2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın herkeseee

yok yok ben kesin 9 ay kusacam anladım. bu sabah yine kustum haftada bir yer etti sanırım

ya da benim bebiş cumaları sevmiyo

günaydın arkadaşlar :))) esin günaydın kuzum daha yeni okuyabildim yorumunu bugün arıycam doktorumu tekrardan bugün ulaşırım belki kendisiyle knşmadan netleşmicem biliyorum.

canım detaylı için benım doktorum bir kağıt verdi ve o kağıtta 17 -24 hafta arası yazıyor
panık yapma
ama 24ü geçirme
canımm eğer öyleyse süper olur hem daha da büyümüş olur oğlum ozamana kadar hemde süremiz içinde kontrollerimizde bitmiş olur

maşallahhh bayıldım ben patiklereee eline sağlık

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim gönlümüzden ne geçiriyorsak onu nasip eylesin inş. hepimize dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifa eşlerimize bize hayırlı işler helalinden kazançlar hayırlı sağlıklı sıhatli evladlar nasip eylesin inş.

aminnn sanada hayırlı cumalar çok güzel dua etmişsin canım ağzına sağlık

mucizem bende 22+3 te gideceğim yani 23. haftamda canım

doktorun verdi ama dimi bu tarihi sana?????çünkü ben drmla henüz konuşamadım

aminnn sanada hayırlı cumalar çok güzel dua etmişsin canım ağzına sağlık

doktorun verdi ama dimi bu tarihi sana?????çünkü ben drmla henüz konuşamadım

amin amin canım doktorum kağıt yazdı aşağıya in detaylı usg için gün al dedi oradaki kızda bu tarihi verdi bana bu haftalarda yapılıyormuş çünkü

erkenden kalktım busabah ust katta tadlat gümm gümmm tepemde offffff.bebısıme aksam babannesı 5 tane tulum bı bahtanıye bı patık almısss.ohhh ohhhh allah ustunde gıydırmeyı nsıp etsn hepımıze

amiinnnnn cnm ne guzel dua etmıssın sabah sabah hepımızze hayırlı cumalar

erkenden kalktım busabah ust katta tadlat gümm gümmm tepemde offffff.bebısıme aksam babannesı 5 tane tulum bı bahtanıye bı patık almısss.ohhh ohhhh allah ustunde gıydırmeyı nsıp etsn hepımıze

oyyyy yesinler onun cicilerini yesinler inş. Rabbim giydirdiğin günleri nasip eylesin güle güle kullansın kuzucuğumuz

aminnnn bacımmm ağzına sağlık

ohhh maşallah babaanneye salıcakla kullanmayı nasip etsin rabbim

günaydın herkeseee

yok yok ben kesin 9 ay kusacam anladım. bu sabah yine kustum haftada bir yer etti sanırım

günaydınn bebişin sana rahat vermicek anlaşılan

günaydın minikbebek duana AMİN demeden olmazdı Allahım herkesi huzurlu mutlu eylesin

maşallah maşallah güzel günlerde giysin bebişin

kaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum çünkü yazsam yarım kalacak biliyorum o yüzden hiç muhabbete girmek istemedim bakalım bugün sakin gibiyim inşallah da böyle gider bi aksilik çıkmaz yazarım ben de

Zaten aricam demissin sonradan. Bence de ara. Ben de 22+0da gitmis olcam ona bile uzuluyom. Tetanozu da soramadim daha o yuzden.
Kızlar !!!..

İstanbul da Bakırköy veya Beylikdüzündeki hastanelerde yapılan Detaylı Ultrason fiyatlarını bilen var mı acep ??
Yaa kizlar ben anlamiyom ne bu fiyatlardaki ucurum fark? Siz simdi benim drun fiyatini duyun da aman dikkat edin ucuk cikmasin.:) tam 1118 tl! Allahtan personel indirimi var %50. Napalim vericez, cunku 30 liralik 50 liralik drlara guvenemiyrm. Bnm dr cok iyi. Kendi kadin dogumcumun kendisi peronatolog ve docent. 40-60 dk suruyomus. Riskli gebelik olunca mecbur veriyosun parayi..
slm ya benim karnimin alt tarafinda bise baski yapior sanki agri yapior ne olabilir acaaba bilgizi olan varmi
Bebek olabilir mi?
merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş :)
ne isim koyacağınızı belirlediniz mi peki merak ettim ben hala karar veremedim çünkü :26:
Hosgeldin cnm. "ben" hala karar veremedim diyosun ne guzel.:) ben verdim de esim vermedi. Bi turlu bisey begendigi yok. Baska oneri de sunmuyo gicik.

Kizlar bu arada esimde kirginlik vardi gribe dondu dun aksam da bende basladi. :2: Soyle nane limon karabiber bal yaptimnikimize de. İyi geldi ama insallah kotulesmem. Bilin bakalim en son hangi gripli vatandas grip oldugunu soylemeden bizle bulusmak istedi??? Tabii ki gorumceeemmmm!!!

ANAAAM..!! O neyyyy..Uçuk çıksa iyi...biyerlerim şişti yaw.. Ne o ölee ???...1.118.-TL ..ABOWWW.. Ben bir arkadaşım vasıtası ile devletten randevu almıştım önlem olarak..Ama yinede fiyat araştırıyorum eğer 300.-TL civarında ise enfazla tabü ıkınırım dedüm..Ama kız senin söyledğin rakam feciymiş....!!

Son düzenleme:

fiyatlar uçmuş yaaa bu ne böyle bi de bunun doğumu var yandık Allahım yandık

fiyatlar uçmuş yaaa bu ne böyle bi de bunun doğumu var yandık Allahım yandık

hiç sorma detaylı usg için 1118 tl ne demek yawww hay Allah ben geçen sefer gittiğimde doğumuda sordum özel hastane ssklıyım ben paket fiyat verdiler normal 400 sezeryan 650 tl dedi içinde aşıları falan herşey dahil

günaydın herkeseee

bende gece 2 kere mıde bulantısı(kalkıp peynır ekmek yedı9m 1kerede ruzgar beyın tekmelerıne uyandım soylendım durdum sabah esım dalga gecıyor benle ne soylenıyordun cocuga dıye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…