- Konu Sahibi papatya3459
- #16.681
Günaydıııııın annecikler ve kuzucuklarııı..........!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerınızden operler :)evet evet haklısın valla meltem rüzgar bey nasıllar
sızede gunaydınnnnnn:)Günaydıııııın annecikler ve kuzucuklarııı..........!!!
sızede gunaydınnnnnn:)Günaydıııııın annecikler ve kuzucuklarııı..........!!!
gokalpe gpsterdınızmı sonucları bıde foto beklıyoz en ayrıntılısından:)sızede gunaydınnnnnn:)
dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gittinerde hata yapıyorum bi bilsem
![]()
kızlar cnm çok sıkkın hergün önünden geçip okula gittiğim
karakola saldırmış pkklılar, bi sürü asker yaralı ağır
yaralılar da var evimden bile duydum ambulans seslerini![]()
çok üzülüyorum ya allah güç kuvvet versin umarım hepsinin durumu iyidir..memleketi ne hale getirdiler ya!
Rabbim onları KENDİ SİLAHLARIYLA KENDİ KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞÜRSÜN inş.
yalnızız sanırım ortalık sakin nasılsın? bi sıkıntın yok inşallah canım...
Berine aybuke üzmeyin anacım kendinizi erkek milleti işte odunlar odun allah ıslah etsin hepsini emin olun birinin birinden farkı yok
kızlar öğleden sonra yoğunlaşıyor okulları var ya iyiyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok sen nasılsın kızımda maş. kıpır kıpır ne arıyorsa içeride![]()
sağol ya iyiyiz biz de çok kıpırdağız 2 gündür:) anneme faceten örgü sayfası gösteriyodum. çok cici şeyler var ya. ama öremiyom
ben beceririrm diyen varsa koyayım sayfaya
aa cmt. günü aldıklarımı da koyiim cicişler sayfasına. unutmuşum:)