2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sivri sinek ısırığında daha çok iz kalıyor oradan karşılaştırabilirsin :1: yok canım hiç iz miz kalmıyor öyle kolunda

saol canım sen de ör hemen bebiklerimiz üşümesin :16:

saol canımm ben tunus işini bilmiyorum ya da biliyorum ama adının o olduğunu bilmiyorum :1: bu model çok basit canım
1.sıra 8 zincir çekiyorsun yuvarlak yapıyorsun
2.sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir le yuvarlağı tamamlıyorsun.
bundan sonrası köşelerde 3 trabzan 5 zincir normal aralarda 3 trabzan 3 zincirle büyüte büyüte örüyorsun.

istediğin büyüklüğe gelince son 2 sıra sık iğne şeklinde
üzerindeki süslemede sık iğneden yapılmış.

çok saol canım yaa eline sağlık valla. kaptım bu işi ;) hemmencik başlicam ilk fısattaaaa :6:

daha öncede yazmıştım.. bana dr. um detaylı usg çekeceğiz demedi...acaba muaynanesinde kendi mi bakacak?kesin bakılıyor mu bu usg ye? istiyim mi bende? yardımcı olun lütfen...

Ne güzel model bu böyle ellerine sağlık
minnoş sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın inşallah.
saol teyzoşuu daha iyileri hepimizin olsun inşallah :16:

çok saol canım yaa eline sağlık valla. kaptım bu işi ;) hemmencik başlicam ilk fısattaaaa :6:

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu canım :17: yine takıldığın bir yer olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

kızlar sizde değişik bişeyler örerseniz paylaşalım bebişlerimize yapalım :16:

daha öncede yazmıştım.. bana dr. um detaylı usg çekeceğiz demedi...acaba muaynanesinde kendi mi bakacak?kesin bakılıyor mu bu usg ye? istiyim mi bende? yardımcı olun lütfen...

kesin bakılıyor diye biliyorum canım. dr un kendi yapacaksa söylemek gereği duymamış olabilir. sen bir dahaki gidişinde kendin hatırlatırsın olmadı ?

canım her kadın doğum uzmanı bakamıyor detaylıya
perinatolog ve radyoloji uzmanları bakıyor
yani ayrıca bu eğitimi almaları lazım
belki doktorunun bu kaşeleri vardır
yoksa mutlaka sor
hatta ara sor
başka yere yönlendirecekse araştırsın ve randevu alırsın
fiyatlar çok oynuyor çünkü

canım mesela egepolde gökalp bey var tarzını çok sevmiştim detaylıya hiçbir teste gerek duymuyormuş diğer doktorlar onu fazla gamsız buluyorlarmış falan dediler ona gitmekten vazgeçtim
belki doktorun da titiz değildir falan ne bileyim ama en önemli kontrollerden biri diye biliyorum ben de

yaa kızlar ikilimde sorun çıkınca ağlamakla dolu günlerim geçti
onun etkisinden midir nedir detaylı beni çok geriyor çok stres oluyorum
o odadan iç sıkıntısıyla çıkarsam korkusu var içimde inşallahh ama inşallah hepimiz kuzum çok iyiymiş diye yazarız buraya

Merhaba benim dokturumda söylememişti ben Zeynep kâmilden usg icin randevu aldığımı söyleyince ben bakıyorum dedi doktoruna hatirlat istersen her doktor bakmıyor benim doktori zaten Prof.

selam kızlar be tosunumu gördüm geldim hernekadar ıslanmış olsamda bebeğimi görmek benim kızgınlığımı aldı neden kızgın olduğumsa araba aldık ve ben o arabayla hiçbiryere gidemiyorum hastane işine falan gelince araba yok neyse paşamın boyu 23cm kilosuda 392.46 gr olmuş maaşallah bebeğin gelişimi gayet iyi dedi doktor ama ben 1 ayda sadece 1 kilo almışım :(((

canım mesela egepolde gökalp bey var tarzını çok sevmiştim detaylıya hiçbir teste gerek duymuyormuş diğer doktorlar onu fazla gamsız buluyorlarmış falan dediler ona gitmekten vazgeçtim
belki doktorun da titiz değildir falan ne bileyim ama en önemli kontrollerden biri diye biliyorum ben de

yaa kızlar ikilimde sorun çıkınca ağlamakla dolu günlerim geçti
onun etkisinden midir nedir detaylı beni çok geriyor çok stres oluyorum
o odadan iç sıkıntısıyla çıkarsam korkusu var içimde inşallahh ama inşallah hepimiz kuzum çok iyiymiş diye yazarız buraya
canım senı eksık bılgılendırmışler bende gokalpin hastasıyım 2lıyı ondan once yaptırmıtım yaptırdınmı dedı evet dedım sonuclarımı sordu kaydettı daha sonrada 3 lüye gerek olmadıgını ama detaylı usg ıstedıgını soyledı yarın 4d deyatlı usgye gıreceğim

selam kızlar be tosunumu gördüm geldim hernekadar ıslanmış olsamda bebeğimi görmek benim kızgınlığımı aldı neden kızgın olduğumsa araba aldık ve ben o arabayla hiçbiryere gidemiyorum hastane işine falan gelince araba yok neyse paşamın boyu 23cm kilosuda 392.46 gr olmuş maaşallah bebeğin gelişimi gayet iyi dedi doktor ama ben 1 ayda sadece 1 kilo almışım :(((
maşallah tosununa
bu arada cok guldums ana tek derdın bu olsun ıbşallah ne kadar guzel kılo almaman ıste

ya ben bu fiyatlari anlamadim okadar para nicin veriyorsunuz merak etim, ben almanyada yasiyorum ve hic bisey icin para ödemyiorum sigortam var aydan aya ona para verilior baskada biseye vermyiorum doktor icin

herkese merhabaaa......
nasılsınız bayanlar...geçmişi okudum..kaç gündür giremiyodum..çok şükür herkesin herşey yolunda..yeni katılanlar da olmuş..ne güzel...
cicişler...tekmeler....ya bugünleri de gördük ya....ne mutlu bize...başlarda hepimiz şaşkın ördek gibiydik..ama şimdi alışverişler,örgüler,bebek hareketleri konuşuluyor..ben çok mutlu oluyorum böyle şeyleri okuyunca..moral buluyorum walla...

ya ben bu fiyatlari anlamadim okadar para nicin veriyorsunuz merak etim, ben almanyada yasiyorum ve hic bisey icin para ödemyiorum sigortam var aydan aya ona para verilior baskada biseye vermyiorum doktor icin
ah canım benim...biz de anlayamıyoruz...çaresizlikten de veriyoruz o paraları...sen de böyle yazınca isyan etmemek elde değil walla..

canım senı eksık bılgılendırmışler bende gokalpin hastasıyım 2lıyı ondan once yaptırmıtım yaptırdınmı dedı evet dedım sonuclarımı sordu kaydettı daha sonrada 3 lüye gerek olmadıgını ama detaylı usg ıstedıgını soyledı yarın 4d deyatlı usgye gıreceğim

canım daha geçen yıl doğum yaptı kuzenim onda..bizzat o da söyledi sadece 2li yaptırdım ben 9 ay rahat rahat geçti ama iyi ki bişi olmadı diye:)) demek ki o sıra hastanede yoktu o da takmıyor, şimdi hastanede varsa zaten yönlendirmei gerekir..ama ters bi durum görse de rahat olamaz zaten bence de

oohh maşallah...kilo alamadım diye mi üzülüyosun yaaa darısı bize biz de çok almayalım lütfeeennnn:) eşine mi kızdın aman boşver bebişin iyiymiş gerisi boşş

canım ülkemizi unuttun galiba sen burası Türkiye:37:

merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş :) :16:
ne isim koyacağınızı belirlediniz mi peki merak ettim ben hala karar veremedim çünkü :26:

bızım kızımız olcak adını zeynep bade koyuyoruz...

Aahh aahhhh acibadem hastanesi iste. Kantinde cikolatayi 6 liraya satiyolar :D
Yaa oyle denk geldi dr sectik biz benim bi hastaligim var cunku. Yoksa cerrahpasada calisiyom ama afedersiniz benle bile bokum gibi ilgileniyolar.
Ama acibademe bayildigimiz paralar sayesinde ucretsiz yoga dersi de aliyorum.:))):8: anne programlari bebek bakim kurslari fln var. Bi de ztn drum ben de saglikciyim embriyologum meslektas sayiliriz diye bicok muayeneden para verdirtmedi Allah razi olsun. Yoksa kaldiramazdik belki.
Dogumu ise ne siz sorun ne ben soyliyim hele.:1:
Normal 10500. Sezeryan 12300.:52: :49: tabii bunlar 2012 fiyatlariydi. 2013e ne olur bilemiyorum. %50 indirimimizi yapcaklar mi bakalim? Ama otel gibi odalarda kaliyosun fln. Aksam yemegi icin odana sofra kuruluyor servis yapiliyor restorant gibi. Oyle kopukten tabldot fln yok yani. :9: kizima da altin biberonla sut verirler mi acaba?:37: :nazar:

okudum okudum kendme gelemedm:)eve dusen yıldırım dıye bır dızı vardı orda kız dogum yapmıstıda 12.000 tl odeme gelmstı pehh dedıydım okadarda olurmu abartmslar falan demkkkı gercekmıss allah kolaylık versn valla

kızlar bu tetanoz aşısı nasıl bişey iz bırakıyormu?

yok canm ız falan normal ıgne vuruldgnda neyse o

merhabalar benim de randevum 25 inde bakalım ne diyecek... geceleri babasının eline vuruyor ...

bızımkıde tekmelıosa eger el koyunca dryo buarada hareketlerı baya sıddetlendı
canm bebegnn kılosu falan gercekten cok ii sennde 1 kılon alman cok iyi sevnmen lazım ben ilk 4 ayda 3 kılo almstım 5.ayda 3 kılo brden aldım doktor cok almıssın dedı her aya 1.5 kılo hak verdı ama yok mıdeme dur dyemyrum nolcam bakalım

ve bugunnn cumaaaa yasasınnn yarın bır uyucam bır uyucam bır daha uyucam .....:) ya kızlar benım sabaha karsı bacak kaslarıma kramp grmeye basladı bıkac kere yasadım napsamkı aglyorm resmen acısına 5 dk ıcınde gecıo ama 5 dk yetıo yanı

bilmyiorum ya bana biraz fazla geldi okadar fakir var türkiyede düsünüyorumda onlar ne yapyior hayata ödiyemeslerki o parayi cok fazla ama istiyorlar ne yani dogum yapacan paran yok diye dogurtmicaklarmi cocugu.

yok canım her keseye göre bişiler var tabi ki kimsenin bebişi içerde kalmıyor
ama işte birine kadehte içecekler verirken birine ilk doğuran sen misin niye bağırıyorsun muamelesi yapıyorlar...
en uçlardaki örnekler tabi bunlar
ama malesef ülkemizde sadece sağlık değil her alanda paran olduğu kadar önemlisin...

Back
X