2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole:19:

sedacım nasıl üzüldüm anlatamam, senin ve bebeğin hakkında en hayırlısını diliyorum. ne kadar zordur. başlarda hatırlıyorum bir doktor gözünü çok korkutmuştu senin, başka doktorlar aynı fikirde değildi. nasıl iş anlamıyorum yaa. offf
Allah yardımcın olsun canım.bütün annelere ve bebeklere sağlık sıhhat versin rabbim....

seda ecrin

cnm bu durumda ne denir hiç bilmiyorum ama inanki senin kadar içim acıdı
allah sabrını versin eminim çok zor bi durum ama hep derler ya rabbim büyük
dualarımızı edelim senin için dua etcem rabbim inşallah şifasını verir
düşündüğün gibi olmaz da herşey gönlündeki gibi olur.

artı karnınızı gerçekten iyi koruyun geçen hafta okuldaki öğretmenlerden birinin karnına başını çarptı saftirik çocuğun biri kadının kaç gün kanaması sancısı oldu valla :( beni de bugun çok kızdırdı bi kız cocugu var hiç sevemıyorum onu allahım günah yazmasın da :( o cocuga bi türlü kanım kaynamıyo bitanem hadi otur dıyorum böyle mal mal sırıtıyo sırpat şey :/ tövbee tövbeee dellendim dur orda yaa dur aman kıpırdama sakın dedim çocuklar bile sinir oluyo çocuğa valla cins sevimsiz bişey ki anlatamam anası dedikoducu desen dinlemıom hala komsularını anlatıyo bozacam bigün kalbini kırmak da istemııyorum sinir oldum bugun valla :(

dikkat edin arkadaşlar bende elim önde öyle yürüyorum koridorlarda bri de bahçede nöbetçiydim kaç tehlike atlattım. çocukları da kafaya takmayayım diyorum ama olmuyor

valaa canlarım, kımısı 1 haffta dıyodu kımısı ıkı uc benımde bı ay once kafam cok karıstı cok agladım baktım bebegımı uzuorum, esıme dedım ben hastaneye bı sure gıtmıcem. ama ılk olarak 12,haftamda bı doktor bu teshısı koymustu dıger doktorlarda onaylamayınca bende ustunde durmadım, anlayın kondurmak ıstemedım. bugun krız gecırdım resmen ama baktım kı ben fenalastıkca bebegım hıc durmuyo yerınde kendımı kontrol etmeye calıstım :( hersey Allah tan Rabbımın taktırı Rabbım oyle sevmıs oyle yaratmıs herhangı bı ısyanım yok tek korkum yasamaması cunku cok kucuk bı ıhtımal verdıler yasaması ıcın.

canım ne diycemi bilmiyorum allah sabır versin hakkında hayırlısı buysa yapacak bişey yok allahım bizlere neyi layık gördüyse o kimisine anne karnında sakat diyolar çocuk sapasağlam doğuyor kim
ine sağlam diyolar sakat çıkıyor bunu allahtan başka kimse tam olarak bilemez dua et dualarımız seninle allah hakkında hayırlısı ne ise sana ve bebeğine onu nasip etsin inşallah

valaa canlarım, kımısı 1 haffta dıyodu kımısı ıkı uc benımde bı ay once kafam cok karıstı cok agladım baktım bebegımı uzuorum, esıme dedım ben hastaneye bı sure gıtmıcem. ama ılk olarak 12,haftamda bı doktor bu teshısı koymustu dıger doktorlarda onaylamayınca bende ustunde durmadım, anlayın kondurmak ıstemedım. bugun krız gecırdım resmen ama baktım kı ben fenalastıkca bebegım hıc durmuyo yerınde kendımı kontrol etmeye calıstım :( hersey Allah tan Rabbımın taktırı Rabbım oyle sevmıs oyle yaratmıs herhangı bı ısyanım yok tek korkum yasamaması cunku cok kucuk bı ıhtımal verdıler yasaması ıcın.

Sedacım inan ne diceğimi bilemiyorum o kadar üzüldüm ki..Rabbim minik bebeğinin ve senin yardımcın olsun

kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole:19:

Canım ne diyeceğimi bilemedim hem senin hemde bebek için en hayırlısını diliyorum...
Allah sanada eşinede sabırlar versin. Umarım herşey iyi olur...
Çok ama çook üzüldüm...:50:

nasıl farkedememıs doktorlar yaaa sımdı mı sonlandıralım dıyolar yazık onların dıplomalarına

pekı bırsey sırucam dogduktan sonra ne gıbı anomalılıkler olabılırmış ne dedı dr?

evet cnm, bır ıkı hafta dıolardı ılerkı haftalarda bası yakalar bacaklar dıolardı bende takılmıodum cok, kotu dusunmek ıstemıodum. ama bugun detaylıda yazıo kı 7 haftalık bı fark varmıs. ellerı hıc acmadı ultrsonda hep yumru halındeydı ona takıldılar,sonra bacaklar hem ıce dendı hemde kemıkler gelısmemıs yuruyemez yuksek ıhtımal dedı aslında hep ıhtımaller uzerınden gıttı ama yuksek ıhtımallaerdı, gogus kafesı kemık egrılıgınden dolayı gelısememıs cıgerlerın buyumesıne engel olmus yasamasına sasırdı :( karında olebılır Allah korusun dogdugunda yasamayabılır ya da yasayadabılır dedı akcıgerlerden dolayı dogduktan sonra beyne oksıjen az gıderse zeka gerılıgı olabılır dedı, bunları saydı :( carsamba bebegımın goruntulerı heyete sunulcakmıs gebelıgının sonlanmasına karar verılcek dedı

evet cnm, bır ıkı hafta dıolardı ılerkı haftalarda bası yakalar bacaklar dıolardı bende takılmıodum cok, kotu dusunmek ıstemıodum. Ama bugun detaylıda yazıo kı 7 haftalık bı fark varmıs. Ellerı hıc acmadı ultrsonda hep yumru halındeydı ona takıldılar,sonra bacaklar hem ıce dendı hemde kemıkler gelısmemıs yuruyemez yuksek ıhtımal dedı aslında hep ıhtımaller uzerınden gıttı ama yuksek ıhtımallaerdı, gogus kafesı kemık egrılıgınden dolayı gelısememıs cıgerlerın buyumesıne engel olmus yasamasına sasırdı :( karında olebılır allah korusun dogdugunda yasamayabılır ya da yasayadabılır dedı akcıgerlerden dolayı dogduktan sonra beyne oksıjen az gıderse zeka gerılıgı olabılır dedı, bunları saydı :( carsamba bebegımın goruntulerı heyete sunulcakmıs gebelıgının sonlanmasına karar verılcek dedı
canım bu konuda uzman bırıne daha gıtsen??

canım bu konuda uzman bırıne daha gıtsen??

bugun tepecık yogunluktan dolayı alsancakta bı merkeze sevk ettı, orda ıkı kısı baktı uzman mı radyolog mu bılemıorum :( ama sonucla tepecık has. gerı donunce orda da bakmak ıstedıler yarın 8 de tekrar bakılcam heyet oncesı onlarında gormesı gerekıomus baksınlar bakalım, genetık e gonderdıler akraba evlılıgı dısında raslanan bı vaka degıl dedıler, hanı onlarda saskındı pek karsılasılan bı durum degıl dedıler ve nasıl bı yontem ızlenmelı bılmıoruz dedıler :( amıno ıstedı sacma geldı gerek yok dedım heyetın kararı bu olacak hazırlıklı ol dedı, kabul etmem dedım bıraz dusun dedıler ıkıncı cocukta olma ıhtımalı yok dedı bu vakaların, neye dayanarak soyledıyse cok sacma geldı yanı bılmıyorum kı canımm:50:

bugun tepecık yogunluktan dolayı alsancakta bı merkeze sevk ettı, orda ıkı kısı baktı uzman mı radyolog mu bılemıorum :( ama sonucla tepecık has. Gerı donunce orda da bakmak ıstedıler yarın 8 de tekrar bakılcam heyet oncesı onlarında gormesı gerekıomus baksınlar bakalım, genetık e gonderdıler akraba evlılıgı dısında raslanan bı vaka degıl dedıler, hanı onlarda saskındı pek karsılasılan bı durum degıl dedıler ve nasıl bı yontem ızlenmelı bılmıoruz dedıler :( amıno ıstedı sacma geldı gerek yok dedım heyetın kararı bu olacak hazırlıklı ol dedı, kabul etmem dedım bıraz dusun dedıler ıkıncı cocukta olma ıhtımalı yok dedı bu vakaların, neye dayanarak soyledıyse cok sacma geldı yanı bılmıyorum kı canımm:50:
sana secme sansı vermıyormu heyet anlamadım onu? Heyet sonucu ne olursa olsun senın kararın baz alıncak degıl mı?

bugün herkes uyuyor anlaşılan:)) bebişler ve anneleri mışıl mışıl....

ben yollim de siz uyanınca bakın he mi?
kızıma düşündüğüm beşik bu kızlar hem çok sade hem de çok sevimli... beğenecek misinzi bakalım:)
resimde görünenin dışında tekerleğinin de olduğu yazıyor. müşteri temsilcisine mesaj attım bakalım ne cvp verecek fiyatı da 279 tl...

Eklentiler

• $productss-715-1340704160-dsc_0070.webp
    $productss-715-1340704160-dsc_0070.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

kızıma düşündüğüm beşik bu kızlar hem çok sade hem de çok sevimli... beğenecek misinzi bakalım:)
resimde görünenin dışında tekerleğinin de olduğu yazıyor. müşteri temsilcisine mesaj attım bakalım ne cvp verecek fiyatı da 279 tl...

çok şirin çok tatlı ,tekerleğinin olması büyük avantaj .. sağlıkla güle güle yatır kızını içinde :)

bu de bizimki teyzesi:)))))$1007_atlas.webp

sen bu fiyatı nerden aldın ki yaa çok ucuz, buna benzer bi beşik, atlas bambu da 750 civarı::OOO benim eklediğimde 450 tl nerden aldın o fiyatı bana da söle çabıııık

Oy...Minik kucuğun yeni cicisi şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın canım...:emir_bebek::nazar:

Back
X