2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

inşallah sağlıklı şekilde alırız yawrularımızı ama dedim ya dünyam yıkıldı bugün hevesle gittiğim hastaneden gözlerim dolu dolu çıktı... şimdi ona eskisinden iyi bakıcam

canım hemen git başka bi doktora görün ama işin ehli birini bul mutlaka yardımcı olurlar hiç bişi yapmadan beklemekten iyidir biz seni dualarımıza ortak ederiz tabi üzme bu kadar kendini de bebişi de

Görümcem hakli canım her doktor bir değil ben ilk hamileliğimde uzman doktora gidiyordum 16. Haftada sancı ve kanamayla gittiğim halde bişeyin yok diyerek eve gönderdi ben evde kaybettim bebeğimi şimdiki hamileliğimde prof.a gidiyorum dikiş atıldı ve kasilmalari olmasın diye önlem amaçlı hem hap alıyorum hemde her hafta igne oluyorum bence ihmal etme iyi bir doktor araştır br de ona görün varsa önlemi alınsın Rabbim bebeklerini korusun

berine çok üzüldüm canım ama bence muhakkak bi başka dr a daha görünün , dikiş atması , seni hastaneye yatırması, yatırmasa bile muhakkak rapor falan verip evde hareket etmeden yat demesi falan gerekmiyor mu ? bi arkadaşımın bu durumda olduğu için başı aşağıda ayakları 30 derece yukarıda 9 ayı dolana kadar hastanede yatırmışlardı. zamanında doğsun diye
aman dikkat et canım ya inşallah vaktinde sağlıkla alırsın , alırız bebişlerimizi kucağımıza. benim de bebeğimin de dualarımız seninle....

sağolun canlarım eşim kızıyor bana çok takıyorsun diye bebeği de üzüyorsun dedi.. başka bi doktora yarın gidicem araştırıyorum şuan inşallah bişey olmaz inşallah doktorum yanılmıştır

berine inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına Allahım kötüsünü yaşatmasın sana da bizlere de
bazen doktorları anlamakta zorlanıyorum ortada bir sorun varsa çözümü yok mudur yani ilerki aylarda sancın olursa gel ne demek ki zaten kendimi kötü hissedersem gelirim dimi ama
doğum hikayelerini okurken bişey dikkatimi çekmişti vakti olan bir arkadaş vardı ama sancıları başlamış sonra hastaneye yatıyo ve ona doğum başlamasın diye ilaç vs veriliyodu yani bunun da bi tedavisi bi yolu vardır muhakkak diğer arkadaşların da dediği gibi madem bu doktor sana çözüm yaratamıyo sen de başkasına git işini ona bırakma derim

selam kızlar nasılsınız berine canım geçmiş olsun bence başka doktorada gitmelisin hemen nasıl kestirip atıyorlar anlamıyorum bu doktorları ya allahın izni ile hiç birşey olmaz inşallah canım gönlünü ferah tut
kızlar ya iki gündür bebeğim daha az hareket ediyor ve hareketleri önceden daha sertti şimdi eskisi kadar sert değil ya ben açken daha çok hareket ediyordu bebeğim şimdi bilerek bişey yemedim hareket ediyor ama az sizdede böyle oluyor mu cuma günü gittim doktora herşey iyi dedi cumarteside renkli ultrasyona giricem bilginiz var mı ya

Seni tam 5 haftalıkken hissettim oğlum ama bi türlü babana ispatlayamıyordum çümkü yaptığım idrar testleri negatif çıkıyo,her test yaptığımda baban başımda bekliyordu ve tek çizgiyi gördüğümüzde hani nerde nerde deyip suratını asıp gidiyordu.. birgün baban çalısırken eczaneye gittim son bi umut ya yine test aldım ve çok silik bi çizgiyi gördüm.. aslında ben seni hissediyordum sonra babana gösterdim dondu kaldı.. ilk kardeşlerini kaybetmiştik çünkü çok üzülüp çok yıpranmıştık sen tam 1 buçuk ay sonra geldin hayatımıza ve o kadar mutluyduk ki.. hafta hafta takip ettik seni kalp atışların boyun kilon neler yaptığın hangi organların gelişti vs vs.. doktor kontrollerimizi hiç aksatmadık, geceleri baban sana dokunmadan uyuyamaz oldu ben uyanır uyanmaz bebeğimin karnı aç doyurmam lazım deyip abartılı kahvaltılar yaptım kilo da aldım olsun yakışmışta öyle diyor işyerimdeki teyzelerin :) ilk cinsiyetini öğrendiğimizde babanın yüzünde ki mutluluğu görmeliydin elimi öyle bir sıktı ki yeter ! diye bağırdım koparıcaksın!.. pardon hayatımm farkında değilim dedi sevgili şaşkın babacın.. günler geçti haftalar geçti sen kocaman bi erkek oluyorsun yavaş yavaş..

canım oğlum doktor teyzen erken doğabileceğini söyledi.. seni saran her türlü kötülükten koruyan sımsıcacık annenin karnında kalmak istemiyor musun oğlum.. ha bide internette konuştuğum teyzelerin var onlarında senin gibi bebişleri olacak.. o kadar çok arkadaşın varki oğlum.. hergün sizden konuşuyoruz geleceğinizden bahsediyoruz.. isimlerini koyan teyzelerin bile var.. tıpkı benim gibi Alperen Kayra.. Oğlum arkadaşlarını bekle onlarla beraber Dünya ya merhaba demen dileğiyle seni çok seviyorum

annen...

evet aslında dikiş atması gerekiyordu ama bu haftalarda sorun yok dedi.. zaten bizim eşimlede kan uyuşmazlığımız var acaba ondan mı kaynaklanıyor.. plesenta previa hastalıgının nedenlerıne bakıyorum kan uyuşmazlıgı yazmıyor yarın başka bir doktora gidicem istanbulda bildiğiniz doktorlar varsa uzman bana yazın kızlar..

inşallah birşey olmaz yawruma.. yanımda olduğunuz için sağolun kızlar kafayı yemek üzereyim.. erken doğumdan zerre kadar korkmuyorum ama ya yaşamazsa beni endişelendiren o asıl.. doğurup da kaybetmeye dayanamam..

canım ben istanbuldayım anadolu yakasında mısın

Canım kendini ve bebişi nolur üzme bak..!...Herşey inş. iyi olcak...Mutlaka başka bir doktora git... Benimde daha 1,5 aylıkken PROF.alıcaz bebişi dedi aklım çıktı dünyam karardı...Sakın kendini salma bak !...Hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer istanbulda oturuyorsan Medicana İnternational Beylikdüzünü Dr. Aslı Başver Can ı tavsiye edebilirim ( ilk bakışta mizacı biraz soğuk olsada durumu en iyi dille .2inci bir fikir alarak hatta güzelce izah ediyor )...Riskli gebelikler için ise Doç.Dr. İsmail Özdemir var orda onu çok tavsiye ediyorlar bende bu hafta ona gideceğim...Tüm dualarımız seninle cnm inş. iyi olacak...!

ağlattın beni eşşek . üzülme bak bebişini de üzme zamanında sağlıkla gelecek inşallah ....

ben istanbul da değilim herşeyin hayırlısı Allah tan canım inşallah düzelecek

istanbul avrupa yakasındayım.. anadoluya da giderim hatta Türkiye de en iyi doktor kimse ona bile giderim yeter ki yawrumun iyi oldugunu soylesınler bana yeter ki önlem alsınlar.. günlerce hastane de yatmaya bile razıyım.. istifa etmeyi bile düşünüyorum eger gıdecegım ıkıncı bı doktor da aynı şeyi söylerse.. nerde hangi şehirde en iyi doktor varsa ona bile gitmeye razıyım.. önce Rabbim sonra oğlumu bana sağ salim vericek bi doktor mutlaka vardır..

böyle eyler düşünüp hem kendini hemde bebeğini üzüyorsun canım moral gerçekten çok öenemli en başlarda 4. aya kadar benimde düşük tehlikem vardı hep üzgün moralim bozuktu hep onu kaybedicem diye düşünüyordum allah korusun ilaçlar iğneler derken bebeğim iyi şimdi allaha şükür ama doktorum bana başlarda sen çok üzgün gergindi bu bebeğinede yansıyordu şimdi senin moralin düzgün bebeğinde gayet iyi diyor canım allah onun ne zaman doğacağını biliyor eğer bu dünyada rızkı varsa zaten sen ne yaparsan yap o yaşar ama eğer rızkı yoksada ne yapsan boş çokça dua et allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

ağlattın beni eşşek . üzülme bak bebişini de üzme zamanında sağlıkla gelecek inşallah ....

ben istanbul da değilim herşeyin hayırlısı Allah tan canım inşallah düzelecek

sakııınn ağlayın diye yazmadım sadece bugün oğluma yazdığım en büyük günlüğümüz buydu sizinle de paylaşmak istedim.. özelden bi arkadaş mesaj yazmış bana yeter artık acıtasyon yapıp herkesi üzmeye hakkın yok diye.. amacım sizleri üzmek değil yawrum için dua etmenizden başka bi temennim de yok kızlar.. ama yanımda oldugunuzu bılmekte benı daha da güçlendiriyor..

canım pendikte medicine hospital var eski adı nene hatun hastanesiymiş ben buraya gidiyorum eskiden sadece kadın doğum üzerineymiş ama şimdi diğer bölümlerde var ama yinede en çok kadın doğum üzerine tam sayısını bilmiyorum ama 10 küsür galiba kadın doğum doktoru var ben banu yıldırıma gidiyorum çok güzel ilgileniyor sen sormadan söylüyor bide hilal bayraktar var onada bir dfa gittim o da çok iyi ama o çok kalabalık oluyor ben ona başlarda sıra alamadığım için gitmedim tavsiye ederim bu doktoları

inşallah inşallah.. tabiki herşey Rabbimin elinde ol derse olur.. yok üzülmicem artık gerçekten hissediyor.. biraz önce ağladım ağladım içimi döktüm.. tekmeleriye cevap verdi ve işin ilginç tarafı ben bugüne kadar tam tekmelerini hissetmemiştimm ilk defa bugün tam hissettirdi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…