- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.021
sivri sinek ısırığında daha çok iz kalıyor oradan karşılaştırabilirsinyok canım hiç iz miz kalmıyor öyle kolunda
saol canım sen de ör hemen bebiklerimiz üşümesin
saol canımm ben tunus işini bilmiyorum ya da biliyorum ama adının o olduğunu bilmiyorumbu model çok basit canım
1.sıra 8 zincir çekiyorsun yuvarlak yapıyorsun
2.sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir le yuvarlağı tamamlıyorsun.
bundan sonrası köşelerde 3 trabzan 5 zincir normal aralarda 3 trabzan 3 zincirle büyüte büyüte örüyorsun.
istediğin büyüklüğe gelince son 2 sıra sık iğne şeklinde
üzerindeki süslemede sık iğneden yapılmış.
saol teyzoşuu daha iyileri hepimizin olsun inşallahNe güzel model bu böyle ellerine sağlık
minnoş sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın inşallah.
çok saol canım yaa eline sağlık valla. kaptım bu işihemmencik başlicam ilk fısattaaaa
daha öncede yazmıştım.. bana dr. um detaylı usg çekeceğiz demedi...acaba muaynanesinde kendi mi bakacak?kesin bakılıyor mu bu usg ye? istiyim mi bende? yardımcı olun lütfen...
canım her kadın doğum uzmanı bakamıyor detaylıyadaha öncede yazmıştım.. bana dr. um detaylı usg çekeceğiz demedi...acaba muaynanesinde kendi mi bakacak?kesin bakılıyor mu bu usg ye? istiyim mi bende? yardımcı olun lütfen...
daha öncede yazmıştım.. bana dr. um detaylı usg çekeceğiz demedi...acaba muaynanesinde kendi mi bakacak?kesin bakılıyor mu bu usg ye? istiyim mi bende? yardımcı olun lütfen...
canım senı eksık bılgılendırmışler bende gokalpin hastasıyım 2lıyı ondan once yaptırmıtım yaptırdınmı dedı evet dedım sonuclarımı sordu kaydettı daha sonrada 3 lüye gerek olmadıgını ama detaylı usg ıstedıgını soyledı yarın 4d deyatlı usgye gıreceğimcanım mesela egepolde gökalp bey var tarzını çok sevmiştim detaylıya hiçbir teste gerek duymuyormuş diğer doktorlar onu fazla gamsız buluyorlarmış falan dediler ona gitmekten vazgeçtim
belki doktorun da titiz değildir falan ne bileyim ama en önemli kontrollerden biri diye biliyorum ben de
yaa kızlar ikilimde sorun çıkınca ağlamakla dolu günlerim geçti
onun etkisinden midir nedir detaylı beni çok geriyor çok stres oluyorum
o odadan iç sıkıntısıyla çıkarsam korkusu var içimde inşallahh ama inşallah hepimiz kuzum çok iyiymiş diye yazarız buraya
maşallah tosununaselam kızlar be tosunumu gördüm geldim hernekadar ıslanmış olsamda bebeğimi görmek benim kızgınlığımı aldı neden kızgın olduğumsa araba aldık ve ben o arabayla hiçbiryere gidemiyorum hastane işine falan gelince araba yok neyse paşamın boyu 23cm kilosuda 392.46 gr olmuş maaşallah bebeğin gelişimi gayet iyi dedi doktor ama ben 1 ayda sadece 1 kilo almışım((
ah canım benim...biz de anlayamıyoruz...çaresizlikten de veriyoruz o paraları...sen de böyle yazınca isyan etmemek elde değil walla..ya ben bu fiyatlari anlamadim okadar para nicin veriyorsunuz merak etim, ben almanyada yasiyorum ve hic bisey icin para ödemyiorum sigortam var aydan aya ona para verilior baskada biseye vermyiorum doktor icin
canım senı eksık bılgılendırmışler bende gokalpin hastasıyım 2lıyı ondan once yaptırmıtım yaptırdınmı dedı evet dedım sonuclarımı sordu kaydettı daha sonrada 3 lüye gerek olmadıgını ama detaylı usg ıstedıgını soyledı yarın 4d deyatlı usgye gıreceğim
selam kızlar be tosunumu gördüm geldim hernekadar ıslanmış olsamda bebeğimi görmek benim kızgınlığımı aldı neden kızgın olduğumsa araba aldık ve ben o arabayla hiçbiryere gidemiyorum hastane işine falan gelince araba yok neyse paşamın boyu 23cm kilosuda 392.46 gr olmuş maaşallah bebeğin gelişimi gayet iyi dedi doktor ama ben 1 ayda sadece 1 kilo almışım((
ya ben bu fiyatlari anlamadim okadar para nicin veriyorsunuz merak etim, ben almanyada yasiyorum ve hic bisey icin para ödemyiorum sigortam var aydan aya ona para verilior baskada biseye vermyiorum doktor icin
merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş :)
ne isim koyacağınızı belirlediniz mi peki merak ettim ben hala karar veremedim çünkü :26:
Aahh aahhhh acibadem hastanesi iste. Kantinde cikolatayi 6 liraya satiyolar
Yaa oyle denk geldi dr sectik biz benim bi hastaligim var cunku. Yoksa cerrahpasada calisiyom ama afedersiniz benle bile bokum gibi ilgileniyolar.
Ama acibademe bayildigimiz paralar sayesinde ucretsiz yoga dersi de aliyorum.:)))anne programlari bebek bakim kurslari fln var. Bi de ztn drum ben de saglikciyim embriyologum meslektas sayiliriz diye bicok muayeneden para verdirtmedi Allah razi olsun. Yoksa kaldiramazdik belki.
Dogumu ise ne siz sorun ne ben soyliyim hele.
Normal 10500. Sezeryan 12300.tabii bunlar 2012 fiyatlariydi. 2013e ne olur bilemiyorum. %50 indirimimizi yapcaklar mi bakalim? Ama otel gibi odalarda kaliyosun fln. Aksam yemegi icin odana sofra kuruluyor servis yapiliyor restorant gibi. Oyle kopukten tabldot fln yok yani. kizima da altin biberonla sut verirler mi acaba?
kızlar bu tetanoz aşısı nasıl bişey iz bırakıyormu?
merhabalar benim de randevum 25 inde bakalım ne diyecek... geceleri babasının eline vuruyor ...
canm bebegnn kılosu falan gercekten cok ii sennde 1 kılon alman cok iyi sevnmen lazım ben ilk 4 ayda 3 kılo almstım 5.ayda 3 kılo brden aldım doktor cok almıssın dedı her aya 1.5 kılo hak verdı ama yok mıdeme dur dyemyrum nolcam bakalımselam kızlar be tosunumu gördüm geldim hernekadar ıslanmış olsamda bebeğimi görmek benim kızgınlığımı aldı neden kızgın olduğumsa araba aldık ve ben o arabayla hiçbiryere gidemiyorum hastane işine falan gelince araba yok neyse paşamın boyu 23cm kilosuda 392.46 gr olmuş maaşallah bebeğin gelişimi gayet iyi dedi doktor ama ben 1 ayda sadece 1 kilo almışım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?