2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım senin ve pkacanın dediği doktorları yazdım karşı da sanırım hepsi yarın karşıya gidicez eşimle bide ordaki doktorlara gidelim

bak yaptığın herşeyi hissediyor ona göre ayağını denk al yoksa böyle tekmeleri yersin işte kızlar çıkmam lazım geri geldiğimde seni böyle bulmak istemiyorum berine

canım dediğin doktorlara gidicem yarın sağolun o kadar iyi geliyosunuz ki bana şuan.. Rabbim bebeklerimiz bizlere bağışlasın..

benim ördüğüm pek güzel görünmedi gözüme yaaa modelin aslı cok güzel duruyodu, bi de cok ince oldu bu el bezi gibi
napıyım sizce kızlaar vaz mı geceyim başka modelmi yapayım

ayy resim eklemeyi unutmusum :) Eki Görüntüle 516841

Son düzenleme:
AMİN..canım hepimizin bebişleri sağlık sıhhatle bize gelecek inş...! Ne olur içini ferah tut sen emi !?

iyi olacak inşallah.. oğlum zamanında gelicek biliyorum.. ve ben şimdi ona ciciler almaya gidiyorum.. bu arada nette araştırdıgım kadarıyla bu teşhisin konulması için kanamanın olması ya da lekelenme olması gerekiyormuş bende hiçbirşey olmamıştı..

Berine ciğim.bak göreceksin yarın çok mutlu haberlerle geleceksin buraya.eğer gerçekten çok büyük bir tehlike olsaydı o gittiğin doktor da ,kendini riske atmamak adına önlem aldırırdı sana.lütfen içini ferah tut, oğlucuğunu boşuna üzme..
özelden ajitasyon yapıyorsun diyen arkadaşı da kınıyorum. burda bizler her zaman tatlı güzel haberleri değil, acı ve üzüntülerimizi, evham ve endişelerimizi de paylaşabilmeliyiz diye düşünüyorum.
çok öptüm güzel haberlerini almak dileğiyle...

Bak ne güzel işte harika bir haber onun için sen önlemini al başka doktorlarada danış canım...Kanaman olmaması çok çok iyi birşey...Benim iş arkadaşımın da senle aynı riski vardı sağlıklı sıhhatlı tosuncuk bir oğlu oldu..!!......Oğluşlarımızı ( bebişlerimizi) üzmeyelim valla ...Oh süper git gez oğluşuna cicişler al AY !..Ayneen !

o ne demekmiş öyle. biz bu forumda iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz kimse acıtasyon yapmıyor da sen mi yapacaksın. çok kızdım bak şimdi!!!!!
kimsenin kimseyi bilerek üzmeye hakkı yok bence o seni senin bizi üzdüğünden daha çok üzmüş!!!

sen bizi üzmek için elbette ki söylemiş olamazsın kaldı ki kimse yanlış anlamasın burada yazılanlara en fazla okurken üzülüyoruz sonra normal hayatlarımıza ister istemez dönüyoruz haa aklımıza gelince dua ediyoruz ama hangimiz hayatın telaşından vazgeçiyor ki. ama sen olayı yaşayan olarak her anında yaşıyorsun o durumu. bu forumun amacı en başından iyi kötü her anımızı paylaşmaktı. bunu bu şekilde idame ettiremeyecek olan durmasın hiç burada... birz ağır yazmış olabilirim ama aynı durum benim de başıma gelebilirdi. ben de mi acıtasyon yapmış olacaktım ? bugüne kadar morcivert , ezel daha hatırlamadığım kaç kişi ne kadar zaman ne tehlikeler atlattılar. hepsi mi acıtasyon yaptı yani ????

sen şimdi bunları takma kafana iyi ol hep beraber dualarla desteklerle atlatıcaz bu durumu.

canım senin ipin mi ince geldi yoksa tığı mı çok kalın tuttun ? ben bebe yününü 4 numara tıpla örüyorum. sanki elin de biraz bol gibi bi numara küçült olmadı tığını

Canım Avrupa yakasında Prof.Cemil akgul Bakırköy'de yunus gedikbas aligedik bas var ( baba oğul aynı muayehande)
birde doc.Arda lambet var Anadolu yakasında memorial atasehirde bu doktor erken gelmeye kalkan. Ucuzleri son anda dikiş atarak kurtarmış netten baktığında bunla ilgili haberler bulursun Allah doğru insanlar çıkarsın karsına ayrıca isten çıkmana gerek yok bende çalışıyorum heyet raporu aldım doguma kadar istirahatteyim

ajitasyonla ilgili söylediklerine katılıyorum cnm. ben o dönemdeyken aslında yazmak bile istememiştim berine yi cok iyi anlıyorum insan ne kadar olumlu sey duyarsa morali düzeliyor.annemle konusurdum sık sık moral verirdi bana. zor bişey gercekten hemde daha önceki gebelikleri de sıkıntılıymış berinenin allah yardımcısı olsun umarım güzel haberlerle gelir yarın

canım benimkide bebe yünü ve 3,5 numara tığ aldım normalde de sıkı örerim ama 3 renk diyemi böle oldu acaba.. bi heves giriştim ama yarıda kaldı başka model bakayım en iyisi :44:

canım ne kanamam oldu ne agrım ne de lekelenmem sadece ultrasona baktı rahım agzı hunılesmıs dedı yanı.. 12. ile 20. haftalar arası riskli oluyor sanırım. bide benim bebeğim sata göre 1 hafta önceden gidiyor.. ama doktorum 6 ve 7. aylar cok onemlı dedı oof kafam karmakarışık

ben zaten o insana cevap bile verme gereği duymadım uğrasamıcaktım çünkü eger keyfım yerınde olsaydı çok güzel cevaplarım vardı ama dua etsin sadece.. bende kayınvalidemle görümcemle sizlerle dertleşiyorum.. hepiniz iyi olucak diyosunuz inş öyle olur canlarımm..

yok canım 3 renkle alakası yok. biraz yavaş yavaş örmeyi dene ipin biraz ince gelmiş sanırsam 4 numara ile dene eğer varsa tığın bir de ara zincirlerini 1 e zincir azalt bakalım nasıl duracak. öyle hemen pes etmek yokkkkk :)

inşallah kuzumm güzel haberlerle geliriimm..

merhaba kızlar ben ancak kalkıp kahvatı yapıp bilg başına oturup geçmişi okuyabildim anammmm ne çok yazmışsınız yahu oku oku bitmedi...

canım sakın moralini bozma kuzenim de bebişini 7 aylıkken doğurdu ama şimdi bi görsen koskocaman oldu mutlaka bi çözümü vardır..kızların da dediği gibi riskli gebeliklerde uzman bir doktora gidersen çok daha iyi olur...kendini sakın üzme dualarımız seninle ve oğluşunla canım hiç merak etme her şey yoluna girecek...

gamzeli benim kardeşim girdi çok kolaydı dedi... bende görevliydim sınavda..

Allah razı olsuuun kuzum yaa bişey daha sorucam size.. benim bel ağrm ve akıntılarım oluyor sizinde öyle mi

kızlar ist da oturanlara birşey sorcam benimle birlikte kuzenim de hamile o da burada internatinonal a gidiyordu ama doğum ücreti vs. fazla gelmiş daha da önemlisi doktorunun hiçbirşey anlatmadığından çok şikayetçi dün konuşurken bana bunları söylemedi ki doktorum falan diyodu...acaba avrupa tarafında bildiğiniz güvendiğiniz ya da gittiğiniz doktorlar var mı?özel hastane de olabilir önemli değil yani doktor iyi olsun konuşsun falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…