2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
börekte hemen tarifi göz kararı patatesi haşla sonra soy güzelce tavada soğanı kavur acıkta salça koy içine karabiber pulbiber tuz koy patatesleri elinle mıncıkla içine kavurduğun harcı koy maydonozda koy ince kıyılmış
5 tane yufka al yufkaları ortada ikiye böl böldüğün yere uzunlamasına diğer köşeye kadar patatesli harçtan koy gül böreği gibi dola tepsinin ortasına koy diğer yufkalarıda aynı yapıp tepsiye doluyorsun bir güzel sonra üzerine yoğurt yumurta sıvıyağ harç yap tepsinin üzerine dök ve fırına üzeri kızarana kadar servis ederkende pizza dilimi gibi kes mis gibi yesinler bide çay tamam işte

sağol karıcıııımmmm yapıcııımm

iyi gözel diyon da karıcım nerde bende o beceriklilik kız hiç anlamam hamur işlerinden haa geçen bi poğaça yapım dedim onu da yaktımm

ayyyy ne çok ütü var yaaaa nefret ediom şu ev işlerinden artık bu ne yaa topla topla sonu yok arkadaş

zuzum değişmez inşallah ama bizim dr kuku yu hiç görememişti ama pili yi de göremediği için kız demişti. o yüzden ben içten içten işkilleniyodum çünkü rüyamda 4 kez oğlum olduğunu görmüştüm

berine benim kısırım eşimin de benim de sülalede meşhurdur verebilirim tarifini

4-5 kişi için
önce 1 parmak suya 1-1,5 çaykaşığı limon tuzu koy erit .2 su bardağı ince köftelik bulguru yıka en son yıkamanda suyunun hepsini süzme şöyle bir- iki milim üstünde yani sulu sulu kalsın koy ocağa , tencere ısınınca kapa altını. suyunu çekmiş olmalı. içine 1,5 yemek kaşığı salça , eriyen limon tuzun, 1 çaybardağı kadar zeytinyağı , 1 tatlı kaşığı tuz , 1 tatlı kaşığı kuru nane , 1 tatlı kaşığı pulbiber koy , bulgur sıcakken elinle yoğur bu karışımı hiç acıma çiğköfte gibi iyice karışana kadar yoğur , sonra tadına bak biraz tuzlu olmalı ( yeşillik girecek ) yağı ya da ekşisi az gelirse ilave et. tencerenin ağzını kapat sıcak kalsın. sonra yıkadığın marul , maydanoz , salatalık , domates ve taze soğan ı doğra , bulgur la karıştır. afiyet olsunnnnn ayy canım çekti ben de akşama yapayım bariii oğluşumaa

ahh berine ahhh şimdi benim de canım istedi kısırı

kız sözüm ona bende yarın misafire yapıcaktım ama dayanamadım
bulguru ıslattım bile napıımmm
ayy hakkını helal et nolur canım
istanbuldaysan gel yıyelımm

ahh berine ahhh şimdi benim de canım istedi kısırı

aynen hem patatesli börek hemide kısır deli gibi canım çekti kızım siz manyakmısınız ya burası hamişler topiği kendinize acımıyosanız bize acıyın leyn nerden bulcaz işyerinde kısırı patatesli böreği :((

küstüm hepinizle hıhhhh

adresi vereyim hepiniz gelin bize ben size yaparım kıyamammmm

ben de şimdi 5 dk da yaptığım etsiz çiğ köftemi yapcaktım... kısır çekti canım ama o da kardeşi nasılsa :)))) benim tarifim şöyle bulguru domates rendesiyle ıslıyorum. çok lezzetli oluyor. ağzını kapatıp o domatesin suyunu çekmesini bekliyorum. sonra rende soğan(acı suyunu sıkarak koyuyorum ) sarımsak, biber salçası isot, karabiber kimyon, çiğ köfte baharı koyup bir 15 20 dk yoğuruyorum. iyice özleşiyor. en son maydanozunu koyuyorum. biraz yoğurduktan sonra azıcık kızdırdığım zeytinyağını koyup daha da yumuşacık olmasını sağlıyorum. nefis oluyor. herkes bayılıyor ....

kızlaaaar ben geldiiiiiiim anaaaaam ne çok yazışmışsınız ben yokkene okuyamadım valla önce bi yazayım da sonra okurum artık...doktor acayip kafa biri çıktı yaa ist da oturuyo olsm hep ona giderim çok komik ve ilgili bi adam gülmekten öldürdü bizi bebişim çok iyi bu arada elleri havada sımsıkı yumruk yapmıştı doktor baktı baktı yarık damak yok tavşan dudak yok ellerden gördüğüm kadarıyla herhangi bi siyasi partiye eğilim yok dedi koptuk zaten annemle beyin gelişimi süper kemik gelişi harika falan diye bi anlatışı vardı ki görmeniz lazımdı...berinecim senin işi sordum genelde 20 haftadan sonra tercih ediyoruz detaylıyı bebek daha büyük olduğu için daha iyi sonuç elde ediliyor dedi...veeeee kızım %100 kızmış bacaklarını sımsıkı kapamıştı inat ettim görecem ben cinsiyetini dedi sağa dön dedi sonra da sola dön dedi bebeğin pozisyonu değişince de bacaklarının arasının görüntüsünü gösterip burda olması gereken şey yok o yüzden %100 kız dedi ayyyy bebişimin kılçık gibi omurgalarını yirim ben

kızzzz meltemmm kızçem 13 günde acayip büyümüş yaa çok şaşırdım boyu 19.4 cm olmuş kilosu da 257 gr...2 hafta önce 15.1 cmdi daha yaa yaz bakalım çeteleye bebişimin gelişimini

sevtaappp yavru guşş kime diyom anlatmayın anam şıu yemekleri yavvvvss

maşallah canım bebişine çok sewindim darısı başımıza artıkın özledim oğlumu artık

en sevdiğim iki şeyyyy

anaaaam nerden dedimm yaa herkes kısır yapıyoo hehehe GOKCEG cok sagol kuzum medical park doktorun adı neydi kuzum

sevtaappp yavru guşş kime diyom
anlatmayın anam şıu yemekleri yavvvvss

maşallah canım bebişine çok sewindim darısı başımıza artıkın özledim oğlumu artık

çok sağol canım darısı başınıza bi an önce gidip görürsünüz bebişlerinizi sağlıklı sağlıklı inşallaaaaaaah.....bence de anlatmayınnnn hayır yani olan anneme olacak o yüzden zaten bişey istesem de yapsa diye bekliyo

anaaaam nerden dedimm yaa herkes kısır yapıyoo hehehe GOKCEG cok sagol kuzum medical park doktorun adı neydi kuzum

suat süphan erşahin canım...eğer o hastaneye gidiyosan,erkek doktora gitmemde bi sakınca da yok dersen tavsiye ederim çok iyi biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…