- Konu Sahibi papatya3459
- #16.401
Bi kumaş varmış banada söylediler mermerşah mı şahin mi öyle bişii..Ondan dikip bebeği banyodan sonra önce onunla kuruluyolarmış.Hem yumuşak hem kuruması kolaymış.
hah hah işte o dediğinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kumaş varmış banada söylediler mermerşah mı şahin mi öyle bişii..Ondan dikip bebeği banyodan sonra önce onunla kuruluyolarmış.Hem yumuşak hem kuruması kolaymış.
az once kardesımle konustum test yapmıs 2. çizgi silik cıkmıs hamılesın dedım ama yanılma payı varmıdır
hah hah işte o dediğindenhavludan falan daha emiciymiş annemin dediğine göre bi de hiç tüy iplik falan bırakmıyomuş ondan çok kullanılıyomuş...kapalı çarşıdan o kumaştan alıp dikecekler çok kullanışlı diyo kuzenlerim falan da ben de öyle yapcam :)
az once kardesımle konustum test yapmıs 2. çizgi silik cıkmıs hamılesın dedım ama yanılma payı varmıdır
öğreniyoruz galiba bu işleri..Ben onların ağız bezlerini gördüm ağız içinde onu kullanmak çok sağlıklıymış.10 tanesi 10 lira dediler.Kapalı çarşı tarafına gidersen eğer havuzlu han'a mutlaka uğra ne ararsan var orda..
hiç çıkmasa hamile olma ihtimali oluyo ama 2 çizgi çıktıysa yanılma ihtimali %1...benim de adetimden önceki gün yapmıştım çoook silik çıkmıştı ama hamileymişim
kız yine annemden ve doğum yapan kuzenlerimden öğreniyorum kimden öğrencem başkaevet ağız bezleri de varmış ben de alcam...bu haftaiçi havuzlu han dayım zaten şekerim alışveriş çılgınlığı başladı
![]()
![]()
Bende öyle yaa anneye sor ablaya sor tecrübeli kim varsa ona sorBen geçen hafta gittim kendimi kaybettim ölee güsel şeyler varkii heeeppppsini alasım geldi..Ama neler almam gerektiğini bilemedim liste yapmaya karar verdim bide yanımda acemi biri vardı..Ama yine bissürü şey alabildim.omuza atılan bi örtü var bebiş üzerine kusmasın diye onlardan falanda aldım renk renk
sende al işe yarıcak bişiimiş ölee dediler.
Bende öyle yaa anneye sor ablaya sor tecrübeli kim varsa ona sorBen geçen hafta gittim kendimi kaybettim ölee güsel şeyler varkii heeeppppsini alasım geldi..Ama neler almam gerektiğini bilemedim liste yapmaya karar verdim bide yanımda acemi biri vardı..Ama yine bissürü şey alabildim.omuza atılan bi örtü var bebiş üzerine kusmasın diye onlardan falanda aldım renk renk
sende al işe yarıcak bişiimiş ölee dediler.
napalım sora sora öğrencez işteaaa ona da bakıyım işe yarar gibi duruyo..benim listem hazır bile daha ist a gelmeden hazırlamıştım
![]()
bu arada o bezin adı mermerşahi ymiş kenarları oyalanıp kullanılıyomuş bi de tülbentin az kalınıymış şimdi annem söledi![]()
şu havuzlu hanı bende merak ediorum ama 7 ayım dolsun öyle gideriz diyor eşim
birde tahta karyolalar varmış örtüsü yatağı içinde 300 küsüre onlarıda merak ediorum nasıllar:26:
Süpersin valla ben hala liste hazırlayamadım hazırlasam çok iyi olcak ve eksikleri tamamlamaya başlicam ama herkese kaç tane ne alıcam diye sorup duruyorum.Bende gittiimde aliim bari o bezden yumuşak yumuşak kullanırız bebişlere..
ben de hiç gitmedim annem de bilmiyo bulucaz artık bi şekildeeşin haklı bence de acelesi yok maalesef benim bekleme gibi bir lüksüm yok olsa ben de bekliycem ama ekimin 15 ine kadar zamanım var sonra dönüyorum bu sürede ne var ne yok toplamam lazım
daha haşim işcan altgeçidine gidip bebek arabalarına bakıcam her tür her marka bebek arabası oluyomuş.mağaza mağaza gezmektense orada hepsini sürüp bi marka belirleyebilirim..bi de zaten mağazaları pek sevmem altgeçitteki gibi esnaflar çok daha ilgili ve yardımcı oluyolar bence..zaten bisikletimi de 15 sene önce ordan almıştık
![]()
o dediğin yataklar şu uzayanlardan mı?
şu havuzlu hanı bende merak ediorum ama 7 ayım dolsun öyle gideriz diyor eşimbirde tahta karyolalar varmış örtüsü yatağı içinde 300 küsüre onlarıda merak ediorum nasıllar:26:
Evet canım vardı bende beğendim bi tane 350 falandı sanırsam ama örtüsü falan içindemi sormadım.Havuzlu hanı bana bi arkadaşım önerdi gittim bissürü bebek mağazası var ve aklına ne gelirse herşey var hamile gecelkten tut bebek yatağına kadar..İstersen bi gidip fikir ve fiyat alabilirsin alışverişide 7.ayda yaparsın.
ben de hiç gitmedim annem de bilmiyo bulucaz artık bi şekildeeşin haklı bence de acelesi yok maalesef benim bekleme gibi bir lüksüm yok olsa ben de bekliycem ama ekimin 15 ine kadar zamanım var sonra dönüyorum bu sürede ne var ne yok toplamam lazım
daha haşim işcan altgeçidine gidip bebek arabalarına bakıcam her tür her marka bebek arabası oluyomuş.mağaza mağaza gezmektense orada hepsini sürüp bi marka belirleyebilirim..bi de zaten mağazaları pek sevmem altgeçitteki gibi esnaflar çok daha ilgili ve yardımcı oluyolar bence..zaten bisikletimi de 15 sene önce ordan almıştık
![]()
o dediğin yataklar şu uzayanlardan mı?
tabi senin değerlendirmen lazım bu süreyieltim demişti buyuyenlerdenmiş onunda kardeşi 1 ay sora doğum yapacak inş. o yuzden dediğim hana gittiler bir kaç kez
ben şööleeesine bir gitsem eşim izin vermiyor pazara bile iizn vermiyor karnıma felan biri çarparmışş
bende bekliorum bakalım hayırlısıyla
ben hiç bir şey almadım henuz
![]()
işte eşim önceden yollamıyor kendisi benle gelse gelmezo yuzden beklicem
bende o zaman geldiğinde şunu şunu hatta şunuda alıcaz derim oda paşa paşa parasını öderrr
![]()
tabi senin değerlendirmen lazım bu süreyieltim demişti buyuyenlerdenmiş onunda kardeşi 1 ay sora doğum yapacak inş. o yuzden dediğim hana gittiler bir kaç kez
ben şööleeesine bir gitsem eşim izin vermiyor pazara bile iizn vermiyor karnıma felan biri çarparmışş
bende bekliorum bakalım hayırlısıyla
ben hiç bir şey almadım henuz
![]()