- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.601
hahaha sayende guzın abla gıbı meshur oldum desene:)))
öncelikle teşekkür ederim canım...
sen de hoşgeldin aramıza...sen bu şekilde düşünmüş karar vermişsin en doğrusu bu demekki canım inşallah kısa zamanda eskisi gibi olursunuz. dikkat et bitti mi raporun basladın mı sen işe önemli birşey değildir yaw inşallah o sızılar...
netten falan baktım da rahim büyüdüğü için diyor ama içime kurt düştü yarın randevu aldım dr gidicem.. yok tatlım bitmedi raporum iznim var hala zaten 1 2 aya da doğum izni alıcam..
ezel sus valla atarım kendımı balkondan ben napayım 10 kıloyuuuuhuuu okudum okudum yazamadım sabah beriiii
iştahım açıldı hızla kilo almaya başladım daha 3,5 kilo oldu ama 1 kilosu son günlerde valla
her şeyi yiyesim geliyo:))
öperim herkesiii
aman iyi iyi senin işin zor zaten hastasın yat sen dinlen bol bol gitme... öyledir ama yine de için rahatlasın git doktora bakalım neymiş???
ne dinlenmesii kız görümcem burda canavar bi oğlu vararada bi karnıma yumruk atıyo ben farkında olmadan ama her attıgında da annesınden dayak yiyo garibim bazen de seviyoo kardeşim diye
o bezlerı dıkmeye ugrasmayın bosuna 10 lu oaketler halınde atılıyor ben oyle aldım tl falandı
ne dinlenmesii kız görümcem burda canavar bi oğlu vararada bi karnıma yumruk atıyo ben farkında olmadan ama her attıgında da annesınden dayak yiyo garibim bazen de seviyoo kardeşim diye
ezel sus valla atarım kendımı balkondan ben napayım 10 kıloyuuuu
aaaaaaaaaaaahemen haber ederim anneme dikmez zaten zaman var diye yavaş yavaş ancak yapar o
aaayyy eşşek sıpaya bak seeenn gitmedi mi ayy görümcen daha dikkat et bak bizim okulda hocanın birinin kanaması oldu o yüzden kıskançlık krizleri şimdiden başlamış hem sen asıl doğunca iyi koru cocugunu valla...
aşk olsun meltem ablakanayan yarama parmak bastın ben on kilo aldım napıyımı mı var olunca oluyo işte benim nur topu gibi on kilom var asıl şimdiden sonra napacam bi de beni düşün
ah bi bilseeeemm
Yasıııkkk sana..nasıl keyifler?
keyıfler yerınde balımm amaaaaaaaaaaaaaan bu dünyaya dert cekmeye mi geldim bosver gıtsın
valla akşam esıme baya surat tafra yaptım ben cok guzel hatundum benı ne hallere getırdın dıye trıp yaptım bayaaaaa:)aaaaaaaaaaaahemen haber ederim anneme dikmez zaten zaman var diye yavaş yavaş ancak yapar o
aaayyy eşşek sıpaya bak seeenn gitmedi mi ayy görümcen daha dikkat et bak bizim okulda hocanın birinin kanaması oldu o yüzden kıskançlık krizleri şimdiden başlamış hem sen asıl doğunca iyi koru cocugunu valla...
aşk olsun meltem ablakanayan yarama parmak bastın ben on kilo aldım napıyımı mı var olunca oluyo işte benim nur topu gibi on kilom var asıl şimdiden sonra napacam bi de beni düşün
canım ben gobek delıgımın altı baya boş yağ tabakası yanı :)))) yumusak asagısı ama ust taraf kazık gıbı sert ve doluyok daha gitmedi burdalar canım.. şimdi karnıma dokundum bebek kasıklarıma kadar ınmıs sankı çok sert orası yukarı taraf yumusak ya noluyoo içeride yaa sizin nereniz sert kuzum yaa bi deyiverin bana
hhhahh şölee ol yaaa..hep dert hep dert nereye kadar mutlu olmak lazım
Şu anın keyfini çıkarmak lazım
valla akşam esıme baya surat tafra yaptım ben cok guzel hatundum benı ne hallere getırdın dıye trıp yaptım bayaaaaa:)
canım ben gobek delıgımın altı baya boş yağ tabakası yanı :)))) yumusak asagısı ama ust taraf kazık gıbı sert ve dolu
canım benim sanki gittikçe yukarı doğru cıkıo ama ayakları ters sanki önceden aşağıyı tekmeliyodu şimdi sanki tekmeler yukarı doğru geliyo... ama benm de gecen gece hastayken o kadar cok kustum ki midem ve karnım kasılırken bebek asagıya top gibi semsert toplandı bes dakika kadar kıpırdamadı bende ayaklarımı falan oynatamadm bence bebek ters dönmştr sen basını hissediyorsundur
bence de bencede aman boşver.. kız geçen gün mr.masıl amcamın klozet jelını aldımpek bı memnunumm kullandınız mı hiç.. yapıstırıyosun klozetee her sıfon çektıgınde ooh mıs gıbı kokular çıkıyoo temızlıge çok dikkat edıyorum yaa kafayı yıcem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?