2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ben küp olanlarından kullanıorum.bende de wc takıntısı var bizden başka biri girince hemen dezenfekte ediorum

bence sen evde otura otura eli boş kadın hastalığına tutulmuşsun :18: temizliğe takmışsın kafayı uyma şeytana bak

öyle mi dersin şekerim bilmiyom ki olabilitesi yüksek ama çalışırken de işten gelip temızlık yapardım o tuvalet mis gibi olacak arkadaş

ya benim bebişte ters duruo tepetaklak:26: ayaklarını mideme yakın yerde hissediorum hatta bazen midemi ittiğini hissediorum reflüm azıyo o zaman doktorda öle demişti ayaklarıyla midene doğru itio sığamıyo küçük kuzum anasının karnına..rahatına düşkün mü ne

Ben küp olanlarından kullanıorum.bende de wc takıntısı var bizden başka biri girince hemen dezenfekte ediorum

onlardn bende kullandım mavi mavi su akıyo wc bu bakteri yuvası dikkat ederim çok

bu haftalarda genelde pozısyon makt gelış olur extra bı durum olmadıkca 28. hafta cıvarında bas gelıse doner pozısyonu dogum hazırlıkalrı ıcın

yani başı aşağıdamı duruyoo off ne zor bu annelik yaw

ebnım oglumun ayakları vajına tarafımda gun ıcınde ayak hareketerını hısseıyorum kımıl kımıl benım kı tekme atmıyo ellerı tam gobek delıgı hızamnda orada kum torbası mısalı box calışıyooooo:)

onlardn bende kullandım mavi mavi su akıyo wc bu bakteri yuvası dikkat ederim çok

yani başı aşağıdamı duruyoo off ne zor bu annelik yaw
hayır bu donemlerde genelde bas yukarda olur 28. hafta cıvarında bas asagı doner bebek bu normal doguma hazırlık surecıdır

Ya benimkini elleri vanija tarafında bazen acaip canımı acıtıo kurcalıyomu napio diorum bazen midemin sol tarafında bi şişlik oluo ayağını resmen yaslıo bende tutuorum bu arada senin oğlan kuvvetli bişii olcak maşallaahh

o nasıl bişey ben çözemedim nerde durduğunu henüz

belkı haftası buyuk ondandır ılk hamılleıgımde daha saglam tekmeler yıyordum ama bu ok dar koymuyoooo:)

Senin oğlan bizimkilerin abisi olcak sen tecrübeli olduğuna biliosun biz her tepiğe ooo ne hızlı vurdu diorus acemilikten
ooooo dha neler goreceksınız ılk hamılelıgımde odum kopuyordu noluyo dıye defalarca elını ayagını gorduk dışardan son aylarda

benim de aynen sol bacagım kasılıyo bi kramp giriyo bikaç dakika kıpırdatamıyorum :/ çok kötü oluyorum ama neden oluyo o bilmiyorum canım

Ya benimde bacağım kasılıoooo az önce koltuktan kalktım bacağımdan popoma kadar resmen damar çekilio gibi eşiime ooff puuf diip duruorum oda duymuo beni neden olu aceep?

ooooo dha neler goreceksınız ılk hamılelıgımde odum kopuyordu noluyo dıye defalarca elını ayagını gorduk dışardan son aylarda

ya ben biraz panikliorum bilmediğim için ilk ayağını midemin yanında görünce bişii çıktı sandım beze gibi korktum tabi sonra anladım ayağı olduğunu sonra dedim kendi kendime ne cahilsin

ezel sus valla atarım kendımı balkondan ben napayım 10 kıloyuuuu

ama canım benim ilk aylar 1 kilo verdim bile 5 ay nerdeyse iştahım açılmadı bir açıldı pir açıldı bu hızla gidersem vay halime..kızımda 9 kilo almıştım ben toplamda şimdi kızımı doğurduğum kiloma 1,5 kilo kaldııı

benim de resmen vajinamı karıştırıyo göbek deliğimden yukarsı ööle sert de değil aşağıda benim kuzum yine

oyyy ne güzeldi dimi yine yaşıcas onları inşallah..birileriyle konuşurken bi hareket etse gözleri karnıma kayardı resmen yamulturdu bööle ordan oraya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…