2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

doğumdan sonra asıl işler cnm vakit kalmıyodur. uykusuzluk, gaz, kabız oldu, emmedi doymadı bilmem ne her fırsatta uyuyolardır belki biz de öyle oluruz:))

bilmem artık naparız kış çocukları olacaklaryazada hopppp buyumuş olarak ortalığa çıkarırız inş.

inşşş bunları düşünmek bile güzel. hamileliğim sürpriz olmuştu ama hemencik alışıverdim annelik olayına. rabbim nasip ederse yaşıycam da inş. detaylıya gidebilirim bugün. güzel haberler almak istiyorum yoksa ağlama krizlerim başlayabilir tekrar :18::18:

inş. hayırlı haberlerle dönersin canımbanada yaştan dolayı risk var die bebeğin sıvısından alma olayını sordu perinatoloji uzm. istiyor musun dedi hatta 2 kez sordubende hayır dedim düşünmüyorumkendi doktorumda çocuğun gelişimi iyi gidişatı o yuzden sakın girişme o işe dedi
evet yaa
ALlah'ım o günleri nasip etsinn
ilk işim çocuğu hemen denize alıştırmak[:103::103::104::104::104:/FONT]

amin canım...ayyy bende öle düşünüorum hemen denize alıştıralım diorum eşimeben tam yuzme bilmiorum ama eşim tam bir yüzücüsana emanet diorum sen yetiştireceksinsimit alırız şu üstü kapalı oluyor güneşten korumalı otuttururuz içine suda debelenip dursuninşşşşşş......

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız birazdan doktora gidicem tosunumu görmeye inşallah iyidir ya havada kötü eşimde yok mecburen tabana kuvvet yapıcaz

ayy evet ben de istiyorum o simitlerden ama hemen kullanılır mı onlar bizimkiler küçük olacak
ben de eşim de iyi yüzeriz hemen atacağım suya valla

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız birazdan doktora gidicem tosunumu görmeye inşallah iyidir ya havada kötü eşimde yok mecburen tabana kuvvet yapıcaz

iyi haberlerle gel inşallah

bu arada sağlık ocağına gittim
kendimle bi ilgilendireyım diyee
tetanoz için 22.haftayı geçirmen lazım garantı olsun dedi
heralde 2 hafta sonraya kaldı

anaaaaa niye 22.hafta ben bu hafta vurundum 20+6 dıydım o zaman bana niye vurduki

canım sana Allah kolaylık versin yani meblağ çok çok yüksek
Amin canim sagolasin. Allah esimden razi olsun, kolaylik versin ona insallah.
Tatlim hepsi cok guzel bel lastiklerinden tut gomlek badiye kdr hepsi dahiyane.:) saglikli olsun gule gule giysin insallah.

güzel haberlerle gelirsin inş. kuzunuda doya doya gör

inşallahcanım allahım bu güzel günde hepimizin bebeğini bize bağışlasın sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun bu pcnin başına oturunca ne çabuk geçiyor zaman ya sabahtan beri saat 1 olsun diye bakliyordum geçmedi şimdi sanki 5 dakikada geçti

anaaaaa niye 22.hafta ben bu hafta vurundum 20+6 dıydım o zaman bana niye vurduki
bilemem ki canım
ilk hemşirem 22 .hafta demişti
şimdi o eğitime gitmi başka hemşire vardı o da öyle dediii

Topikimizin 1000.sayfasina yazmistim, 1500.uncu sayfaya da yaziim dedim.
Kankardesimin dugunu var taa besiktastan buyukcekmeceye gidicem. Cok useniyom.
Sacim da bozulur di mi bu yagmurda? Toplasam mi kendim acaba?

Topikimizin 1000.sayfasina yazmistim, 1500.uncu sayfaya da yaziim dedim.
Kankardesimin dugunu var taa besiktastan buyukcekmeceye gidicem. Cok useniyom.
Sacim da bozulur di mi bu yagmurda? Toplasam mi kendim acaba?

bende yazmıştım birsen gene nasip oldu anammmm yaptır kız kankardeşin yabancı değil bozulursada salla ohhhh atttt göbecikleri bizim yerimizede

selamlarrrrrrr
yaşasın tatiiillllll
ilk hafta çok yordu beni yaa ağırlaştıkça ne olacas bilmem hiç...

geçmişi baktım ara ara da alımda bişeycik kalmadı
herkesler iyidir umarım bugün yazılanlara bakamadım
öptük herkesi kızçemleeeeeee:2:

ben de 18. haftada vuruldum ,hemşire 18. haftaya girmiş olman lazım demişti ve bebişin hareketlerini hissedip hissetmediğimi sormuştu. hissediyorsan sorun yok diyip aşıyı yaptı.

oyyy birsy senin ayrıntılıyla doğum parasını okuyunca kendimi iyi hissettim:)
benim doktor 3000 hastane 2500 gibi bişi istiyo doğuma çok geliyo bize acıbadem uçmuş valla yaaaayrıntılı için ben normal muayene ücreti vereceğim o kadar
riskli gebelik uzmanı ve prof olmasına rağmen 200 lira muayene ücreti , istanbul fiyatları uçmuş gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…