- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.621
bence de bencede aman boşver.. kız geçen gün mr.masıl amcamın klozet jelını aldımpek bı memnunumm kullandınız mı hiç.. yapıstırıyosun klozetee her sıfon çektıgınde ooh mıs gıbı kokular çıkıyoo temızlıge çok dikkat edıyorum yaa kafayı yıcem yakında
bu haftalarda genelde pozısyon makt gelış olur extra bı durum olmadıkca 28. hafta cıvarında bas gelıse doner pozısyonu dogum hazırlıkalrı ıcınbende ayaga kalkınca oyle ama otururken bebek asagıda sankiii.. nerde bu eşekoğlu eşek yaa(babası)
bence sen evde otura otura eli boş kadın hastalığına tutulmuşsun :18: temizliğe takmışsın kafayıuyma şeytana bak
canım benim sanki gittikçe yukarı doğru cıkıo ama ayakları ters sanki önceden aşağıyı tekmeliyodu şimdi sanki tekmeler yukarı doğru geliyo... ama benm de gecen gece hastayken o kadar cok kustum ki midem ve karnım kasılırken bebek asagıya top gibi semsert toplandı bes dakika kadar kıpırdamadı bende ayaklarımı falan oynatamadm bence bebek ters dönmştr sen basını hissediyorsundur
Ben küp olanlarından kullanıorum.bende de wc takıntısı var bizden başka biri girince hemen dezenfekte ediorum
bu haftalarda genelde pozısyon makt gelış olur extra bı durum olmadıkca 28. hafta cıvarında bas gelıse doner pozısyonu dogum hazırlıkalrı ıcın
ebnım oglumun ayakları vajına tarafımda gun ıcınde ayak hareketerını hısseıyorum kımıl kımıl benım kı tekme atmıyo ellerı tam gobek delıgı hızamnda orada kum torbası mısalı box calışıyooooo:)ya benim bebişte ters duruo tepetaklak:26: ayaklarını mideme yakın yerde hissediorum hatta bazen midemi ittiğini hissediorum reflüm azıyo o zaman doktorda öle demişti ayaklarıyla midene doğru itio sığamıyo küçük kuzum anasının karnına..rahatına düşkün mü ne
hayır bu donemlerde genelde bas yukarda olur 28. hafta cıvarında bas asagı doner bebek bu normal doguma hazırlık surecıdıronlardn bende kullandım mavi mavi su akıyowc bu bakteri yuvası dikkat ederim çok
yani başı aşağıdamı duruyoooff ne zor bu annelik yaw
hayır bu donemlerde genelde bas yukarda olur 28. hafta cıvarında bas asagı doner bebek bu normal doguma hazırlık surecıdır
ebnım oglumun ayakları vajına tarafımda gun ıcınde ayak hareketerını hısseıyorum kımıl kımıl benım kı tekme atmıyo ellerı tam gobek delıgı hızamnda orada kum torbası mısalı box calışıyooooo:)
Ya benimkini elleri vanija tarafında bazen acaip canımı acıtıo kurcalıyomu napio diorumbazen midemin sol tarafında bi şişlik oluo ayağını resmen yaslıo bende tutuorum bu arada senin oğlan kuvvetli bişii olcak maşallaahh
belkı haftası buyuk ondandır ılk hamılleıgımde daha saglam tekmeler yıyordum ama bu ok dar koymuyoooo:)Ya benimkini elleri vanija tarafında bazen acaip canımı acıtıo kurcalıyomu napio diorumbazen midemin sol tarafında bi şişlik oluo ayağını resmen yaslıo bende tutuorum bu arada senin oğlan kuvvetli bişii olcak maşallaahh
belkı haftası buyuk ondandır ılk hamılleıgımde daha saglam tekmeler yıyordum ama bu ok dar koymuyoooo:)
artık başımı pipisimi neresi anlammıyom yaa sağ bacağımda çok kasılıyoo canım
ya normalde subat annesıyım 5 subat dogum tarıhım ama mecburı sezeryan olacagım ıcın en gec dogum tarıhım 29 ocak oncesı olabılır sonrası olmaz:)melteeeeeeeeeeeem sen ocak annesimisin kız daha şimdi fark ettim
ne o kız atcanmı benı ocak annelerı topıgıne hıh:)melteeeeeeeeeeeem sen ocak annesimisin kız daha şimdi fark ettim
belkı haftası buyuk ondandır ılk hamılleıgımde daha saglam tekmeler yıyordum ama bu ok dar koymuyoooo:)
ooooo dha neler goreceksınız ılk hamılelıgımde odum kopuyordu noluyo dıye defalarca elını ayagını gorduk dışardan son aylardaSenin oğlan bizimkilerin abisi olcaksen tecrübeli olduğuna biliosun biz her tepiğe ooo ne hızlı vurdu diorus acemilikten
benim de aynen sol bacagım kasılıyo bi kramp giriyo bikaç dakika kıpırdatamıyorum :/ çok kötü oluyorum ama neden oluyo o bilmiyorum canım
ooooo dha neler goreceksınız ılk hamılelıgımde odum kopuyordu noluyo dıye defalarca elını ayagını gorduk dışardan son aylarda
ezel sus valla atarım kendımı balkondan ben napayım 10 kıloyuuuu
ebnım oglumun ayakları vajına tarafımda gun ıcınde ayak hareketerını hısseıyorum kımıl kımıl benım kı tekme atmıyo ellerı tam gobek delıgı hızamnda orada kum torbası mısalı box calışıyooooo:)
ooooo dha neler goreceksınız ılk hamılelıgımde odum kopuyordu noluyo dıye defalarca elını ayagını gorduk dışardan son aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?