hele ailen de ordaysa hayatta dönme yapamazsın buralarda...aynı şekilde eşin için de çok zor ama ülkemize alışan da ne kadar sistem iyi olsa da dışarda yapamıyor..insanlarımızın sıcaklığı çilesi her şeyi bağımlılık yapıyor
ay hadi çok güzel haberlerle gel bekliyoruz meraklaaa
detaylıda her yerine bakılıyor ayrıca kalbi niye inceleniyor ki anlamadım ben
canım sen o ebeye çok da bakma ben de tatlı yemek istiyorum ama bi yerde dur demek lazım..hani kilo bi kenara gebelik şekeri bebişe zararlı bişi..boş yere şişirir bebeği..24. haftada yüklemelerimiz olacak biliyosunuz
ay benim direk vajinamda resmen sezaryan dikişimi zorlar gibi yapıyor az daha inerse tokalaşacak senle diyorum babasına
o stres olup olmama yapıyla alakalı bi durum yaa.yaşanmışlar da çok etkili tabi..aa ben kızımda da pinpiriktim ilk zamanlar gazlıydı ama sonradan maşallah çok sakin bi kızım oldu darısı ikinciye:)
evet evet genç nüfusu arttırma amaçlı düzenlemeler onlar..norveçte mesela bırak anneyi babaya bile 2 yıl doğum izni varmış..ööle olsa burda çalışan bulamazsın
her doktor detaylı yapamıyor canım...bence sen randevu almaya bak araştırıp
yaa ne sorcam geç döllenme oldu yaa ona göre mi hesaplıyor doktorun. benim kol bacak 1 hafta geriden geliyodu yaa ama kafa falan haftasında..olabilir ööle şeyler dedi ben yine de takıyorum..bir taraftan da acaba geç döllenme diye mi diyorum rahatlatmak için kendimi