2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım ya allah kolaylık versin işin zor. normal okullarda bile stres çok yoğun. ki seninki gibi bölgelerde daha fena, kendine dikkat et nolur... okul çıkşlarında resmen karnımı saklıyorum walla ben de, tarzan gibi çocuklar 5 basamak birden atlıyolar merdivenden!

aynen öyle.. keşke göbüşümü saklamak yetse.. diyorum ya.. bunlar bir garip.. ben böylesini hiç görmemiştim ya.. berbat berbat...

valaa canlarım, kımısı 1 haffta dıyodu kımısı ıkı uc benımde bı ay once kafam cok karıstı cok agladım baktım bebegımı uzuorum, esıme dedım ben hastaneye bı sure gıtmıcem. ama ılk olarak 12,haftamda bı doktor bu teshısı koymustu dıger doktorlarda onaylamayınca bende ustunde durmadım, anlayın kondurmak ıstemedım. bugun krız gecırdım resmen ama baktım kı ben fenalastıkca bebegım hıc durmuyo yerınde kendımı kontrol etmeye calıstım :( hersey Allah tan Rabbımın taktırı Rabbım oyle sevmıs oyle yaratmıs herhangı bı ısyanım yok tek korkum yasamaması cunku cok kucuk bı ıhtımal verdıler yasaması ıcın.

herşeyin hayırlısını versin canım allah...canı veren de o alan da o yapacak hiçbişey yok senin şimdi bebişin için yapabileceğin tek şey güçlü olmak...

defne öğretmenim allah yardımcın olsn dediğin gibi dayın falan yoksa iş hakka hukuka bakmıo herkes kendi tanıdığını kayırıyo maalesef. ben de bu sene yeterli öğrenci olmasa aynen fazla oluyordum ama tamamlandı gerek kalmadı gerçi beni deli eden bi müdürüm var (((adamla genel kurul toplantısında tartıstık bi görsen köylü agzıyla konusuyor dinleme meziyeti yok kibarlıktan bi haber odun gibi bişey benim eşim hademe sanmış ilk gördüğünde inanmamış müdür olduğuna kii hademelerimiz bile daha dzgün ve uyumlu giyinirler))) seni gönderecem diye bagırdı bana benim de agrıma gitti çok :( gönder ben giderim inşalah demiştim nereye verseler razıydım ama gidemedim...
insan bazen okul denilen yerlerde öğrenciyken gözünde büyüttüğü topluluğun pek de iyi insanlardan oluşmadığını görünce ruhsal çöküntü yaşıyor. ben ilk başladığımda psikolojim bozulmuştu bu okulda :(
allah seni de tez zamanda ordan kurtarsın inşallah. iyi idarecilerin ve veli-öğrenci profilinin olduğu evine yakıncacık bi yere gidersin inş...

kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole:19:
nasıl farkedememıs doktorlar yaaa sımdı mı sonlandıralım dıyolar yazık onların dıplomalarına

pekı bırsey sırucam dogduktan sonra ne gıbı anomalılıkler olabılırmış ne dedı dr?

canım yazdım.menemen asarlıktayım.. duydun mu bilmem.. ama arkadaşın eşi polis ve şu an izmir in en kötü yeri diyor.. okul aile birliği başkanı hapiste bomba yapımından öyle düşün.. en iyi veli buysa.......

canım norm kadro fazlasıyım.. bitmiyor çilem bitmiyor...
gormemısım canım yaaa kusura bakma benımde ılk aklıma gelenkale tarafı oldu sen yazınca o tarafları bılmıyorum ama bu kadar rahatsuz olduysan kesın kotudur uzme canını yaaaa

kızlar,detaylıya gırdım ama malesef sonucum uzucu. bebegımın butun vucut el kol kemıklerı gelısmemıs kısa 7hafta gerı ve egrılık saptandı bedensel sorunlu olacagı soylendı yanı aslında kesın dendı. ayrıca gogus kafesı gelısmemıs yanı cıgerler karında kaybedebılırız dedı doktor ve gebelıgı sonlandırmak ıstedıler, kabul etmedım agladım ınledım ama bebegım tekmeledıkcee guclu olmaya karaar verdım. bole:19:

allah yardımcın olsun canım.malum bu dünya bi sınav.inş sende bu sınavı alnının akıyla verirsin.senin için hayırlısı ne ise o olur inş.Allah bilir belki drlar dan önce Rabbim alır yanına,sanada şefaatçi yapar

defne öğretmenim allah yardımcın olsn dediğin gibi dayın falan yoksa iş hakka hukuka bakmıo herkes kendi tanıdığını kayırıyo maalesef. ben de bu sene yeterli öğrenci olmasa aynen fazla oluyordum ama tamamlandı gerek kalmadı gerçi beni deli eden bi müdürüm var (((adamla genel kurul toplantısında tartıstık bi görsen köylü agzıyla konusuyor dinleme meziyeti yok kibarlıktan bi haber odun gibi bişey benim eşim hademe sanmış ilk gördüğünde inanmamış müdür olduğuna kii hademelerimiz bile daha dzgün ve uyumlu giyinirler))) seni gönderecem diye bagırdı bana benim de agrıma gitti çok :( gönder ben giderim inşalah demiştim nereye verseler razıydım ama gidemedim...
insan bazen okul denilen yerlerde öğrenciyken gözünde büyüttüğü topluluğun pek de iyi insanlardan oluşmadığını görünce ruhsal çöküntü yaşıyor. ben ilk başladığımda psikolojim bozulmuştu bu okulda :(
allah seni de tez zamanda ordan kurtarsın inşallah. iyi idarecilerin ve veli-öğrenci profilinin olduğu evine yakıncacık bi yere gidersin inş...

güzel duaların senide bulsun canım...yaşayan bilir gerçekten... ahhh keşke yöneticiyle atışsam... ama şu hademe işine çok güldüm.. benimde geçen senelerde böyle bir müdürüm vardı.. eşimi müdür o diye inandırasıya canım çıkmıştı..ama bizimki iyiydi çok şükür...Rabbim yardımcımız olsun gerçekten...

SEDA:43::43:canım eminim herkes dua ediyordur baştada ben çokkk üzüldüm herşey hayırlısı olsun inşşşşşşşşşşş hiç birşey olmaz Rabbim nasıl istemişse öyle olcak benim yaşadıklarım film gibiydi allaha şükür coğunu geride bıraktım

Son düzenleme:
anlatcam kızlar ama, azcık hava almaya cıkartıyo esım daraldım gelınce yazıcam.

temiz hava iyi gelir canım. kabullenme sürecini hızlıca atlatmıs olman çok iyi bence.bu süreç ne kadar uzun sürerse o kadar cok sıkıntıya düşersin. bu herkesinkinden daha özel bir çocuk olacak bence. eğer kaybedersen üzülürsün ama hepimiz için geçerli bu. bizler birer elçiyiz sadece dünyaya getirmk için büyütmek için. aslında ne kadar da sahipleniyoruz hepimiz farkında olmadan ama rabbim geri alsa canını sadece elimizdeki emaneti iade etmiş oluyoruz ama maalesef hiçbirimiz bu kadar katı kalpli değiliz allahın o sevimli emanetini daha görmeden hissetmeden seviyoruz koruyoruz aşkla...inşallah bebeğin ve senin hakkında en hayırlı olanı versin allahım tez zamanda canım.
bugun pek bi duygusalım ağlıyacam şimdi yaw :/

gormemısım canım yaaa kusura bakma benımde ılk aklıma gelenkale tarafı oldu sen yazınca o tarafları bılmıyorum ama bu kadar rahatsuz olduysan kesın kotudur uzme canını yaaaa

canım olur mu öyle şey.. zaten herkese cevap vermeye çalışıyorsun.. göremeyebilirsin.. sorma canım ya... Rabbim yardımcım olsun gerçekten...her gün dua ediyorum.. kazasız belasız evime dönebileyim diye....

bilgisayarımdan nefret ediyorum...belim ağrıya ağrıya alıntılarımı yaptım.. kendi kendine kapandı sinir oldum...

canlarım okul konusunda bana destek olan arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum... menemen asarlığa verdiler beni.. çok kötü bir yer...her gün vukuat var.. bugün arabamın arkasına takıldılar sanki at arabasına takılır gibi.. inin diyorum inmiyorlar.. yavaş gitsem bir dert hızlı gitdem bir dert.. hızlı gitsem başlarına bir şey gelecek.. sonra aşiret başıma toplanacak sanki ben tutundurmuşum onları gibi.. nefret ediyorum ya....Allah ım tez zamanda kurtarsın bir daha da nasip etmesin böyle okulları...
boğazımda çok ağrıyor...Allah yardımcım olsun yani.. bugün de sizinle çok olamayacağım...ama sizi takip ediyorum...
öptüm hepinizi...

canım sen kimseyle takışma boşver kafa salla geç böyle durumlarda en mantıklısı bu bence.

kızlar bu arada çalışanlarda burada iken şeyi sorayım ssk ya ne zaman doğum iznine ayrılmak için rapor vereceksiniz???

bazıları diyor doğuma 6 hafta kala yada 8 hafta kala:26:hangisi doğru acaba:27::27:

32. haftada rapor alıyorsun canım ama 37 ye kadar da çalışma şansın var

valaa canlarım, kımısı 1 haffta dıyodu kımısı ıkı uc benımde bı ay once kafam cok karıstı cok agladım baktım bebegımı uzuorum, esıme dedım ben hastaneye bı sure gıtmıcem. ama ılk olarak 12,haftamda bı doktor bu teshısı koymustu dıger doktorlarda onaylamayınca bende ustunde durmadım, anlayın kondurmak ıstemedım. bugun krız gecırdım resmen ama baktım kı ben fenalastıkca bebegım hıc durmuyo yerınde kendımı kontrol etmeye calıstım :( hersey Allah tan Rabbımın taktırı Rabbım oyle sevmıs oyle yaratmıs herhangı bı ısyanım yok tek korkum yasamaması cunku cok kucuk bı ıhtımal verdıler yasaması ıcın.

Rabbim sabır versin umarım tahmin edildiği kadar kötü değildir.

canım ben sözün bittiği yerdeyim.. aslında çok şey söylemek isterim ama bu evlat.. başka bir şeye benzemez...

artı karnınızı gerçekten iyi koruyun geçen hafta okuldaki öğretmenlerden birinin karnına başını çarptı saftirik çocuğun biri kadının kaç gün kanaması sancısı oldu valla :( beni de bugun çok kızdırdı bi kız cocugu var hiç sevemıyorum onu allahım günah yazmasın da :( o cocuga bi türlü kanım kaynamıyo bitanem hadi otur dıyorum böyle mal mal sırıtıyo sırpat şey :/ tövbee tövbeee dellendim dur orda yaa dur aman kıpırdama sakın dedim çocuklar bile sinir oluyo çocuğa valla cins sevimsiz bişey ki anlatamam anası dedikoducu desen dinlemıom hala komsularını anlatıyo bozacam bigün kalbini kırmak da istemııyorum sinir oldum bugun valla :(

artı karnınızı gerçekten iyi koruyun geçen hafta okuldaki öğretmenlerden birinin karnına başını çarptı saftirik çocuğun biri kadının kaç gün kanaması sancısı oldu valla :( beni de bugun çok kızdırdı bi kız cocugu var hiç sevemıyorum onu allahım günah yazmasın da :( o cocuga bi türlü kanım kaynamıyo bitanem hadi otur dıyorum böyle mal mal sırıtıyo sırpat şey :/ tövbee tövbeee dellendim dur orda yaa dur aman kıpırdama sakın dedim çocuklar bile sinir oluyo çocuğa valla cins sevimsiz bişey ki anlatamam anası dedikoducu desen dinlemıom hala komsularını anlatıyo bozacam bigün kalbini kırmak da istemııyorum sinir oldum bugun valla :(

ah canım ya sorma sorma bazen utanıyorum kendimden. onlar çocuk diyorum kendi kendime ama bazısı çok sevimsiz... ama annelerini görünce çocuğun neden normal olmadığını daha iyi anlıyosun...

Ben bugün gittim detaylı icin z.kâmile memnun kalmadım göremiyorsun doktorum iki kere kalktı yanımdan o ara baktım ayrıca renkli değil bırak cd yi foto bile vermedi kalkmadan önce şansını denedim doktora yüzün görmek istiyorum dedim elleriyuzunde göremeyiz dedi hepsini geçtim yağlarından dolayı bebegin organlarını tam goremedigni söyledi gordug kadarıyla iyiymis ben özele gidiyorum randevum var diye gittim kendi doktorum detaylı bakacagni bilmesem tekrar özelde detayliya girerdim icime sinmedi
Ayrıca ben ilk 3 ay devlete gittim bana orda gosteriyolardi fotoda veriyolardi hepsi bı değil galiba
I
O zaman Ben de ozelleri bi arastirayim uygun bi yer bulursam ozelde baktiririm

Rabbim sabrini verir ins. Hem Bebek hem senin icin hayirli olanini versin rabbim.

fıstıklar napıosunuz ya bir iki gün girmeyince sayfalar çok ilerliyo
bende o kadar sayfayı okuyamıyorum, bugünlerde kardeşim bende kalıyo
günler çok yoğun geçiyo aklım sizde kalıyo gelip iki çift muhabbet edemiyoruz
bu arada prensesimin hareketleri artık dışardan da görünüyo o kadar
güzel ki karnımda resmen dalgalanmalar oluyor:9::9: daha önce sadece
tekmelerini hissederdim şimdi dönüyo takla atıyo yer değiştiriyo
hepsini hissediyorum ya sağ salim biran önce doğsalar da
bu hareketleri dışarda yapsınlar bizde onları mıncıralım iyice :9::9::9:

Back
X