2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaa valla kızlar sormayın şoklardayız :))) aman sağlıklı ya ondan başka bi isteğimiz yok şükür ama Allah tan çok geç olmadan öğrendik :1:
kuzenimin başına gelmişti kız kız diye hazırlandılar bi çıktı erkek biz de ondan eşimle sorduk tekrar kız demi bi yanlışlık yok diye dr size kim kız dedi erkek bu alın pipisi dedi :1: yerim ben onu sıpam benim:16: mit e sokalım diyoruz kızlar neredeyse 6 ay bi cinsiyeti saklamak kolay olmamalı :1:

günaydıın:) sıra alıp geldim hastaneden babamızla gidip kızımı görcez öğleden sonra.
ya kızlar benim doktor çok izin alıyo ya bak daha 5 aylığız 2 sefer 2 şer hafta izin aldı.
doğumda ortada kalcam diye korkuyom ya. başka bi doktora sıra aldım bugün.
aklıma yatmazsa yalovaya gidecem artık:(
ayrıntılı falan ne zaman yapcak sorarım.yapmıcaksa doğru yalovaya uğraşmıcam bunlarla...

dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gitti :14:nerde hata yapıyorum bi bilsem :43:

sıkma canını güzelim ya. bu erkekler bazen çok odun oluyo.
dün de benim eşim ıspanaktan börek değil de yemek yaptım diye akşam yemeğini zehir etti.
beş karış suratla yemek yedik. napiim yufka yoktu. hayalleri yıklıdı mübareğin...
ıspanaklı börek hayali. ne saçma kaprisler yapıyolar bazen yaa! sen benzer bişey yapsan adı naz olur umrunda olmaz...,
Doğum günün de kutlu olsun bu arada bebeğinle sağlıklı bi ömür diliyorum sana

kızlar cnm çok sıkkın hergün önünden geçip okula gittiğim
karakola saldırmış pkklılar, bi sürü asker yaralı ağır
yaralılar da var evimden bile duydum ambulans seslerini :14::14::14:

çok üzülüyorum ya allah güç kuvvet versin umarım hepsinin durumu iyidir..:( memleketi ne hale getirdiler ya!

Berine aybuke üzmeyin anacım kendinizi erkek milleti işte odunlar odun allah ıslah etsin hepsini emin olun birinin birinden farkı yok

berinecim hoş geldin doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara çocuğunlaa kocanla inşallah

bu arada naptın kocişi kapıda mı yatırdın yoksa mutlu son mu ? :1:

zuzumm çok üzüldüm dikkat et kendine oralarda Allah sabır versin ailesine valla vatan vatan diyolar ama pisi pisine şehit oluyolar sanki çok üzülüyorum rabbim biran önce şu terörü defetsin canım vatanımdan inşallah :50:

kızlar öğleden sonra yoğunlaşıyor okulları var ya iyiyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok sen nasılsın kızımda maş. kıpır kıpır ne arıyorsa içeride :1:

sağol ya iyiyiz biz de çok kıpırdağız 2 gündür:) anneme faceten örgü sayfası gösteriyodum. çok cici şeyler var ya. ama öremiyom:(
ben beceririrm diyen varsa koyayım sayfaya
aa cmt. günü aldıklarımı da koyiim cicişler sayfasına. unutmuşum:)

Son düzenleme:
sağol ya iyiyiz biz de çok kıpırdağız 2 gündür:) anneme faceten örgü sayfası gösteriyodum. çok cici şeyler var ya. ama öremiyom:(
ben beceririrm diyen varsa koyayım sayfaya
aa cmt. günü aldıklarımı da koyiim cicişler sayfasına. unutmuşum:)

koysana koysana biz de bakalımmm :17:

doğum günü mü kutlayan arkadaşlarıma çoook teşküür ettik oğluşla.. bu sabah sanırım oğlumun ayağıydı sol tarafımda hissettiğim küçük şey duvara dayamış sıpa.. eşime gelince dün gece de içkiden nasibini almış konuşmuyoruz konuşmama kararı aldım.. bugün dr gidicektim sözde ama nerdeeee adamın aklında mı kalmış.. iyi ki bugün evde değil boğazlardım o kadar sinirliyim ki ona.. ya kızlar benim karnım küçüldüüü :43:

Back
X