- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.841
Herkese merhaba. Kulübe yeni üye oldum. Bu benim ilk mesajım arkadaşlar. İnşaallah ben de Şubat annesi olucam. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. 7 yıllık evliyim. Tam 3 kez düşük yaptım. Hiç doğum olmadı. Durum böyle olunca ben de tabi doktor doktor gezdim. Genetik testler , pıhtılaşma testleri , hormon -kan testleri , troit , şeker , hsg , histeroskopi ne kadar test varsa hepsini yaptırdık. Sonuç sorun yok. En son gittiğim prof ise bana dedi ki : Sen bırak artık düşük yapmayı , artık normal yoldan hamile bile kalamazsın. FSH ın çok yüksek. Erken yaşta menapoza girmişsin. Yumurta rezervlerin tükenmiş.
Hamile kalman bir mucize dedi. 8 ay geçti ve ben hamileyim , şimdi o mucizeyi yaşıyorumAllahımdan dileğim hamileleğimin sağlıklı sıhhatli devam etmesi ve yavrumu kucağıma almak. Allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun.
sabah sabah doktor canımı sıktı gebelik görünmüyo dedi nasıl kese görmüş bu ultrasyonda ne görmüş diğer doktor bilmiyorum ama şu anda bişi yok dedi
ilk kan testinde 1125 çıkmıştı beta hcg şimdi de 10000 çıktı nasıl oluyo bu iş anlamadım kafayı yedirticek bu doktorlar
birsy canım dünde yazdım ama görmedin sanırım 4110 değerle dış gebelik olma ihtimali varmı dün kese görünmedi 5+3 oldu bugün haftaya gün verdi bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim tatlım:2:[/QUO
cnm dün cvp yazmıştım ama sanırım görünmedi. 5. haftada keseyi görme ihtimali %50den azdır. endişelenmek için erken. hani 7. haftada kese görülmezse belki dış gebelik olarak adlandırlabilir. bence canını sıkmana gerek yok şu an. ok?
ozaman tebrikler.e doktora gidip sonra katilsana aramiza.test yaptım pozitif çıktı
belirtilerimde bir aydır vardı
SEKERLER sizde oyle oldunuzmu doktora gittigimde karnimda oyle bir adet agrilari basladiki,cok pis agridi ya,sanirim heyecandan ve korkudan oldu,ama keseyi gorurken rahatladim,bide doktor bu hastalik milyonda 1 olur ve ikinci kez raslanmaz dedi,daha cok sevindim,karnimin agrisi gecti,ama o odanin bende cok kotu anisi vardi,birazcik bozuktum.resmi cekerken anneme dedim,kadinlar klubunda kizlara gostericem oda sakayla bana iyi altinda benimde ismimi yazarsin dedi.ya cok sevincliyim ya.artik herkes oyrendi tebrikler falan.erkek kardesim bebek arabasi sozu vermisti ilkinde simdi yine alicagini dedii.artik simdi icimde bebis oldugu inancina alismaya basladim.kizim olucak gorursunuz.tahmin dogru ciksa veya cikmasa kizim olucak.
minurenin topigi ilk sayfada tablomuzun altinda,linki var orda.bide cinsiyet soracaksan ayri,ama tahminini merak ediyorsan inanki,aciklama yapmiyicak,cunki,kendisi bile amerikada 3 ayda zor ogrenmis bu hesaplamayi.kafa sisiren birseymis.ama yinede sorucaksan kendin bil.yani ikinizin arasinda bisey.IYI AKSAMLAR canlarim benim.gittim birazcik ciciler aldim kendime sonrada annemlerdeydim,esim geldi ve beraber eve geldik,gelir gelmez topige atladim..hamisler gobisler ben yokken sohbet baya ilerlemis,gitmis sayfalar,tek-tek sayfalari okuyamadim,ama sadece bilgileri aldim.birazdan guncellemeye gecicem.
evet tatlim liste artik ilk sayfada olucak ama guncellerken enj son sayfaya atiyorum hepinizin tekrar gormesi icin.masallah listemiz super.dolu dolu sisisin gobisler gelsin bebisler.
merhaba yeni hamis.seni tebrik ediyorum.ALLAh kucagina almayi nasip etsin.bilgilerini aldim tatlim.listeye yazicam seni.aramiza hosgeldin iyi paylasimlar ve arkadasliklar.
merhaba canim senide tebrik ederim,ne guzel hamisler git-gide artiyor.bilgilerini listeye alicam.ilk hamilelik oyledir ,insan ne yapicagini bilmez.heran bebis dusuncesi,hatta ultrasonda gorene kadar ne oldugunu bile anlamazsin.sana iyi paylasimlar,hosgeldin aramiza.
tatlim minure sana cinsiyet tahmini yaptimi eyer yapmadiysa ozelde kendine sor,o senin sorularini hesaplar.tahminse bana yazar liste icin.
minurenin topigi nerede link atabilir misin canım,nasıl yapıyor acaba merak ettim kromozom yöntemiyle
hay bi de hamile olduğumu öğrendiğinde "daha çok erken, aldır bence, azıcık bi kuşkun bile varsa doğurmamalısın" diyip beni illa ikna etmeye çalışan kişi ablam oluyo!şimdi kendi napıcak bakalım, istemiyorum 2.yi diyodu? aynen benim görümcem de zaten temmuzda bebek yapmak istiyodu, kaynanam da ona bakacak şimdi. ben kalıcam mı dımdızlak ortada?! kürtaj olmayı düşünürken annelerime güvendim de vazgeçtim, bakıcaz biz dediler diye. hey Allah'ım!!.. nolcak bakalım şimdi..
Gece sık idrara kalkmalarım hariç ben de pek hissetmiyorum.ben de 6. haftamda senin gibiydim. :) sonra bu pazar kalktığımda sanki herşey bitmişti! artık hamile değil gibiyim. ya da azcık hamileymiş gibiyim. :) o uyku hali, mide bulantısı, iştahsızlık, göğüs acısı, sancılar hepsi bittiiiii... genelde 12 hafta bitince ööle aniden kesiliyomuş ama ya benim erken kesildi ya da missed abortus dediğimiz bi düşük cinsi. bilemiyorum. bugün görücem işte doktorda
ozaman tebrikler.e doktora gidip sonra katilsana aramiza.
sagol canim ne mutlu sana bircok kisi kalbini duydu ama 8 hafta olan bitek sensin.sen ocak annesi olmalisin.ama ocak olsan bile bizimlesin.bayanlar doktordan geldim..bebişimle randevum vardı..herşey yolunda 8+1 haftalık bebişim yaklaşık 2 cm...kalp atışları normal...çok güzeldi herşey..annem de şehir dışından gelmişti...tabi kalp atışını duyunca ağlamaya başladı...şu durumda gebeliği en önde olan benim galiba...inşallah hepiniz bu duyguları yaşarsınız...hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...SLADI senin de gözünaydın canım...
insallah canim haberini bekliyicez.yarın kan vermeyi düşünüyorum canım..
kesinleşsin katılırım inş.
yarın kan vermeyi düşünüyorum canım..
kesinleşsin katılırım inş.
Kızlar bana minure kiz dedi bakalim merakla bekliyorum
hah bir bu eksikti.. sanırım nezle oluyorum bi de.. veya alerjik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?