2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canm bende detaylıya girceğim zaman 19+4 olcam. doktorun o tarihe randevunu verdiyse uygundur zaten ,rahat ol.

ben de tam 20 haftalık olacağım
kimi doktor 21 sonrası bakıyormuş erken mi diyordum sorun yok demek ki
17de girdim zaten ama asıl 20yi bekliyorum
17de de ikilideki bişeyden dolayı girmiştim

Afyet olsuuuunnn sekerli bisiler de ye enerji gitsin bebikine

teşekkür ederiz teyzesi yedik geldik birazdan türk kahvesi içeceğiz yanında çikolata yiyiyoruz yetiyor

akşam olsun çok yoruldum bugün bennn

biran önce akşam olsun da bebişimin battaniyesini öreyim

kız esin ne zaman başladın battaniyeye allah seni ne etsin emi hiç haberde etmiyorsun nasıl örüyorsun modelini tığlamı şişlemi

Normalmis tatlim. Ben de 22+0 olacagim.

Ay kizlaaarrr cogu gitti azi kaldi haa masallah bizim kuzularimza. İnsallah vaktinde saglikla aliriz kucaklarimiza. Amiiinnnnn.

evet evet yolu yarıladık çok şükür maş. nazar deymesin miniklerimize inş. inş. canım benim

canm bende detaylıya girceğim zaman 19+4 olcam. doktorun o tarihe randevunu verdiyse uygundur zaten ,rahat ol.

Normalmis tatlim. Ben de 22+0 olacagim.

Ay kizlaaarrr cogu gitti azi kaldi haa masallah bizim kuzularimza. İnsallah vaktinde saglikla aliriz kucaklarimiza. Amiiinnnnn.

teşekkürler kızlar
birsy cim evet gerçekten yolu yarıladık Allah'a şükür
bundan sonrası daha kolay hızlılı ,sağlıklı geçer inşallah

kızlar dedim ya cuma günü detayylı var
tam 21+0 olacağım
normal bir hafta dimi

Bende haftaya cuma 21+0 olacağım benimde detaylı var. Erken diye düşündüm ama beyninde kist var deyince itiraz etmedim bir an önce bakılsın diye. İlk kızımda 24. Haftada bakılmışti hem daha büyüktü kime benzediği bile belli oluyordu. Teyzesi resmi görür görmez tıpkı babası dedi. Şimdi 3yaşında kim görse babasının kopyasi diyor. Bu arada kızımin adı ceren bu kızıma ne koysam bilmiyorum uygun bi isim olsa ceren'le

Allah bağışlasın kızını canım
Aklıma Cemra geldi
Ceren Cemre hoş olur
amma bence illa uyumlu olsun diye bakma
bu arada detaylın temiz çıkar inşallah
o kistlerin ilerleyen haftalarda kendiliğinden kaybolduğunu okumuştum

Son düzenleme:

dün dedim ya kuzum tığla örüyorum ben bitince resmini koyarım çok basit bi model ama ben görünce çok beğenmiştim

Sağol canım allah hepimizin evladıni bagislasin. Ne bileyim uyumlu olsa iyi olur gibi geldi ama dediğin gibi şart değil betül aybüke sümeyye'de hoşuma gitti ama şimdilik yani he selen'de var

hemencik ekle buraya modelini ipin markası ne nasıl örülüyorrr ip aldım şişle örmeye başladım sıkıldımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç örmek gelmiyor içimden

dur netteki resmini ekliyorum aynı renkleri aldım örenbayan ın bebek yününü aldım. 4 numara tığla örüyorum benim bitmişi 140 a 140 olacak. bu biraz küçük bi de benim cinsiyet salıya belli olursa son sıra sık iğneyi kız olursa pembeden erkek olursa yeşilden geçeceğim

sen neden sıkıldın ki ? ben çok zevkle örüyorum valla

hiç şişle örgü örmemiştim bu bitince kesme şeker modeli battaniyeden yapıcam bi de bakalım

şimdi ördüğüm :

kızlar bende subat annesı olucam ınsallah. bazı anne adayları dtaylıya gırmıs bazılarıda randevu almıslar ama ben daha bısey yaptırmadım. normal suresı nezamn kı bunun

ayyyy çok güzelmiş kız bende kesme şeker örüyorum ekru ay ne bilim beya sıkkınlık geldi ama şimdi devam edeceğim başladım bi kere

GOKCEEEE naber kıs?

BEREN

ay esincim çok güzelmiiişşş... tığla nası yaptığını bi anlatıversene yavrucum. ben de şişten korkuyom tığla yapmak istiyom herkes tunus işi diyo ama ben onu beğenmedim.

Kızlarr nedir bu yahu 2 gün oldu bişeyler yiyiyorum aradan bir saat falan geçiyo açlıktan ölüyorum, sanki bişey yememişim,,,, şimdiye kadar 2 kilo aldım diye sevinirken şimdiden sonra 3 günde alacam o 2 kiloyu herhal neyse en önemlisi sağlık...

kızlar bu tetanoz aşısı nasıl bişey iz bırakıyormu?
sivri sinek ısırığında daha çok iz kalıyor oradan karşılaştırabilirsin yok canım hiç iz miz kalmıyor öyle kolunda

ayyyy çok güzelmiş kız bende kesme şeker örüyorum ekru ay ne bilim beya sıkkınlık geldi ama şimdi devam edeceğim başladım bi kere

saol canım sen de ör hemen bebiklerimiz üşümesin

saol canımm ben tunus işini bilmiyorum ya da biliyorum ama adının o olduğunu bilmiyorum bu model çok basit canım
1.sıra 8 zincir çekiyorsun yuvarlak yapıyorsun
2.sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir le yuvarlağı tamamlıyorsun.
bundan sonrası köşelerde 3 trabzan 5 zincir normal aralarda 3 trabzan 3 zincirle büyüte büyüte örüyorsun.

istediğin büyüklüğe gelince son 2 sıra sık iğne şeklinde
üzerindeki süslemede sık iğneden yapılmış.

Ne güzel model bu böyle ellerine sağlık
minnoş sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın inşallah.

yaaaaa.. ben bu balıklıya bayıldım.... markasını ve nerden aldığınızı söyler misiniz? bende oğluşuma alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…