- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.961
cd yaptırmayı dusunmuyorum canım ondan vermeyeceğim o parayı , ilk oğlumun gosterı cd lerı bıle cekmece kosesınde duruyor bılıyorumı bu cd de kenara atılacakben aslında önce egepolden randevu aldım
ama sanırım ayrıca 50 tl gibi de cd parası alıyorlarmış
ne anladım o işten
umarım öyle değildir de sen vermezsin o parayı
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim gönlümüzden ne geçiriyorsak onu nasip eylesin inş. hepimize dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifa eşlerimize bize hayırlı işler helalinden kazançlar hayırlı sağlıklı sıhatli evladlar nasip eylesin inş.
Aahh aahhhh acibadem hastanesi iste. Kantinde cikolatayi 6 liraya satiyolar
Yaa oyle denk geldi dr sectik biz benim bi hastaligim var cunku. Yoksa cerrahpasada calisiyom ama afedersiniz benle bile bokum gibi ilgileniyolar.
Ama acibademe bayildigimiz paralar sayesinde ucretsiz yoga dersi de aliyorum.:)))anne programlari bebek bakim kurslari fln var. Bi de ztn drum ben de saglikciyim embriyologum meslektas sayiliriz diye bicok muayeneden para verdirtmedi Allah razi olsun. Yoksa kaldiramazdik belki.
Dogumu ise ne siz sorun ne ben soyliyim hele.
Normal 10500. Sezeryan 12300.tabii bunlar 2012 fiyatlariydi. 2013e ne olur bilemiyorum. %50 indirimimizi yapcaklar mi bakalim? Ama otel gibi odalarda kaliyosun fln. Aksam yemegi icin odana sofra kuruluyor servis yapiliyor restorant gibi. Oyle kopukten tabldot fln yok yani. kizima da altin biberonla sut verirler mi acaba?
hiç sorma detaylı usg için 1118 tl ne demek yawww hay Allah ben geçen sefer gittiğimde doğumuda sordum özel hastane ssklıyım ben paket fiyat verdiler normal 400 sezeryan 650 tl dedi içinde aşıları falan herşey dahil
bende gece 2 kere mıde bulantısı(kalkıp peynır ekmek yedı9m 1kerede ruzgar beyın tekmelerıne uyandım soylendım durdum sabah esım dalga gecıyor benle ne soylenıyordun cocuga dıye:)
Aahh aahhhh acibadem hastanesi iste. Kantinde cikolatayi 6 liraya satiyolar
Yaa oyle denk geldi dr sectik biz benim bi hastaligim var cunku. Yoksa cerrahpasada calisiyom ama afedersiniz benle bile bokum gibi ilgileniyolar.
Ama acibademe bayildigimiz paralar sayesinde ucretsiz yoga dersi de aliyorum.:)))anne programlari bebek bakim kurslari fln var. Bi de ztn drum ben de saglikciyim embriyologum meslektas sayiliriz diye bicok muayeneden para verdirtmedi Allah razi olsun. Yoksa kaldiramazdik belki.
Dogumu ise ne siz sorun ne ben soyliyim hele.
Normal 10500. Sezeryan 12300.tabii bunlar 2012 fiyatlariydi. 2013e ne olur bilemiyorum. %50 indirimimizi yapcaklar mi bakalim? Ama otel gibi odalarda kaliyosun fln. Aksam yemegi icin odana sofra kuruluyor servis yapiliyor restorant gibi. Oyle kopukten tabldot fln yok yani. kizima da altin biberonla sut verirler mi acaba?
hiç sorma detaylı usg için 1118 tl ne demek yawww hay Allah ben geçen sefer gittiğimde doğumuda sordum özel hastane ssklıyım ben paket fiyat verdiler normal 400 sezeryan 650 tl dedi içinde aşıları falan herşey dahil
ogrensınler sımdıden hayat gulluk gulustanlık değil:)bu sefer gittiğimde ben de sorucam fiyat ne kadar diye bakalım ne dicekler seninki kadar olursa tamam da 1000 i aşarsa doktorumu değiştircem sanırım
:))) ben de bazen söyleniyorum yaaa hele başlarda sinir küpüydüm alınmışmıdır kızım acaba
canım sana Allah kolaylık versin yani meblağ çok çok yüksek
hayırlı cumalar herkese
yağmurlu bir gune merhaba dedikyazın pestilimiz çıkmıştı ohhh buz gibi hava şimdi
mrb kızçeler 3lümde sıkıntı cıkmıstı fazla keyfim yok paylasım yapmıyodum ama takip ediyodum sizleri ara ara
kötü bişeyle karşılaşacağımı düşünmek istemiyorum pozitif olmaya çalışıyorum. siz de dua edin bebişim sağlıklı olsun teyzeleri
bu aralar teyzeleri iş başında (arkadaşlarım) hediyelerimiz gelmeye başladı cicişler topiğimizede atıcam ama burda herkes görür
Eki Görüntüle 514900 Eki Görüntüle 514901 Eki Görüntüle 514902 Eki Görüntüle 514903 Eki Görüntüle 514904 Eki Görüntüle 514905
Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim çok güzellerboklayıp boklayıp yıkansın bu ciciler
Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim çok güzellerboklayıp boklayıp yıkansın bu ciciler
Allah senin iyiliğini versin emi bacımmm
morcivert canım güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirmeki kötü olmasın paşamızın cicileride çok güzelmiş Rabbim güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin inş.
heheheheheaklıma yeğenim geldi oda 5 aylık nisanda doğdu kakası taaaaa belinden çıkıyordu kardeşim çığlık çığlık annemi çağırıyordu yetişşşş die hemen bebeği banyoya sokuolardı
amin inş. canım daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun giydirip öyle fotolar koyarız şubatta allahın izniyle
ayyy evet bacım küçükken öyle sıkıntıları oluyor anam ne yapacağız bilmem valla :) kış bide sok suya yıka hasta olurlarsa annem kıyamam hiç
inş. canım benim ama bakıyorumda diğer topiklere doğumlar olduktan sonra kimse uğramıyor
Zaten aricam demissin sonradan. Bence de ara. Ben de 22+0da gitmis olcam ona bile uzuluyom. Tetanozu da soramadim daha o yuzden.
aynen öle kuzum arıcam valla doktorumdan duymak daha farklı olur en azından herkesin durumu farklı belli olmuyo bi doktorun söylediği diğerine uymuyor baksana tetanozda bile doktorlar kaça ayrılmş kimi hiç yaptırmıyo kimisi mutlaka olsun diyo kimisi belli bi tarih veriyo bekle diyo kişiden kişiye değişen bi durum tabi bu ama herkesi en iyi kendi doktoru bilr yine
Yaa kizlar ben anlamiyom ne bu fiyatlardaki ucurum fark? Siz simdi benim drun fiyatini duyun da aman dikkat edin ucuk cikmasin.:) tam 1118 tl! Allahtan personel indirimi var %50. Napalim vericez, cunku 30 liralik 50 liralik drlara guvenemiyrm. Bnm dr cok iyi. Kendi kadin dogumcumun kendisi peronatolog ve docent. 40-60 dk suruyomus. Riskli gebelik olunca mecbur veriyosun parayi..
buarada 1118 nedir yaa sen hangi hastaneye gidiyosun böyle nasıl uçukl bi rakamdır benimde kardeşim hastanede çalışıyo benden ücret alınmıyo hiçbişeyde 1.derece akrabalarından sağolsun dayımız sponsorumuz oldu ama detaylıda bilmişyorum inş.ondada alınmaz
kaç kez okudum 118 demi ben 1118 okuyorum diye
ulen benım dpktorum doğuam 1250 istedii
biz buna yuh demiştik
abooowwwwwwww
canım başka bir yere baksana şaka gibi bu ne yaa
cnm bende aynı senin gibi her yıl grip aşısı vurulurdum.bu senede vurulcaktım doktorum gebelik katagorisi b dedi bi zararı yok ama olmaz diye bişede yok dedi.vurulma dedi.bol bol meyve ye vitaminlerini aksatma bişe olmaz dedi bende vurulmadım.söölim dedim belki sana bi fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?