- 5 Nisan 2010
- 600
- 17
- 118
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.001
kızlar dedim ya cuma günü detayylı var
tam 21+0 olacağım
normal bir hafta dimi
canm bende detaylıya girceğim zaman 19+4 olcam. doktorun o tarihe randevunu verdiyse uygundur zaten ,rahat ol.
Afyet olsuuuunnnsekerli bisiler de ye enerji gitsin bebikine
akşam olsun çok yoruldum bugün bennn
biran önce akşam olsun da bebişimin battaniyesini öreyim
Normalmis tatlim. Ben de 22+0 olacagim.
Ay kizlaaarrr cogu gitti azi kaldi haamasallah bizim kuzularimza. İnsallah vaktinde saglikla aliriz kucaklarimiza. Amiiinnnnn.
canm bende detaylıya girceğim zaman 19+4 olcam. doktorun o tarihe randevunu verdiyse uygundur zaten ,rahat ol.
Normalmis tatlim. Ben de 22+0 olacagim.
Ay kizlaaarrr cogu gitti azi kaldi haamasallah bizim kuzularimza. İnsallah vaktinde saglikla aliriz kucaklarimiza. Amiiinnnnn.
kızlar dedim ya cuma günü detayylı var
tam 21+0 olacağım
normal bir hafta dimi
Bende haftaya cuma 21+0 olacağım benimde detaylı var. Erken diye düşündüm ama beyninde kist var deyince itiraz etmedim bir an önce bakılsın diye. İlk kızımda 24. Haftada bakılmışti hem daha büyüktü kime benzediği bile belli oluyordu. Teyzesi resmi görür görmez tıpkı babası dedi. Şimdi 3yaşında kim görse babasının kopyasi diyor. Bu arada kızımin adı ceren bu kızıma ne koysam bilmiyorum uygun bi isim olsa ceren'le
teşekkür ederiz teyzesi yedik geldik birazdan türk kahvesi içeceğiz yanında çikolata yiyiyoruz yetiyor
kız esin ne zaman başladın battaniyeye allah seni ne etsin emi hiç haberde etmiyorsun nasıl örüyorsun modelini tığlamı şişlemi
evet evet yolu yarıladık çok şükür maş. nazar deymesin miniklerimize inş. inş. canım benim
Allah bağışlasın kızını canım
Aklıma Cemra geldi
Ceren Cemre hoş olur
amma bence illa uyumlu olsun diye bakma
bu arada detaylın temiz çıkar inşallah
o kistlerin ilerleyen haftalarda kendiliğinden kaybolduğunu okumuştum
dün dedim ya kuzumtığla örüyorum ben bitince resmini koyarım çok basit bi model ama ben görünce çok beğenmiştim
hemencik ekle buraya modelini ipin markası ne nasıl örülüyorrr ip aldım şişle örmeye başladım sıkıldımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç örmek gelmiyor içimden
dur netteki resmini ekliyorum aynı renkleri aldım örenbayan ın bebek yününü aldım. 4 numara tığla örüyorum benim bitmişi 140 a 140 olacak. bu biraz küçük bi de benim cinsiyet salıya belli olursa son sıra sık iğneyi kız olursa pembeden erkek olursa yeşilden geçeceğim
sen neden sıkıldın ki ? ben çok zevkle örüyorum valla
hiç şişle örgü örmemiştim bu bitince kesme şeker modeli battaniyeden yapıcam bi de bakalım
şimdi ördüğüm :
Eki Görüntüle 515018
kızlar bende subat annesı olucam ınsallah. bazı anne adayları dtaylıya gırmıs bazılarıda randevu almıslar ama ben daha bısey yaptırmadım. normal suresı nezamn kı bunun
BERENBende haftaya cuma 21+0 olacağım benimde detaylı var. Erken diye düşündüm ama beyninde kist var deyince itiraz etmedim bir an önce bakılsın diye. İlk kızımda 24. Haftada bakılmışti hem daha büyüktü kime benzediği bile belli oluyordu. Teyzesi resmi görür görmez tıpkı babası dedi. Şimdi 3yaşında kim görse babasının kopyasi diyor. Bu arada kızımin adı ceren bu kızıma ne koysam bilmiyorum uygun bi isim olsa ceren'le
dur netteki resmini ekliyorum aynı renkleri aldım örenbayan ın bebek yününü aldım. 4 numara tığla örüyorum benim bitmişi 140 a 140 olacak. bu biraz küçük bi de benim cinsiyet salıya belli olursa son sıra sık iğneyi kız olursa pembeden erkek olursa yeşilden geçeceğim
hiç şişle örgü örmemiştim bu bitince kesme şeker modeli battaniyeden yapıcam bi de bakalım
şimdi ördüğüm :
Eki Görüntüle 515018
sivri sinek ısırığında daha çok iz kalıyor oradan karşılaştırabilirsinkızlar bu tetanoz aşısı nasıl bişey iz bırakıyormu?
ayyyy çok güzelmiş kız bende kesme şeker örüyorum ekru ay ne bilim beya sıkkınlık geldi ama şimdi devam edeceğim başladım bi kere
saol canımm ben tunus işini bilmiyorum ya da biliyorum ama adının o olduğunu bilmiyorumGOKCEEEE naber kıs?
BEREN
ay esincim çok güzelmiiişşş... tığla nası yaptığını bi anlatıversene yavrucum. ben de şişten korkuyom tığla yapmak istiyom herkes tunus işi diyo ama ben onu beğenmedim.
şimdi ördüğüm :
Eki Görüntüle 515018
mrb kızçeler 3lümde sıkıntı cıkmıstı fazla keyfim yok paylasım yapmıyodum ama takip ediyodum sizleri ara ara
kötü bişeyle karşılaşacağımı düşünmek istemiyorum pozitif olmaya çalışıyorum. siz de dua edin bebişim sağlıklı olsun teyzeleri
bu aralar teyzeleri iş başında (arkadaşlarım) hediyelerimiz gelmeye başladı cicişler topiğimizede atıcam ama burda herkes görür
Eki Görüntüle 514900 Eki Görüntüle 514901 Eki Görüntüle 514902 Eki Görüntüle 514903 Eki Görüntüle 514904 Eki Görüntüle 514905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?