- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.821
sağol karıcıııımmmm yapıcııımm
börekte hemen tarifi göz kararı patatesi haşla sonra soy güzelce tavada soğanı kavur acıkta salça koy içine karabiber pulbiber tuz koy patatesleri elinle mıncıkla içine kavurduğun harcı koy maydonozda koy ince kıyılmış
5 tane yufka al yufkaları ortada ikiye böl böldüğün yere uzunlamasına diğer köşeye kadar patatesli harçtan koy gül böreği gibi dola tepsinin ortasına koy diğer yufkalarıda aynı yapıp tepsiye doluyorsun bir güzel sonra üzerine yoğurt yumurta sıvıyağ harç yap tepsinin üzerine dök ve fırına üzeri kızarana kadar servis ederkende pizza dilimi gibi kes mis gibi yesinler bide çay tamam işte
deli kız seni afiyetle ye bi güzellllll
ahh berine ahhh şimdi benim de canım istedi kısırı
börekte hemen tarifi göz kararı patatesi haşla sonra soy güzelce tavada soğanı kavur acıkta salça koy içine karabiber pulbiber tuz koy patatesleri elinle mıncıkla içine kavurduğun harcı koy maydonozda koy ince kıyılmış
5 tane yufka al yufkaları ortada ikiye böl böldüğün yere uzunlamasına diğer köşeye kadar patatesli harçtan koy gül böreği gibi dola tepsinin ortasına koy diğer yufkalarıda aynı yapıp tepsiye doluyorsun bir güzel sonra üzerine yoğurt yumurta sıvıyağ harç yap tepsinin üzerine dök ve fırına üzeri kızarana kadar servis ederkende pizza dilimi gibi kes mis gibi yesinler bide çay tamam işte
ahh berine ahhh şimdi benim de canım istedi kısırı
aynen hem patatesli börek hemide kısır deli gibi canım çekti kızım siz manyakmısınız ya burası hamişler topiği kendinize acımıyosanız bize acıyın leyn nerden bulcaz işyerinde kısırı patatesli böreği :((
küstüm hepinizlehıhhhh
adresi vereyim hepiniz gelin bize ben size yaparım kıyamammmm
ben de şimdi 5 dk da yaptığım etsiz çiğ köftemi yapcaktım... kısır çekti canım ama o da kardeşi nasılsa :)))) benim tarifim şöyle bulguru domates rendesiyle ıslıyorum. çok lezzetli oluyor. ağzını kapatıp o domatesin suyunu çekmesini bekliyorum. sonra rende soğan(acı suyunu sıkarak koyuyorum ) sarımsak, biber salçası isot, karabiber kimyon, çiğ köfte baharı koyup bir 15 20 dk yoğuruyorum. iyice özleşiyor. en son maydanozunu koyuyorum. biraz yoğurduktan sonra azıcık kızdırdığım zeytinyağını koyup daha da yumuşacık olmasını sağlıyorum. nefis oluyor. herkes bayılıyor ....
kızlaaaar ben geldiiiiiiimanaaaaam ne çok yazışmışsınız ben yokkene okuyamadım valla önce bi yazayım da sonra okurum artık...doktor acayip kafa biri çıktı yaa ist da oturuyo olsm hep ona giderim çok komik ve ilgili bi adam gülmekten öldürdü bizi bebişim çok iyi bu arada elleri havada sımsıkı yumruk yapmıştı doktor baktı baktı yarık damak yok tavşan dudak yok ellerden gördüğüm kadarıyla herhangi bi siyasi partiye eğilim yok dedi koptuk zaten annemle beyin gelişimi süper kemik gelişi harika falan diye bi anlatışı vardı ki görmeniz lazımdı...berinecim senin işi sordum genelde 20 haftadan sonra tercih ediyoruz detaylıyı bebek daha büyük olduğu için daha iyi sonuç elde ediliyor dedi...veeeee kızım %100 kızmış bacaklarını sımsıkı kapamıştı inat ettim görecem ben cinsiyetini dedi sağa dön dedi sonra da sola dön dedi bebeğin pozisyonu değişince de bacaklarının arasının görüntüsünü gösterip burda olması gereken şey yok o yüzden %100 kız dedi ayyyy bebişimin kılçık gibi omurgalarını yirim ben
kızzzz meltemmm kızçem 13 günde acayip büyümüş yaa çok şaşırdım boyu 19.4 cm olmuş kilosu da 257 gr...2 hafta önce 15.1 cmdi daha yaayaz bakalım çeteleye bebişimin gelişimini
aynen hem patatesli börek hemide kısır deli gibi canım çekti kızım siz manyakmısınız ya burası hamişler topiği kendinize acımıyosanız bize acıyın leyn nerden bulcaz işyerinde kısırı patatesli böreği :((
küstüm hepinizlehıhhhh
sevtaappp yavru guşş kime diyom
anlatmayın anam şıu yemekleri yavvvvss
maşallah canım bebişine çok sewindim darısı başımıza artıkın özledim oğlumu artık
anaaaam nerden dedimm yaaherkes kısır yapıyoo hehehe GOKCEG cok sagol kuzum medical park doktorun adı neydi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?