2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hoş geldin canım aramıza...hayırlı olsun..benimki de mucize bir bebek...okursan ilk giriş mesajımı anlarsın beni...inşallah sağlıkla alırsın kucağına..

doktorlar bi alem canım ya takma kafana satlarımız yakın dün benimde kese görünmedi canım sıkıldı ama bugün iyiyim bizimde kesemizgörüncek inşallah stres yapma

bayanlar doktordan geldim..bebişimle randevum vardı..herşey yolunda 8+1 haftalık bebişim yaklaşık 2 cm...kalp atışları normal...çok güzeldi herşey..annem de şehir dışından gelmişti...tabi kalp atışını duyunca ağlamaya başladı...şu durumda gebeliği en önde olan benim galiba...inşallah hepiniz bu duyguları yaşarsınız...hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...SLADI senin de gözünaydın canım...

birsy canım dünde yazdım ama görmedin sanırım 4110 değerle dış gebelik olma ihtimali varmı dün kese görünmedi 5+3 oldu bugün haftaya gün verdi bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim tatlım:2:

canım tebrikler bir şey soracaktım kesenin büyüklüğü ne kadar canım

benim sıkıntım ayrı malum herkesten fikir almaya çalışıyorum...

inş büyümüştür benimki

Allah yardım eder canım,kürtaajı düşünme bile,hele bi bebeği görsünler,dilleri yanacak onların.Eşin senle ilgilensin gerisi yalan.

Gece sık idrara kalkmalarım hariç ben de pek hissetmiyorum.

sagol canim ne mutlu sana bircok kisi kalbini duydu ama 8 hafta olan bitek sensin.sen ocak annesi olmalisin.ama ocak olsan bile bizimlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…