- 27 Şubat 2012
- 17.032
- 28.852
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.341
Allah korusun cnm başka bi uzmana da görün bakalım hemen ümitsizliğe kapılma.. 7. ayında doğan bebişler de gayet sağlıklı olabilirler güzel bakımla sen elinden gelen bişey varsa ve yapmıyosan o zaman üzül ama bunda senin elinde olan bi durum yok. inş hiç bişeycikler olmaz alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza hepimiz
canım hemen git başka bi doktora görün ama işin ehli birini bul mutlaka yardımcı olurlar hiç bişi yapmadan beklemekten iyidir biz seni dualarımıza ortak ederiz tabi üzme bu kadar kendini de bebişi deinşallah inşallah gamzelim yavrumu kucağıma alırım bugün gördüm o kadar özlemişim kii yanakları tombul tombul olmuş oğlumun kalbi güm güm atıyor hareketliydi zaten.. dualarınızdan eksik etmeyin nolur.. moralim çok bozuk
Görümcem hakli canım her doktor bir değil ben ilk hamileliğimde uzman doktora gidiyordum 16. Haftada sancı ve kanamayla gittiğim halde bişeyin yok diyerek eve gönderdi ben evde kaybettim bebeğimi şimdiki hamileliğimde prof.a gidiyorum dikiş atıldı ve kasilmalari olmasın diye önlem amaçlı hem hap alıyorum hemde her hafta igne oluyorum bence ihmal etme iyi bir doktor araştır br de ona görün varsa önlemi alınsın Rabbim bebeklerini korusunhiçbirşey yapmadı ilaç da vermedi sadece ileriki haftalarda çok sancın olursa ihmal etme gel dedi doğum sancısı olabilir dedi.. dinleniyorum sadece yapabilceğim hiçbirşey yok.. görümceme söyledim her doktor aynı değil başka bi doktorada gidelim dedi.. benim bu gittiğim doktor opr.dr bide bilmiyorum kafam çok karışık..
bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..
Seni tam 5 haftalıkken hissettim oğlum ama bi türlü babana ispatlayamıyordum çümkü yaptığım idrar testleri negatif çıkıyo,her test yaptığımda baban başımda bekliyordu ve tek çizgiyi gördüğümüzde hani nerde nerde deyip suratını asıp gidiyordu.. birgün baban çalısırken eczaneye gittim son bi umut ya yine test aldım ve çok silik bi çizgiyi gördüm.. aslında ben seni hissediyordum sonra babana gösterdim dondu kaldı.. ilk kardeşlerini kaybetmiştik çünkü çok üzülüp çok yıpranmıştık sen tam 1 buçuk ay sonra geldin hayatımıza ve o kadar mutluyduk ki.. hafta hafta takip ettik seni kalp atışların boyun kilon neler yaptığın hangi organların gelişti vs vs.. doktor kontrollerimizi hiç aksatmadık, geceleri baban sana dokunmadan uyuyamaz oldu ben uyanır uyanmaz bebeğimin karnı aç doyurmam lazım deyip abartılı kahvaltılar yaptım kilo da aldım olsun yakışmışta öyle diyor işyerimdeki teyzelerin :) ilk cinsiyetini öğrendiğimizde babanın yüzünde ki mutluluğu görmeliydin elimi öyle bir sıktı ki yeter ! diye bağırdım koparıcaksın!.. pardon hayatımm farkında değilim dedi sevgili şaşkın babacın.. günler geçti haftalar geçti sen kocaman bi erkek oluyorsun yavaş yavaş..
canım oğlum doktor teyzen erken doğabileceğini söyledi.. seni saran her türlü kötülükten koruyan sımsıcacık annenin karnında kalmak istemiyor musun oğlum.. ha bide internette konuştuğum teyzelerin var onlarında senin gibi bebişleri olacak.. o kadar çok arkadaşın varki oğlum.. hergün sizden konuşuyoruz geleceğinizden bahsediyoruz.. isimlerini koyan teyzelerin bile var.. tıpkı benim gibi Alperen Kayra.. Oğlum arkadaşlarını bekle onlarla beraber Dünya ya merhaba demen dileğiyle seni çok seviyorum
annen...
berine çok üzüldüm canım ama bence muhakkak bi başka dr a daha görünün , dikiş atması , seni hastaneye yatırması, yatırmasa bile muhakkak rapor falan verip evde hareket etmeden yat demesi falan gerekmiyor mu ? bi arkadaşımın bu durumda olduğu için başı aşağıda ayakları 30 derece yukarıda 9 ayı dolana kadar hastanede yatırmışlardı. zamanında doğsun diye
aman dikkat et canım ya inşallah vaktinde sağlıkla alırsın , alırız bebişlerimizi kucağımıza. benim de bebeğimin de dualarımız seninle....
selam kızlar nasılsınız berine canım geçmiş olsun bence başka doktorada gitmelisin hemen nasıl kestirip atıyorlar anlamıyorum bu doktorları ya allahın izni ile hiç birşey olmaz inşallah canım gönlünü ferah tut
kızlar ya iki gündür bebeğim daha az hareket ediyor ve hareketleri önceden daha sertti şimdi eskisi kadar sert değil ya ben açken daha çok hareket ediyordu bebeğim şimdi bilerek bişey yemedim hareket ediyor ama az sizdede böyle oluyor mu cuma günü gittim doktora herşey iyi dedi cumarteside renkli ultrasyona giricem bilginiz var mı ya
evet aslında dikiş atması gerekiyordu ama bu haftalarda sorun yok dedi.. zaten bizim eşimlede kan uyuşmazlığımız var acaba ondan mı kaynaklanıyor.. plesenta previa hastalıgının nedenlerıne bakıyorum kan uyuşmazlıgı yazmıyor yarın başka bir doktora gidicem istanbulda bildiğiniz doktorlar varsa uzman bana yazın kızlar..
bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..
Seni tam 5 haftalıkken hissettim oğlum ama bi türlü babana ispatlayamıyordum çümkü yaptığım idrar testleri negatif çıkıyo,her test yaptığımda baban başımda bekliyordu ve tek çizgiyi gördüğümüzde hani nerde nerde deyip suratını asıp gidiyordu.. birgün baban çalısırken eczaneye gittim son bi umut ya yine test aldım ve çok silik bi çizgiyi gördüm.. aslında ben seni hissediyordum sonra babana gösterdim dondu kaldı.. ilk kardeşlerini kaybetmiştik çünkü çok üzülüp çok yıpranmıştık sen tam 1 buçuk ay sonra geldin hayatımıza ve o kadar mutluyduk ki.. hafta hafta takip ettik seni kalp atışların boyun kilon neler yaptığın hangi organların gelişti vs vs.. doktor kontrollerimizi hiç aksatmadık, geceleri baban sana dokunmadan uyuyamaz oldu ben uyanır uyanmaz bebeğimin karnı aç doyurmam lazım deyip abartılı kahvaltılar yaptım kilo da aldım olsun yakışmışta öyle diyor işyerimdeki teyzelerin :) ilk cinsiyetini öğrendiğimizde babanın yüzünde ki mutluluğu görmeliydin elimi öyle bir sıktı ki yeter ! diye bağırdım koparıcaksın!.. pardon hayatımm farkında değilim dedi sevgili şaşkın babacın.. günler geçti haftalar geçti sen kocaman bi erkek oluyorsun yavaş yavaş..
canım oğlum doktor teyzen erken doğabileceğini söyledi.. seni saran her türlü kötülükten koruyan sımsıcacık annenin karnında kalmak istemiyor musun oğlum.. ha bide internette konuştuğum teyzelerin var onlarında senin gibi bebişleri olacak.. o kadar çok arkadaşın varki oğlum.. hergün sizden konuşuyoruz geleceğinizden bahsediyoruz.. isimlerini koyan teyzelerin bile var.. tıpkı benim gibi Alperen Kayra.. Oğlum arkadaşlarını bekle onlarla beraber Dünya ya merhaba demen dileğiyle seni çok seviyorum
annen...
evet aslında dikiş atması gerekiyordu ama bu haftalarda sorun yok dedi.. zaten bizim eşimlede kan uyuşmazlığımız var acaba ondan mı kaynaklanıyor.. plesenta previa hastalıgının nedenlerıne bakıyorum kan uyuşmazlıgı yazmıyor yarın başka bir doktora gidicem istanbulda bildiğiniz doktorlar varsa uzman bana yazın kızlar..
bacım istersen doktora da bi git çünkü tedavi yapılabilecek zamanımız şu anda
gidicem Gamzecim yarına randevu almaya çalışıyorum dayanılcak gibi değil(
annen...
berine kuzum yapma böyle ne kendini ne de bebeğini üzme gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını başka doktorlara görün belkide bambaşka şeyler duyacaksın sakın üzme kendini bende perşembe cuma cumartesi 3 gün bebeğimin hareketlerini hissetmedim nasıl dayandım diyorum kendi kendime gece aicle gittik bi korku bi telaş iyi oldğunu söyledi dr. çok şükür dedim ben yorulduğum için o da yorgun düşmüş etkileniyomuş benden yada biz annelerden diyeyim üzüldüğümüzdede hissediyolarmış oyüzden sakin ol arkadaşım tüm dualarımız seninle ve bebeğinle Oğluşunda zamanında gelecek merak etme
inşallah birşey olmaz yawruma.. yanımda olduğunuz için sağolun kızlar kafayı yemek üzereyim.. erken doğumdan zerre kadar korkmuyorum ama ya yaşamazsa beni endişelendiren o asıl.. doğurup da kaybetmeye dayanamam..
ağlattın beni eşşek . üzülme bak bebişini de üzme zamanında sağlıkla gelecek inşallah ....
ben istanbul da değilimherşeyin hayırlısı Allah tan canım inşallah düzelecek
istanbul avrupa yakasındayım.. anadoluya da giderim hatta Türkiye de en iyi doktor kimse ona bile giderim yeter ki yawrumun iyi oldugunu soylesınler bana yeter ki önlem alsınlar.. günlerce hastane de yatmaya bile razıyım.. istifa etmeyi bile düşünüyorum eger gıdecegım ıkıncı bı doktor da aynı şeyi söylerse.. nerde hangi şehirde en iyi doktor varsa ona bile gitmeye razıyım.. önce Rabbim sonra oğlumu bana sağ salim vericek bi doktor mutlaka vardır..
böyle eyler düşünüp hem kendini hemde bebeğini üzüyorsun canım moral gerçekten çok öenemli en başlarda 4. aya kadar benimde düşük tehlikem vardı hep üzgün moralim bozuktu hep onu kaybedicem diye düşünüyordum allah korusun ilaçlar iğneler derken bebeğim iyi şimdi allaha şükür ama doktorum bana başlarda sen çok üzgün gergindi bu bebeğinede yansıyordu şimdi senin moralin düzgün bebeğinde gayet iyi diyor canım allah onun ne zaman doğacağını biliyor eğer bu dünyada rızkı varsa zaten sen ne yaparsan yap o yaşar ama eğer rızkı yoksada ne yapsan boş çokça dua et allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?