- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.681
evet tatlim liste artik ilk sayfada olucak ama guncellerken enj son sayfaya atiyorum hepinizin tekrar gormesi icin.masallah listemiz super.dolu dolu sisisin gobisler gelsin bebisler.sladi listemiz ilk sayfada mı olacak bundan sonra hep?
ellerine sağlık çok güzel olmuş..
ben eksik bilgilerimi cuma günü verebilirim sanırım doktor sonrası..
kaç kişiyiz acaba şu anda epey kalabalık olmuşuz maşallah
merhaba yeni hamis.seni tebrik ediyorum.ALLAh kucagina almayi nasip etsin.bilgilerini aldim tatlim.listeye yazicam seni.aramiza hosgeldin iyi paylasimlar ve arkadasliklar.bende bu hafta sonu öğrendim hamile olduğumu, beklemiyodum süpriz yaptı bebeğim, bende ona alıştım artık, son adet tarihim 12 mayıs, tahminen doğum 17 şubata geliyor, Allah hepimizin hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirsin
merhaba canim senide tebrik ederim,ne guzel hamisler git-gide artiyor.bilgilerini listeye alicam.ilk hamilelik oyledir ,insan ne yapicagini bilmez.heran bebis dusuncesi,hatta ultrasonda gorene kadar ne oldugunu bile anlamazsin.sana iyi paylasimlar,hosgeldin aramiza.Merhabalar;
Ben de hamileyim
SAT 14 Mayıs BDT 18 Şubat
Bizim ilk bebeğimiz. O nedenle midir bilmem garip hissediyorum kendimi. Biraz şaşkın gibi sanki. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok güzel bir his ve çok da istemiştik aslında ama ne biliyim. Belki de normaldir bu hissettiklerim.
Önümüzdeki günlerde ilk halini görmeyi umut ediyoruz bebeğimizin.
Umarım Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip eder.
tatlim minure sana cinsiyet tahmini yaptimi eyer yapmadiysa ozelde kendine sor,o senin sorularini hesaplar.tahminse bana yazar liste icin.Kromozom yöntemiyle cinsiyet tahmin ediyordu MİNURE arkadasımız,acaba topikteyse nasıl oluyor paylasabilir mi bizimle?
canim sen sanirim cinsiyet tahmini istemistin,minurenin topigine gir yaz.ilk satfada tablonun altinda.linki var.
merhaba sultanım....ben daha önce 4 kez dış gebelik geçirdim..benim beta hcg hiç 4000lere çıkmadı.en fazla 2000 falan oldu..sancı ve lekelenme olurdu dr.giderdik,vaginal ultrsonda gebelik kesesi göremezlerdi. ama dış gebelikle uyumlu başka bi yapı görürler ve teşhisi koyarlardı.şimdi hamileyim..8 haftalık..gebelik kesem reglim 3 gün geçince ve beta hcg 4500 iken vajinal ultrasonda gözüktü..tabi herkeste aynı olmaz..ama umarım biraz rahatlamışsındır...içini ferah tut...
evet tatlim liste artik ilk sayfada olucak ama guncellerken enj son sayfaya atiyorum hepinizin tekrar gormesi icin.masallah listemiz super.dolu dolu sisisin gobisler gelsin bebisler.sladi listemiz ilk sayfada mı olacak bundan sonra hep?
ellerine sağlık çok güzel olmuş..
ben eksik bilgilerimi cuma günü verebilirim sanırım doktor sonrası..
kaç kişiyiz acaba şu anda epey kalabalık olmuşuz maşallah
merhaba yeni hamis.seni tebrik ediyorum.ALLAh kucagina almayi nasip etsin.bilgilerini aldim tatlim.listeye yazicam seni.aramiza hosgeldin iyi paylasimlar ve arkadasliklar.bende bu hafta sonu öğrendim hamile olduğumu, beklemiyodum süpriz yaptı bebeğim, bende ona alıştım artık, son adet tarihim 12 mayıs, tahminen doğum 17 şubata geliyor, Allah hepimizin hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirsin
merhaba canim senide tebrik ederim,ne guzel hamisler git-gide artiyor.bilgilerini listeye alicam.ilk hamilelik oyledir ,insan ne yapicagini bilmez.heran bebis dusuncesi,hatta ultrasonda gorene kadar ne oldugunu bile anlamazsin.sana iyi paylasimlar,hosgeldin aramiza.Merhabalar;
Ben de hamileyim
SAT 14 Mayıs BDT 18 Şubat
Bizim ilk bebeğimiz. O nedenle midir bilmem garip hissediyorum kendimi. Biraz şaşkın gibi sanki. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok güzel bir his ve çok da istemiştik aslında ama ne biliyim. Belki de normaldir bu hissettiklerim.
Önümüzdeki günlerde ilk halini görmeyi umut ediyoruz bebeğimizin.
Umarım Allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip eder.
tatlim minure sana cinsiyet tahmini yaptimi eyer yapmadiysa ozelde kendine sor,o senin sorularini hesaplar.tahminse bana yazar liste icin.Kromozom yöntemiyle cinsiyet tahmin ediyordu MİNURE arkadasımız,acaba topikteyse nasıl oluyor paylasabilir mi bizimle?
canim sen sanirim cinsiyet tahmini istemistin,minurenin topigine gir yaz.ilk satfada tablonun altinda.linki var.
Arkadaşlar bulunduğum yerdeki özel hastaneye gitmeyi planlıyorum,ordaki çalışan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre en yüksek tutacak tahlil ilk yapılan troidler,toxaplasma gibi testler,bunları devlette yaptırayım istiyorum doğum yapalı 5 yıl oldu,hangi tahlilleri vermiştik unuttum,yaptıran varsa yazabilir mi?
ya kızlar benim sanki sabahtan akşama kadar ara ara hep bir bulantı hissim we iştahsızlığım oluyo artık
kahwaltıyıda öğle yemeğinide zor yiyorum
ooffff offff keşke bukadar stresli bi işim olmasaydıçook yoruluyorum
hani hep öğretmenlerin 3 ay tatili war muhabbeti olur yaa,,
çok kızardım ben bitiremediler şu tatil muhabbetini diye (ailemde çok öğretmen war)
ama şimdi hamile kalınca bende aynı şeyi söyler oldum
çok kıskanıyorum yaa 3 ay tatil nedemek süperrrr
bizimde yılda 20 gün
IYI AKSAMLAR canlarim benim.gittim birazcik ciciler aldim kendime sonrada annemlerdeydim,esim geldi ve beraber eve geldik,gelir gelmez topige atladim..hamisler gobisler ben yokken sohbet baya ilerlemis,gitmis sayfalar,tek-tek sayfalari okuyamadim,ama sadece bilgileri aldim.birazdan guncellemeye gecicem.
evet tatlim liste artik ilk sayfada olucak ama guncellerken enj son sayfaya atiyorum hepinizin tekrar gormesi icin.masallah listemiz super.dolu dolu sisisin gobisler gelsin bebisler.
merhaba yeni hamis.seni tebrik ediyorum.ALLAh kucagina almayi nasip etsin.bilgilerini aldim tatlim.listeye yazicam seni.aramiza hosgeldin iyi paylasimlar ve arkadasliklar.
merhaba canim senide tebrik ederim,ne guzel hamisler git-gide artiyor.bilgilerini listeye alicam.ilk hamilelik oyledir ,insan ne yapicagini bilmez.heran bebis dusuncesi,hatta ultrasonda gorene kadar ne oldugunu bile anlamazsin.sana iyi paylasimlar,hosgeldin aramiza.
tatlim minure sana cinsiyet tahmini yaptimi eyer yapmadiysa ozelde kendine sor,o senin sorularini hesaplar.tahminse bana yazar liste icin.
minureye bilgilerimi yazdım evet ama listede ki bilgilerimin karsısında kırmızı ve mavi logolu resim var ikiz mi acaba
canım en ideali
1-progesteron, betahcg
2- hemogram
3- rutin biyokimya
4-TİT, İdrar kültürü
5-TORCH dediğimiz enf. tahlilleri
Toxoplasma (IgM, IgG)
Rubella (IgM, IgG)
CMV (IgM, IgG)
6-T3 T4 TSH
sen bunları aynen yaz kağıda yaptır canım, eksik yok fazla bile war merak etme
tatlm benim dr 23 haziranda cagırdı tekrar beni son gittigimde henüz cok yeni bişi görünmez dedi ama şikayetin olursa erkenden gel dedi cok sükür bi sikayetim yok.şimdiden telasa kapılma henüz cok yeniyizzz korkma
canım senin satta 13 mayıs demi benide 25 de çağırdı sen bebişi tahmini kaç haftalık hesaplıyosun ben tutturamadım da:))))))))))))))))))))))))))))))))))
canım bari sen yapma
hiçbir öğretmen 3 ay tatil yapmaz
bak şuan okul tatil olmasına rağmen biz hala okula gidiyoruz
evet birçok meslek grubuna göre çok şanslıyız
ama bu konuda hassasım
az çalışıyor imajı veriliyor bizlere
bilimiyrlar ki biz bir ülkenin nesillerini yetiştrimeye çalışıyoruz
canım yaaa progeston demişken :)) kaç olmalı yaa benim 13 çıktı
hayir canim o resmi cinsiyet tahmini olmayanlara koydum.minure dunden beri girmiyor,bana ozelde yazmisti bugun aksam giricekti,girip okuyunca eminim hesaplayip yazicaktir,bende tabloya yazarim.minureye bilgilerimi yazdım evet ama listede ki bilgilerimin karsısında kırmızı ve mavi logolu resim var ikiz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?