- Konu Sahibi papatya3459
- #16.381
ama kimsecikler kalmamış.. benim evde yemek yok...hala oturuyom.. bende sonra geliyim bari...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
markafonı trendyol lımango hepsıburada ebebek unnado bebefix sevibebebugün bebek kıyafetlerine baktım biraz ama çok pahalı.. bende internetten alışveriş yapmak istiyorum ama her siteye güvenemiyorum.. sizler hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz...??
Lütfen içimi rahatlatın azıcık,19+4 günlük oldum ama hala hissetmiyorum bebeğin hareketlerini,sırtüstü uzanınca karnımdaki sertliği bariz görüyorum ve hissediyorum ama bahsettiğiniz pıt pıtlar, kelebek kanatları,baloncuk patlamaları yok bende.Henüz erken mi sizce? Hepinize sağlık diliyorum kızlar
haaa bi de unutmadan söyliyim şu anda mothercare de %50 azizbebe de %30-70 arası indirim var...mothercare de iç bodyleri alabilirsiniz ikinci üründe %50 indirim yapıyolar çok güzel 0-3 ay 5li uzun kollu çıtçıtlı body ve 2 li ayaklı alt aldı annem ama 98 tl tuttu(indirimsiz ürünlerden aldı) ona göre gidin...aziz bebeden de babam 10 lu hastane çıkışı aldı battaniyesi falan herşeyi var çok tatlı bişey bayıldım alırken penyesi harika sonuncu kalmış zaten indirimden 57 tlye aldık o kadar mutlu oldum ki![]()
canım yazını okuyunca ben de biraz olsun rahatladım.benden başka hissetmeyen kalmadı topikte sanıyordum.
bende 18+6 oldum ama hiç bişey yok henüz.pazartesi de detaylıya gireceğim.inş bebişimin beynindeki kistlerde küçülmüştür,azalmıştır da güzel habelerle gelirim..
canım yazını okuyunca ben de biraz olsun rahatladım.benden başka hissetmeyen kalmadı topikte sanıyordum.
bende 18+6 oldum ama hiç bişey yok henüz.pazartesi de detaylıya gireceğim.inş bebişimin beynindeki kistlerde küçülmüştür,azalmıştır da güzel habelerle gelirim..
Minik kızın güzel günlerde kullanır inşallah canım..Sen çok mutlu oldun anane ve dede senden daha mutludur eminim..Hastane çıkışını çok uygun almışsın ben bi kaç tane baktım başka bi yerden gerçi ama en uygunu 90 lira falandı.yarın bende bakiim bari![]()
çok sağol teyzesiolmazlar mı uçacaklar nerdeyse hele anneannemiz çıldırdı
evet canım bayağı uyguna geldi hem de çok kaliteli ondan haber vereyim dedim yakınınızda falan varsa bitmeden gidin bakın diye....20 lileri de vardı ama onlar 100 küsürdü tabi hiç bakmadım
![]()
Sağol valla iyi yaptın haber vermekle yarın alış verişe çıkıcaktık önce oraya uğriim bari.20 li bi takım almaya gerek varmı acaba?En iyisi 10 parça olan heralde ben kararsız kaldım hangisini almak konusunda?
Bizimde öyle anane ne alıcağını şaşırıyo battaniye örmeye başlamış şimdi ablamda hırka..Bende bişiler öriyim diye hevesleniyodum ama baktım herkes örüyo bende keyfini çıkariim en iyisi
![]()
ayyy çok sevindim valla inşallah sana da denk gelir bak 20 li takımın içinde şunlar var;*1 adet tulum,
*1 adet patikli ,1 adet patiksiz pantolon,
*2 adet mendil,2 adet eldiven,2 adet şapka
*2 adet iç zıbın,
*2 adet çıtçıtlı bady,
*1adet kundak bağı,
*2 adet üst bady,
*1 adet yelek,
*1 adet battaniye ve 1 adet havludan oluşmaktadır.
kundak bağına gerek yok diye düşündüm havlusu da güzel ama çok daha güzelleri var kalite olarak ondan o da kalsın dedim sonuçta kaç tane havlu alınacak ki 1 tane çok kaliteli bişey alsan yeter...onun dışındakileri zaten ayrıca her yerden alabilirsin ama sen bilirsin tabii...annem de yelek örmüş sarı çok tatlı daha bir sürü bişey örcekmiş sen model bul gerisini bize bırak dedi sülalecek yapacaklar ben de beceriksiz olduğum için biraz hemen atladım tamam diye![]()
kızlar ben oglumda her banyoda 2 havlu kullanıyordum banyodan cıkarken havluya sarıyordum bebegın suyunu alıp kuru havluya sarıyordum tekraar hemen emzırıyordum malum banyodan aglayarak cıkıyor cogu bebek o panıkle hemen emzırıyorsınız:)ayyy çok sevindim valla inşallah sana da denk gelir bak 20 li takımın içinde şunlar var;*1 adet tulum,
kundak bağına gerek yok diye düşündüm havlusu da güzel ama çok daha güzelleri var kalite olarak ondan o da kalsın dedim sonuçta kaç tane havlu alınacak ki 1 tane çok kaliteli bişey alsan yeter...onun dışındakileri zaten ayrıca her yerden alabilirsin ama sen bilirsin tabii...annem de yelek örmüş sarı çok tatlı daha bir sürü bişey örcekmiş sen model bul gerisini bize bırak dedi sülalecek yapacaklar ben de beceriksiz olduğum için biraz hemen atladım tamam diye![]()
kızlar ben oglumda her banyoda 2 havlu kullanıyordum banyodan cıkarken havluya sarıyordum bebegın suyunu alıp kuru havluya sarıyordum tekraar hemen emzırıyordum malum banyodan aglayarak cıkıyor cogu bebek o panıkle hemen emzırıyorsınız:)
aklınızda olsun
20 li almak yerine 10 lu almak mantıklı geldi.Kundak bağı gereksiz ben havlu falan da almıştım dediğin gibi diğerlerini her yerden alabilirim.Bende örgü konusunda çok becerikli olduğum söylenemez ama battaniye ördüm bissürü.eeeenn kolayındanama kendime..Benim annem örgü örmeyi çok sever 15 tane yelek örmüş değişik değişik giyer artık zaten kış bebeği olucaklar.Onlar örsün biz giydirelim
![]()
kızlar ben oglumda her banyoda 2 havlu kullanıyordum banyodan cıkarken havluya sarıyordum bebegın suyunu alıp kuru havluya sarıyordum tekraar hemen emzırıyordum malum banyodan aglayarak cıkıyor cogu bebek o panıkle hemen emzırıyorsınız:)
aklınızda olsun
napıosunuzz hanımlarrr?
maşallahhhhh 15 tane yelek miiiisenin bebiş hiç üşümeyecek desene
evet dediğin mantıklı gerçekten ben de düşünmüştüm bunu sonra annemler şey dedi böyle havlu değil de eski alt bezleri gibi pazene benzer yumuşacık emici bi kumaştan 4 köşe kundak gibi örtüler yapıyorlarmış o suyu emdirmek için sonra havluya sarıyorlarmış havlu gibi geç kurumadığından her banyodan sonra yıkamak kurutmak daha kolay oluyomuş kış aylarında benim evde de çok zor kurutuyorum çamaşırları kışın ondan benim için bu seçenek daha mantıklı..ben de o bezlerden alıp dikecekler diye 1 tane havlu alcam yoksa benim de ilk aklıma gelen senin tekniktitecrübeli annenin hali gerçekten başka canıııııııım 2. de biz de senin gibi olcaz inşallah
![]()