- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.841
suat süphan erşahin canım...eğer o hastaneye gidiyosan,erkek doktora gitmemde bi sakınca da yok dersen tavsiye ederim çok iyi biri...
çok sağol canım darısı başınıza bi an önce gidip görürsünüz bebişlerinizi sağlıklı sağlıklı inşallaaaaaaah.....bence de anlatmayınnnn hayır yani olan anneme olacak o yüzden zaten bişey istesem de yapsa diye bekliyo
fark etmez erkek kadın canım.. muayene ücreti ne kadar haftaiçi hergün çalışıyor mu peki tatlım
kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar
pazar günleri hariç her gün oradaymış canım...maalesef muayene ücreti 100 tl sen ne kadar veriyorsun normalde? ben tek seferlik gittiğim için çok sallamadım ücreti ama herkesin kesesi farklı tabii ki...
sana daaa
ben başka bi özel hastane de ssk 37 tl verıyorum bende 1 seferlık gıderım heralde yaa
tabii ki seninkiyle kıyaslanamaz...neredeyse 3 katı...ama arada başka bi doktora görüneyim falan dediğin olursa gidebilirsin bana çok iyi davrandı herşeyi de ben daha sormadan anlattı...
kesınlıkle gıtmem lazııımm o zaman canım... detaylıya girmedin dimi sen kuzum
yok canım girmedim ben de kıbrısa dönünce gircem 20. haftam bitmiş olacak o zaman
clemm hoşgeldin kuzum.. seninde bebiş aşağıdaydı dimi şimdi nasıl ??
kimse de konuşmuyo yahuuubakın sigara içerim haaaa konuşunn
Canım hala aşağıda, babasına çekti heralde üşengeç çıkmıyor yukarı :) 14 ünde randevumuz, o zamana kadar dikkat ediyorum hareketlerime, eğer yukarı çıkmazsa plesanta previa teşhisi o zaman konucak..
Sen nasılsın? çıktın sanırım hastaneden, senin ki yukarı çıktı mı?
benim ki yukarı çıkmaya başlamıştı en son ama sonra gidemedim kontrole.. bebeğin hareketlerini nerde hissediyosun peki ben göbek deliğimin hizasında hissediyorum tekmelerini falan canım
günaydın herkese hayırlı haftalarrr
bizim sıpa bize süpriz yaptı oğlumuz oluyormuş kızlarcumartesi detaylıda öğrendik
geçmişi okuyup geliyorummmm
evet biz doğum günü anneleriyizbu akıntı benim ıyıce sınırımı bozdu artık ya ! eşimle cinsel hayatım bitti bu yüzden yaklaşamıyorum adama sürekli akıntım var napıcam ben :26:
bikaç yerde okudum iyi değil diyolar ve bahçemizden yiyemem ki gözümün görmemesi gerek
eşimin bana getirmesini istiyorum temiz bi yerden oda karşı canın çeke çeke toprakmı çekiyo deyip duruyo
napcam bilmiyorum ama böle giderse kesin yicem gün geçtikçe dahada artıyo dedimya canımm hiçç bişi çekmiyo sadece toprak ve kum
Ben çok aşağıda hissediyorum kasıklarım civarında nerdeyse, o yüzden sanırım hareketleri çok canımı yakıyor.. Bakalım ya teşhis konsa da 3 çeşidi varmış, en kötüsü olmazsa en azından hayati bi risk yok, zaten işten ayrıldım yatarım evde 3 ay napalım :) Geçen hafta bi detaylı ultrason paniği yaşadık o günden beri bu hiç korkutmuyor beni yeter ki sağlıklı olsun
kızlar ütüler dağ olmuş ben kaçiim eşim gelcek bi saat sonra kızımı görmeye gitcezz:)
meltemm hazır ol kızım kocaman olmuştur tabloya yazcezzz tamam mı:)
hadi öpüldünüz....
kızlaaaaaar randevumu aldım 4 e kızımı görmeye gidiyorum tabi hala kızsadayanamadım napıyım hem özledim hem merak...intteki yorumlardan medical park bahçelievlerden bi doktor buldum suat süphan mı ne öle bişey ona gidicem bakalım çok iyi diyolar...
meraba kızlar 1 ayı daha geride bıraktık... ekim ayındayız yaaa..kasım aralık ocak dedimi tamam heyanlandım şimdi ...ayrıcada bugün benim doğum günüm ...
doğum günü mü kutlayan arkadaşlarıma çoook teşküür ettik oğluşla.. bu sabah sanırım oğlumun ayağıydı sol tarafımda hissettiğim küçük şey duvara dayamış sıpa.. eşime gelince dün gece de içkiden nasibini almış konuşmuyoruz konuşmama kararı aldım.. bugün dr gidicektim sözde ama nerdeeee adamın aklında mı kalmış.. iyi ki bugün evde değil boğazlardım o kadar sinirliyim ki ona.. ya kızlar benim karnım küçüldüüü
eklıyorum bacım:)kızlaaaar ben geldiiiiiiimanaaaaam ne çok yazışmışsınız ben yokkene okuyamadım valla önce bi yazayım da sonra okurum artık...doktor acayip kafa biri çıktı yaa ist da oturuyo olsm hep ona giderim çok komik ve ilgili bi adam gülmekten öldürdü bizi bebişim çok iyi bu arada elleri havada sımsıkı yumruk yapmıştı doktor baktı baktı yarık damak yok tavşan dudak yok ellerden gördüğüm kadarıyla herhangi bi siyasi partiye eğilim yok dedi koptuk zaten annemle beyin gelişimi süper kemik gelişi harika falan diye bi anlatışı vardı ki görmeniz lazımdı...berinecim senin işi sordum genelde 20 haftadan sonra tercih ediyoruz detaylıyı bebek daha büyük olduğu için daha iyi sonuç elde ediliyor dedi...veeeee kızım %100 kızmış bacaklarını sımsıkı kapamıştı inat ettim görecem ben cinsiyetini dedi sağa dön dedi sonra da sola dön dedi bebeğin pozisyonu değişince de bacaklarının arasının görüntüsünü gösterip burda olması gereken şey yok o yüzden %100 kız dedi ayyyy bebişimin kılçık gibi omurgalarını yirim ben
kızzzz meltemmm kızçem 13 günde acayip büyümüş yaa çok şaşırdım boyu 19.4 cm olmuş kilosu da 257 gr...2 hafta önce 15.1 cmdi daha yaayaz bakalım çeteleye bebişimin gelişimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?