2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben aslında önce egepolden randevu aldım
ama sanırım ayrıca 50 tl gibi de cd parası alıyorlarmış
ne anladım o işten
umarım öyle değildir de sen vermezsin o parayı
cd yaptırmayı dusunmuyorum canım ondan vermeyeceğim o parayı , ilk oğlumun gosterı cd lerı bıle cekmece kosesınde duruyor bılıyorumı bu cd de kenara atılacak

Aahh aahhhh acibadem hastanesi iste. Kantinde cikolatayi 6 liraya satiyolar
Yaa oyle denk geldi dr sectik biz benim bi hastaligim var cunku. Yoksa cerrahpasada calisiyom ama afedersiniz benle bile bokum gibi ilgileniyolar.
Ama acibademe bayildigimiz paralar sayesinde ucretsiz yoga dersi de aliyorum.:))) anne programlari bebek bakim kurslari fln var. Bi de ztn drum ben de saglikciyim embriyologum meslektas sayiliriz diye bicok muayeneden para verdirtmedi Allah razi olsun. Yoksa kaldiramazdik belki.
Dogumu ise ne siz sorun ne ben soyliyim hele.
Normal 10500. Sezeryan 12300. tabii bunlar 2012 fiyatlariydi. 2013e ne olur bilemiyorum. %50 indirimimizi yapcaklar mi bakalim? Ama otel gibi odalarda kaliyosun fln. Aksam yemegi icin odana sofra kuruluyor servis yapiliyor restorant gibi. Oyle kopukten tabldot fln yok yani. kizima da altin biberonla sut verirler mi acaba?

Günaydın canım..Amiiiiinnnnnnnn....Ne güzel dular böyle

Valla o kadar parayı aldıktan sonra ilgilensinler hatta önümde takla falan bile atsınlar.Şu yoga dersleri süpermiş yalnız bayıldım.Bi tanıdığımız orda doğum yapmıştı dediğin gibi akşam yemeği restorant gibi içicekleri bile kadehte gelmişti anne ve babaya özelmiş..kral dairesinde altın biberonla süt gelir heralde minik kraliçene

bu sefer gittiğimde ben de sorucam fiyat ne kadar diye bakalım ne dicekler seninki kadar olursa tamam da 1000 i aşarsa doktorumu değiştircem sanırım

bende gece 2 kere mıde bulantısı(kalkıp peynır ekmek yedı9m 1kerede ruzgar beyın tekmelerıne uyandım soylendım durdum sabah esım dalga gecıyor benle ne soylenıyordun cocuga dıye:)

:))) ben de bazen söyleniyorum yaaa hele başlarda sinir küpüydüm alınmışmıdır kızım acaba

canım sana Allah kolaylık versin yani meblağ çok çok yüksek

ogrensınler sımdıden hayat gulluk gulustanlık değil:)

hayırlı cumalar herkese

yağmurlu bir gune merhaba dedikyazın pestilimiz çıkmıştı ohhh buz gibi hava şimdi

mrb kızçeler 3lümde sıkıntı cıkmıstı fazla keyfim yok paylasım yapmıyodum ama takip ediyodum sizleri ara ara
kötü bişeyle karşılaşacağımı düşünmek istemiyorum pozitif olmaya çalışıyorum. siz de dua edin bebişim sağlıklı olsun teyzeleri

bu aralar teyzeleri iş başında (arkadaşlarım) hediyelerimiz gelmeye başladı cicişler topiğimizede atıcam ama burda herkes görür

Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim çok güzellerboklayıp boklayıp yıkansın bu ciciler

morcivert canım güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirmeki kötü olmasın paşamızın cicileride çok güzelmiş Rabbim güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin inş.

morcivert canım güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirmeki kötü olmasın paşamızın cicileride çok güzelmiş Rabbim güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin inş.

amin inş. canım daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun giydirip öyle fotolar koyarız şubatta allahın izniyle

ayyy evet bacım küçükken öyle sıkıntıları oluyor anam ne yapacağız bilmem valla :) kış bide sok suya yıka hasta olurlarsa annem kıyamam hiç

amin inş. canım daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun giydirip öyle fotolar koyarız şubatta allahın izniyle

inş. canım benim ama bakıyorumda diğer topiklere doğumlar olduktan sonra kimse uğramıyor

bilmem artık naparız kış çocukları olacaklaryazada hopppp buyumuş olarak ortalığa çıkarırız inş.

Hımm anladım canım eğer bebişe zarar vercekse ya da aklımıza tereddüt kalacaksa gerek yok yaptırmayız bizde daha çok dikkat ederiz kendimize ve de içimiz rahat olmuş olur dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…