Blogcu Anne

devlet hastanelerinde ancak 2li ve 3lüsünde problemli olanlara bakıyolar onun dışında isteğe bağlı yapılmıyor diye biliyorum ben yanlışmıki:44:

kızlar.. bana dr. um hiç detaylı usg den felan bahsetmedi..acaba kendi muaynanesinde mi bakacak? sorsam mı ki? 1 ekimde randevum var..sorarım.. ama izmirde bir namık bey bir de özel bir yer var diye biliyorum...yanlış mıyım?

Merhaba arkadaşlar bende inşallah 14 Şubatta doğum yapıcam, şu an 19+5 günlük hamileyim. 1 Ekimde ayrıntılı ultrasyona gircem randevum o zaman ama benim merak ettiğim konu çok farklı, artık son bahara girdik ve ben çok grip olurum her yıl da grip aşısı vurunuyorum, ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, aranızda grip aşısı vurunmak isteyen ya da doktoru tarafından bu konuda uyarı alan var mı ??

kızlar bu renki usg haftası bukadar önemlimi bana 23 ekime verdiler yaklaşık 25 haftalık olacak cokmu geç olur

Ben randevu almak için bikaç doktor ile konuştum, 21-22. haftalarda yapmayı tercih ettiklerini söylediler ama sanırım 24. haftaya kadar yapılabiliyor.

25. hafta neden geç oluyor hiç bilmiyorum, belki de allah korusun bebekte çok ciddi bi sorun çıkarsa yasal olarak 24. haftaya kadar alabiliyorlar belki o yüzden öyle bi kısıtlama vardır.. İstersen randevu aldığın yere bir sor sen yine de..

benım bebegımın hareketlerı baya sıddetlendı bugun sabahtan bu saate kadar tek tek cok sıddetlı hareketlerını saydım valla 30u gectı bu kız ne kadar harketlı bole anlamadm:)

cnm bende aynı senin gibi her yıl grip aşısı vurulurdum.bu senede vurulcaktım doktorum gebelik katagorisi b dedi bi zararı yok ama olmaz diye bişede yok dedi.vurulma dedi.bol bol meyve ye vitaminlerini aksatma bişe olmaz dedi bende vurulmadım.söölim dedim belki sana bi fikir olur.

merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş :)
ne isim koyacağınızı belirlediniz mi peki merak ettim ben hala karar veremedim çünkü :26:

cnm bugun saglik ocagina sordum tetenoz haric bska asilar yapilmiyormus gebelikte. aman dikkat

cnm benim oglum olacak ins. adini berk koyacaktik ama sonra ingilizce ve bir cok dilde berk in aptal anlamina geldigini ogrendim cok uzuldum. suan kerem gorunuyor :)

cnm benim oglum olacak ins. adini berk koyacaktik ama sonra ingilizce ve bir cok dilde berk in aptal anlamina geldigini ogrendim cok uzuldum. suan kerem gorunuyor :)

kızceler bız bır ıkı bıseyler almaya basladık, baktımm kı devamıda gelıyoo sızlerlede paylasayım dedım :) cıcıler topıgıne eklıcem sımdı

canım bende ekimin ilk haftası yaptıracağım.ankarada 350 ye yapıyorlar malesef.çok pahalı ama bizim durumumuz sıkıntılı olduğu için 500 de olsa yaptıracağız artık.

Son düzenleme:
canım bende ekimin ilk haftası yaptıracağım.ankarada 350 ye yapıyorlar malesef.çok pahalı ama bizim durumumuz sıkıntılı olduğu için 500 de olsa yaptıracağız artık.

nıye bu kadar yuksek kı fıyatlar ben ızmırde ozel hayat hastanesınde yaptıracagım 27 lıra ayrıntılı ultroson 12 de muane ucretı. soyledıgınız mıktarlar cok geldı, bırden fazla yerden fıyat alın derım ben

kızceler bız bır ıkı bıseyler almaya basladık, baktımm kı devamıda gelıyoo sızlerlede paylasayım dedım :) cıcıler topıgıne eklıcem sımdı

günaydın canımm
güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
bizim de anneannemiz bir koli gönderdi
aman Allahımmm bir açtım patik yelek hırka takımları,
alt açma (böyle uğur böcekli yastıklı)
hastane çıkışı
mama önlüğü(beni öpme yazıyor)
çoraplar
2 tane ilk ayakkabım
tek altlar
Allahım çıldırdım
hepsini bohça yaptım kaldırdım
kışlık örgüleri tamam şimdi 2 tane battaniye örüecek
sonra artık hazırlara geçeceğiz inşallah
bize de sağlıkla giymek nasip olsun inşallah

canım bir kısmı sgk karşılıyorsa ondan uygundur
ben özel muaynehaneye gidip 180 yaptıracağım ben de İzmir'deyim

ben aslında önce egepolden randevu aldım
ama sanırım ayrıca 50 tl gibi de cd parası alıyorlarmış
ne anladım o işten
umarım öyle değildir de sen vermezsin o parayı

devlet hastanelerinde ancak 2li ve 3lüsünde problemli olanlara bakıyolar onun dışında isteğe bağlı yapılmıyor diye biliyorum ben yanlışmıki:44:
valla hiç bilmiyorum canım
burda bir öğretmen arkadaş yaptırmış devlette ama bana hiç öyle bir şeyden bahsetmedi

kızlar bu renki usg haftası bukadar önemlimi bana 23 ekime verdiler yaklaşık 25 haftalık olacak cokmu geç olur

olmaz diye düşünüyorum ben canım
ama diğer arkadaşlar da bir yorum yapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…