- Konu Sahibi papatya3459
- #16.341
Ne güzel yazmışsınız. Herkes ağzına geleni yazmasın. Agzından çıkanı kulağı duysun. Dogum da kalp ameliyatı kadar önemli. Kimse kadın dr istiyorum diye kapris yapamaz İran değil burası Türkiye cumhuriyeti. Sacma fikirlere niye saygi duyayim? utaniyorum dense anlarim. Ama bagnazliktansa anlamiyorum bu zihniyeti. Dokroru erkek olan kadinlarin ve onlarin kocalarinin durumu ne oluyor bu zihniyete gore, kocalarimiz baska adma gostermemize izin veriyor, oyle mi yani? Kızların mesleği beni ilgilendirir, bu toplumsal bir sorun. Cahil olmasınlar. Merak ediyorum bunu diyenler acil bir durum oldugunda ' ay benimkini bir tek kocam görebilir , cocuğumun saglıgından daha önemli ' mı diyecek? Erkek drlar bakmıyor bile, asıl kadınlar inceliyor. Ayrıca tanımadığın insanlarla canımli yazılar yazma lütfen. Bu üslupta yazı yazan biriyle her zaman aramda mesafe olur. Önce herkes eleştirmeyi ve öz eleştiri yapmayı öğrensin. Her konuyu polemiğe çevirip mahalle kavgasına dönüştürmeye gerek yok.
ah be güzelim..sen bu topikte kimsenin eleştirilmemesi gerektiğini bimiyormuydun..ben bir kere öyle bişi yaptım..yanlış anlaşıldı..başka bi arkadaş da ayn ı sorunu yaşadı..bişeye yorum yaptı..kızın üstüne oynadılar..kızcağız bi daha topiğe girmedi... senin ne demek istediğini herkes anladı..en iyi de ben anladım...o yüzden bence fazla uzatmayalım derim...(naçizane)