2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kiz PINARCIM nerdesin sen ben daha simdi geldim ve cokk kotu mide bulantim var,bugun sadece bikere azicik yemek yedim,yediyim sey surekli meyve ve yogurt.ben yine gecen hamileigimdeki,seylere basladim.cok kotuyum ya.demin dolmanin kokusu beni mahv etti,yemeklerden nefret ediyorum.diger bebisimde oldugu gibi gitti benim kilolar,zaten 48 kiloyum 42 falan inerim artik,yandim ben yaz.bende ne kadar sevinmistim budefa mide bulantim yok.of yaaa.dune kadar vahsi gibi herseyi yiyip bitirirken.bugunden basladim artik yememeye.cok kotuyum ya.neye baksam midem bulaniyor.

canim kese zaten 4 haftadan sonra gorulur tabi buda dollenmeye gore degisir.senin bebis erken kendini gosterdiyse demekki,dollenmen erken olmus.bu her keste ayni olmaz.hatta doktordan bile cok sey asili,bazilari rahmin ortasina oturmamis daha rahmin kenarina tutunan cok ufak keseyi secip gorurken bazilari goremez ve tam ortaya yerlesip farkedilince gorurler.
sen 5+3 yani 5 hataliksin.6.haftanin icindesin
[/QUOTE]

anladım canım sağol
ama ben aksine geç döllenmeyım
bunu hem ateş ölçme yöntemiyle hem de ultrasonla teyit ettik
son adetım 29 nisan
teşekkür ederim canım cevabın için

Yarın kültürü yaptırıcam ama doktora göstermem fln temmuz un ilk haftasını bulacak, düşük tehlikesi yaratıo fln gibi şeyler okudum nette korktum

Bir de ben tatile araçla çıkıcam ve baya uzun bi yol yapıcaz, doktorum sorun olmaz dedi ama bugğn nette 6-8 haftaları arası düşük riski olduğundan yolculuğa çıkılmaz gibi şeyler okudum. Yine kafam karıştı. İlk bebeğim sanırım tecrübesizlikten oluyo hep bunlar. Çok fazla internette araştırmak da iyi değil mi ne?

Aranızda yolculuk planlayan var mı?

kızlar sizdede folik asit bulantı yapaıyormu ?cok dikkat ettim sabah kahvaltıdan sonra içiyorum hapı 1,2 saat sonra bulantı yapıyor aksama dogru geciyoracaba gece yatmadan öncemi içsem diyorum ama bilemedm

sladı
canım ya listede bize sıra numarası wersen yine keşke, kendimi bulmak zor oluyo, diğer bilgisini görmek istediğimiz bi başkasını bulmakta zor oluyo
hani numara değişsede ara sıra çıkanlardan dolayı, önemli deği
yeterki aşağı yukarı yerimiz belli olsun

Son düzenleme:

tamam tamam utanma
bana sorduklarında 6 haftalıkmıyım dicem?
bu arada sen kadın doğum doktoru musun canım?

bak yawww bende 4+6 hesaplıyorum:)) 13 nü baz alımıyormuyuz yaaa yani 12 de 4 haftalık geriyede 6 gün kalıyo 4+6 olmuyomu sen nasıl hesaplıyosun?

canım doktorum bana 24 haziranda 6+1,2,3 falan olacagımı söylemişti.bide kadın dogumcuda akrabam var oda hesapladı bana 13 mayısı baz alıyorsun hatta bunu hesaplayan nettede hsaplamacılar var gebelik hesaplama yaz cıkar hesaplarsın ben hesapladım bugünde hep 5+ cıkıyo

anladım canım sağol
son adetım 29 nisan
[/QUOTE]
eyer gec dollenmeyse ve doktorun erken gorduyse helal olsun o doktora desene benim doktorum gibi mukemmel.benim gecen hamileliyimde 3 haftalik keseyi gordu .tam rahmin kenarina daha yeni girip tutunmustu.

tamam tamam utanma
bana sorduklarında 6 haftalıkmıyım dicem?
bu arada sen kadın doğum doktoru musun canım?

yok canım kadın doğum seçecek kadar kafayı yemedim henüz
sırf nispeten daha rahat diye cildiye, fizik tedawiden başka bölüm yazmadım
fizik tedawi geldi, uzmanlığımı yapıyorum şimdi asistanım yani
ewet 6 haftalık diyeceksin
ama en doğru tabir 6. haftanın içindeyiz

Son düzenleme:
canim sira numarasi vardi,ama hergun listeye girenler oldukca,tabi dogum tarihine gore siraladigim icin,ortadan listeye girenler oluyor ve ondan sonraki,numaralari silip yeniden yazmak cok zaman aliyor,kizlarimiz 10 gun icinde tam bitene kadar,numarasiz olucak,herkes bittikten sonra numaralama olucak.bide kendini blmak istersen dogum tarihine gore bak,en sona.

kızlar sizdede folik asit bulantı yapaıyormu ?cok dikkat ettim sabah kahvaltıdan sonra içiyorum hapı 1,2 saat sonra bulantı yapıyor aksama dogru geciyoracaba gece yatmadan öncemi içsem diyorum ama bilemedm
canim ben 6 aydir kullaniyorum mide bulantisi yapmiyor,ama ben bir seyi farkettim,galiba aliskanlik yapiyor,mesela bugun alisveriste oldum unuttum,atmadim bugun mide bulantim oldu ve halada cok kotuyum.

kizlar ben kostum liste guncellemesine nede olsa zaman aliyor.ilk sayfaya bakin bilgilerin den eksik olan varsa yazsin.arada son sayfaya bakicam.

kızlar şu gebelik hesabına kafa yormayın artık
tüm okuduğunuz şu haftada şu olur, bu haftada bu olur bilgileri standardize edilmiş sata göredir
yani son adet tarihini gebeliğinizin ilk günü olarak hesaplayın we standartlara karışın gitsin
bi aksilik farklılık olursada erken geç döllenmeye bağlayın olsun bitsin

hesaplayıcı 5+2 diyo hayırlısı bakalım senin hcg kaç çıkmıştı. folik mide bulantısı yapıyosa elevit iç canım onda da tüm vitaminler var bu doktor folik verdi elevitide içe biliyosan devam et dedi de ikisi fazlamı olur bilmiyorum

folik asit içiodum doktor elevit iç ayrıca folik asit içmene gerek yok dedi bana ama yanlış hatırlamıosam her ikisine de devam edenler vardı

canım zaten gebelikte genlede bulantılar sabah yoğun olur akşamda geçer, yani ilaçtan olmayabilir,,
ha ilaçtan diye düşünüyorsanda akşam al canım ne farkeder zaten beklenen ilacın o an etkisi değil depolanıyor karaciğerde

folik asit içiodum doktor elevit iç ayrıca folik asit içmene gerek yok dedi bana ama yanlış hatırlamıosam her ikisine de devam edenler vardı

canım gebelerin ihtiyacı günde 0.4 , elevitte zaten 0.8 var. yani elevit içersen ayrıca folik asit alma
ama eleviti eğer çok kötü beslenmiyorsan genelde 12. haftadan sonra öneriyorlar
ama nasıl istersen öyle kullan önemli deği ben arada bir içiyorum dewamlı yapay bir witamin kullanmakta içime sinmiyor

buarada geçen kadın doğum asistanı bir arkadaş folik asitin fazlasınıda pek önermiyoruz dedi, günde en fazla 2mg dedi
yani folbiol kullananlara sesleniyorum, en azından yarıya bölüp için:26:

anladım canım sağol
son adetım 29 nisan
eyer gec dollenmeyse ve doktorun erken gorduyse helal olsun o doktora desene benim doktorum gibi mukemmel.benim gecen hamileliyimde 3 haftalik keseyi gordu .tam rahmin kenarina daha yeni girip tutunmustu.[/QUOTE]
evet canım doktorumdan çok memnunum
beni inanılmaz rahatlatıyor
konuşuyor benimle
her şeyii sormama müsade ediyor
hatta sormadan o anlatıyor
doğumu da onunla yapmak istiyorum
inşallah olur

neden kız açarsın bi muayenehane paracıkları sayarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…