2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ezelcim ben 18+ da detaylıya girdim.heralde içinizde en erken giren benim..doktorum perinataloji alanında uzman bi doçent..bu doktorlar cihazı iyiyse 16.haftadan itibaren bakabiliyorlarmış..riskli gebelik olduğu için detylıya da erken girdim..herşeyini inceledi..bir ay sonra gel kalbini daha detaylı inceleyelim dedi..anlamadım walla...bekleeyip görecez bakalım..

ezelcim ben 18+ da detaylıya girdim.heralde içinizde en erken giren benim..doktorum perinataloji alanında uzman bi doçent..bu doktorlar cihazı iyiyse 16.haftadan itibaren bakabiliyorlarmış..riskli gebelik olduğu için detylıya da erken girdim..herşeyini inceledi..bir ay sonra gel kalbini daha detaylı inceleyelim dedi..anlamadım walla...bekleeyip görecez bakalım..

benim detaylıda doktor kalbine bayağı baktı :27:hatta ben bebeğin yüzü sandım aaa yüzümü dedim:9::9:doktorda o yüzü değil kalbi dedi:9::9::9:

anladım canım..vardır bunda da bi hayır..iyidir ya kuzucuklar...merak etme...iyi düşünelim iyi olsun..ikimiz için de salı büyük gün desene....
aynen öyle hepimiz hayır haberlerle dönelim inşallah :16:

her doktor detaylı yapamıyor canım...bence sen randevu almaya bak araştırıp

yaa ne sorcam geç döllenme oldu yaa ona göre mi hesaplıyor doktorun. benim kol bacak 1 hafta geriden geliyodu yaa ama kafa falan haftasında..olabilir ööle şeyler dedi ben yine de takıyorum..bir taraftan da acaba geç döllenme diye mi diyorum rahatlatmak için kendimi

yok dr um detaylı yapıyor ondan eminim canım o konuda bi problem yok.
geç döllenmeyle ilgili benim sat normalde 21 nisan.
ben 30 temmuzda adet gecikmesi için dr a gittim. normalde kızlık zamanım da da bu şekildeydi zaten. hormon testi vb yapılacaktı diye gitmiştim. ama hamile olduğumu öğrendim. normalde kesenin içinde bebeği de görmesi gereken bir dönemdi. sadece kese vardı. sanırım geç döllenme dedi. 4 gün sonra gittiğimde kalp sesini duymamız gerekiyordu biz sadece bebişi görebildik. ondan iki hafta sonra da kalp sesini duyduk o nedenle kesinleşti. sonrasında gittiğim dr da bebeği ölçerek geç döllenme olduğunu söylemişti. benim adet döndüm 28 değil yaklaşık 45 gün civarıymış. yani yaklaşık 14 günlük bi gecikme var.

senin durumunda aynı olabilir canım detaylıya salı günü girdiğinde belli olur inşallah bişeyi yoktur kuzunun

benim detaylıda doktor kalbine bayağı baktı :27:hatta ben bebeğin yüzü sandım aaa yüzümü dedim:9::9:doktorda o yüzü değil kalbi dedi:9::9::9:
ya benim de detaylıda baktı..herşey yolunda dedi...dedi de..amaan ne bileyim güzelim ben de anlamadım.kadının çalışma sistemiçok farklı..

teslim ettim kendimi ...kör cahil gibi kalıyoruz yanlarında..ağızlarının içine bakıyoruz işte..

ya benim de detaylıda baktı..herşey yolunda dedi...dedi de..amaan ne bileyim güzelim ben de anlamadım.kadının çalışma sistemiçok farklı..

teslim ettim kendimi ...kör cahil gibi kalıyoruz yanlarında..ağızlarının içine bakıyoruz işte..

perinatoloji uzmanı baktı benimde:27:ne yapalım onlar ne derse inanıyoruz:9:saten bebeğin genel halini beğendim demesi insanı rahatlatıyor:9:

heee kalbi belki daha büyüyünce gelişim tamamlıyordur anladım canım..benim doktor da perinataloji uzmanı 17de baktı 20de bakıcak işte bidaha...

yok dr um detaylı yapıyor ondan eminim canım o konuda bi problem yok.
geç döllenmeyle ilgili benim sat normalde 21 nisan.
ben 30 temmuzda adet gecikmesi için dr a gittim. normalde kızlık zamanım da da bu şekildeydi zaten. hormon testi vb yapılacaktı diye gitmiştim. ama hamile olduğumu öğrendim. normalde kesenin içinde bebeği de görmesi gereken bir dönemdi. sadece kese vardı. sanırım geç döllenme dedi. 4 gün sonra gittiğimde kalp sesini duymamız gerekiyordu biz sadece bebişi görebildik. ondan iki hafta sonra da kalp sesini duyduk o nedenle kesinleşti. sonrasında gittiğim dr da bebeği ölçerek geç döllenme olduğunu söylemişti. benim adet döndüm 28 değil yaklaşık 45 gün civarıymış. yani yaklaşık 14 günlük bi gecikme var.

senin durumunda aynı olabilir canım detaylıya salı günü girdiğinde belli olur inşallah bişeyi yoktur kuzunun[/QUOTE]

benim de hcg ilk 47 çıktı sonra düzenli ölçüldü geç döllenme ama sonra satıma yetişti..gel gör ki kol bacaklar yetişmedi yani geç döllenme sayarsak normal gidiyor, normal sayarsak geriden geliyor öfff karışık bişi işte:)

dur netteki resmini ekliyorum aynı renkleri aldım örenbayan ın bebek yününü aldım. 4 numara tığla örüyorum benim bitmişi 140 a 140 olacak. bu biraz küçük bi de benim cinsiyet salıya belli olursa son sıra sık iğneyi kız olursa pembeden erkek olursa yeşilden geçeceğim

sen neden sıkıldın ki ? ben çok zevkle örüyorum valla :16:

hiç şişle örgü örmemiştim bu bitince kesme şeker modeli battaniyeden yapıcam bi de bakalım :16:

şimdi ördüğüm :

Eki Görüntüle 515018

Esiiin ben bu battaniyeden ördüm ama motif motif..ördükçe ağırlaşıodu çünkü bi tanesi minicik oldu sona motife dönünce bi baktım tek kişilik olmuş :1: sonra polarla kapladım alt kısmını çok güsel oldu.bütün kış kullanmıştım sıcacık..

kızlar ya nasıl vakit geçmiş..eşim gelecek..ben mutfağa koşmaca..sofra hazırlamaca..ve yaşasın yemek yemece....hepinizi öpüyorum..en güzel akşamlar sizin olsun...

nabersiniz yoğun çalışıyorum giremiyorum çok fazla benim göbüş top yutmuş gibiii :1: sizinkilerde büyümüştüüür...

kızlar ben de aynı durumdayım :50:
çok tedirginin. dr umu tam detaylı ultrason zamanı değiştirdim. şimdi salı günü yeni dr uma gideceğim ama aynı gün detaylı yapar mı ? sıra bulur muyuz ? bulamazsak geç kalmış olur muyuz ? bebiş iyi mi ? cinsiyeti ne acep diye 1 haftadır yusuf yusuf dolanıyorum :52: şimdi nasıl geçer 4 gün ve sonunda ne olur :50: hepimiz sağlıklı mutlu haberlerle geliriz inşallah
ESİNCİM ben soyle bır hata yaptım hata demeyeyimde, detaylı ıle gokalpın randevusu peşpeşe aldım yarım saat ara ıle dolayısıyla gokalpe sadece sonuc gostereceği usg falan bakmayacak bence sen once gokalpe gıt cumartesı de detaylıya gırıp gokalpe sonuc goster salı gunu zaten gokalp usg ye alacak senı cınsıyetını de soyler cumarteside kesınlesır

hele ailen de ordaysa hayatta dönme yapamazsın buralarda...aynı şekilde eşin için de çok zor ama ülkemize alışan da ne kadar sistem iyi olsa da dışarda yapamıyor..insanlarımızın sıcaklığı çilesi her şeyi bağımlılık yapıyor:1:

ay hadi çok güzel haberlerle gel bekliyoruz meraklaaa

detaylıda her yerine bakılıyor ayrıca kalbi niye inceleniyor ki anlamadım ben

canım sen o ebeye çok da bakma ben de tatlı yemek istiyorum ama bi yerde dur demek lazım..hani kilo bi kenara gebelik şekeri bebişe zararlı bişi..boş yere şişirir bebeği..24. haftada yüklemelerimiz olacak biliyosunuz

ay benim direk vajinamda resmen sezaryan dikişimi zorlar gibi yapıyor az daha inerse tokalaşacak senle diyorum babasına:1:

o stres olup olmama yapıyla alakalı bi durum yaa.yaşanmışlar da çok etkili tabi..aa ben kızımda da pinpiriktim ilk zamanlar gazlıydı ama sonradan maşallah çok sakin bi kızım oldu darısı ikinciye:)

evet evet genç nüfusu arttırma amaçlı düzenlemeler onlar..norveçte mesela bırak anneyi babaya bile 2 yıl doğum izni varmış..ööle olsa burda çalışan bulamazsın:52:

her doktor detaylı yapamıyor canım...bence sen randevu almaya bak araştırıp

yaa ne sorcam geç döllenme oldu yaa ona göre mi hesaplıyor doktorun. benim kol bacak 1 hafta geriden geliyodu yaa ama kafa falan haftasında..olabilir ööle şeyler dedi ben yine de takıyorum..bir taraftan da acaba geç döllenme diye mi diyorum rahatlatmak için kendimi
aynen canım bendımde hıssettıgım seyın tam tabırı o bazen tekmelerı resmen dıkısşlerımı ve vajınamı zonklatıyor ılk hamılelıgımden alışık oldugum bısey değil ondan tuhaf geldı bıde sankı parmakları ıle vajınamı kurcalıyor gıbı sıpa resmen yaaa

kızlar ya nasıl vakit geçmiş..eşim gelecek..ben mutfağa koşmaca..sofra hazırlamaca..ve yaşasın yemek yemece....hepinizi öpüyorum..en güzel akşamlar sizin olsun...

he yaaa çene çalmaktan ben de şaşırdım eşim gelmek üzere..biz de kayınvaldeme gidiyoruz yemeğe kızımı dedesi aldı özledim deli gibiii gidip koklamam lazım yemekten ziyade:)

nabersiniz yoğun çalışıyorum giremiyorum çok fazla benim göbüş top yutmuş gibiii :1: sizinkilerde büyümüştüüür...

görünmüyosun ne zamandır valla canım...benim çok büyük değil ama artık anlaşılıyor..iç karnım geniş benim hemen büyümüyor ama 5 aylık olacas nerdeyse belli olsunlar lütfen yani:)

ESİNCİM ben soyle bır hata yaptım hata demeyeyimde, detaylı ıle gokalpın randevusu peşpeşe aldım yarım saat ara ıle dolayısıyla gokalpe sadece sonuc gostereceği usg falan bakmayacak bence sen once gokalpe gıt cumartesı de detaylıya gırıp gokalpe sonuc goster salı gunu zaten gokalp usg ye alacak senı cınsıyetını de soyler cumarteside kesınlesır

arka arkaya olmasa da bebişini 2 kere görsen iyiydi..ama detaylı uzun sürüyor ters bi durum olmazsa doya doya görürüz inşallahhh

nerdesin kız senn merak ettik valla :50:

evet canım en iyi fikir bu ay rahatladım valla :16: biraz önce nette de bakınca detaylı 24 e kadar yapılabiliyormuş diye okudum bu durumda geç kalma gibi bi durum da olmayacak süper olacak :16: saol canımmmm :16:

aynen canım bendımde hıssettıgım seyın tam tabırı o bazen tekmelerı resmen dıkısşlerımı ve vajınamı zonklatıyor ılk hamılelıgımden alışık oldugum bısey değil ondan tuhaf geldı bıde sankı parmakları ıle vajınamı kurcalıyor gıbı sıpa resmen yaaa

bu da erkek mi senin canım? kızlar daha aşağıda taşınır derler ne kadar doğru bilmem
benim kızım da çok aşağıdaydı hatta son 2 ay korkumdan yattım ben kalkmadım hiç
benimki yapısal sanırım bu da aşağıda çok...doktor bişi demezse takmayım diyorum bu defa

haydin kaçtım ben de iyi akşamlar herkeseeeeeee

bu da erkek mi senin canım? kızlar daha aşağıda taşınır derler ne kadar doğru bilmem
benim kızım da çok aşağıdaydı hatta son 2 ay korkumdan yattım ben kalkmadım hiç
benimki yapısal sanırım bu da aşağıda çok...doktor bişi demezse takmayım diyorum bu defa

haydin kaçtım ben de iyi akşamlar herkeseeeeeee
evet canım buda erkek

nerdesin kız senn merak ettik valla :50:

evet canım en iyi fikir bu ay rahatladım valla :16: biraz önce nette de bakınca detaylı 24 e kadar yapılabiliyormuş diye okudum bu durumda geç kalma gibi bi durum da olmayacak süper olacak :16: saol canımmmm :16:
salı gunu gokalten cıkınca hemen detaylı randevusu al , bırde gokalpın sonrakı ay randevusunu al benım bıtek aralık kaldı:)

Benim incecik ayaklarım vardı taaa ki 3-4 gün öncesine kadar şimdi balon gibi oldular ayrıca sağ bacağımda şişti :43: çok moralim bozuldu ayakkabılarıma sığmadı ayaklarım.6.aydan sonra şişermiş göya ama benimkiler neden şişti bu kadar anlamadım.Ne yapmam lasıımm :26:

Benim incecik ayaklarım vardı taaa ki 3-4 gün öncesine kadar şimdi balon gibi oldular ayrıca sağ bacağımda şişti :43: çok moralim bozuldu ayakkabılarıma sığmadı ayaklarım.6.aydan sonra şişermiş göya ama benimkiler neden şişti bu kadar anlamadım.Ne yapmam lasıımm :26:
aacıl tuzu ve tuzlu gıdaları kesıyorsun azaltıyorsun ve gun ıcındekı su mıktarını arttır

Back
X