- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.981
ayyy evet bacım küçükken öyle sıkıntıları oluyor anam ne yapacağız bilmem valla :) kış bide sok suya yıka hasta olurlarsa annem kıyamam hiç
inş. canım benim ama bakıyorumda diğer topiklere doğumlar olduktan sonra kimse uğramıyor
bilmem artık naparız kış çocukları olacaklaryazada hopppp buyumuş olarak ortalığa çıkarırız inş.
bilmem artık naparız kış çocukları olacaklaryazada hopppp buyumuş olarak ortalığa çıkarırız inş.
inş. hayırlı haberlerle dönersin canımdoğumdan sonra asıl işler cnm vakit kalmıyodur. uykusuzluk, gaz, kabız oldu, emmedi doymadı bilmem ne her fırsatta uyuyolardır belki biz de öyle oluruz:))
inşşş bunları düşünmek bile güzel. hamileliğim sürpriz olmuştu ama hemencik alışıverdim annelik olayına. rabbim nasip ederse yaşıycam da inş. detaylıya gidebilirim bugün. güzel haberler almak istiyorum yoksa ağlama krizlerim başlayabilir tekrar :18::18:
evet yaa
ALlah'ım o günleri nasip etsinn
ilk işim çocuğu hemen denize alıştırmak[:103::103::104::104::104:/FONT]
ayy evet ben de istiyorum o simitlerden ama hemen kullanılır mı onlar bizimkiler küçük olacakinş. hayırlı haberlerle dönersin canımbanada yaştan dolayı risk var die bebeğin sıvısından alma olayını sordu perinatoloji uzm. istiyor musun dedi hatta 2 kez sordu bende hayır dedim düşünmüyorum kendi doktorumda çocuğun gelişimi iyi gidişatı o yuzden sakın girişme o işe dedi
amin canım...ayyy bende öle düşünüorum hemen denize alıştıralım diorum eşimeben tam yuzme bilmiorum ama eşim tam bir yüzücü sana emanet diorum sen yetiştireceksin simit alırız şu üstü kapalı oluyor güneşten korumalı otuttururuz içine suda debelenip dursun inşşşşşş......
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız birazdan doktora gidicem tosunumu görmeye inşallah iyidir ya havada kötü eşimde yok mecburen tabana kuvvet yapıcaz
ayy evet ben de istiyorum o simitlerden ama hemen kullanılır mı onlar bizimkiler küçük olacak
ben de eşim de iyi yüzeriz hemen atacağım suya valla
iyi haberlerle gel inşallah
bu arada sağlık ocağına gittim
kendimle bi ilgilendireyım diyee
tetanoz için 22.haftayı geçirmen lazım garantı olsun dedi
heralde 2 hafta sonraya kaldı
Amin canim sagolasin. Allah esimden razi olsun, kolaylik versin ona insallah.canım sana Allah kolaylık versin yani meblağ çok çok yüksek
Tatlim hepsi cok guzel bel lastiklerinden tut gomlek badiye kdr hepsi dahiyane.:) saglikli olsun gule gule giysin insallah.
Tatlim dedigim gibi malesef benim bi bagisiklik sistemi hastaligim var ve yillardir kullandigim ilaclar hucre bolunmesini durduran ilaclardi. Cocugum olmicak diye cok korkuyodum. Allah verdi sukurler olsun. Ama o ilaclarin etkileri nedir gormek zorundayiz bebegin sagligi icin bu hastalikta uzman bi dra ihtiyacimiz vardi. Bu is icin onu sectik. Yoksa devlet hastanesinde calisiyodum ama benim kdr asistan perinatolog. Para vermemek icin riske atamam cocugumu. Once onun sagligi, sonra da onu goremeden olmemek dilegim Allah'tan.
kaç kez okudum 118 demi ben 1118 okuyorum diye
ulen benım dpktorum doğuam 1250 istedii
biz buna yuh demiştik
abooowwwwwwww
canım başka bir yere baksana şaka gibi bu ne yaaAllah evlatlarimizi bize, bizleri de onlara bagislasin insallah!
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız birazdan doktora gidicem tosunumu görmeye inşallah iyidir ya havada kötü eşimde yok mecburen tabana kuvvet yapıcaz
güzel haberlerle gelirsin inş. kuzunuda doya doya gör
bilemem ki canımanaaaaa niye 22.hafta ben bu hafta vurundum 20+6 dıydım o zaman bana niye vurduki
Amin canim sagolasin. Allah esimden razi olsun, kolaylik versin ona insallah.
Tatlim hepsi cok guzel bel lastiklerinden tut gomlek badiye kdr hepsi dahiyane.:) saglikli olsun gule gule giysin insallah.
Tatlim dedigim gibi malesef benim bi bagisiklik sistemi hastaligim var ve yillardir kullandigim ilaclar hucre bolunmesini durduran ilaclardi. Cocugum olmicak diye cok korkuyodum. Allah verdi sukurler olsun. Ama o ilaclarin etkileri nedir gormek zorundayiz bebegin sagligi icin bu hastalikta uzman bi dra ihtiyacimiz vardi. Bu is icin onu sectik. Yoksa devlet hastanesinde calisiyodum ama benim kdr asistan perinatolog. Para vermemek icin riske atamam cocugumu. Once onun sagligi, sonra da onu goremeden olmemek dilegim Allah'tan.Allah evlatlarimizi bize, bizleri de onlara bagislasin insallah!
ah tatlım nasıl konuşmuşsun öyle
ALlah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız evlatlarımızı
tabi ki gerekrise daha fazlası bile verilebilir
ben sadece şok oldum
inşallah hepimiz iyi sonuçlar alacağızz
benım de haftaya cuma 21+0 olacağım
Topikimizin 1000.sayfasina yazmistim, 1500.uncu sayfaya da yaziim dedim.
Kankardesimin dugunu var taa besiktastan buyukcekmeceye gidicem. Cok useniyom.
Sacim da bozulur di mi bu yagmurda? Toplasam mi kendim acaba?
kızlar dedim ya cuma günü detayylı var
tam 21+0 olacağım
normal bir hafta dimi
anaaaaa niye 22.hafta ben bu hafta vurundum 20+6 dıydım o zaman bana niye vurduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?