- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.661
canım senin kaç haftalık bebişin???
kızlar 1286.8 olan beta hcg değerim bugün yenilemek zorunda kaldık keseyi göremedik şimdiki değerim 7346.9 doktorum bu çarşamba keseyi görebileceğimizi söyledi amaaaaaaaaa bu değerle ikiz düşünebilirsiniz dedi.....çok şaşkınım yaaa kızlar söyleyin bana bu değerle 9 mayıs son adet tarihi eşleşen varmı kalbim hızlı hızlı çarpıyooooor.
aminn canımm çok zormuşhayırlısı deyip dua ediyorunm
son adet tarihim 7 mayıs:) 12 haziranda beta-hcg değerim 2820 çıkmıştı,2 gün sonra tekrar tahlil istedi doktor dış gebelik olmaması için veee değerim 5640 çıktı:) kesem görldü 1 tanecik:) haftaya salı kontrolüm war heycanla bekliyoruz bakalım :)
sat 13 mayıs canım 5 haftalık seninkide 13 mayıs diye hatırlıyorum yanlış değilse
canım bende 5 haftadayım bugün değerim 4110 çıktı doktor bişey deemedi olabilirmi ya kimi bana bu değer az bile diyo kimi çok diyo şaştım valla doktor sessizliğini koruyo olsa derdi heralde
canım değerlerin alt ve üst sınırı arasında çok fazla fark vardır, yani referans aralığı dediğimiz standart olası aralık çok geniş. herkesin de farklıdır. ikiz mi değil mi bu şekilde pek anlayamıyoruz kısacası. ama genelde çoğul gebelikte (tek yumurta ikizi değilse) değer uçuk yüksek çıkabiliyor. tek yumurta ikizlerinde ise eğer plesanta da ortaksa(ki olmayabilir de) sanki tekmiş gibi çıkabilir değer. kısacası ancak keseleri veya içindekileri görerek anlayabiliyoruz. 5. haftada ise kesenin görünme ihtimali %50den azdır. haftaya kesin görmüş olursunuz vajinal ultrasonda. biraz da doktorun gözlem yeteneğine bağlı.
hehe.. çok tatlısınız yaa, hepiniz çok heyecanlısınız ne güzel :)
Birsy benim sorum hakkinda bir bilgin varmi
canım progesteronun düşük biraz 6. haftaya göre ama şu an burdan bi yorum yapmam mümkün değil muayene etmeden. verdiği ilacı düzenli kullan şimdilik, hoplama zıplama, ağır kaldırma, başka da yapılacak birşey yok. Allah'ın izniyle 11.-12. haftanda genetik test isteyecektir. ona göre durumunun akıbeti belli olur inşallah cnm. moralini yüksek tuuuuutttttttttttt... bebişini de sıkıntıya sokma orda.
canım değerlerin alt ve üst sınırı arasında çok fazla fark vardır, yani referans aralığı dediğimiz standart olası aralık çok geniş. herkesin de farklıdır. ikiz mi değil mi bu şekilde pek anlayamıyoruz kısacası. ama genelde çoğul gebelikte (tek yumurta ikizi değilse) değer uçuk yüksek çıkabiliyor. tek yumurta ikizlerinde ise eğer plesanta da ortaksa(ki olmayabilir de) sanki tekmiş gibi çıkabilir değer. kısacası ancak keseleri veya içindekileri görerek anlayabiliyoruz. 5. haftada ise kesenin görünme ihtimali %50den azdır. haftaya kesin görmüş olursunuz vajinal ultrasonda. biraz da doktorun gözlem yeteneğine bağlı.
canım şimdi fikrim değiştim bu seferde yüksek geliyoo:)) bugünde keseyi göremediler bu değerimde 4110 çıktı sen ne zaman gideceksin dkra aslında benşm randevu cuma günüydü ama geçen iki gün pembe akıntı oldu bugün gittim hemem hap verdi bide doktoru değiştirdim bu daha iyi diğeri alttan bakacaktı cuma günü buda pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı
merhaba sultanım....ben daha önce 4 kez dış gebelik geçirdim..benim beta hcg hiç 4000lere çıkmadı.en fazla 2000 falan oldu..sancı ve lekelenme olurdu dr.giderdik,vaginal ultrsonda gebelik kesesi göremezlerdi. ama dış gebelikle uyumlu başka bi yapı görürler ve teşhisi koyarlardı.şimdi hamileyim..8 haftalık..gebelik kesem reglim 3 gün geçince ve beta hcg 4500 iken vajinal ultrasonda gözüktü..tabi herkeste aynı olmaz..ama umarım biraz rahatlamışsındır...içini ferah tut...ha canım bide bu değerle dış gebelik olma ihtimali varmı yardıcı olursan çok sevinirim
meraba kızlar cinsiyet tahmini istemiştim az önce bilgilerimin oldugu yere baktım 2 tane kırmızı ve mavili logo var kız tada erkek yazmıyor beklemedemi acaba hala
canım şimdi fikrim değiştim bu seferde yüksek geliyoo:)) bugünde keseyi göremediler bu değerimde 4110 çıktı sen ne zaman gideceksin dkra aslında benşm randevu cuma günüydü ama geçen iki gün pembe akıntı oldu bugün gittim hemem hap verdi bide doktoru değiştirdim bu daha iyi diğeri alttan bakacaktı cuma günü buda pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı
Merhaba Kızlar,
İdrar testi yaptıran var mı acaba? Benim idrar sonucumda lökosit 18 çıktı, doktor ayrıca idrar kültürü yaptırmamı istedi bu yüzden ama ben tatile çıkacağımdan 10 gün fln doktora gidemicem. Sizce lökositin yüksek olmasının bi riski var mıdır? bu durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?