2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hahaha sayende guzın abla gıbı meshur oldum desene:)))

evet evet :) meltem abla küçük kıyafete pek gerek yok dıyo dıyorum hemen büyürmüş cocuk 1.aydan sonra dıyorum evet doğru dıyorlar 40ı cıktı mı büyür dıyorlar bi de onaylıyorlar yani su mermerşahini de sizden duymustum gökçe miydi sen miydin hatırlamıyorum :) annem hemen dikecek kopyacı oldum yawww bu cocuk yüzünden :):)

netten falan baktım da rahim büyüdüğü için diyor ama içime kurt düştü yarın randevu aldım dr gidicem.. yok tatlım bitmedi raporum iznim var hala zaten 1 2 aya da doğum izni alıcam..

huuu okudum okudum yazamadım sabah beriiii

iştahım açıldı hızla kilo almaya başladım daha 3,5 kilo oldu ama 1 kilosu son günlerde valla
her şeyi yiyesim geliyo:))

öperim herkesiii

netten falan baktım da rahim büyüdüğü için diyor ama içime kurt düştü yarın randevu aldım dr gidicem.. yok tatlım bitmedi raporum iznim var hala zaten 1 2 aya da doğum izni alıcam..

aman iyi iyi senin işin zor zaten hastasın yat sen dinlen bol bol gitme... öyledir ama yine de için rahatlasın git doktora bakalım neymiş???

aman iyi iyi senin işin zor zaten hastasın yat sen dinlen bol bol gitme... öyledir ama yine de için rahatlasın git doktora bakalım neymiş???

ne dinlenmesii kız görümcem burda canavar bi oğlu var arada bi karnıma yumruk atıyo ben farkında olmadan ama her attıgında da annesınden dayak yiyo garibim bazen de seviyoo kardeşim diye

o bezlerı dıkmeye ugrasmayın bosuna 10 lu oaketler halınde atılıyor ben oyle aldım tl falandı

aaaaaaaaaaaa hemen haber ederim anneme dikmez zaten zaman var diye yavaş yavaş ancak yapar o
ne dinlenmesii kız görümcem burda canavar bi oğlu var arada bi karnıma yumruk atıyo ben farkında olmadan ama her attıgında da annesınden dayak yiyo garibim bazen de seviyoo kardeşim diye

aaayyy eşşek sıpaya bak seeenn gitmedi mi ayy görümcen daha dikkat et bak bizim okulda hocanın birinin kanaması oldu o yüzden kıskançlık krizleri şimdiden başlamış hem sen asıl doğunca iyi koru cocugunu valla...

ezel sus valla atarım kendımı balkondan ben napayım 10 kıloyuuuu

aşk olsun meltem abla kanayan yarama parmak bastın ben on kilo aldım napıyımı mı var olunca oluyo işte benim nur topu gibi on kilom var asıl şimdiden sonra napacam bi de beni düşün

yok daha gitmedi burdalar canım.. şimdi karnıma dokundum bebek kasıklarıma kadar ınmıs sankı çok sert orası yukarı taraf yumusak ya noluyoo içeride yaa sizin nereniz sert kuzum yaa bi deyiverin bana

valla akşam esıme baya surat tafra yaptım ben cok guzel hatundum benı ne hallere getırdın dıye trıp yaptım bayaaaaa:)
yok daha gitmedi burdalar canım.. şimdi karnıma dokundum bebek kasıklarıma kadar ınmıs sankı çok sert orası yukarı taraf yumusak ya noluyoo içeride yaa sizin nereniz sert kuzum yaa bi deyiverin bana
canım ben gobek delıgımın altı baya boş yağ tabakası yanı :)))) yumusak asagısı ama ust taraf kazık gıbı sert ve dolu

canım benim sanki gittikçe yukarı doğru cıkıo ama ayakları ters sanki önceden aşağıyı tekmeliyodu şimdi sanki tekmeler yukarı doğru geliyo... ama benm de gecen gece hastayken o kadar cok kustum ki midem ve karnım kasılırken bebek asagıya top gibi semsert toplandı bes dakika kadar kıpırdamadı bende ayaklarımı falan oynatamadm bence bebek ters dönmştr sen basını hissediyorsundur

hhhahh şölee ol yaaa..hep dert hep dert nereye kadar mutlu olmak lazım
Şu anın keyfini çıkarmak lazım

bence de bencede aman boşver.. kız geçen gün mr.masıl amcamın klozet jelını aldım pek bı memnunumm kullandınız mı hiç.. yapıstırıyosun klozetee her sıfon çektıgınde ooh mıs gıbı kokular çıkıyoo temızlıge çok dikkat edıyorum yaa kafayı yıcem yakında

bende ayaga kalkınca oyle ama otururken bebek asagıda sankiii.. nerde bu eşekoğlu eşek yaa (babası)

artık başımı pipisimi neresi anlammıyom yaa sağ bacağımda çok kasılıyoo canım

bence sen evde otura otura eli boş kadın hastalığına tutulmuşsun :18: temizliğe takmışsın kafayı uyma şeytana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…