- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.861
hadi içmiyom tamam
heeyyy napıyosunuz güzel annelerrr
ben nöbetçiydim totom çıktı çok yoruldum
babamızı bekliyoruz yemek yiyeceğiz
en son şeyi okudum bi tek bebeğin değil de eşinin aşağıda olması risk oluşturuyor kızlar
bebeğin aşağıda olması yapısal da oluyor biraz
benimki de bi vajinamda bi göbeğime doğru tekmeliyor ara ara..
geçmişe bakarım akşam şimcik salatamı yapayım
öptüm siziiii
sok sok sokk gecrdmmmm once aha dedım bızımkıde olurmu acaba ama detaylıya gırmısın detaylıda bızımkı yıne kızdı oglusun hayrlı olsn :):)
anaaaaaa kız sen deglmydın dun gece kocana sayan sımdı cnsel hayatım bttı dıe dert yanıo az degılsın ha:):):):)
ya o nası oluyo alla alla ılk kez dyyrum ye bari canın cektyse...
ne kadarrrrr sayfa gecmısnız okadar ısım var oturdum sayfaları okuyrum azcık gunduz yavas gıdın okuldan gelnce zor oluyo takıp etmek....
bugun tetanoz ıgnesınn 2.vardı ama ıgne btms persembeye kaldı bebegn hareketlerıne bı aletle baktı ebe hareketlerı gayet ıyı dedı hızlı hızlı da bısıler anlattı her seferınde aynı seylerı dıo zaten neyse bozmadım dınledım:):):)
sabahda okuldayım esımden bır mesaj bugun ekımın 1ı badeyı kucagına almana bıraz daha yaklastın ekım ayın hayrlı olsn:):)):ne kadar sevndırık oldummm
eklıyorum bacım:)
ne paniği canım noldu ki.. bi kaç gündür çok sakin benimki de uuff 4 ay geçseydii bi sorunsuz:18:
sigaranın adı geçince bile içim bi tuhaf oluyo..o kadar zor tutuyorum ki kendimi
kııızz pireye kızıp yorgan mı yakıcam temel ihtiyacım o benimbu çoklu yanıt vermeyi nasıl becerıyonus benı de aydınlat çabık
4lü test sonucu biraz riskli çıktı, 3 farklı doktora detaylıya gittik, en son Atıl Yüksel e telefonda ağladım kendimi kabul ettirdim sonunda o da içimi rahatlattı :) 2li 4lü testi sorunlu çıkan varsa hiç stres yapmasın gittiğim bütün profesörler önemli olan detaylı ultrason dedi, orda bişi görünmezse sorun yok..
Senin ki 2 hafta fln daha küçük sanırım benden, yukarı çıkmaya başladıysa çıkar sen takma kafana, 23. haftaya kadar vakti var diye biliyorum
bilmiyorum ki canım valla yaa kafayı yıcem artık o derece yanii
tiksiniyomusuuun canın mı istiyo kuzum
keşke tiksinsem nerde o günleeeer..canım çok istiyobelki başlarda midem bulanır da tiksinirim tamamen dedim ama azıcık bile midem bulanmadı
Doktor bana biraz aşağıda taşıcaksın sanırım bebeği dedi ama eşi de aşağıda.. Benim herşeyim aşağıda çıkışa yakın :))
4lü test sonucu biraz riskli çıktı, 3 farklı doktora detaylıya gittik, en son Atıl Yüksel e telefonda ağladım kendimi kabul ettirdim sonunda o da içimi rahatlattı :) 2li 4lü testi sorunlu çıkan varsa hiç stres yapmasın gittiğim bütün profesörler önemli olan detaylı ultrason dedi, orda bişi görünmezse sorun yok..
Senin ki 2 hafta fln daha küçük sanırım benden, yukarı çıkmaya başladıysa çıkar sen takma kafana, 23. haftaya kadar vakti var diye biliyorum
vak ben 18+6 hesaplamısım :2:hafta da 18+5 canım
keşke tiksinsem nerde o günleeeer..canım çok istiyobelki başlarda midem bulanır da tiksinirim tamamen dedim ama azıcık bile midem bulanmadı
bende tiksinmedim kendim bıraktım ama bende çok zor tutuyorum kendimi eşim içerken falan bende 1 tane içim dıyorum ama vermiyo napımm kaderime razı gelıyorumm
ben günde 1 tane içerdim şükür içenin yanında bile duramıyorum
öyle tiksindim ki
daha emzirirken içmemek daha önemli direk süte geçiyor
sütümüz bol olursa 2 yıl daha sigara falan unutun siz
vak ben 18+6 hesaplamısım :2:
ben günde 1 tane içerdim şükür içenin yanında bile duramıyorum
öyle tiksindim ki
daha emzirirken içmemek daha önemli direk süte geçiyor
sütümüz bol olursa 2 yıl daha sigara falan unutun siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?